DE BOEREN WORDEN IN DE BAN GEDAAN – 10/06/2022

De boeren moeten in bepaalde gebieden tot 95% minder stikstof produceren. Oftewel: Boerenmoord volgens Geenstijl. Dat is het grote nieuws van vandaag, samen met het nieuws dat ambtenaren op non actief worden gezet wegens kritiek op de omgevingswet.
Nederland is op het gebied van de voedselproductie één van de meest innovatieve landen ter wereld. Echter, het regime gaat hier een stokje voor steken. Ik zie relaties met de omgevingswet. Het lijkt wel of Nederland helemaal volgebouwd moet worden om alle asielzoekers te kunnen plaatsen. Ik vind dat een kortzichtige gedachte.
Op de radio hoorde ik dat er nog slechts 15% echte natuurgebieden over zijn in Nederland. Dat is een bizar klein getal. Met het wegpesten van de boeren zou je denken dat er meer natuurgebied bij zal komen. Ik denk echter dat deze gebieden volgebouwd gaan worden met huizen, zonnepanelen of windmolens.
Maar misschien ben ik te kritisch op het regime. Hoewel ik altijd geleerd op school dat een land alleen maar welvaart kan opbouwen als aan de primaire behoeften is voldaan. Dus eten en drinken en een dak boven je hoofd. Beiden zijn in groot gevaar. De boeren produceren ons eten en de grote stroom asielzoekers krijgen voorrang op onze woningen. We zijn als land op weg naar de afgrond. Zelfs als we nu een asielstop zouden doen is het probleem van huisvesting nog vele jaren een aandachtspunt. Het is op dit moment tegen de stroom inroeien.
En natuurlijk moeten we de vluchtelingen helpen. Maar de beste hulp had geweest als we Oekraïne géén toezeggingen hadden gedaan zoals lidmaatschap van de EU en een NAVO lidmaatschap openlijk hadden geweigerd. Dan had Putin géén reden gehad om binnen te vallen.
Maar de kortzichtigheid van de VS en de EU leiden ons naar de ondergang. China staat klaar om alles over te nemen en heeft zijn tentakels allang in de EU en de VS verspreid. Vandaar onze afnemende mensenrechten en steeds toenemende staatscontrole. Ik roep al 2 jaar dat er in de herfst en winter events gaan plaatsvinden. En toch lijkt het steeds maar weer mee te vallen. Dat is natuurlijk niet zo, maar Corona zijn we allang vergeten. Maar vergeet niet dat de coronawetten nu gewoon in onze normale wetgeving worden geïntegreerd. En door Agenda 2030 staan we straks als burger allemaal onder digitale staatscontrole, en kun je zelfs géén website meer op zonder in te loggen met je Europese ID. Daarmee is de totalitaire staat een feit en gaan we door naar de fascistische staat, oftewel: de dictatuur.
Dat kan zomaar een kwestie zijn van enkele jaren. De bruinhemden onder ons zullen ervan smullen. Je krijgt bonuspunten als je iemand aangeeft die stout is. Dit is géén complotdenken. Dit is de bittere toekomst.
En natuurlijk gaat de hoge inflatie ook maar door. Het gewone volk gaat het nu dan ook voelen. Een benzineprijs die alle records doorbreekt, energieprijzen die straks in de herfst en winter echt pijn gaan doen en het grote tekort aan werknemers in alle branches. Bizar wat er aan de hand is op dit ogenblik. Het is echter nog maar een voorproefje van wat komen gaat. De regimes proberen met elkaar af te spreken om de val van het Westerse systeem langzaam te laten gebeuren, echter op een gegeven moment zullen culturele verschillen zich gaan uiten en gaan bijvoorbeeld EU landen (bijvoorbeeld Noord vs Zuid) elkaar de schuld geven van de problematiek. En dan breekt de pleuris uit.
Als laatste redmiddel is er dan nog de samensmelting van alle EU landen tot één Europa. Maar ik hoop dat zoiets compleet zal falen. En dat terwijl ik nog niet zo lang geleden zelfs vóór een wereldregering was. Maar onze cultuurverschillen zullen dat de komende 100 jaar zeker nog niet toelaten. Ik geloof er gewoonweg niet meer in.
De beurzen in de VS hebben staan vandaag ook al weer lager bij een torenhoge inflatie. We are going down the drain. Hoe lang gaat dit nog duren?

Bron: www.cnbc.com

ONZE GRONDWET BESCHERMT ONS TEGEN DE OVERHEID

Nick

Bronnen: wiki.nl, telegraaf.nl, jensen.nl, rtlznieuws.nl, trouw.nl, europa-nu.nl, cnbc.com, geenstijl.nl, blckbx.tv, nos.nl, nu.nl en ad.nl

Similar Posts