BERICHTEN VAN WEEK 11 – 11/03/2024

Trots op de boeren!


BINNENLAND & ALGEMEEN
Er is een echte KILLERKAT in Rijsenhout aangetroffen. Deze kat valt honden en mensen aan. Ha, ha. Nou, in Vlaardingen loopt er ook één rond. Mijn kat Guus is ook een echte terrorkat. Tenminste voor honden dan. Groot of klein, dat maakt hem niet uit. Hoewel hij de laatste tijd niet meer direct tot de aanval overgaat. Maar zelfs de grote honden lopen nog steeds met een grote boog om hem heen. Voor mensen is hij erg lief. Veel mensen kennen Guus zelfs bij naam en komen soms speciaal langs om hem aan te halen. Want hij zit meestal buiten, in weer en wind.


Tijdens de opening van het Holocaust Museum in Amsterdam werd er flink geprotesteerd. Niet alleen door Palestijnen, maar ook door de Nederlander zelf. Het lijkt wel of de Jodenhaat toe aan het nemen is. Ik weet inmiddels dat er een verschil is tussen de Joden en de Israëlische staat. Die staat wordt geleid door idioten. Natuurlijk is het wel aan de Joden om daar wat aan te doen. Halsema vond de demonstratie belangrijk. Er moet gedemonstreerd kunnen worden, toch? Dat vind ik ook. Echter als men op politiewagens gaat dansen, dan moet er direct worden ingegrepen. En dat gebeurde niet. Rutte verdedigde het beleid van Halsema na felle kritiek van Geert Wilders en hij zei dat burgemeesters géén politiek bedrijven als het gaat om handhaven van de openbare orde. Een ongekend slecht antwoord. Ik weet nog wel dat ze de BLM demonstatie zó belangrijk vond en dat ze de Coronademonstranten keihard in elkaar liet slaan door een overmacht aan hondsdolle Romeo’s en ME. Dus Halsema bedrijft zeker politiek bij de openbare orde handhaving. Rutte lult uit zijn nek. Ook hier gaat Twitter “X” los.
UPDATE – Volgens Halsema was de demonstratie spontaan en zijn er geen strafbare feiten gebeurd. Nou, op videobeelden is duidelijk te zien en te horen dat demonstranten op een politieauto klimmen en met het woord <vloekwoord>joden schreeuwen naar de bezoekers van het Holocaust museum. Op een politieauto klimmen is een misdaad, vind ik. En dat schelden is verschrikkelijk. De burgemeester stond er meters vanaf maar hoorde baar eigen zeggen niet dat de mensen vloekten. Dat is op zijn minst opmerkelijk.

Hans Teeuwen nam een parodie videoclipje op over Halsema. Daarin kwam, volgens kenners, een luchtdrukpistool in voor. Dat was een verwijzing naar de zoon van Halsema die werd gepakt met een (echte) revolver. De inmiddels ex man van Halsema nam de schuld op zich en kreeg een taakstraf. Maar nu kwam de politie met 6 man sterk aan de deur kloppen van Hans Teeuwen met een huiszoekingsbevel. Het wapen is meegenomen en Hans Teeuwen zal nog te horen krijgen of hij wordt vervolgd.
Je kan schilderijen of een politieauto beschadigen, want dan ga je gewoon vrijuit. Maar o wee als je een parodie opneemt over de burgemeester, dan wordt er direct ingegrepen. Ongekend. Twitter gaat helemaal los.
Hier een interview van PowNews.
UPDATE 13 maart 2024 – Hans Teeuwen mag zijn pistool weer ophalen. Het was een buks en die zijn legaal. Dus ook géén vervolging. Wel heel wat manuren opgebruikt voor een bij voorbaat nodeloze zaak. De echte criminelen hebben weer voorsprong. Wat een afgang.
UPDATE 13 maart 2024 – Experts verbijsterd over ‘bezoek’ van agenten bij Hans Teeuwen. Waar is hun wapenkennis?

In Nederland is de gehele woningmarkt scheef gegroeid. Woningen tot 2 ton zijn er nauwelijks en de vraag ernaar is enorm. Woningen boven de 7 ton zijn er veel en er is het minste vraag naar. Logisch natuurlijk. Clown Hugo de Jonge heeft werkelijk een gigantische puinhoop achtergelaten. Er zijn mensen die denken dat dit opzet is. Dat betwijfel ik. Het is pure onkunde en eigenwijsheid. Ik vrees voor de toekomst van Nederland. Die is er naar mijn mening niet meer.

Veel jongeren denken dat ze rijk kunnen worden doordat influencers hen tips geven op het gebied van financiën, geld of zaken. Niets blijkt minder waar. Ook ik zie elke dag die misleidende filmpjes over influencers die 10k per dag of maand verdienen met aandelen, vastgoed of Bitcoins. Ja, er zijn zeker een aantal mensen rijk geworden, maar tegenwoordig kan dat zomaar meer. Een Bitcoin kostte in het begin slechts dubbeltjes, nu zo’n 65.000 Euro. en dus is het naar mijn mening niet meer mogelijk om er rijk mee te worden. Het zijn slechts de Happy few die profiteren. De massa gaat te laat mee en komt in de financiële problemen. Ik raad de jongeren aan om gewoon een eerlijke en echte baan te nemen zoals technicus, onderwijs, een baan in de voedselvoorziening of een baan in de zorg. Daar help je echt de maatschappij mee.

Na energiebedrijf Van den Bron gaat nu ook Eneco mensen met zonnepanelen op bepaalde tijden belasten vanwege de overproductie van energie. Dus zonnepaneleneigenaren moeten bijbetalen om hun teveel geproduceerde energie af te nemen. Ook dit had ik jaren geleden niet kunnen voorzien. Het is het gevolg van een falende energietransitie en te weinig opslag en transport mogelijkheden. Zelf ervaar ik de ellende ook met mijn 100 procent elektrische auto. De kosten van het opladen ervan bij de openbare palen is verdubbeld. En daar komt volgend jaar ook nog eens wegenbelasting bij. Een elektrische auto is dus niet meer rendabel als je dat vergelijkt met een brandstof- of hybridemodel. Ik wilde een steentje bijdragen aan het milieu door schoon te gaan rijden, maar ik wordt zwaar gestraft door het onbetrouwbare regime Rutte. Maar goed: ik had het moeten weten, want ik ben toch altijd goed op de hoogte vind ik zelf. Nee dus. Het is dus vooral mijn eigen schuld.

Had ik het pas nog over de energie- en klimaatlabels en dat huizen een hogere hypotheek krijgen als ze een goed energielabel hebben, gaan die kl*te hypotheekverstrekkers nu nog een stap verder. Men krijgt straks alleen nog maar een hypotheek als het energielabel op orde is. Dat betekent in de praktijk dat huizenverkopers vóórdat ze hun huis verkopen, eerst nog flink moeten investeren om hun label op orde te hebben. De volgende stap is dat het regime een groen label gaat eisen (in 2030). En dan gaat de val definitief dicht. Dan wordt mijn huis in ieder geval onverkoopbaar. En mocht ik er om één of andere reden uitmoeten, dan zal ik meteen stoppen met het betalen van de hypotheek. Ik laat mijn bezit niet door anderen aan deze bizarre voorwaarden laten voldoen. Ook hier is het regiem zéér onbetrouwbaar. Maar ik heb wel hoop dat als deze maatregelen (waarbij CO2 maatregelen ook klaar staan) de meerderheid van het volk een keer gaan wakker schudden, er een volksopstand dreigt en het regime deze maatregelen snel zal intrekken.

Ouders die het slachtoffer waren van de toeslagenaffaire en nog geen excuses hebben gehad van het feit dat ze gediscrimineerd waren, hebben een klacht neergelegd bij het Mensenrechtencollege. Ondanks dat veel mensen financieel al zijn gecompenseerd, doet het dus nog steeds pijn. En dat begrijp ik heel goed. Ha, er waren vast ook wel fraudeurs, maar het regime Rutte wilde géén enkel risico nemen en strafte dus iedereen ongenadig af die een foutje maakten bij het invullen van de toeslagenformulieren. En het erge is dat zoiets gewoon morgen wéér kan gebeuren. Dat stond ook in het rapport dat onlangs is uitgekomen. Waarom zijn de verantwoordelijken nog niet aangehouden?

De Nederlanders moeten door steeds meer hoepeltjes springen om het regime of aanverwanten voor te blijven. Sinds kort geeft tweedehands site Marktplaats uw verkochte goederen door aan de belastingdienst zodat deze u extra kan aanslaan. U had immers al BTW betaald over uw goederen. En nu mag u nog eens aftikken voor uw genoten inkomsten. Wanneer zeggen we nu eens massaal NEE tegen dit soort criminele praktijken?

Nog een hoepeltje: een voedselbank in Spijkenisse geeft hun klanten straf of een boete als ze te laat komen om hun waar op te halen. Te laat? Dan krijg je maar een half voedsel pakket. Geef je volgens de voedselbank je geld verkeerd uit (bijvoorbeeld aan rookwaar), dan ben je niet meer welkom. Dit zijn gewoonweg Gestapopraktijken lijkend op de uitsluiting en discriminatie bij de toeslagenaffaire. Ook hier zit politiek achter. Om tekorten te maskeren? Of om mensen die zich toch al in een achterstandspositie bevinden, keihard te straffen op hun kleine onvolkomenheden. Wat mij betreft zijn dit gewoonweg criminele activiteiten tegen de menselijkheid. Hoe durf je. Ik sta bekend als extreemrechts (want ik ben kritisch op het regime), maar dit kan mijn hart echt niet verdragen. Zou het een D666 voedselbank zijn? “We laten iedereen vrij, maar niemand vallen”. Of te wel: Je doet wat je gevraagd wordt of je word gecanceld.


BUITENLAND
Een Boeing klokkenluider (John Barnett) is dood gevonden. Was het moord of zelfmoord? Dat is de vraag die nu wordt gesteld. Want Barnett was de man die met informatie naar buiten kwam over de onveiligheid van de productielijnen bij Boeing. Het heeft inderdaad alles te maken met de problemen die de nieuwe Dreamliner toestellen hebben. Van losse bouten tot problemen met techniek. Het kan naar mijn mening veel te maken hebben met de kwaliteit van de onderdelen en de processen die nodig zijn om de veiligheid van de vliegtuigen te waarborgen. Boeing wilde natuurlijk tegen zo min mogelijke kosten maximaal produceren vanwege de grote concurrentie uit het buitenland. Ik denk dat de dood van de klokkenluider géén zelfmoord is. Het is voor Boeing een schijntje om iemand om te laten leggen. Er gaan immers vele honderden miljarden Dollars om bij Boeing. Ik sluit zelfs niet uit dat de overheid bij de mogelijke moord betrokken is. Maar dat is natuurlijk speculatie. In ieder geval zijn de ogen nu gericht op Boeing. Gaat dat bedrijf op den duur ook ten gronde, net zoals de VS zelf? We gaan het zien.

De VS kruipt ook steeds meer richting censuur en dictatuur toe. Het Huis van Afgevaardigden heeft ingestemd met een gedwongen verkoop van Tik-Tok. En dat terwijl Tik-Tok geeneens Amerikaans is. Maar ze willen dus dat de Chinese APP op zichzelf komt te staan en natuurlijk onder Amerikaanse invloed. Als Tik Tok niet toestemt, zal er een totaalverbod in Amerika komen. Ik ben benieuwd hoe ze dat gaan doen. China moet dan maar hetzelfde gaan doen met Amerikaanse producten. Nou, dan zijn ze zo op de knieën. De VS bluft steeds meer. Een teken van ernstig verval. En dat levert groot gevaar op. Persoonlijk neig ik langzaam maar zeker steeds meer de kant van de BRICS te kiezen boven die van de oorlogszuchtige VS.

Op “X” vraagt men zich af waar de Britse prinses en vrouw van prins William, Kate Middleton is. 28 december 2023 schijnt er een ambulance met hoge spoed vanaf de verblijfsplaats van de koninklijke familie richting ziekenhuis te zijn gegaan met politie en veiligheidsescorte. Begin januari moest ze ‘gepland‘ geopereerd worden. Sindsdien is er niets meer van haar vernomen. Anders dan wat nep foto’s. Normaal interesseert dit nieuws mij dan ook niet, want ik geef werkelijk helemaal niets om adel en koninkrijken, maar juist omdat Koning Charles kanker heeft (of is dat een tijdelijke afleiding?) en Kate geopereerd is, vraag ik mij af of er en wat dan de verbanden zijn. De corona prikjes? Wellicht. Zou de situatie ernstiger zijn dan er wordt gesuggereerd? Wellicht. En dan die nep foto’s. Kate schrijft dat ze aan het experimenteren was met een fotobewerkingsprogramma. Maar wie weet schreef iemand anders dat bericht. Zij en haar kinderen zijn al maanden niet meer in het openbaar gezien. Vreemde zaak. Ik neem aan dat er nu snel zaken bekend moeten gaan worden, want zelfs de pers die aan de leidraad loopt van het regime, gaat op den duur toch moeilijke vragen stellen. Het lijkt in ieder geval dat er iets vreemds aan de hand is. Hoewel, met dit soort zaken kan privacy ook de boventoon voeren. Dat is ook eigenlijk de normale gang van zaken.
UPDATE – Volgens insiders komt er snel meer nieuws over de gezondheid van Kate Middleton.
UPDATE 18 maart 2024 – Alles oké, niets aan de hand. Doorlopen, mensen!
UPDATE 22 maart 2024 – Nou, alles is toch niet oké. Kate heeft kanker. Welke soort is niet bekend gemaakt. Haar schoonvader, King Charles heeft ook kanker. Zou het dan toch een turbokanker zijn die door de coronaprikjes is veroorzaakt? Er gebeuren zo veel rare zaken, sinds de corona vaccinaties werden gezet. En dan zijn er idioten die een vaccinatieplicht in willen voeren. De waarheid zal nu toch eens uit moeten komen, want mensen gaan steeds meer vragen stellen. Vragen die ik al in 2021 had.


POLITIEK
Geert Wilders geeft zijn premierschap op, omdat hij het belangrijker vindt dat het land wordt geregeerd dan zijn eigen positie. En dat is ergens toch wel klasse. Voor de rest is Wilders oude meuk. Dezelfde wijn in een nieuw jasje. Maar goed. Jet volk heeft massaal gekozen voor een ander bestuur. En dat is een goed begin.
Hoe VVD’er Ed Nijpels op dit nieuws reageert is dan weer ver, ver over de grens. Wat een sukkel is dat toch.
UPDATE – Hier Twittert Wilders over zijn opgegeven premierschap.

De grootschalige medicijntekorten hebben dan eindelijk de politiek bereikt. Maar deze tekorten zijn al vele jaren aan de gang. Zie mijn eerste blogberichten op deze website. Waar ik het al lang gelden aan zag komen, sliep het gewone volk lekker door. Maar nu komen de grote leveringsproblemen aan de oppervlakte. En het is een probleem dat de gehele wereld treft. Ja, we hadden de fabricage van medicijnen in eigen beheer moeten hebben. Echter alles moest naar India en China, En die passen ‘eigen volk eerst‘ toe. Logisch natuurlijk. Daarbij zijn Europese prijsafspraken ook funest. Dus meer EU zal niet zorgen voor meer medicijnen op de markt.

Brussel wil de boeren tegemoet komen en een aantal bestaande milieuregels versoepelen. Ze voelen de hete adem van de boeren in hun nek, maar er zal uiteindelijk niet veel veranderen. Ik voorzie in de nabije toekomst grote onrust en onlusten bij demonstraties. Ik steun de boeren hierin. Onze voedselzekerheid is in ernstig gevaar en dat moet stoppen. Ook het hele Natura2000 plan moet in de ijskast.


WEER & KLIMAAT
Staatsblaadje Nu.nl waarschuwt burgers van Europa voor enorme problemen als we nu niets aan de klimaatverandering doen. Bosbranden, watertekorten en overstromingen zullen Europa gaan teisteren. Nou, die bosbranden zijn aan het dalen en als ze er al zijn dan worden ze voor 95 procent aangestoken door de mens (per ongeluk of expres). Watertekorten is inderdaad iets om aan te werken. In Nederland is dit jaar meer regen dan ooit waargenomen. Dus ons land zit voorlopig goed. En de overstromingen? Zie deze aflevering van BlckBX tv. Die gaat over hoe het regiobestuur het waterniveau manipuleert, met alle gevolgen van dien.
Nu.nl beschrijft het meest extreme scenario die door de computermodellen van het IPCC zijn opgesteld. En zo wordt men nodeloos in angst gehouden.

Peppijn van Houwelingen komt nog even met het antwoord op de vraag of het voor medici strafbaar is te zeggen dat het klimaat niet van invloed is op de gezondheid van mensen. Het regime kan hier vervolgens géén ja of nee op zeggen. Ze hebben blijkbaar nog geen antwoord gekregen vanuit Brussel of het WEF. Maar ook hier moeten de artsen door vastgestelde hoepeltjes springen, anders zijn ze af. Vroeg of laat.

De lente lijkt in Nederland weken eerder op te bloeien. Het is gemiddeld 2 graden Celsius hoger dan halverwege vorige eeuw gebruikelijk was. Maar dat hoort bij klimaatverandering. En wellicht dat over 30 jaar het weer 4 graden kouder is dan in 2024. Ik blijf erbij: de mens heeft nauwelijks invloed op het klimaat.

De CO2 uitstoot is in Nederland flink gedaald. Dat kwam door de inzet van groene energie en isoleren van gebouwen. Het zal best, maar uiteindelijk zal deze vorm van groene energie zich tegen ons gaan keren. De stroomprijs is duurder dan voor de transitie. De vergroening moet toch ergens van betaald worden, toch?

Nederland gaat toch nog tegen de Natuurherstelwet van TimmerFrans stemmen in Brussel. Echter de verwachting is dat het niets uit zal maken, want de meerderheid zal waarschijnlijk gewoon vóór stemmen. Maar vooral de kleine landen zullen enorme gevolgen gaan ondervinden van deze wet. Het gevolg is dat huizenbouw en industrie nog meer regelgeving over zich heen krijgen en de facto eigenlijk onmogelijk gaat worden.

BlackBx TV heeft de primeur om de eerste beelden van de nieuwe documentaire ‘Climate: The Movie (The Cold Truth)‘ over de klimaathoax uit te mogen zenden. Deze documentaire is de tegenhanger van ‘ An Inconvenient Truth‘ uit 2006 van Al Gore.
Eén van de conclusies is dat het klimaatbeleid niets anders is dan een nieuw verdienmodel. U wilt klimaat? Wij draaien. Sommigen noemen het zelfs een klimaatscam. De toekomst zal uitwijzen wat het daadwerkelijk was. in ieder geval weet ik zeker dat het huidige groene beleid niet duurzaam is en ook zeker geen oplossing is voor onze toenemende energiebehoefte.

Het Mestbeleid in Nederland moet van de EU op de schop. Zelfs minister Adema is somber over de Europese verordening. De boeren in Nederland zullen nog minder mest mogen uitrijden en dat zal ernstige gevolgen hebben voor de hoogte van de veestapel en dus uiteindelijk ook voor onze voedselzekerheid en de prijzen van voedsel.


CORONA
Jan bonte (ex neuroloog) komt op “X” met het feit dat Professor Martin Kulldorff ontslag heeft genomen bij de Harvard University of Medicine. Als professor epidemiologist, Biostatistician, Infectious Disease Outbreaks en Vaccine Safety is hij een grote deskundige op het gebied van medicijnen, virussen en vaccines. Hij heeft altijd gezegd dat de lockdowns tijdens Corona juist funest waren voor de gezondheid en verwees daarbij naar Zweden als referentie. Zweden hield een open maatschappij. Ook was hij tegen het vaccineren van kinderen, daar die amper last hadden van het virus. Blijkbaar werd hij tot op de dag van vandaag gedwarsboomd en heeft hij zijn ontslag ingediend. Hier zijn verhaal. Ook ik merk nog dagelijks dat mijn mening over zaken zoals corona, mensenrechten, totalitarisme, economie en klimaat totaal niet serieus wordt genomen. Maar dat maakt mij niet uit. Deze mensen kennen alleen maar de mening vanuit het regime en de mainstreammedia. Terwijl ik een mening kan vormen omdat ik ook de alternatieve media bekijk. Maar dat kost tijd. Net als het bijhouden van dit blog. Maar goed: de waarheid dient zich vanzelf aan. Mijn voorspellingen omtrent de inflatie, medicijntekorten en al die andere NEP crisissen zullen op den duur het Nederlandse (en EU) volk als een dolk in de rug steken.

Er is weer gedoe rondom vaccinaties. Dit keer de niet corona gerelateerde. Steeds minder kinderen krijgen vaccinaties, want er is minder vertrouwen erin en daardoor komt de vaccinatiegraad in gevaar volgens virologen. Een aantal columnisten en medici willen daarom een vaccinatieplicht voor jong én oud. In Duitsland bestaat zoiets al, maar gelukkig zijn er daar mensen die er tegen vechten. Ik hoop dat het ook naar het Europese Hof gaat. Verplichte vaccinaties kunnen gewoon niet, want een vaccinatieplicht is tegen de Neurenberg code én ook nog eens tegen de rechten van de mens. Immers een vaccinatie is een geneesmiddel en men heeft het recht om een medische behandeling te weigeren. Dus een vaccinatieplicht is in mijn ogen ondenkbaar. En ik zal daar dan ook uit principe NOOIT aan meewerken.
Niet geheel toevallig worden er deze week dan ook vele krantenartikelen losgelaten op de schapen het Nederlandse volk, en sommigen worden meteen weer angstig. Alles lijkt tegenwoordig gepolitiseerd. En dat vermoeden wordt gestaafd door internationale krantenartikelen die toevallig ook deze week online stonden. Het WHO voert een wereldwijde propaganda campagne ondersteund door wat uitbraken van mazelen (hier ook) en kinkhoest. En als je deze grafiek bekijkt, valt het allemaal wel mee.. Pure propaganda om die verdomde vaccinaties weer op de politieke agenda te zetten. Een internationale interventie van het WHO dus. Ik heb weinig geloof meer in vaccinaties. Ik denk dat een gezond menselijk lichaam zaken zelf kan oplossen. Zou de grote uitbraak van al deze ziektes juist niet komen door de coronaprikjes die het gehele immuunsysteem plat hebben gelegd? Er is namelijk nog steeds oversterfte. Ik ben er niet gerust op.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE EN ISRAËL – HAMAS
De Televaag komt met een angstig bericht dat Putin klaar is voor een kernoorlog en troepen aan de grens met Finland zal installeren. Putin heeft het iets genuanceerder gezegd. Hij zei dat zijn kernwapens klaar zijn om ingezet te worden, maar dat hij nooit tot een kernaanval zal overgaan totdat de staat Rusland in ernstig gevaar is. Dat is dus als NAVO troepen het land binnenvallen of Rusland aanvalt. Dat de kernwapens paraat zijn is ook logisch. Dat geldt ook voor de VS en andere kernmogendheden. In de VS vliegt er de gehele dag een aantal toestellen rond met Kernwapens aan boord die direct ingezet kunnen worden. Dus de VS doet net zo hard mee. Dat Rusland troepen aan de grens met Finland installeert, is ook , logisch. Want de NAVO is weer dichterbij de grens met Rusland gekomen, ondanks de afspraak die in het verleden is gemaakt om dat niet te doen. De agressor is toch echt de NAVO (bij monde van de VS natuurlijk).

De president van Frankrijk, Macron wil Putin koste wat het kost stoppen. Daarom houdt hij het sturen van troepen naar Oekraïne toch open. Het getuigt van ongekende domheid en haantjesgedrag. Deze idioot zal met zo’n actie de hele wereld in een Wereldoorlog storten die uiteindelijk uitgevochten gaat worden met kernwapens. Niet het einde van de wereld, wel voor de mensheid. Misschien is het maar beter ook. Oekraïne wordt bestuurd door de VS. Thierry Baudet van FvD heeft een flinke discussie over deze vreselijke oorlog met Rutte. Rutte blijft ontkennen en liegen. De Tweede Slaapkamer slaapt rustig door. De waarheid is hard.

Thierry Baudet had het deze week tijdens een Kamerdebat over Oekraïne, flink aan de stok met Pinokkio Rutte. Baudet zei tijdens dat debat dat de VS Oekraïne de facto bestuurd. Rutte hoonde dat weg, net als de Tweede Slaapkamer. Maar er circuleren al jaren video’s rond die het verhaal van Baudet gewoon bevestigen. Hooggeplaatste Amerikaanse functionarissen die deals maken en eisen stellen aan Oekraïense hoogwaardigheidsbekleders, vicepresident Biden die eisen stelt aan Oekraïne of anders financiële middelen terug zal trekken. Noem het maar op. De NAVO is een criminele organisatie die de vuile zaakjes van de VS oplost. Als Rutte daar straks hoofd van is, is de Vierde Wereldoorlog weer een stapje dichterbij gekomen.


ECONOMIE
Grote bedrijven dreigen Nederland in grote getalen te verlaten. Daar had ik het vorige week al over. Maar nu gaat ook de mainstream media eens nadenken over de eventuele gevolgen daarvan en men probeert de oorzaak te achterhalen van de onvrede bij de grote multinationals. Die onvrede is vooral ontstaan doordat Expats en het inkopen van eigen aandelen zwaarder worden belast . Van mij mogen de multinationals trouwens gaan, maar dan moet er wel vervanging komen vanuit het MKB, en ik denk dat zoiets niet snel zal gebeuren met alle gevolgen van dien. Ik heb een hekel aan NGO’s en multinationals, maar de balans dreigt nu verstoord te gaan worden en dat is desastreus voor onze technologische kennis en economie.
UPDATE – Hier een column van opiniesite Opinièz.com over hoe het Nederlandse regime bedrijven wegjaagt.

De prijzen van groente en vlees zijn amper gestegen nadat de inflatie is gedaald in Februari. Echter de brandstof is wel duurder geworden (hier wordt uitgelegd waarom). Ook hier komt Nu.nl met ‘positief’ nieuws. Wat ze niet vermelden is dat de inflatie (hoe laag ook) BOVENOP de huidige prijs komt. Het is zoiets als rente op rente. En omdat de inflatie vorig jaar torenhoog was (en nog is), blijven de prijzen ook hoog. Een doos eieren is nog steeds duur, net als brood. En die prijzen zullen (voorlopig) niet meer dalen. Tenzij er deflatie optreedt. Maar dan gaan er weer andere ernstige processen gebeuren.

Volgens de topman van Transavia wordt vliegen in Nederland te duur en kan daardoor gaan verdwijnen. Ook hier een topman die klaagt over de ondernemerscultuur in Nederland. Van mij mag dit <vloekwoord> bedrijf ook vertrekken uit Nederland, maar er blijft op den duur zo weinig over hé?

Shell is steeds meer bezig om brandstof uit zijn pompstations te verwijderen en snel laadpalen erin te brengen. Wat mij betreft een slechte keuze. Beiden zijn belangrijk en zullen dat nog wel even blijven ook. De benzine kost op veel plaatsen al meer dan 2 Euro de liter. En dat terwijl een vat olie zo’n 80 Dollar kost. Er is iets compleet scheef aan het groeien, vooral in Nederland. Het gidsland wordt zo langzamerhand onbetaalbaar om nog in te kunnen leven, dunkt mij.KIJK EN LEESTIPS
De Jensen Show #620: Blij met Halsema!
Blckbx today #288: Ralf Dekker over Europese verkiezingen | Tóch rechts kabinet? | Climate: The Movie.
Blckbx today #289: Politie-inval Hans Teeuwen | Dries van Langenhove veroordeeld | AIVD sleepwet 2.0.
Blckbx today #290: Krijgen we een ‘Programkabinet’? | Poetins winst vrijwel zeker | Dodelijk wolvenbeleid.
Weekoverzicht #11 – 2024 – Willem Engel en Jeroen Pols.


DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN, ER IS ACTIE NODIG!

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, mirror.co.uk, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts