HET VOLK MOET BANG GEHOUDEN WORDEN – 21/05/2022

Slecht nieuws: er gaat een nieuw soort virus rond, de Apenpokken. Waar komt dat nou weer opeens vandaan?
Komt het door de immuunreactie op de prikjes, komt het dóór de prikjes (Astrazeneca), is het toeval of is het geregisseerd?
In ieder geval is er weer iets nieuws op de markt dat de mens bang zal moeten maken en open moeten stellen voor een nieuw overheid narratief.
Robert Jensen heeft het in zijn show #471 over een oefen scenario betreffende de Apenpokken. Dit oefen scenario (waarbij je het fictieve land Brinnia moet vervangen door Nigeria) zou zijn vrijgegeven in november 2021! Zie de afbeelding hieronder. Dat is erg vreemd, want er staan dus events met toekomstige data weergegeven (15 mei 2022!), alsof de Apenpokken op die toekomstige datum zou uitbreken.
Hier het brondocument. BIZAR!. Het komt van www.nti.org. Want als de events gaan lopen zoals in het document is weergegeven, dan is de Apenpokken met opzet vrijgelaten.
Mij staat ook nog bij dat er eerder dit jaar een ongeluk was met 100 proefdier apen. Heeft dat ook met de uitbraak te maken? De ontsnapte apen zijn opgespoord en gedood. De mensheid verdient het naar mijn mening om zwaar gestraft te worden. Wanneer gaan we nu eens inzien dat we anders om moeten gaan met natuur en dieren?

Oefenscenario Apenpokken. Bron: www.jensen.nl en nti.org

Al met al een vreemde zaak. Maar ik wil en kan er verder niet over speculeren. Maar wie maakt zo’n diagram? Wie heeft er zoveel talent dat hij of zij kan voorspellen dat de Apenpokken uitbreekt en er een oefenscenario mee opstelt in 2021? Het lijkt wel op Event201, waar een oefenscenario zich afspeelt rondom Corona.
Vandaag lees ik op blckbx.tv dat het RIVM de Apenpokken op de A-lijst wil zetten. Dat betekent dan dat de Coronamaatregelen weer van stal gehaald (kunnen) worden en krijgen we een herhaling van de afgelopen 2 jaar.
Al zegt minister Kuipers dat collectieve maatregelen niet voorzien worden. Maar ja, dat zijn loze woorden bij mij, want had minister Hugo de Jonge ook niet gezegd dat er géén discriminatie en uitsluiting zou volgen? Het had niet veel gescheeld of er was 2G én vaccinatieplicht gekomen. Dat scenario kan zo maar weer in beeld komen.

Ik hoop dus dat het volk deze fraude inziet en het regime zal uitlachen en negeren als er tóch collectieve maatregelen volgen. Want blijkbaar moet het volk bang gehouden worden om de SDG doelstellingen vervroegd te behalen. Of te wel: Agenda2030. We hadden 40 jaar geleden hier al bezig mee moeten zijn. maar hebzuchtigheid van de elite is ons fataal geworden. Deze elite zou direct aangehouden moeten worden. Dan kunnen we afrekenen met het verleden en doorgaan naar een zonnige toekomst. RED ALERT!


UPDATE 23 MEI 2022 – RIVM PAST STILLETJES INFORMATIE BETREFFENDE APENPOKKEN AAN.
Het RIVM heeft stilletjes aanpassingen gemaakt betreffende het Apenpokkenvirus. Eerst stond er dat er een antiviraal middel beschikbaar was en nu is de oplossing alleen nog maar vaccineren.
Jensen schrijft erover op zijn website. Een vreemde zaak. Het lijkt wel of het regime en RIVM mensen compleet kapot gevaccineerd willen hebben.

Ondertussen zijn er in Davos vele regeringsleiders en andere genodigden aangekomen voor het WEF congres, waarbij er geheime afspraken worden gemaakt om onze wereld beter te maken. Natuurlijk alleen voor de elite.
Uitspraak Jensen: “De wereld staat op z’n kop, maar het licht staat fel gericht op het kwaad.”. En dat is een groot pluspunt. Net als bij de Bilderberg conferenties zijn er activisten die de geheime informatie proberen te achterhalen en de uitgenodigden confronteren met hun deelname aan hun geheime besprekingen.


UPDATE 25 MEI 2022 – D666 = NPO
Vandaag op Geenstijl: Chef Kaag documentaire wordt wethouder D66.
Weet u het nog? Die onafhankelijke documentaire over Kaag op de NPO televisie daags voor de verkiezingen?
Deze documentaire bleek achteraf voor een groot deel in elkaar gezet door spindokters van datzelfde D666.
En toenmalig chef NPO Shula Rijxman blijkt/bleek een goede vriendin te zijn van de wederhelft van Minister Ollongren (D666), producent Irene v/d Brakel. Mijn conclusie: NPO = D666, D666 = NPO.
Het lijkt wel of de tentakels van D666 verder gaan dan die van de VVD. Ik vind D666 dan ook een hele enge ondemocratische club die via hun old boys netwerk hun invloed door het gehele land én Europa sterk aan het uitbreiden zijn.
De NPO is dus de spreekbuis geworden van de politiek. Ook al is die Shula al lang weg bij de NPO, welke politieke invloed is ervoor teruggekomen? Maar het feit dat zij nu wethouder van D666 in Amsterdam is geworden zegt genoeg. Onze publieke middelen zijn helaas dus niet politiek onafhankelijk. En dat baart mij erg veel zorgen. Ik heb het vaak over D666 rechters. En dat bedoel ik er dus mee. Een politieke invloed die onze rechtsspraak beïnvloed. Dat is doodeng en geeft te veel ruimte voor idiote excessen zoals de Woke en Cancel culturen.

Ondertussen komen er steeds meer WOB documenten vrij waaruit blijkt dat de invloed van het regime op de
‘onafhankelijke’ OMT adviezen nog groter is dan gedacht.
Jaap van Dissel heeft zich als een loopjongen laten gebruiken om politieke besluiten om te zetten in OMT adviezen. En die adviezen waren dus niet meer op wetenschap gebaseerd. Alles om onze maatschappij naar een controle surveillance staat om te vormen. of te wel: een sociaal krediet systeem. Het is géén complot meer. De waarheid komt steeds meer naar boven. De vraag is of we dit systeem op tijd kunnen keren.


UPDATE 4 JUNI 2022 – DUBIEUZE ROL SHULA RIJXMAN
Vandaag geeft de Televaag aan dat Shula Rijxman al jaren voor de duivelspartij D666 bezig is. Ze was/is de spindokter van Sigrid Kaag. Maar ze was dus ook voorzitter van de NPO. Een slechte kombinatie. Ongelofelijk. We hebben jaren woke D666 retoriek over ons heen gekregen via de buis. Ik gelukkig niet, want ik kijk al meer dan 2 jaar géén mainstreammedia meer (uitgezonderd wat sport). Wanneer wordt het volk nu eens wakker? Dit zijn echt géén complottheorieën meer, dit zijn gewoon echte complotten! We leven in een omgekeerde wereld, echt waar.

UPDATE 26 MEI 2022
Een paar uur geleden verloor Feyenoord van AS Roma in de Conference League. Daardoor zijn er rellen uitgebroken in het centrum van Rotterdam. Dat gebeurt wel meer met dit soort events, echter mij valt op dat er nu op P2000 meldingen zijn van schiet- en steekpartijen (Het is nu 01.00 uur in de nacht). Dat kan toeval zijn, maar ik ben bang dat deze geweldsexplosie mede het gevolg is van 2 jaar Coronabeleid en onderdrukking. De echte zaken van het leven zijn onderbelicht gebleven, zoals welvaart, welzijn, geluk en mensenrechten. En nu, met de inflatie en andere crises die spelen, worden sommige mensen kwetsbaar en prikkelbaar bij een klein event zoals het verlies van een voetbalclub. De jeugd weet zich niet meer in te houden en hun spanningen komen via geweld tot uiting. Zo ook die prikincidenten (Needle Spiking). Dat is de nieuwe trend denk ik.

ONZE GRONDWET BESCHERMT ONS TEGEN DE OVERHEID

Nick

Bronnen: wiki.nl, telegraaf.nl, jensen.nl, animalrights.nl, rd.nl, hln.be, geenstijl.nl, youtube.com, nieuwsblad.be, blckbx.tv, nos.nl, nti.org, nu.nl en ad.nl

Similar Posts