BERICHTEN VAN WEEK 13 – 25/03/2024

Trots op de boeren!


Het aantal berichten waarover ik wil schrijven neemt steeds verder toe. Zó veel, dat ik het niet meer bij kan benen en zaken schrap. Jammer en voor mij een veeg teken dat er weer een groot event op komst is.


BINNENLAND & ALGEMEEN
De vrouw die in Arnhem dreigede de Koran te verscheuren en vastgezet werd door de politie, was een rechtenstudente. Die wilde natuurlijk even testen hoe ons rechtssysteem werkte. Nou, daar is ze achter gekomen. Ze wilde aantonen dat de scheiding tussen kerk en macht steeds minder wordt en dat is haar gelukt. Ik vind nog steeds dat burgemeester Marcouch moet opstappen en ik vind nu ook dat hij vervolgd moet worden wegens machtsmisbruik. Edwin Wagensveld van Pegida heeft dinsdag 26 maart een kort geding aangespannen wegens zijn gebiedsverbod van 6 maanden. Ik ben benieuwd wat de rechter zal beslissen. Als het een D666 rechter is, dan weet ik het antwoord helaas al. En ja, ik vind het verbranden of verscheuren van boeken grote onzin en zal dat zelf nooit doen, maar hier gaat het nu om een principekwestie over vrije meningsuiting en de seculiere Staat.
Vrijdag 29 maart was er dan ook nog de uitspraak in het kort geding dat Edwin Wagensveld had aangespannen vanwege zijn opgelegde gebiedsverbod van 6 maanden in Arnhem door burgemeester Marcouch. De D666 rechter vond dat teveel en bracht dit terug tot 3 weken. 10 april (einde Ramadan?) loopt het gebiedsgebod af. Ik ben erg ontevreden met deze uitspraak omdat Wagensveld (nog) niets had gedaan en dus zonder één daad te verrichten preventief een gebiedsverbod krijgt opgelegd. Ik kan mij niet voorstellen dat dit vóór 2001 (9/11 heeft onze wereld langzaam maar zeker juridisch en financieel kapot gemaakt) mogelijk zou zijn. Ik heb géén vertrouwen meer in ons rechtssysteem, ook al heb ik er nooit mee te maken gehad. Ik heb er gewoon géén goed gevoel meer over. En dat was vóór het Coronatijdperk wel anders. Wat ik ook nog vreemd vind is dat de uitspraak enkele uren werd opgeschort; Dat kan op zich gebeuren en is niet vreemd, maar waarom weer bij zo’n zaak als deze? Wagensveld ging trouwens op ludieke wijze naar de rechtbank in Arnhem toe voor het kort geding en werd voor deze actie direct aangehouden (blijkbaar gold de APV die vorige week was afgekondigd nog). Maar hij mocht wel naar de rechtbank toe om zijn zaak te pleitten. Daarna werd hij voor enkele uren vastgezet.

Het schadeproces van de toeslagenaffaire moet volledig op de schop. Maar het loopt weer niet zoals het zou moeten, want juridisch gedoe gaat weer boven menselijkheid, denk ik. Het duurt bijna een jaar voordat iemand een financiële compensatie ontvangt. Natuurlijk is ieder geval anders, maar er zal toch wel een oplossing mogelijk zijn die het schadeloosstellingproces kan versnellen? Maar nee, er wordt weer op de tientjes gekeken. Wat een afgang weer. Het regime Rutte heeft zoveel kapotgemaakt. Het blijft mij verbazen dat de VVD nog zoveel zetels heeft. Dat komt door onwetendheid, nee door onverschilligheid van het stemvee, denk ik. Het volk maalt niet om de toeslagenaffaire slachtoffers en leven hun eigen grijze leventje verder. Men zou tenminste uit solidariteit niet op de VVD kunnen stemmen, denk ik dan.

Vlees en vis verdwijnt langzaam uit de receptuur van Jumbo, Plus, Knor en Conimex. Ik heb daar persoonlijk niet zoveel problemen mee, want diep in mijn hart wil ik zó graag vegetariër worden. Maar als ik vlees zie liggen, koop ik het nog wel eens. Maar als het niet meer te koop zou zijn, vind ik het ook goed. Vooral voor de dieren. Maar veel mensen vinden bovenstaande bedrijven dwangmatig bezig te zijn. En dat vind ik ook wel. Go Woke, Go Broke is dan het motto. Jumbo en Plus lijden al verlies. Dus ze kunnen maar beter met de consumenten meebuigen, want anders komen ze wellicht op den duur in grote financiële problemen.

Steeds meer werkenden ervaren stress op het werk. En dat zal de komende 20 jaar nog toenemen, wordt er verwacht. De vergrijzing, mantelzorg en krapte op de arbeidsmarkt zijn de grote boosdoeners wordt er beweerd. Ik zou er nog een boosdoener aan willen toevoegen: het Coronatijdperk en de prikjes. Ik vrees dat die ook nog problemen gaan veroorzaken. Langdurig zieken door vaccinatieschade. De omvang zal, vermoed ik, binnen enkele jaren zichtbaar worden. Ze noemen het nu nog Long Covid, maar wellicht in de toekomst zal het verwijzen naar de vaccinatieschade.

NGO Veilig Verkeer Nederland neemt elk jaar een soort verkeersexamen af bij basisschoolleerlingen om de veiligheid in het verkeer te verbeteren. Maar sinds dit jaar weigeren ze Fatbike fietsen. Want dat ding zou wel eens opgevoerd kunnen zijn. Luister VVN idioten: het is jullie taak om voorlichting te geven en basisschoolleerlingen meer wegwijs te maken, niet om ze uit te sluiten omdat ze wellicht een opgevoerde fiets hebben. Juist dan zouden jullie hen de gevaren kunnen laten inzien. Maar nee, de gemakkelijke weg wordt gekozen om juist uit te sluiten. Ongelofelijk. Ook hier gaat een NGO op de stoel van de handhavende macht zitten.

De binnenlandse problematiek betreffende huisvesting en bestaande sociale achterstanden neemt toe. Steden willen een rem op werklozen en asielzoekers. Ik durf mij steeds meer in het openbaar over deze problemen te uiten. Ik vind dat de grenzen dicht moeten en we ons land moeten beschermen tegen buitenlandse invloeden van culturen en religies. Als ik kijk naar mijn eigen woonstad Vlaardingen, dan zie ik overal Poolse en Turkse winkels opdoemen. Een enkele buitenlandse winkel is méér dan welkom, maar zoveel? Dan is er iets mis met de aantallen oorspronkelijke Nederlandse inwoners, denk ik dan. Ben ik dan extreem rechts? Volgens de Staatsmedia wel, maar ik wil alleen maar een goed leven voor ALLE mensen die nu in Nederland leven en wonen. Kleur maakt mij daarbij niets uit. Cultuur wel. De culturen die wij importeren zijn vaak niet compatible met de Nederlandse cultuur. Nou, dan moeten wij ons aanpassen, zeggen de linkse politici dan. Maar in Turkije hoef je dat niet te zeggen, want dan wordt je vervolgd. We zijn als Nederland te open en tolerant geweest in het verleden en heden. De rem moet erop. En zelfs dan nog wordt het lastig om onze Nederlandse cultuur te handhaven. Ik denk zelfs dat we langzaam omvolkt gaan worden. Terugdraaien kan niet meer, want dan zou er getoornd moeten worden aan de individuele vrijheid van de mensen die hier nu al zijn. En dat strookt totaal niet met mijn principes, dus dus we zullen wetgeving moeten maken die immigratie in de toekomst sterk zal beperken of zelfs (tijdelijk) stop zal zetten. Maar eigenlijk zijn we al te laat en heeft bit*h Maxima gewoon gelijk: Dé Nederlander, die bestaat niet (meer).

De bekende ‘Astma pufjes’ zijn bijna niet meer te krijgen. Ook kinderen zijn de dupe. Apothekers zijn naarstig op zoek naar alternatieven. Maar ook andere medicijnen zoals antibiotica en hoge bloeddruk medicijnen zijn niet of nauwelijks op voorraad. Er is veel aan de hand in de wereld, maar mensen doen alsof alles goed gaat. En als het niet goed gaat, krijgt Putin de schuld. In ieder geval kan deze situatie niet meer zo doorgaan en moeten we via noodwetten de farmacie in het gareel krijgen en onze benodigde medicijnen weer zelf gaan produceren in plaats van importeren uit India en China.

Ziekenhuis Zierikzee gaat de deuren sluiten vanwege personeelstekort én oplopende kosten. En ik ben bang dat het nog erger zal gaan worden. Ook uit dit bericht blijkt weer dat de inflatie niet onder controle is. Dat personeelstekort is goed verklaarbaar vanwege de hoge werkdruk en lage salariëring.

Banken worden door het regime opgedragen om hun rol als Sheriff serieus te nemen. Dat doen ze. En in hun geloof dat ze witwassen kunnen stoppen pakken ze iedereen aan waarvan de algoritmes zeggen dat er iets niet pluis kan zijn. Zo heeft SNS de rekening opgezegd van een Coffeeshop. Want zo’n onderneming paste niet meer in hun beleid of visie. Gelukkig heeft een rechter (vast niet van D666) de bank teruggeroepen en gevorderd dat de klant zijn rekening terugkrijgt.

Het RIVM heeft onderzocht dat gezond voedsel niet duur hoeft te zijn als de mensen hun leefstijl ‘een beetje’ aanpassen. De CO2 uitstoot kan daardoor met zo’n 25 procent dalen, volgens het RIVM. Eén maatregel zou kunnen zijn om ongezonde producten (vlees en zuivel) meer te belasten. Maar dat kan wel voor wrevel bij de mensen zorgen, erkend de onderzoeker van het RIVM. Het RIVM? Daar heb ik géén hoge pet van op. Dat is een NGO die door het regime betaald en onderhouden wordt. Of te wel: pure propaganda. Maar wel één die werkelijkheid kan worden als wij het regime niet stoppen. FvD is de enige partij die deze onzin niet steunt. De rest van de partijen zullen min of meer meegaan met deze propaganda dat ons trouwens ook wéér een stapje dichter bij een totalitair sociaal kredietsysteem zal brengen.

Bijna de helft van de werkenden houdt het NIET vol om tot de pensioenleeftijd te werken. Iets dat ik ook al vele jaren zeg en denk. Zelf schat ik in dat ik met 63 jaar gewoon op ben en wil dan ook op tijd stoppen. Ik kan niet tot 70 jaar in het onderwijs blijven werken. Dat haalt bijna niemand. En de BAPO is ook al afgeschaft. Het is allemaal zó oneerlijk. Vandaar ook de propaganda vanuit NGO’s en regime om gezond te leven. Dan kunt u in de toekomst gemakkelijk tot 75 jaar gaan werken. Ik pas daarvoor. Ik ga liever wat eerder dood en lekker heb gegeten en gedronken dan dan ik de gehele dag water drink en wortels met meelwormen eet om langer te mogen doorwerken. NO WAY!

Sommige bouwbedrijven zijn creatief met de verkoop van nieuwbouwhuizen. Soms laten ze het energiesysteem (warmtepompen & zonnepanelen) uit de aankooprijs van het huis, zodat deze meer bereikbaar lijkt voor mensen met een kleinere beurs. Echter het energiesysteem is een verplicht onderdeel en moet dus meegeleverd worden. Ergens wel logisch omdat je met de bouw van het huis rekening kunt houden met dat systeem. Echter, ik vind gewoon dat het wettelijk verplicht moet worden om het totaalbedrag te vermelden voor dat soort bedrijven. Maar dat is dus niet zo. Ze mogen dus (voor nu) creatief blijven met de aankoopprijs. Wéér een f*ck-up van Hugo de Jonge?

In Vlaardingen ws deze week wéér een explosie bij één van de woonhuizen (of die van familie) van de inmiddels bekende loodgieter. De burgermeester is het nu zat en heeft een gebiedsverbod uitgevaardigd voor de loodgieter. Vanuit mijn principe vind ik dat doorgaans zéér onlogisch en een schending van een mensenrecht. Maar in dit geval kan de burgemeester niet anders om wellicht een betere bescherming voor de buren en buurt te bewerkstelligen. Maar er zijn ook nog wel andere oplossingen te bedenken. Bijvoorbeeld de kavels opkopen, slopen en weer aan andere mensen verkopen. Daar gaat wat tijd tussen zitten en daarmee is de kwestie wellicht beslecht. De nieuwe bewoners mogen géén enkele band hebben met de loodgieter of familie. Ook kan de gemeente dan borden plaatsen met uitleg, zodat de criminelen weten dat de kavels van de gemeente zijn. Ik vind de kans dat de loodgieter onschuldig is, verder slinken. Waar rook is, is vuur. En dat was deze week letterlijk zo. Hoe dan ook: deze loodgieter heeft géén toekomst meer in Vlaardingen, denk ik.

Ik zag jaren geleden hoe mijn favoriete frisdranken via een convenant met het regime en NGO’s van minder suiker en als additief zoetstoffen werden voorzien. Ik was en ben daar boos over. Ik heb toen gezegd dat het regime en NGO’s niet zullen stoppen met dit soort acties. En nu is het zover. In 2030 gaan alle supermarkten hun aanbod aanpassen op 60% plantaardig en 40% dierlijk eiwit. Of u het nou wil of niet. Dat is gewoon afgesproken met het regime of WEF, want ze doen het allemaal. En u heeft er uiteindelijk zelf voor gekozen. Ik zal alleen maar genieten hoe het regime het net rondom het volk langzaam sluit. En dan kan ik zeggen ‘I told you so‘.
Ook de vleesbelasting zal er nog bovenop komen. En natuurlijk komt ook de lobby van stal om insecten te gaan eten.
UPDATE – Hier extra documenten van Peppijn van Houwelingen betreffende hoe het regime via richtlijnen u dwingt te stoppen met het eten van vlees en zuivel en ja: een vleesbelasting! TOLD YOU SO!

De ouderenzorg is in gevaar. De kosten rijzen de pan uit en er is personeelskrapte. En dus zijn er maatregelen nodig volgens de voorzitter van brancheorganisatie Actiz. Deze organisatie was er trouwens mede verantwoordelijk voor dat tijdens het Coronatijdperk onze ouders in de verpleeghuizen opgesloten werden en waar corona flink tekeer kon gaan omdat in plaats van ventileren de boel letterlijk op slot ging. Hun coronaprotocollen zijn en waren verschrikkelijk. Dus deze organisatie neem ik dan ook niet serieus. Nu willen ze waarschijnlijk alleen nog maar ouderen tot het verpleeghuis toelaten die niemand hebben die ze zou kunnen verzorgen. Uit principieel oogpunt vind ik mantelzorg belangrijk. En ik vind dat kinderen hun ouders gewoon in huis zouden moeten nemen. Ik weet wat dat is, want dat heb ik ook gedaan. Maar de maatschappij en het regime eisen dat alles en iedereen werkt, dus daar gaat het fout. Dan maar een D666 wet aannemen die ouderen verplicht de Pil van Drion in te nemen als zij niet meer voor zichzelf kunnen zorgen? Het zou mij niets eens verbazen als dit in de toekomst staat te gebeuren. Laten we maar eens stoppen met oorlog voeren. Dan kunnen we goed voor onze ouderen zorgen.


BUITENLAND
Na de aanslag in een concerthal van Moskou, heeft Frankrijk zijn dreigingsniveau op de hoogste niveau gezet. Dat betekent dat er duizenden militairen op belangrijke plaatsen neergezet gaan worden. De burgers moeten immers angst voelen en beleven, anders gaan ze nog zaken geloven die ze niet moeten geloven, denk ik maar zo. Als zoiets in Nederland zou gebeuren zou ik mij juist niet veilig voelen. Maar goed, ik denk dan ook anders dan de meerderheid. Bij mij geldt: hoe meer politie hoe onveiliger ik mij zal voelen.

De staat Florida wil Sociale Media gaan verbieden voor kinderen jonger dan 14 jaar. Zij mogen geen accounts meer hebben. Jongeren van 14 en 15 jaar moeten toestemming hebben om een Social Media account te mogen hebben. Deze dictatoriale maatregel zal door velen worden toegejuicht, maar vergeet de implicaties niet. Het ooi zo vrije internet wordt steeds meer dichtgetimmerd. Er komt een tijd dat je alleen nog maar het internet op kunt als je inlogt met je digitale ID.

Eindelijk heeft de politie eens een keer opgetreden tegen de Klimaatterroristen van XR. Die wilden weer de A10 bij het voormalige ING hoofdkantoor gaan blokkeren. Maar de politie greep eindelijk eens een keer op tijd in en nam de auto’s waarmee ze de weg wilden blokkeren in beslag. Een goede zaak, want een snelweg opzettelijk blokkeren is wettelijk verboden. De demonstranten die de Rijksweg op wilden lopen, mochten wél het talud beklimmen, maar verder niet. De auto’s rijden luid claxonnerend langs hun en ik hoop dat ze toeteren omdat ze het maar XR gekkies vinden, niet omdat ze het eens zijn met hun blokkades.
UPDATE – De Klimaatgekkies willen nu WILDE demonstraties gaan houden. Dat is hun goed recht, alleen als ze de wet overtreden dienen ze meteen te worden aangepakt, En dan heb ik het niet over APV’s of dergelijke verordeningen. Nee, de WET. Zoals het zich begeven op een snelweg of vliegveld. Want een APV is snel uitgevaardigd. Ik vind dat demonstranten zo’n APV kunnen negeren in bepaalde situaties. Denk aan het Coronatijdperk. Maar de wet overtreden en daarbij anderen in gevaar brengen gaat er bij mij niet in.

Social Media waarmee berichten verzonden kunnen worden, zoals WhatsApp, moet open van de Europese Unie. Het moet voor burgers gemakkelijk zijn om bijvoorbeeld een bericht van Signal naar WhatsApp te verzenden. Maar nu ik er bij doordenk geloof ik deze redenatie niet. Het gevolg van de openstelling is namelijk dat de beveiliging wat minder zal worden. Het ene platform zal veiliger zijn dat het andere. En wat als een regime toegang krijgt tot één van de platformen? Bijvoorbeeld Whatsapp? Dan kunnen ze wellicht zomaar de berichten mee gaan lezen. Tot nu tot hebben de verschillende platformen hun eigen versleuteling van berichten. Van Whatsapp kan niemand deze berichten lezen. Alleen de zender en ontvanger. Maar als zo’n bericht nar een ander platform gezonden moet worden is dezelfde sleutel nodig. Als er dus een sleutel wordt gekraakt, kan heel de versleuteling zinloos worden. Denk maar eens aan de DVD beveiliging die opeen gekraakt was. Toen was het over. Alle DVD’s kunnen tot de dag van vandaag gekopieerd worden. Dus ik denk nu steeds meer dat het EU regime deze openstelling juist wil om de Social Media meer af te kunnen luisteren. Het heeft naar mijn mening niets te maken met het gemak voor de EU burger. Ik hoop dat ik het fout heb.


POLITIEK
De Tech bedrijven in de regio Eindhoven krijgen miljarden aan geld vanuit het regime. Hm, Eindhoven. Daar is ASML ook in de buurt gevestigd, toch? Dus die krijgen een flinke financiële impuls vanuit de schatkist en dus vanuit de Nederlandse burgers.
Philips zal ook wel een graantje meepikken. Maar Tech bedrijven in de regio Rotterdam? Die zullen niets krijgen, schat ik zo in.
UPDATE – De burger mag het allemaal gaan betalen. Een hoger BTW tarief ligt in het verschiet.

De boerenprotesten in Brussel gaan door. De politiek wil de boeren als straf géén tegemoetkomingen meer geven. Ik denk dat de oorlog tussen boeren en politiek zich uit zal gaan breiden. En dat is helaas nodig, denk ik. De boeren zijn hard nodig om onze voedselvoorziening te blijven garanderen. De politiek wil van de meeste boeren af en overgaan tot import. Maar wat als die import stokt? De EU verstikt zichzelf in de vele regels. En daar zijn de burgers uiteindelijk het grootste slachtoffer van.

De Tweede Kamer riep in een verklaring op tot actie tegen antisemitisme. En dat vind ik op zich een goede zaak. Wat wel opviel: DENK en FvD tekenden niet mee. Het kan echter ook zo zijn dat ze niet zijn gevraagd om de verklaring te tekenen door de andere fractievoorzitters. Evenzo ben ik ook vóór een verklaring die Israël oproept tot een staakt het vuren.

Deze week in een debat beschuldigde Jan Paternotte en Jesse Klaver Thierry Baudet ervan geld vanuit Russische bronnen aangenomen te hebben. Thierry Baudet werd oprecht kwaad en heeft na het debat Klaver bedreigd dat als Klaver nog één keer zon beschuldiging zou uiten, Thierry hem op zijn bek zou slaan. Ik ben géén fan van Klaver en Paternotte, maar van bedreiging mag nooit sprake zijn. De beschuldigingen blijven echter hardnekkig dat Nederlandse en Europese politici geld uit Rusland ontvangen. Laat het maar onderzocht worden, maar dan ook de betalingen vanuit Soros. Volt heeft in het verleden betalingen ontvangen vanuit de Stichtingen van Soros voor cursussen. Hugo de Jonge laat een onderzoek doen naar invloeden vanuit het buitenland op de politiek en verwacht de resultaten daarvan vóór het zomerreces. Maar waarschijnlijk zal hij ook dit onderzoek gaan verkloten of sturen in een bepaalde richting. Ik herinner mij de CDA verkiezing nog voor een nieuwe fractieleider. Bedankt voor uw stem op Hugo de Jonge. Deze clown weet veel van manipulatie, bedrog en fraude. Natuurlijk zal dit onderzoek gestuurd gaan worden.

De stikstofregels gaan nu ook leuke burgeractiviteiten dwarsbomen zoals de Paasvuren. En dus straks ook het vuurwerk of autorijden. De mensen moeten door steeds meer (bureaucratische) hoepeltjes springen, zodat het regime hoopt dat ze opgeven en meegaan met de flow.

Een ex-chef van de Duitse veiligheidsdiensten heeft een klacht ingediend en stelt dat het Duitse regime de oppositie bespioneert. Ik weet al langer dat vooral de AfD in het vizier staat van de politiek in Duitsland. Net zoals PVV en FvD in Nederland. Deze rechtse partijen willen de grondwet op onderdelen aanpassen, maar dat wordt door het regime en controlled oppossition gezien als een schending van de mensenrechten. Wat natuurlijk helemaal niet hoeft. Voor invoering van een corrigerend referendum moet de grondwet immers ook worden aangepast. Alle politieke tegenstanders van regimes worden tegenwoordig extreem rechts genoemd en staan daarmee in de schijnwerpers. Door ze ook nog eens te beschuldigen van het schenden van de mensenrechten én Russische invloeden, proberen regimes dit soort partijen aan te pakken. Op onwettige basis, overigens. Juist die kartelpartijen plegen misdaden en houden zich niet aan de wet. En dat allemaal om maar aan de macht te blijven. Ik hoop dat de volkeren wakker worden en hun regimes wegsturen. Dit geldt in veel EU landen. Denk aan Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, enzovoorts.


WEER & KLIMAAT
Eneco heeft zich teruggetrokken van een Windenergie kavel veiling vanuit de overheid. Deze kavels op zee zijn bestemd voor grote windenergieparken, maar Eneco ziet er géén brood meer in omdat er simpelweg te weinig aan te verdienen valt. Is dit het begin van het einde van Groene energie? Ik hoop het. Ook Eneco ziet eindelijk in dat deze vorm van ‘schone’ energie slechts een tussenoplossing zal zijn die op dit moment ook nog eens teveel vraagt van het koppelnet én natuur. Onze infrastructuur komt capaciteit tekort. Dus daar moet eerst in geïnvesteerd worden. De groen energietransitie is véél te vroeg ingezet en zal wellicht nu tegen ons gaan werken (en juist pensioenfondsen willen graag investeren in dit soort zinloze projecten). Daar gaat ons geld. De koperprijs (koper is belangrijk voor de energiedistributie) is ook al gigantisch hoog. Het gaat niet goed. Onze economie kan alleen maar gered worden door zeer goedkope energie voor bedrijven en burgers. Dus gas is zéér belangrijk. Bomen planten en terug naar het gas. Dat is wat nodig is. En natuurlijk gigantisch investeren in ruimtevaart en kernfusie (of, als tussenstap de Thorium kernenergiecentrales).

De aanleg van het Warmtenet (als vervanger van gasaansluitingen), kost vele malen meer dan oorspronkelijk was begroot of toegezegd. Consumenten betalen exorbitante bedragen en willen zelfs dat de aanleg van het Warmtenet wordt stopgezet.
Ook de zonnepanelen zullen voor de burgers vele malen duurder uitvallen dan was beloofd. ook hier is het regime schuldig, want ze lossen hun beloftes niet in. Het is eigenlijk gewoon misdadig beleid, gelijk aan de toeslagenaffaire. Aan alle kanten worden de Nederlandse burgers (financieel) aangevallen. Wanneer zeggen we eens ‘STOP‘ tegen dit regime?


CORONA
Het buitenland is verder met het onderzoek naar het Coronatijdperk dan hier in Nederland. In Duitsland is via opgevraagde documenten (RKI Files, zie onder bij de lees & kijktips) aangetoond dat het Duitse coronabeleid puur politiek gedreven was in plaats van wetenschappelijk gedreven. Ik wist al lang dat onze wetenschap is gepolitiseerd, maar nu blijkt dat het in veel landen zo is. Ik denk dat de invloed van NGO’s zoals het RKI, RIVM, WHO en het WEF daar de oorzaak van zijn. Uiteindelijk is alles gepolitiseerd. En met de huidige Woke- en Cancelcultuur kan een kleine, kritische groep gemakkelijk als ‘wappies’ opzij worden gezet. Dat is hoe het is gegaan. Maar uiteindelijk zal de waarheid naar boven komen. Echter tijd is de vijand van de waarheid. Hoe langer het duurt hoe meer mensen zullen zeggen dat het te lang geleden is en we in het NU moeten leven. Wat die mensen niet begrijpen is dat het verkeerde en zelfs illegale beleid van het verleden doorwerkt in het heden. Denk maar eens aan al die veiligheids-, juridische en economische maatregelen die zijn genomen na 11 september 2001. Die maatregelen hebben ons Westers systeem op de rand van de afgrond gebracht, Als nu blijkt dat 11 september 2001 een ‘inside job‘ was, dan ben ik benieuwd wat er zou gaan gebeuren. Ik denk dat de mensen letterlijk hun schouder zullen ophalen en zeggen: “wat geweest is is geweest”. Ze snappen gewoonweg niet welke consequenties zulke grote gebeurtenissen hebben op de hedendaagse en toekomstige maatschappij.
Op Twitter “X” schrijft huisarts Els van Veen dat de ontwikkelingen betreffende de Duitse corona-affaire snel om zich heen grijpt. In de Nederlandse media wordt er met géén woord gerept over de RKI (=Duitse RIVM) documenten die naar buiten zijn gekomen. Jeroen Pols en Willem Engel zullen er in hun Weekjournaal uitgebreid aandacht aan besteden. Een Duitse professor “Science & Technology” Stefan Homburg beschrijft hoe het RKI (Duitse RIVM) door het Duitse regime werd misbruikt om allerlei zinloze corona maatregelen er door heen te drukken. Dat is in Nederland nét zo gebeurd. Mondkapjes hielpen niet, zei Jaap van Dissel en later werden ze toch verplicht. Het regime Rutte wilde testen hoever de Nederlanders gaan als ze angstig zijn, en hoever ze instructies op zouden volgen. Nou, slechts een klein aantal (waaronder ik) had al snel door dat er iets niet klopte aan het coronabeleid. En vooral het stukje mensenrechten. Wordt vervolgd…

Uit de oude doos: de onderstaande foto die ik op “X” tegenkwam. Het zegt genoeg over de waanzin die toen heerste. Ook hier is de, grote druppel theorie goed zichtbaar. Terwijl het virus gewoon door de voorkant naar binnen kon en zelfs blijven hangen. Echt ongelofelijk hoe dom mensen kunnen zijn. En nu nog steeds, trouwens. Ik herinner mij ook nog dat in een restaurant tijdens het lopen die muilkorf op moest en eenmaal aan tafel mocht het af. Krankzinnig. Gelukkig was ik snel achter de waarheid en heb slechts even een muilkorf gedragen. Maar puur omdat ik bang was voor boetes of uitsluiting op het werk, niet omdat ik bang was om cojona op te lopen. Ik word nog steeds elke keer boos als ik dit soort foto’s zie. Dat zal niet meer bij mij weggaan, tenzij de verantwoordelijken voor de rechter komen en zwaar worden gestraft. Een paar geleden wilde ik zelfs dat ze hun misdadige coronabeleid (toen al aantoonbaar onjuist) met de doodstraf moesten bekopen. Dat vind ik nu gelukkig niet meer. Nu ben ik al blij met kielhalen 🙂


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE EN ISRAËL – HAMAS
Putin heeft gezegd dat de grote aanslag van vorige week is gepleegd door radicale Moslims. Hij blijft echter wel wijzen naar Oekraïne als hoofddader. Dat land zou de radicalen grote geldbedragen hebben gegeven om de aanslag te plegen. Wat er ook heeft afgespeeld, hoe kan iemand maar gewoon zijn geweer leegschieten op onschuldige mensen, laat staan vrouwen en kinderen. Ik zal dat nooit kunnen begrijpen en wijs dit radicaal af. Ook ik ben een andersdenkende en heb soms best radicale ideeën, maar daar zit het vermoorden van mensen niet bij. Hoewel ik de mensen achter het regime Rutte I, II, III en IV graag achter de tralies zie vanwege misdaden tegen de menselijkheid.
UPDATE – Rusland beschuldigd Amerika, Engeland én Oekraïne van betrokkenheid bij de grote aanslag die tot nu tot al 140 doden kostte. In een oorlog sneuvelt de waarheid als eerste. Maar enige betrokkenheid van het Westen sluit ik zeker niet uit.

De VS onthield zich van stemming bij een VN resolutie die opriep tot onmiddellijk staakt het vuren. Met als gevolg dat een woedende premier Netanyahu zijn overleg met de VS geschrapt heeft. Het zeg iets over dat Israël steeds meer alleen komt te staan in dit conflict. Ik ben zelf erg voor vrede en vind Israël veel te ver gaan in hun onderdrukking jegens Gaza, maar de aanslag van 7 oktober was een laffe daad van Hamas, en ik begrijp dus wel dat Israël zich verdedigde. Maar er is een verschil tussen verdedigen en onderdrukken en ik durf zelfs het woord uitroeiing te noemen. En juist Israël zou moeten weten wat dat verschil is. In de Tweede Wereldoorlog werden de Joden immers ook sterk onderdrukt. En nu doen ze eigenlijk hetzelfde met de Palestijnen. Maar dat mag je niet zeggen, want dan ben je antisemiet. Ik weet dat de Israëlische regering het probleem is, niet het Joodse volk. Dus daar moet op gefocust worden. Dit fascistisch en misdadig Israëlisch regime moet vervangen worden., net als het regime van Hamas. Pas dan is er ruimte voor vredesonderhandelingen, denk ik.
UPDATE – Netanyahu gaat toch richting de VS.


ECONOMIE
Het Staatsblaadje Nu.nl meldt dat de Nederlanders meer geld in hun beurs overhouden omdat ze meer salaris hebben gekregen. Dat klopt. Wat ze echter niet vermelden is dat de inflatie niet onder controle is en dat extra geld dus opgaat naar hogere belastingen, hogere winkelprijzen en hogere energierekeningen. Ook al is de energie goedkoper geworden, als je het vergelijkt met 2 jaar geleden is vooral gas, schreeuwend duur geworden. Dat is dan ook de reden dat ik géén gas meer gebruik en in hartje winter dus met een gemiddelde temperatuur in huis van 10 graden Celsius zit. Dus mijn koopkracht is de laatste jaren ZWAAR achteruit gegaan. Ook tweeverdieners merken dit. Dus niks meer geld in de portemonnee. De facto gaan we er elk jaar weer op achteruit. Langzaam maar zeker.

De energietoeslag laat Nederland vlammen, kopt de Televaag. De recessie is daardoor al weer op zijn retour. Ja, sommige mensen hielden wat geld over en renden naar de winkel, lees ik. Ik weet niet of dat zo is gelopen. In ieder geval is het dit jaar niet meer , dus nu komt de recessie terug. Nee, ik geloof al dit propaganda nieuws niet. Ik verwacht een financieel slecht 2024.

Ik sta bekend bij sommigen als een activist en klager, maar een klager ben ik zeker niet. Ik ben slechts een boodschapper van nieuws. En dat nieuws is in deze tijd vooral slecht. Zo ook de prijzen van producten en diensten. Die worden steeds hoger. De inflatie is laag, zeggen ze. Ik bestrijd dat, want het is een rente op rente systeem, dus de hoge inflatie uit het verleden werkt nu nog steeds door in het heden. En hoe laag de inflatie ook is, we hebben de erfenis vanuit vorig jaar. En de inflatie is nog steeds super hoog, maar dat wordt door nieuwe rekenregels weggemoffeld. En andere oorzaak van de hoge prijzen kan gezocht worden bij onze ‘vrienden’ van de VS, die nu per maand, schat ik, zo’n 115 miljard Dollar nodig hebben om alleen al aan hun rente te kunnen voldoen. Laat staan het aflossen van zo’n 32,6 Biljoen Dollar schuld. En daar gaat het dus ook mis. De VS zal hun gigantische verliezen ook delen met Europa., want het heeft invloed op de import en export van goederen. We zullen dan ook samen ten onder gaan. Maar overal lees ik berichten dat het goed gaat met de economie. Zelfs de DNB zegt dat. In maart 2024 is er volgens hen een omslagpunt gekomen en zullen er betere economische tijden aankomen. Ik beweer het tegenovergestelde. En ik zal gelijk krijgen. Meer dan ooit. Over enkele maanden zal de economische groei toch weer tegen blijken te vallen en wordt er wellicht weer gesproken over een ‘kleine recessie’. Maar ook hier wordt er met rekenregels gemanipuleerd. De loon-prijsspiraal is out of control en de hogere inflatie is in dit economisch systeem een blijvertje. De Beurskoersen blijven wel hoog. Maar de aandelenbeurs is allang géén graadmeter meer voor onze economie. Dat is een piramidespel en/of casino geworden.

Festivals worden steeds vaker gecanceld door prijzige medewerkers en artiesten. Maar ook de horeca wordt te duur. En soms worden de vergunning niet of te laat afgegeven omdat de veiligheid zogenaamd in gevaar zou kunnen komen op zo’n festival. Maar wellicht dat ook hier vinden calculerende gemeentes wellicht dat de betaalde leges niet opwegen tegen de gemaakte kosten. Ook hier is het verval van ons Westerse systeem te zien. En juist NU zijn er leuke festivals nodig om ons moreel op te krikken.

Koper is al duur, maar de grondstof van chocolade is nog duurder. Waar gaat dat heen?

Rob Bouwer, een hoge Nederlandse NAVO militair zou graag zien dat pensioenfondsen gaan investeren in Defensie, zodat we zelf wapens gaan produceren en op die manier minder afhankelijk worden van het buitenland of bevriende naties. Want als daar wat gebeurt, stokt de toevoer en komt de defensie in gevaar, zegt hij. Technisch klopt het nest van wat hij zegt. Maar hij slaat een paar stappen over. In principe wil iedereen vrede, toch? Dus in dialoog met elkaar blijven is dan het belangrijkste. En wellicht een grotere rol voor de VN. Een oorlogseconomie opbouwen om Rusland tegen te houden is zinloos. Rusland is niet uit om Europa te veroveren. Die gekke Zelensky heeft in een interview gezegd dat Rusland de helft van Duisland terug wil pakken. Dat is natuurlijk grote onzin. Een dialoog met Rusland en dan zoeken naar oplossingen. Dat zou helpen. De NAVO dient juist een grote stap terug te doen in plaats van vooruit. En ik wil niet dat mijn pensioengeld wordt geïnvesteerd in wapens. NO WAY!
Tegelijkertijd schrijft Staatscourant Nu.nl een bericht over de invloeden, propaganda en desinformatie die Putin en Rusland zou verspreiden. We worden klaargemaakt voor oorlog. De Russen willen de NAVO gaan aanvallen, stralen de media en regimes uit. Maar men vergeet dat alle (grote) landen bezig zijn met dit soort acties. Als ik naar de VS kijk dan zijn er genoeg voorbeelden. De oorlog in Vietnam, de moord op Kennedy, Varkensbaai, massa vernietigingswapens in Irak (die er niet waren), etc. Genoeg voorbeelden waarin Amerika desinformatie verspreidde en een vijand extra gevaarlijk maakte door nepnieuws. Of het nieuws dat Oekraïne de oorlog met gemak zou winnen van Rusland. Nou zonder als die Westerse wapens was het allang afgelopen. Het westen houdt Clown en puppet Zelensky op de been, maar de Russen nemen steeds meer gebied in. Het is game over voor Oekraïne. Ik denk zelfs dat de Russen spelen met Zelensky. Want anders was hij allang opgeruimd geweest. Of denken mensen dat de Russische geheime dienst idioten in dienst heeft?


KIJK EN LEESTIPS
Blckbx today #294: Aanslag Moskou | Geheim coronabeleid DE onthuld | 25 jaar na NAVO’s Joegoslavië-aanval.
Blckbx today #295: Einde anonieme betaling? | Uitstel van executie Assange | Natuurherstelwet gecrasht?
Blckbx today #296: Vermeende Kremlin-propaganda | Misstanden gesloten jeugdzorg | Vredesdemo Amsterdam.
Bombshell: RKI-files liggen op straat. Je hebt de tijd vóór de RKI-files en erna | Nieuwsflash – Jeroen & Willem.
Miljoenenstrop: het Rijk betaalt meer dan €4 miljoen per week voor opvang asielzoekers in hotels? | Weekoverzicht #13 – 2024 – Willem Engel en Jeroen Pols.


DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN, ER IS ACTIE NODIG!

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts