DE SPOEDWET WORDT AFGESCHAFT, TOCH? – 17/05/2022

Goed nieuws: de spoedwet wordt niet verlengd. Tenminste, dat is de bedoeling als een meerderheid van de eerste kamer binnenkort tegen de verlenging gaat stemmen. Daarna zijn de problemen opgelost. Jippie!
Oh wacht: was dat maar waar! Het regime is bezig om onderdelen van de spoedwet voorgoed te verankeren in de Wet publieke gezondheid (Wpg). Dat willen ze vóór de herfst regelen, maar dat zal krap worden. Echter dan grijpen ze gewoon tijdelijk terug naar de noodverordeningen. Dus hoe dan ook verwacht ik gedonder deze herfst.
Komt de corona dan terug? Dat zou kunnen, echter ik verwacht géén zware variant maar eerder zoiets als de Omnicron. Maar het probleem is dus niet corona of griep maar de IC capaciteit. De getallen die ik hoor is dat er slechts 950 reguliere IC bedden beschikbaar zijn. En dat is erg weinig voor een land met meer dan 17 miljoen inwoners. Dáár zit dus het probleem. Een pandemie is het nooit geweest. De IC’s hebben het de vorige jaren net gered. Maar aankomende herfst met corona en/of griep? We zullen het zien.
Waar ik me erg zorgen over maak is dat het regime een griepgolf aangrijpt om strenge (lockdown)maatregelen te nemen. Dit, terwijl griep NIET op de A-lijst van gevaarlijke ziekten staat. Nog niet, tenminste.

A-LIJST gevaarlijke infectieziekten op 17 mei 2022. Bron: Rijksoverheid.

Ook heeft minister Kuijpers de herhaalronde boosterprikken stopgezet. Want corona is zo goed als weg en slechts weinig mensen willen die booster nog hebben, denk ik zo. Nou staat mij nog iets bij dat voor reizen naar sommige landen zo’n booster toch verplicht was? Daar zullen wel wat Europese of niet Europese aanpassingen worden verricht. Ik heb het gevoel dat er veel achterkamertjes politiek wordt bedreven. Maar ook dat de mensen door gaan krijgen dat ze massaal in de maling zijn genomen en de prik gewoonweg hebben genegeerd. Dat is een goede zaak.
Ik moet wel denken aan die vele miljarden euro’s die nu verloren lijken te zijn. Want de boosters invriezen voor over een paar maanden? Ik denk niet dat zoiets gaat werken. De houdbaarheid is namelijk erg kort. En ook moet ik denken aan de vele pallets met testen die er vooral op scholen liggen. Allemaal zo goed als ongebruikt. Kunnen allemaal letterlijk de prullenbak in. Minister De Jonge zou alleen al voor dit wanbeleid opgepakt moeten worden.
Het coronaverhaal is gevallen. Ik hoop dat de meerderheid van het volk nu gerechtigheid gaat eisen. Maar helaas is ons juridisch systeem vergeven van D666 rechters die het niet goed voor hebben met onze grondrechten.


UPDATE 18 MEI 2022 – WEER BLOEDRODE DAG OP DE AMERIKAANSE BEURZEN
Het was vandaag weer helemaal mis op de Amerikaanse beurs. Zo’n beetje 5% verloren op sommige indexen.
Het eindspel is bezig en als de beurzen definitief vallen, dan wordt de Great Reset voor iedereen zichtbaar. De situatie wordt langzaam maar zeker steeds ernstiger.

bron: www.cnbc.com / 18 mei 2022

ONZE GRONDWET BESCHERMT ONS TEGEN DE OVERHEID

Nick

Bronnen: wiki.nl, telegraaf.nl, nos.nl, nu.nl en ad.nl

Similar Posts