BERICHTEN VAN WEEK 10 – 04/03/2024

Trots op de boeren!


BINNENLAND & ALGEMEEN
Donderdagavond staat er opeens op de site van de Televaag dat er een fout is gemaakt met de berekening van de koopkracht en het regime een mogelijke reparatie aan het voorbereiden is. Tja, wat moet ik hier nu weer van zeggen. Het regime denkt met wikken en wegen alle mensen extra geld te kunnen geven, maar in de praktijk zijn de minimum inkomens altijd de klos. En nu weer. De rekenregels kloppen weer eens niet. En nadat er een reparatie is gedaan, blijkt dat de middeninkomens ook te weinig koopkracht hebben en daar ook een reparatie op nodig is. Het gaat maar door. Het regime weet het niet meer en doet maar wat. Een teken dat onder andere de inflatie op hol is geslagen. EINDE VERHAAL.
UPDATE – Het regime heeft een reparatie uitgevoerd. Alleenstaande minima krijgen 36 Euro per JAAR erbij. Gefeliciteerd, goed gedaan!

Na Kamervragen van Peppijn van Houwelingen (FvD) moest het regime toegeven dat de verschrikkelijke SDG doelen onderhevig zijn aan een politieke inspanningsverplichting, maar juridisch niet bindend zijn. Dat betekent dat een nieuwe Tweede Kamer de SDG doelen zo van tafel kan vegen. En als die het niet doet, dan kan de bevolking het wel doen. Het Woke gedachtengoed brokkelt steeds verder af. Go Woke, go broke is het motto. Oh ja, ik ben héél erg voor géén armoede en een schoon milieu, echter niet tegen de prijs die van ons gevraagd gaat worden, namelijk het inleveren van onze vrijheden en leven in een sociaal kredietsysteem. Over mijn lijk! Stoppen met oorlog voeren is één van de eerste zaken die gerealiseerd moet worden en dan het oppakken van de corrupte politici en als laatste massaal onderzoek naar kernfusie en ruimtevaart. Dat zal de mensheid verder brengen, niet leven volgens SDG doelen in een totalitair systeem.

Ik kwam toevallig een bericht tegen op ICT site Tweakers.nl. Die hebben een bericht geplaatst dat toezichthouder Nederlandse veiligheidsdiensten, Nico van Eijk per direct is opgestapt. Deze toezichthouder is er voor verantwoordelijk dat veiligheidsdiensten hun mandaat niet overtreden. Nou, uit bericht maak ik op dat er een conflict is ontstaan tussen de toezichthouder, veiligheidsdiensten en regime. Dat baart mij zorgen. Ik heb het vermoeden dat de veiligheidsdiensten zich in Nederland als de Stasi gedragen. Alles en iedereen wordt in de gaten gehouden, soms onder het geval van collateral damage, maar ik vermoed dat de veiligheidsdiensten structureel hun mandaat overtreden. Maar ik geef toe dat het speculatie is. Ik herinner mij echter nog een bericht van jaren geleden in mijn blog dat er toen ook al sprake was van conflicten tussen veiligheidsdiensten en toezichthouder. En toen is er ook iemand opgestapt. Of gaat het om dezelfde man? Als ik tijd heb, zal ik er eens in gaan duiken. Maar voor nu is dit slecht nieuws voor de gewone burger, denk ik.
UPDATE – Hier heb ik een oud blogbericht van mij met inderdaad ook gezeik met de toezichthouder.
UPDATE – Gevonden! Het gaat om Bert Hubert. De vorige? toezichthouder die ontslag had genomen omdat hij het niet eens was met zaken omtrent het afluisteren van onschuldige burgers. Oei. bovenstaand artikel is HOT. De veiligheidsdiensten gaan steeds maar verder en verder. Toezichthouders kunnen niets doen. Het regime geeft ze géén middelen om zaken in goede banen te leiden. DDR praktijken dus.
Ik ben maar wat blij met mijn blog. Ik ga zo nu en dan verbanden zien en blootleggen. Onze veiligheidsdiensten hebben zich tegen ons gekeerd. Het is géén toeval meer dat 2 leiders van de toezichthouder ontslag hebben genomen. De aankomende leider van de toezichthouder veiligheidsdiensten zal een WEF puppet moeten worden, denk ik maar zo.

De Andere Krant bericht over het feit dat het regime Rutte Nederland heimelijk aan het herbouwen is. In dat vernieuwde land is géén plaats meer voor Landbouw en Visserij. En natuurlijk is sloper Hugo de Jonge hier weer leidend in. Deze marionet is door het WEF geïnstalleerd om dit soort zaken mogelijk te maken.

Over marionet Hugo de Jonge gesproken. Deze oetl*l wilde het woord ‘moeder‘ laten schrappen. Dit was weggemoffeld in een wetsvoorstel, echter de pers kreeg er lucht van. Ook hier is de Woke cultuur bezig om ons land en volk voorgoed te veranderen. Gelukkig was er in één keer veel weerstand en is het gauw uit het wetsvoorstel geschrapt. Maar het feit dat dit kan zegt genoeg over de satanische invloed van buitenlandse NGO’s zoals het WEF. En zolang dit regime aan de macht blijft, kunnen zit soort zaken nauwelijks tegengehouden worden. Ja, ‘moeder‘ blijft. Maar alleen omdat het WEF dat als een proefballonnetje zag. In ieder geval moest Clown Hugo de Jonge diep door het stof. Wie neemt deze sloper nog serieus?

Nog een bericht over oetl*l Hugo de Jonge. Kleine huizen zijn onvermijdelijk bij meer regie op de huizenmarkt. Tja, meer asielzoekers huisvesten in ons overvolle land betekent inderdaad meer kleine huizen bouwen. Maar je kunt ook minder asielzoekers opnemen, denk ik maar zo. Dat is een betere oplossing.
UPDATE – Er is al een storm van kritiek op de plannen van Hugo gekomen. Logisch.

En hier nog één. Ik vond op het AD? nog een bericht over Hugo de Jonge. Maar dat zag er echt goed uit. Hij wilde een wet maken die mensen toestaat om zonder vergunning een kleine woning in de achtertuin te bouwen voor hun ouders (of kinderen) zodat mantelzorg gegeven kan worden. Ik dacht wauw, dan doet Hugo eindelijk een keer wat goed. Ik had dat bericht opgeslagen, maar nu bleek het opeens veranderd te zijn in een bericht over asielzoekers of zoiets. Ik heb het helaas al weggegooid, maar ik weet zeker dat het bericht in eerste instantie over de mantelzorg ging. Ik kan het bericht over de vergunning loze bouw ook niet meer terugvinden. Vreemd. Het was ook al te positief, ha, ha.

Netbeheerder Alliander denkt dat de overlast rondom het volle stroomnet nog zo’n 10 jaar zal duren. Dat betekent dan dat onze economie erdoor getroffen zal worden en eveneens de bedrijven en burgers. Men zal maanden of zelfs jaren op hun stroomaansluiting moeten wachten in bepaalde gevallen. Dat is funest voor ons land. De donkere tijden zijn reeds onder ons. Het is een kwestie van tijd voordat u er persoonlijk last van zal gaan krijgen.

De Nederlandse inzending van het Songfestival liedje ‘Europapa’ van Joost Klein is een doorslaand succes als je het aantal views op YouTube mag geloven (Op het moment van schrijven is dat boven de 5 miljoen views). Na het zien en horen van het liedje zit het ook bij mij in mijn hoofd. Echter, het liedje lijkt mij een politiek statement, want Europa wordt verheerlijkt. Het is wellicht een slimme marketingtruc, want ik kan niet echt achterhalen of Joost het heeft over Europa of de Europese Unie. Wat ik wel zie is de vlag van de Europese Unie. En dan krijg ik toch de kriebels. Aan het einde van de videoclip staat er een typisch Hollandse molen volledig in de brand. Dat geeft bij mij het gevoel van dat Nederland zijn soevereiniteit langzaam maar zeker kwijt is geraakt. Maar dat is natuurlijk mijn interpretatie. Melodisch vind ik het liedje in ieder geval briljant. Dat dan wel.
Hier een bericht over ‘Europapa’ in Staatsblaadje AD.

Kolencentrales willen toestemming van het regime om de centrales om te bouwen en biomassa te gaan verbranden om elektrische energie op te wekken. Nadat de subsidie op biomassa werd stopgezet, leek het einde van biomassa in zicht. Want vele gezonde bomen in binnen- en buitenland gingen door de versnipper aar en werden biomassa. Nu willen kolencentrales dat weer gaan doen. Ze hebben het over restafval van de houtindustrie. Maar voor zover ik weet is veel van dat afval prima geschikt om geperste houtplaten mee te maken. Dus een kul argument. Het wordt tijd dat we maar eens na gaan denken over het inzetten van kernenergie. Echter, het aanvragen van vergunningen, bouwen en testen van zo’n centrale kost zo’n 10 tot 15 jaar. We lopen in Nederland weer achter de feiten aan.

Hier een “X’ post van ex PVV’er Harm Beertema die schrijft dat PVV’ers geen rechter kunnen worden en dat anderen dan reageren met bronnen over dat D666 vele rechters in ons rechtssysteem herbergt, Ik heb dat ook vaak gezegd, maar het wordt ook gewoon gestaafd met bewijzen uit de mainstream media.

Veel boeren staan op omvallen. Er komen weer veel nieuwe regels op ze af, het drijft ze tot wanhoop. Wanneer zeggen ze nu eens echt ‘We doen niet meer mee‘ en gaan ze het regime en hun ambtenaren negeren? Mijn steun hebben ze. De grens is bij mij ook bereikt. Ik snap dat ik belasting moet betalen, maar de grens is genaderd. Volgend jaar bijvoorbeeld, zal mijn auto duurder worden dan een grotere wagen op benzine. Het laden is duurder, de wegenbelasting is dan duurder en het gemak is eigenlijk minder, want het rijbereik blijft (zeker bij mijn wagen) sterk achter. Vandaar dat veel bedrijven al weer overgaan op benzinewagens. Goed beleid van het ‘betrouwbare‘ regime. Onbetrouwbare klerelijers zijn het.

Het beleid van het regiem om lachgas te verbieden werpt nog steeds zijn wrange vruchten af. BOA’s ruimen vaak lege tanks en geknapte ballonnen op. Elders ontploffen de tanks bij de vuilnisverwerking wat soms tot grote branden leidt. Lege lachgastanks inleveren voor statiegeld kan niet zomaar, want dan is er kans dat je gepakt wordt of vragen krijgt over je lachgascilinder. Ik heb er al eerder over geschreven. De wetten zorgen ervoor dat Nederland op slot zit en een verstikkende deken van regels over zich heen krijgt.

De ‘Hollandse’ glorie dreigt te verdwijnen volgens ex NOS directeur Bauke Geersing. Woke, klimaat-, stikstofwaanzin, SDG doelen gedram, groen wensbeleid, moralistisch gedram, gelijkheid denken, ontbreken van doorzettingsvermogen en slecht onderwijs leid volgens hem tot verarming. Ik denk het ook. We zullen meer moeten investeren in geluk, wijsheid en techniek. Dan komen we er uiteindelijk wel. Maar de Woke- en Cancel cultuur zijn de nagel op onze doodskist. Daar moeten we zo snel mogelijk van af.


BUITENLAND
Het gerechtshof van Colorado heeft besloten dat Trump op het stembiljet mag blijven staan. Een aantal Staten willen rechtszaken aanspannen om te voorkomen dat Trump meedoet aan de aankomende verkiezingen. De aanleiding is dan natuurlijk de zogenaamde demonstraties bij het Capitool jaren geleden, waarbij Trump de schuld krijgt omdat hij opgeroepen zou hebben om het Capitool te bezetten. Ik blijf het nog steeds vreemd vinden dat Trump de toenmalige verkiezingen verloor nadat hij de gehele nacht voor had gestaan op Biden. Maar de brievenpost gaf zoveel stemmen aan Biden dat hij opeens won. Die brievenpost was natuurlijk goed te manipuleren. Ik hoop dat de waarheid nog eens uitkomt. Nou, dan is de VS in grote, grote problemen. Dan zal blijken dat ze te maken hebben met een Deepstate.

De EU trekt de teugels aan. Er komen strengere wetten voor de zes grootste Techbedrijven in de EU om de privacy voor de burgers beter te beschermen en meer concurrentie tot te laten op bepaalde diensten. Deze bedrijven zoals Google, Microsoft, Amazon, META, Alphabet en Apple moeten vanaf woensdag nog beter hun best gaan doen. Op zich is dat een goede zaak. Maar beteugeling betekent ook vaak censuur en daar ben ik faliekant op tegen. Het is een premium artikel, dus ik weet nog niet precies wat de wet zal omvatten.
UPDATE – Hier gaat Tweakers er meer op de DMA wet in. Het gaat erom dat Techreuzen hun eigen diensten niet langer mogen voortrekken. En dat is op zich een goede zaak. Maar deze bedrijven moeten ook als poortwachter gaan fungeren. En daar komt het censuur verhaal om de hoek kijken. Ik denk dat over enkele maanden de uitwerking van deze wet duidelijker zal worden.

Ik hoorde op BNR nieuwsradio dat de enige concurrent van Trump, Haley zich heeft teruggetrokken uit de race voor het presidentschap. Trump is nu dus alleen over en gaat de strijd aan met Biden en wellicht een derde kandidaat (Kennedy?). Zou Trump nu nog steeds door een aantal staten vervolgd gaan worden? Want als hij niet mee mag doen met de verkiezingen, dan is er naar mijn mening sprake van oneerlijke verkiezingen, want dan blijft er slechts één duidelijke kandidaat over, namelijk Biden. Dus ik zie het niet meer gebeuren dat staten Trump nog proberen uit te sluiten.

De Amerikanen hebben géén bewijs gevonden dat er buitenaardse ufo’s of bezoek is geweest op Aarde. Dat zegt het Amerikaanse ministerie van Defensie. Ik moet zeggen dat ik ook steeds meer ga twijfelen. Vooral na het zien van een UFO sceptische documentaire die ik onlangs zag op YouTube. De bewijzen en theorieën die ze daar aandragen vind ik zeker wetenschappelijk stand houden. Ik twijfel, maar toch geloof ik zeker in buitenaards leven. Alleen is de kans dat de Aarde ooit bezocht is erg klein. Ik vind het belangrijk dat we in ieder geval sporen van buitenaards leven gaan vinden. Denk aan leven op de planeet Mars of de manen IO, Ganymede, Europa, etc. We hoeven maar een aantal buitenaardse bacteriën te vinden om te kunnen bewijzen dat buitenaards leven weldegelijk bestaat. En dan kan er verder gezocht worden.


POLITIEK
De Tweede Kamer wil dat het regime de Natuurherstelwet in de EU gaat torpederen als deze 25 maart tot een definitieve wet gemaakt wordt. Minister van der Wal wil daar echter niet aan meewerken omdat de meerderheid van de landen vóór is en Nederland niet achter kan blijven. Maar waar is dan het Vetorecht denk ik dan. Is dat stadium al voorbij? Dan is het inderdaad een kwestie van tekenen bij het kruisje. En dat terwijl een meerderheid van de Tweede Kamer (en dus ook het Nederlandse volk) TEGEN is. Onze democratie bestaat al lang niet meer. Het regime gaat zijn eigen gang en niemand die ze tegen kan houden. Niemand.WEER & KLIMAAT
Als we ingrijpende veranderingen aan Nederland doorvoeren, kan ons land meters zeespiegelstijging aan. Dat lijkt goed nieuws, maar de aanpassingen zijn vergaand. Denk aan het verbergen van Scheveningen achter metershoge duinen of de zeehaven van Rotterdam afsluiten van rivieren en de binnenvaart. En dat voor een zeespiegelstijging die niet is aangetoond en slechts een computermodel is. Ik denk dat het allemaal wel mee zal vallen met die stijging. We praten tot nu toe over tientallen centimeters. En wellicht wordt de stijging een halt toegeroepen als het klimaat weer in een andere periode terecht komt. Het hoort er allemaal bij.
Volgens dagblad Trouw kan Nederland nog zeker zo’n 5 meter zeespiegelstijging hebben. Nou, dat is mooi.

Had ik het pas nog over dat het goed ging met de koralen, zag ik net weer een bericht dat het opnieuw slecht gaat met de Great Barrier Reef:. Er is weer massale koraalverbleking geconstateerd. Zou het niet een soort van jaargetijdedipje kunnen zijn? Of is het weer propaganda. Er is altijd wel wat aan de hand. Ik geloof er niet meer in.


CORONA
Hier weer een WOB document dat bewijst dat Clown Hugo de Jonge, toen hij nog minister van VWS was, in het Coronatijdperk wel degelijk zich bemoeide met de vervolging of kalt stellen van kritische (huis)artsen. Ongelofelijk dat deze oetl*l nog niet vast zit wegens illegale handelingen en machtsmisbruik. Ongekend.

Een 62 jarige man uit Duitsland liet zich zo’n 217 keer vaccineren tegen Corona. Na onderzoeken leek dat hij géén nadelige gevolgen heeft ervaren. Tenminste, tot nu toe. Maar dit nieuws is zeker opmerkelijk. Zou het prikje dan toch onschuldig zijn? Bijzonder.

Financieel onderzoeksjournalist Arno Wellens had het er een tijd geleden al over en werd als complotter weggezet, maar nu komt het FD met een artikel over de coronaschulden in de vorm van het Coronafonds. Vanaf 2028 moet Nederland zo’n 1,3 miljard Euro per jaar betalen aan de EU. En dat voor zo’n 30 jaar lang. Het erge is nog dat dit geld voor een groot deel is gegaan naar de ontwikkeling van de CBDC en wellicht ook Digitale ID. Zodat men met ons geld de EU burgers uiteindelijk tot slaaf kunnen maken. Dit is letterlijk een sigaar uit eigen doos. Maar de burgers? Die slapen vrolijk verder. Ik zie wat er gaande is en ik krijg voor de volle honderd procent gelijk, vrees ik. Allen ik weet niet wanneer het allemaal gaat gebeuren. Dit jaar? Volgend jaar of over 5 jaar? Zoals de tekenen ervoor staan gaan we vóór 2030 nat. Alleen een massale volksopstand of #wedoennietmee zal ons nog kunnen redden.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE EN ISRAËL – HAMAS
Er is gezeur binnen de gecombineerde fractie GL/PVDA over de komst van de Israëlische president Isaac Herzog. De top van de partij wil niet dat de president zondag bij een herdenking is bij het Holocaust monument gezien de ontwikkelingen (gruwelijkheden) in de oorlog met Gaza. Voormalig CIDI-directeur Ronny Naftaniel heeft na 45 jaar zijn lidmaatschap van de PVDA opgezegd omdat hij boos is omdat GL/PVDA deze mening heeft.


ECONOMIE
Arno Wellens legt in deze video uit wat een oorlogseconomie is en hoe deze geïmplementeerd gaat worden in de Europese Unie. Spoiler: veel van dat geld verdwijnt in de zakken van de oorlogszuchtige Amerikanen.

De woningmarkt komt naar mijn mening steeds meer tot stilstand. Niet alleen omdat normale koophuizen slecht verkrijgbaar zijn, maar ook omdat er tegenwoordig een salaris van 100.000 Euro bruto nodig is om zo’n woning te kunnen kopen. Een modaal inkomen is slechts zo’n 40.000 Euro. Dus zelfs tweeverdieners met een gezamenlijk inkomen kunnen een normaal huis niet of nauwelijks kopen. Men kan tegenwoordig wel meer lenen als het energielabel ven een huis goed is. Ook hier de omgekeerde wereld. Een huis met een slecht energielabel zou juist meer hypotheek moeten kunnen krijgen. Dan kunnen de bewoners dat huis beter isoleren. Het wordt pas echt erg als men in 2030 aan bepaalde energie- en klimaat labels moet voldoen. Ik weet nu al dat mijn huis daar niet aan zal voldoen. Ik heb het geld niet en ik wil mijn eigen leven leiden. Ik weiger om door de hoepels van het regime te springen. Ja, ik betaal nog steeds braaf mijn belastingen, maar ook die lopen de spuigaten uit. Er komt een tijd van massale opstand. Ik zal dan zeker aansluiten. Genoeg is genoeg! Maar de meeste Nederlanders zijn ervan overtuigt dat het allemaal nog goed gaat met ons land en de burgers. Ze zullen er op de harde manier achter komen. Ik kwam er vorige week achter dat het opladen van mijn elektrische auto opeens 2x zoveel kost als voorheen. Na januari zijn de prijzen van de openbare laadpalen in Vlaardingen verdubbeld. Ik betaal de voorheen gemiddeld zo’n 28 Eurocent, nu is dat zo’n 48 Eurocent geworden. Het is schandalig. En voor mij een teken dat de inflatie nog steeds stijgt en dat ons economisch systeem op sterven na dood is. We houden het inde lucht door trucs. Maar eens zijn die op.

De Nederlandse economie is voor het eerst groter dan 1 biljoen Euro. Mooi, denk u. Dan is er economische groei en dat is goed voor Nederland. Maar helaas, de groei is vooral veroorzaakt door het opbloeien na de coronacrisis én de hoge inflatie. De facto is er naar mijn mening sprake van krimp, geen groei. Over enkele maanden is het plaatje duidelijk.

De RABO bank verwacht een kleine economische groei na een kwakkelend jaar (2023). Nou, als dat al zo is, dan komt dat door de hoge inflatie en natuurlijk door het opbloeien ná de coronacrisis. Oh wacht. Dit stuk lijkt op dat van hierboven. Aha, pure propaganda dus. Er zal GÉÉN reële economische groei zijn in 2024, anders dan door inflatie en herstel van de coronacrisis. Sterker nog, ik verwacht een flinke dip. Maar ja, die had ik in 2023 al voorspeld en dat is nog steeds niet uitgekomen. Ik ben dan ook géén waarzegger. Maar ik weet wel dat de trukendoos steeds verder opengetrokken gaat worden. En eens zijn de trucs op en gaat het los. Hier of daar.

Bij diezelfde klotebank (RABO bank) kregen klanten die geld overboekten een melding over transactiekosten. Dat gold ook voor de particuliere klanten. Dat is verboden in de EU voor zover ik weet. Dus het is waarschijnlijk ‘een foutje’. Maar ik heb nog géén bericht gezien dat het ook om een fout gaat. Afwachten dus.

Een rapport van Techleap geeft aan dat de noodklok geluid dient te worden voor de Nederlandse Tech industrie. Er is te weinig gekwalificeerd personeel en er zijn te weinig investeringen. Ik lees in de Televaag dat het regime een geheime operatie aan het uitvoeren is om Techreus ASML in Nederland te houden. ASML was al boos omdat ze beperkt werden in hun export naar China, maar nu gaat het ook over de expats die niet meer welkom zijn vanwege het strenger wordende beleid, het schaarse talent (40 procent van het ASML personeel komt uit het buitenland) en natuurlijk de huisvesting van medewerkers die er niet is. De VS heeft voor het exportverbod gezorgd. Er mogen géén nieuwe machines aan China verkocht worden. En Rusland wordt ook al geboycot. Dus dat is al een flink omzetverlies voor ASML, denk ik. Maar de grote reden van ASML om te verhuizen ligt dus in de strenge Nederlandse regelgeving op het gebied van belasting, migratie en huisvesting. De topman van ASML geeft hier wat meer duidelijkheid. Die is boos vanwege de stop van expats, de magere technische talenten én de slechte huisvesting en overweegt het bedrijf of activiteiten daarvan dus naar Frankrijk te verhuizen. Maar ik denk dat de exportbeperking ook wel zal meetellen bij al de zaken. In ieder geval is het Nederlandse regime bezig om ASML over te halen om in Nederland te blijven. Of dat zal lukken is afwachten geblazen. Ik heb ASML toevallig vorig jaar bezocht. Een gigantisch bedrijf dat inderdaad technologie hoog op de kaart zet.
UPDATE – Ook Boskalis dreigt Nederland te verlaten omdat het binnenkort moeilijker aan hoger geschoold personeel kan komen vanwege de expat beperkingen die opgelegd gaan worden. Het gaat goed zo. Naast Duitsland wordt ook hier in Nederland de industrie ten gronde gericht. De pijlen van NGO’s en bevolking staan ook al gericht op bedrijven als Shell, Chemours en Tata Steel. Ook hier geldt: go Woke, go broke!
UPDATE – De situatie is nog slechter dan gedacht. Meer dan tien beursgenoteerde grote technologie bedrijven overwegen om Nederland de rug toe te keren.

De EU wil, bij monde van de ECB, af van de aflossingsvrije hypotheken. Daar was natuurlijk al in gesneden, maar nu willen ze er blijkbaar vanaf. Waarom? Ik vermoed dat het te maken kan hebben met het belasten van het huis als deze hypotheekvrij is. Regimes vinden altijd wel oplossingen om eigen bezit te blijven belasten.

De ECB wil de rente nog niet verlagen uit vrees voor een oplopende inflatie. Ja, dat kan ik mij goed voorstellen. Echter, de ECB moet steeds wikken en wegen, want de Knoflooklanden komen natuurlijk in steeds grotere problemen omdat ze steeds dure leningen moeten aangaan.KIJK EN LEESTIPS
Blckbx today #285: ‘Gruwelijk’ gedrag Omtzigt bij formatie | Spaargeld naar EU-agenda? | G20-socialisme.
Blckbx today #286: Week van de Lentekriebels | Trump vs. Biden zeker | Groene eisen verjagen bedrijven.
Blckbx today #287: Week Zonder Vlees én Zuivel & SDG | Europees leger dichtbij? | Congres Oversterfte.
Weekoverzicht week 10 – 2024 – Willem Engel en Jeroen Pols.


DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN, ER IS ACTIE NODIG!

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts