|

RUTTE EXIT? – 01/04/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

Ik kom net thuis van mijn werk en ik hoor op de radio dat er in de kamer een groot wantrouwen tegen Rutte is ontstaan over het feit dat hij info eerder wist en tóch bepaalde uitspraken over Pieter Omtzigt heeft gedaan maar daar géén herinneringen meer aan heeft.

Rutte liegt en bedriegt. Deze narcist dient echt op te stappen en op termijn zelfs aangehouden te worden wegens wanbeleid (dood door schuld). Hij heeft in 2020 zo’n 6000 senioren door verkeerde corona maatregelen de dood ingejaagd (lees: opsluiten in de verzorgingshuizen zonder ventilatie!). Onnodig. Fouten maken mag maar als de wetenschap aangeeft dat ventilatie een heel belangrijke bron is om het virus te verslaan en je hebt het maar over 2 belangrijke maatregelen namelijk: 1) 1,5m afstand houden en 2) handen stukwassen, dan ben je in mijn ogen een minkukel en schuldig aan doodslag!

Dus WEGWEZEN!

Als hij opstapt gaat dit waarschijnlijk positieve gevolgen hebben voor het coronabeleid. Tenzij Sigrid Kaag dan minister president wordt. Dan wordt het zeker niet beter en zijn we alsnog genaaid. Rutte naar Brussel en Kaag minister president. BRRRRRRR, ik hoop het niet.
Dit scenario zou zomaar kunnen uitkomen realiseer ik me nu.
Het lijkt wel vooropgezet zoals sommige mensen zeggen.

Positie Rutte: functie elders, Positie Kaag: functie MP

Mijn voorstel:
Positie Rutte: functie elders (namelijk gevangene in Scheveningen!)
positie Kaag functie elders (namelijk terug in je hok!)

UPDATE: Wilders is echt boos en fileert Rutte. Opstappen is het enige dat Rutte moet doen volgens Wilders.
Daarna is er 5 minuten schorsing. Rutte loopt meteen naar Kaag. Zou het gewoon al geregeld zijn? VVD en D66 steunen de motie van wantrouwen niet en hopen dat er nog 2 partijen vóór Rutte stemmen. Want hij is zoooooo betrouwbaar. Ha, ha, ha. Het zou mij niets verbazen als die gladde aal gewoon weer overleeft. Maar er is een heel groot wantrouwen. Dus ik hoop toch dat de motie van wantrouwen het gaat worden. SPANNEND!

UPDATE: Kaag spreekt Rutte nu in de schorsing. En dat staat me niet aan. Rutte blijft aan, zeker weten. D666 zou Rutte zomaar kunnen blijven steunen. Dat lijkt mij duidelijk. De kop van deze gladde aal gaat misschien toch niet rollen. BIZAR! D666, bedankt!

UPDATE: ik was even in slaap gevallen. Debat gaat maar door maar het einde van Rutte lijkt gelukkig wel nabij. Ik heb al eerder gezegd dat karma een bitch is. Eens loop je tegen de lamp.
Het tijdperk Rutte is voorbij. De Ruttedoctrine kan de geschiedenisboeken in.
Echter, Europa lonkt voor Rutte. Dus helemaal van hem af zijn lijkt mij op dit moment een illusie.

UPDATE: het debat duurt maar en duurt maar terwijl er slechts één vraag is: wie heeft “Omtzigt: andere functie!” opgeschreven? Echt een simpele vraag. Rutte wil zijn bron geheim houden en Ollenkreng heeft, net als Rutte, géén herinneringen aan de aantekeningen over Omtzigt.
Wat een poppenkast. Allemaal aftreden en wegwezen. Liefst nieuwe verkiezingen uitschrijven.
60% van de mensen uit een peiling vindt dat Mark Rutte moet oprutten.
En liefst vanavond nog…

UPDATE: Rutte gaat het toch weer redden. De motie van wantrouwen haalt het niet omdat CU het niet aandurft. Godverdomme. Die gladde aal komt overal mee weg. Gered door zijn oude regime. Ongelofelijk!
Maar een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken. Rutte zal nooit aftreden, nooit!
Dus men deed een plas en alles bleef zoals het was. Ja, het vertrouwen is wéér eens geschonden maar Rutte mag weer doorgaan en zal zeker weer doorgaan (met liegen, vergeten, vergeten en bedriegen).

Weer voor niets opgebleven om die faalhaas op te zien rutten.

UPDATE: Rutte blijft en beloofd beterschap! ha, ha, ha. Faalhaas. Tot de volgende keer.


UPDATE 02/04/2021: Klokkenluider Huig Plug filmt hoe mensen klappen voor Mark Rutte.
Maar het kan natuurlijk ook sarcastisch bedoeld zijn want ik hoor ook een paar mensen roepen “schaam je!“. Maar klappen voor Rutte? Dat soort mensen zijn dé bruikbare idioten, toch?


UPDATE 03/04/2021: volgens dagblad Trouw zal Rutte uiteindelijk toch wel weggaan omdat er een té grote vertrouwensbreuk zal blijken te zijn. Ik hoop het echt. Deze narcist heeft zijn hand overspeeld. Tijd om op te rotten. De ChristenUnie (brrr) sluit inmiddels een formatie met de VVD uit. Had dan ook de motie van wantrouwen gesteund, koekenbakkers!
Door jullie zal de formatie weer langer gaan duren.

Zelf denk ik ook dat Rutte weinig kans meer maakt om nog premier te blijven. Maar deze gladde aal is goed in politiek overleven en zal alles ui de kast halen (liegen en bedriegen) om premier te kunnen blijven. Principes en visie gelden niet bij Rutte. Maar áls hij dan uiteindelijk toch moet gaan dan is in de kamer blijven zeker géén optie. Dat vind deze narcist te laag.
Dus ga ik waarschijnlijk toch gelijk krijgen:
Positie Rutte: functie elders (Europa of een NGO) en positie Kaag: functie Minister President.
En alles bleef zoals het was.

UPDATE 03/04/2021: spannend! om 12.00 uur (over 15 minuten) een extra Journaal vanwege “ontwikkelingen in Den Haag”.
Wat zou dat nou zijn? Definitieve aftreden van Rutte? Bijna zeker. En dan is hij ook helemaal weg want meneer wil niet in de bankjes plaatsnemen, Dat is hem te min.
Nee, Rutte zal dan terugkeren naar Unilever, een NGO of vertrekken naar Brussel.
Dus Kaag wordt dan de nieuwe minister president. Dat kan niet anders. En dat is naar mijn mening niet best.

Of schuift de VVD die Edith Schippers naar voren? Die heeft een besmet verleden. Er staat mij bij dat ze ooit weg moest en dat haar man een grote lobbyinvloed heeft/had op Den Haag.
De ene leugenaar vervangen door de andere. Typisch een VVD truc.

Het extra Journaal gaat er alleen maar over dat de ChristenUnie niet meer in een kabinet met Rutte gaat zitten. Maar dat wist ik al uit de kranten (zie boven).
Dus voor mij géén bijzonder nieuws. Ik had een vertrouwensbreuk in de VVD verwacht!
Nou, dan maar weer wachten dus. Maar Rutte zal vallen. En dat gaat niet meer lang duren.
Hij is een sta in de weg voor het kabinet (en voor de VVD).
Maar de druk op Rutte neemt toe. Ha, ha. Dat maakt mijn dag ook al goed.


UPDATE 15/05/2021- Die gladde aal zit er nog steeds.
Het gaat hem helaas niet worden. Pinokkio Rutte krijgt gewoon zijn 4e regime.
Echt bizar hoe die gladde aal elke keer hiermee wegkomt. Maar: karma ia a bitch!

Nick

Bronnen: Telegraaf.nl, volkskrant.nl, trouw.nl, ad.nl en nu.nl

Similar Posts