BERICHTEN VAN WEEK 12 – 18/03/2024

Trots op de boeren!


BINNENLAND & ALGEMEEN
Er is weer iets uitgekomen dat ik al had voorspeld. Weet u nog dat bij de extra belasting op suikerhoudende dranken de waterprijs omlaag zou gaan? Nou, dat is inmiddels dus ook al weer achterhaald. Want de prijs van drinkwater zal stevig omhoog gaan. Niet alleen door de inflatie, maar ook door de toenemende zuiveringskosten. Ook hier weer worden we bedonderd door het regime. En dit is nog maar het begin. De Nederlandse burgers worden beetje bij beetje verder uitgezogen.

Dit jaar zijn er in Nederland al 250 explosieven afgegaan. De politie kan het, ondanks vele maatregelen, niet goed tegengaan. Vooral mijn woonstad Vlaardingen kwam in het nieuws met vele explosies. Het zware vuurwerk dat daarvoor wordt gebruikt, is redelijk gemakkelijk te verkrijgen. En zo kan men eenvoudig en goedkoop enorme schade aanrichten aan bedrijven, auto’s en woningen. Ik denk zelf dat veel explosies afrekeningen zijn in het criminele circuit en wellicht ook een aantal zijn afpersingszaken.

Edwin Wagensveld (Pegida) mag van burgemeester Marcouch in Arnhem géén koran verbranden als protest wegens chaos, gevaar voor de veiligheid en de kans op een terroristische aanslag. Burgemeesters hebben het recht om een demonstratie te verbieden als de openbare veiligheid in gevaar komt. Maar Wagensveld wil juist aantonen dat de tegenstander bereid is tot zo’n aanslag of gewelddadige acties. Maar goed, ergens kan ik snappen dat dit soort demonstraties gevaarlijk gedrag kunnen uitlokken en dat deze voor dilemma’s kunnen zorgen. Dat neemt niet weg dat ik ook vind dat de burgemeester tot het uiterste moet gaan om demonstraties te faciliteren. En ik heb het vermoeden dat er hier niet tot het uiterste is gegaan. In Amsterdam mochten demonstranten toch ook de opening van notabene het Holocaust museum verstoren? Maar een enkele man mag géén protestactie houden in Arnhem en een geloofsboek verbranden? Het is toch van den gekke, denk ik dan. Ook hier vind ik dus dat iemand met twee paspoorten géén Nederlands staatsburger (laat staan burgemeester) kan zijn. Want er komen vroeg of laat geloofskwesties op zijn of haar pad. Maar het erge komt nu: Marcouch heeft aan Wagensveld laten weten dat hij voor 6 maanden niet welkom is in Arnhem. Of te wel, deze burgemeester legt Wagensveld gewoon een gebiedsverbod op van 6 maanden zonder dat er strafbare feiten zijn gepleegd. Dat is nu een voorbeeld hoe zaken op een illegale wijze afgehandeld worden. Dit is zó tegen de wet , dat deze burgemeester niet aan kan blijven en per direct ontslagen zou moeten worden, vind ik.
Opinieblad Opiniez komt met een goede column over de beslissing van Marcouch om Wagensveld een gebiedsverbod op te leggen en noemt iets degelijks een apartheidscultuur.
UPDATE 23 MAART 2024 – Wagensveld komt toch niet naar Arnhem. Politie wel massaal aanwezig en controleert daarbij auto’s en mensen. Dit is natuurlijk ook een manier om te demonstreren na een verbod. Zorgen dat de Popo’s het druk krijgen zonder dat je zelf maar iets hoeft te doen. De burgemeester zet je op deze manier ook nog eens te kijk.
UPDATE 23 MAART 2024 – Wagensveld is heel goed in provoceren. Zijn telefoon werd zelfs gevolgd. Maar die had hij op de achterbank van een andere auto gelegd. Blijkbaar mag de politie iedereen afluisteren en telefoons volgen, zonder dat er strafbare feiten zijn gepleegd. Dat stoort mij het meest. En ja, een geloofsboek verbranden is niet mijn ding. Het gaat mij om de protesten en de reactie vanuit de politiek. Die is absurd te noemen. Voor mij een bewijs dat de politiek compleet van het padje is. Het totalitaire systeem komt steeds meer dichterbij. Nog vóór 2030 zijn onze vrijheden zeer ingeperkt, als het zo doorgaat zoals nu.
UPDATE 23 MAART 2024 – De popo’s hebben een vrouw gearresteerd die zei dat ze een Koran wilde verscheuren. WTF? Wat is er mis met dit land, politie en het bestuur? Nederland wordt langzaam maar zeker overgenomen door andere culturen, religies en gedachtengangen. Omvolking heet dat. Het is niet zo gek dat de PVV de grootste partij van Nederland is geworden. Maar ook de PVV loopt uiteindelijk netjes mee aan de leiband van de EU en het World Economic Forum.
UPDATE 24 MAART 2024 – De kosten van deze politie operatie: zo’n 1 miljoen Euro. De inzet van 600 agenten + voorbereidende ambtenarij. Was dat het waard? Nee, zeker niet. Ik lees op “X” een bericht van iemand dat de gemeente die 600 agenten ook kunnen inzetten om de demonstratie te begeleiden en daarmee ook de terroristische dreiging te voorkomen. Kan best, maar de veiligheid van het overige publiek is natuurlijk een prioriteit, vind ik.

Een Palestijnse demonstratie mocht wel doorgaan in Amsterdam waarbij een stoet van auto’s met Palestijnse vlaggen allerlei verkeersovertredingen maakten. De politie deed niets en escorteerde de demonstranten zelfs! Ongekend. Ik ben erg voor demonstreren, maar men dient zich wel aan de verkeersregels te houden. Want dat gaat immers over veiligheid. Dit mag allemaal maar, echter als Hans Teeuwen een filmpje maakt over Halsema en daarbij gekscherend een luchtbuks laat zien, dan staan er 6 agenten met een huiszoekingsbevel voor de deur. Ongekend!

Er zijn banen zat, maar de generatie “Z” jongeren zijn veeleisend, duur en wiebelig. Dat klopt inderdaad, maar ik vind, net als die jongeren, dat werken niet het belangrijkste is in het leven. Ik ben dan ook voor een drie- of vierdaagse werkweek zodat mensen meer tijd hebben voor zichzelf of om zich verder te ontwikkelen. De tijd van 40 uur werken moeten we maar eens achter ons laten. Dat is niet meer van deze tijd. De ICT zou ons meer lucht geven, maar het gaf ons meer efficiëntie die de bestuurders misbruikten om werknemers in minder tijd nog meer te kunnen laten doen. En dat moet stoppen. De macht moet terug naar het volk.


BUITENLAND
De Instant Messaging APP “Telegram” wordt op 23 maart door Spaanse telecomproviders geblokkeerd. Niemand in Spanje kan dan nog gebruik maken van de APP. Dit is gebeurd op last van het Spaanse Gerechtshof nadat er een rechtszaak was aangespannen door traditionele mainstream media die hun berichten gekopieerd zagen op de Telegram sites. Dit is naar mijn mening een ongekende censuur. Ik link ook naar berichten van de traditionele media. Hun berichten staan op het open web, dus wie kan mij verbieden om daarnaar te verwijzen of ze als bron weer te geven? Het is ook hier de omgekeerde wereld. Spaanse gebruikers van Telegram zijn dan ook zéér boos en uiten hun ongenoegen op “X”.

Het Europese Hof heeft besloten dat de wet die vingerafdrukken verplicht, ongeldig is. Echter er zal niets veranderen totdat in 2026 een nieuwe wet in zal gaan. Die vingerafdrukken zijn nu juist de reden dat ik géén identiteitskaart of paspoort meer wil hebben. Mijn rijbewijs is nu nog het enige dat ik als ID heb. Maar die geweldige EU zal daar op den duur ook wel biometrische gegevens op willen hebben. En reken maar dat straks met de Europese digitale ID en Euro biometrische gegevens centraal opgeslagen zullen gaan worden. Zeker gezien de huidige situatie in de wereld.

Een man in Amerika was hersendood verklaard door artsen nadat hij een ernstige bloedinfectie en bijwerkingen had opgelopen. Hij lag een maand in coma en de artsen hadden géén hoop meer. Zijn zus bleef echter hoop houden en na drie weken was hij weer wakker geworden. Inmiddels is hij flink hersteld. Waarom dit artikel? Artsen weten ook niet alles ook al denk je vaak van wel én de wetenschap kan soms verrassen. Maar voor het zelfde geld hadden ze de stekker eruit getrokken.

XR klimaatactivisten terroristen hebben wéér geprotesteerd op een vliegveld, namelijk Eindhoven Airport. Daar wilden ze een hek forceren maar dat is volgens mij niet gelukt. Ze zijn aangehouden en zitten nog vast. Andere actievoerders van XR hielden zich op in een terminal van het vliegveld. Deze zijn ook verwijderd en aangehouden maar inmiddels weer vrijgelaten. Ik vind het een goede zaak dat de terroristen die zich toegang tot het vliegveld wilden verschaffen nog in hechtenis zitten. Er had ook op ze geschoten kunnen worden. Dus ze boffen dat ze zijn aangehouden. In andere landen hadden ze er niet zo bekaaid van afgekomen, denk ik. Sukkels. Ik ben erg voor milieu- en klimaat, maar dan wel demonstreren volgens het boekje. De wet overtreden zoals inbreken en rijkswegen blokkeren vind ik buiten proporties. Daarmee breng je anderen in acuut gevaar. Een APV (algemene plaatselijke verordening) negeren vind ik een ander verhaal. Dat hoort bij een demonstratie. Dus vandaar dat ik de Coronademonstraties voor de volle 100 procent steunde. Die werden soms verboden (vanwege gevaar voor de gezondheid) maar die demonstranten gingen niet de rijksweg of een vliegveld op. Dat is het verschil. Buiten kon je niet besmet worden, maar het regime loog alles bij elkaar. En die demonstranten zijn tot bloedens toe in elkaar geslagen. XR heeft blijkbaar een streepje voor. Het is meten met twee maten. De trias politica werkt niet meer.


POLITIEK
De vaccinatieplicht stond weer op de politieke agenda. Vorige week al was er een bericht dat 4 kinderen aan kinkhoest waren overleden, en 20 gevallen van mazelen waren geconstateerd. Dus actie is nodig volgens politici. De VVD is voor een vaccinatieplicht. D666 niet, maar schuwen andere maatregelen niet, zoals het weigeren van ongevaccineerde kinderen bij de kinderopvang (net als de VVD). De vaccinatieplicht komt er (voor nu) niet, want is weggestemd. Maar stel dat die vaccinatieplicht er 4 jaar geleden wel was geweest. Dan had iedere burger de coronavaccinatie ook moeten halen. Met alle gevolgen van dien. Die prikjes zijn helemaal niet zo veilig als was voorgesteld. Het Moderna vaccin is zelfs van de markt gehaald nadat bleek dat mannen onder de 30 veel last hadden van bijwerkingen. Alleen al om die reden ben ik tegen elke dwang of plicht. Dan het andere: ongevaccineerde kinderen weigeren. Hoe dan? We kennen in Nederland (en in de EU) het medisch geheim. Men mag eenvoudig niet vragen naar de vaccinatiestatus. Het gele boekje om naar het buitenland te reizen, heeft te maken met landen buiten de EU. Die mogen vragen wat ze willen. Het is aan de mensen om te bepalen of ze eraan meewerken. In ieder geval mag in Nederland niet naar medische gegevens worden gevraagd, dus ongevaccineerde kinderen weigeren is met de huidige wetgeving gewoonweg onmogelijk. Als die wordt aangepast, dan staat het medisch geheim op de tocht en zal dat hele grote consequenties gaan hebben. De politiek weet dat dondersgoed en is op dit moment dus aan het bluffen en nudgen om mensen maar weer over te halen om hun kinderen dan toch maar te laten vaccineren. Ook willen ze nepnieuws bestrijden. Maar ik vraag mij af wie nu het nepnieuws aan het verspreiden is. De sceptici of het regime? Ik vind het een goed idee van ouders om niet zomaar hun kinderen te laten vaccineren met van alles en nog wat. Het is belangrijk om daar goed over na te denken.


WEER & KLIMAAT
De maand maart zal weer warmterecords vestigen, volgens Staatscourant AD. gemiddeld zal het in maart 2024 tussen de 8,8 en 9,2 graden Celsius worden. ‘Normaal’ is dat zo’n 6,5 graden Celsius. Het laatste warmterecord dateerde van maart 1991. Toen werd het zo’n 8,8 graden Celsius. Nou, ik zie dus géén verschil tussen maart 1991 en maart 2024. En in die 30 jaar is er veel veranderd. Wellicht dat de meetsystemen nu meer warmte aangeven omdat er meer bebouwing in de buurt is. Het kan van alles zijn, maar ik word hierdoor niet angstig. Dit bericht is overbodig en niet relevant. Dus XR gekkies: blijf maar lekker thuis, trek die uitkering en ga dus géén wegen blokkeren. Er is niets aan de hand.

Nederland zal maandag tegenstemmen betreft de Europese wet van Natuurherstel. En er is een kleine meerderheid ontstaan die tegen zal stemmen. President Orban van Hongarije is ook als een blad omgedraaid. Maar wellicht volgt maandag toch nog een verassing en komt die omstreden wet er toch nog doorheen als Orban even naar de WC gaat tijdens het stemmen. Je weet maar nooit. Er zijn wel vaker miljoenen Euro’s zijn kant opgegaan.

Er is deze week een film over het klimaat verschenen (zie link onderaan deze pagina) die een andere kijk geeft op de klimaatcrisis. Want die is er niet, volgens deskundigen en wetenschappers die in de film allerlei bewijzen en grafieken aandragen. De langzaamste leerling van Willem engel, Volkskrant wetenschapsjournalist Maarten Keulemans, heeft op “X” onderdelen van de film gedebunkt. Tenminste, volgens eigen zeggen dan.

Het is voor Nederland nét haalbaar om in 2040 90 procent minder CO2 uit te stoten, concludeert het Planbureau voor de Leefomgeving. In mijn ogen betekent dit een grootschalige ramp voor boeren en industrie. Boeren zullen noodgedwongen moeten stoppen en industrie gaat vanzelf wel weg vanwege de onhaalbare milieu- en klimaateisen. We gaan een zeer zware tijd tegemoet met torenhoge inflatie en steeds maar weer oplopende kosten.

In Rio de Janeiro zijn weer recordtemperaturen gemeten. De krant komt met getallen van 62 graden Celsius. Maar dan gaat het over gevoelstemperaturen. Elk jaar weer zoekt men naar wegen om hoge temperaturen zo hoog mogelijk weer te geven om klimaatangst bij de burgers op te wekken.

Experts melden dat er in Nederland meer kelders onder water staan dan ooit. Dat zegt dus wat over de regenval van de laatste tijd. Het grondwaterniveau is dus ook erg hoog. Kom bij mij dus niet aan met droogte. Ik ben benieuwd hoe deze zomer zal gaan verlopen. Gaan de aardappelen wéér in prijs omhoog? Oh wacht… alles gaat weer in prijs omhoog.


CORONA
D666 minister Dijkstra weigert om een motie uit te voeren die om een extra onderzoek vraagt betreffende de oversterfte. Er wordt genoeg gedaan volgens haar. Ik weet dat dit leugens zijn. De huidige onderzoeken naar de oversterfte kijken naar alle factoren behalve de invloed van de coronaprikjes. Want die zijn veilig en kunnen dus niet de oorzaak zijn. Maar statisticus Herman Steigstra laat op “X” weten dat de prikjes sinds 2021 wel degelijk de oorzaak zijn van de oversterfte.

Ik zag een Amerikaans artikel over de Amerikaanse gezondheidsdienst (CDC) dat onderzoek heeft gedaan naar het ontstaan van myocarditis na de coronavaccinaties. Echter het rapport van 148 pagina’s is volledig weggelakt met een gele kleur. Er valt dus niets te lezen. Alles is onzichtbaar gemaakt. Wat valt er te verbergen? Ik weet het antwoord al. Er zijn vele jongens en jonge mannen slachtoffer geworden van deze prikjes. Maar de waarheid zal echt wel uitkomen. Dat is niet meer tegen te houden,.

President Justin Trudeau van Canada ligt onder vuur omdat de veiligheid van het land in groot gevaar is. Het gaat daarbij om infiltratie vanuit China, geheime viruslaboratoriums,. en veiligheidsrisico’s betreffende economie en spionage. Deze clown dient ook zo snel mogelijk van het toneel te verdwijnen.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE EN ISRAËL – HAMAS
De Russen claimen dat president Macron van Frankrijk zo’n 2000 militairen van het vreemdelingen legioen naar Oekraïne wil sturen om te helpen met het verslaan van Rusland. Als dit bericht waar is, dan komt de Vierde Wereldoorlog erg dichtbij. En mensen denken daar véél te licht over. Het gebruik van kernwapens wordt dan een feit, denk ik. En die kernwapens zijn niet meer te vergelijken met de kernbommen op Nagasaki en Hiroshima. Nee, deze kernwapens zijn tot 3000x zo sterk en hebben een andere techniek waarbij een gewone kernbom als lucifer dient om een waterstof kernbom tot fusie te brengen. Daarbij komen enorme hoge temperaturen en krachten vrij. Dat is gewoon einde verhaal voor de mensheid. Laat ik hopen dat wij als burgers onze regimes tot bedaren kunnen brengen of zelfs vervangen door slimmere exemplaren, want als dit zo doorgaat hebben we over 2 tot 3 jaar een grootschalige oorlog. Een motie van de FvD dat Nederlandse troepen niet naar Oekraïne mogen worden uitgezonden heeft het NIET gehaald in de Tweede Slaapkamer. Dan is het in ieder geval duidelijk hoe politieke partijen ons in een oorlog proberen te rommelen.
EU leider Charles Michel reageert gealarmeerd op de dreiging van Rusland. Maar Putin weet dondersgoed dat het aanvallen van één NAVO land uit zal monden in een grootschalige tegenactie. Dat zal Putin dus nooit aandurven, wetende dat zijn land, net als de Westerse landen dan in puin zal liggen.

Een andere motie van het FvD dat opriep om de dader(s) van het opblazen van de Nordstream pijpleidingen als een vijandige mogendheid te beschouwen, werd door de gehele Tweede Slaapkamer (uitgezonderd FvD) weggestemd. Dat wil dus niets anders zeggen dat ze dondersgoed weten dat niet Rusland maar de VS en/of Oekraïne die leidingen hebben opgeblazen. Het zijn dus allemaal WEF puppets. Ook de partij van Wilders. Vandaar dat er voor mij op dit moment maar één partij is, namelijk Forum voor Democratie!

Rusland ligt steeds meer onder vuur van geheimzinnige drones die aanslagen plegen op oliedepots en bruggen. Ik vermoed dat ook hier het Westen achter zit. Het zou mij ook niets verbazen als die drones op afstand bestuurd worden door geheime NAVO militairen. Als dat uitkomt, is het meteen oorlog tussen de NAVO en Rusland. Niets is meer wat het lijkt in deze omgekeerde wereld. De VS staat economisch op instorten en zal wild om zich heenslaand, uiteenvallen. De EU zal daarin meegenomen worden. Het Westerse systeem is dood.

In Moskou is een grote aanslag geweest op een grote stadshal of concertzaal waarbij 115 mensen zijn omgekomen en vele honderden gewonden zijn gevallen. Het aantal doden stijgt nog steeds. ISIS heeft de aanslag opgeëist. Ik begrijp dat niet. Ik heb nog nooit gehoord dat ISIS aanslagen in Rusland heeft gepleegd, anders dan de Taliban in de jaren 80. Op “X” gaat rond dat ISIS niets anders is dan de Amerikaanse CIA. En dat zou mij niets verbazen. Want de Taliban zijn immers ook in de jaren 80 opgeleid door de CIA. Ik moet altijd denken aan de films van Rambo. In Rambo III draait het om de strijd tussen de Russen en de Afghanen die daar als helden worden weggezet. Nu wordt de Taliban in het algemeen beschouwd als terroristen. Van Osama Bin Laden wordt gezegd dat hij in de jaren 80 een CIA agent was. Het klinkt mij allemaal logisch in de oren. Dus zou het mij niets verbazen als de CIA invloed heeft op deze aanslag. Maar het kan natuurlijk ook een False Flag operatie van Putin zijn om zijn gehele land te mobiliseren. Ik was er niet bij dus het blijft speculatie. Feit is dat de wereld weer een stukje dichterbij een grootschalig conflict is gekomen.
UPDATE – Putin legt een link tussen de aanslag en Oekraïne, maar levert géén bewijs.
UPDATE – Inmiddels meer dan 145 doden. Daders probeerden naar Oekraïne te vluchten. Deze zaak stinkt. Op “X” gaat ook de naam Victoria Nuland rond. Deze Amerikaanse politica was onderstaat secretaris van Buitenlandse zaken. Zij nam onlangs onverwachts ontslag. Maar zij beloofde vlak voor haar ontslag dat Putin vervelende verrassingen zou kunnen verwachten. Dus de link met de CIA vind ik zo gek nog niet.

Een motie voor vredesonderhandelingen heeft het niet gehaald. Een overgrote meerderheid van de Tweede Slaapkamer stemde tegen. Marianne Thieme (ex fractieleider van de PvdD) snapt daar niets van. Zelfs haar eigen partij (is ze nog lid?) stemde tegen deze motie. Blij dat ik daar niet meer toe behoor. Mijn partij (FvD) stemde wel vóór vredesonderhandelingen. Wie kan daar nu tegen zijn? Kijk maar hieronder.ECONOMIE
De huizenprijzen gaan weer in een versneld tempo omhoog. Dat is niet zo vreemd gezien het grote tekort aan woningen. Hugo de Jonge heeft enorme fouten gemaakt, maar het regime Rutte is als geheel hiervoor verantwoordelijk. Dit komt ook niet meer goed, want de asielstroom is ook toegenomen. En ook statushouders moeten uiteindelijk een woning hebben. Ook hier is de situatie kritiek aan het worden. Huizenkopers willens zelfs huizen kopen met een matig tot slecht energielabel.

De onderstaande grafiek van de staatsschuld (bijna 36 biljoen Dollar, of te wel zo’n 30.345.000.000.000 Euro) laat duidelijk zien wat er in de Verenigde Staten aan de hand is. Daar blijft men maar geld bijdrukken met als gevolg dat de inflatie maar toe blijft nemen. De situatie loopt nu echt uit de hand. Er is in één nacht zo’n 1,2 biljoen Dollar via een wet aan de staatsschuld toegevoegd. Echt bizar. de VS is failliet en zal de rest van de Westerse landen meezuigen in hun misère. Dat kan morgen, volgende week, volgende maand of volgend jaar gebeuren. Ik kan niet meer geloven dat dit systeem nog meer dan 1 jaar in stand gehouden kan worden. ONGEKEND!KIJK EN LEESTIPS
Weekoverzicht #12 – 2024 – Willem Engel en Jeroen Pols.
Blckbx today #291: Media-offensief vaccinatieplicht | Oliver Stone’s Nuclear Now | Wanorde uitspraken RvS.
Blckbx today #292: Kamerdebat ‘Wilders I’ | TikTok-verbod is Trojaans paard | Dreigt vastgoedcrisis?
Blckbx today #293: Trumps ‘bloedbad’ | Oorlogsescalatie door EU | Dries van Langenhove in hoger beroep.
Climate: The Movie – Ongehoord Nederland / Café Weltschmerz. EEN AANRADER!


DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN, ER IS ACTIE NODIG!

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, ongehoord Nederland, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts