DUITSE SCHOLIEREN VERPLICHT TOT ZELFTEST – 02/04/2021

” NEDERLAND EN DUITSLAND ZIJN FEITELIJK EEN DICTATUUR EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

Het AD kopt in de live-sessie met het bericht dat een Duitse Staat zelftesten voor scholieren gaat verplichten. Dit is natuurlijk tégen het Europese verdrag van de rechten van de mens. Maar in deze tijd worden wetten genegeerd of opzij gezet met een noodwet.
Zo’n 20% van de Duitse scholieren weigert zo’n test te doen. Een bekend getal want in Nederland zou het vergelijkbaar zijn. Op dit moment is nog steeds zo’n 75% van de Nederlanders vóór de coronamaatregelen (behalve als het warm weer is, want dan willen ze massaal naar buiten). Dus zo’n 20-25% is tegen de coronamaatregelen.
Maar goed, we zitten wéér op de snede van het mes. Welke kant gaat het (zelf)testen op?
Ach, denken mensen: “even zo’n wattenstaafje in je neus of/en keel, wat maakt dat nou uit?
En je doet het voor de ander.”
Mij maakt het wel uit. Het gaat om het principe dat je baas bent over eigen lijf én ook zelf uitmaakt of je wel of niet met een ander te maken hebt.
Dus verplichting is een hellend vlak dat weer toegang geeft tot volgende stappen die de integriteit van het lichaam omver blazen.
Het valt mij tegen dat de (Duitse) jeugd en ouders hier niet massaal tegen in opstand komen?
Maar ja, dr. Mengele kon natuurlijk ook zijn gang gaan onder de Duitse wet.
“Maar Nick, je gaat nu toch véél te ver? Mengele ging over lijken? Dat wattenstaafje is totaal onschuldig!”
Het is maar wat je onschuldig noemt. De test kan (onterecht) tot uitsluiting van onderwijs leiden want deze geeft niet aan of je besmettelijk voor anderen bent, maar kan wel aangeven dat je het virus hebt of hebt gehad. Ook is het, volgens het CE keurmerk, zeker géén diagnose tool maar een hulpmiddel om tot een diagnose te komen voor medici.
En dus krijg je ook de volgende situatie: stel een scholier test positief met zijn zelftest. Wat dan? Nou dan mag hij niet naar school en wordt er verwacht dat hij een PCR test laat afnemen.
Is dat dan ook verplicht? Of moet hij verplicht naar zijn huisarts?
Verplicht naar de dokter gaan omdat een gedwongen test dit zegt? Nou, dat is wat ik bedoel met dat corona onze rechten steeds maar verder inperkt. Dus het blijft gaan over principes en rechten. Het verplichten van (zelf)testen is gewoon een brug te ver, net als het corona vaccinatiepaspoort. En dat voor een virus dat vergelijkbaar is met de griep?
Maar goed, ik heb het allemaal voorspeld en ik weet ook hoe het af gaat lopen.
Gewelddadig en met een hoop verdriet (tenminste, ik acht die kans helaas erg groot). Maar uiteindelijk zal de overwinning voor de viruswappies zijn (én voor ons allemaal). Het is niet anders. Ik kan elke maand weer zaken wegstrepen op mijn lijst van voorspellingen. Welke is de volgende?


UPDATE: ook hier een berichtje in hetzelfde AD waar de vraag opdoemt of een werkgever een coronatest kan verplichten aan een werknemer.

In het kort: juridisch gezien, NEE! Er zijn wel uitzonderingen in de Europese wet maar dan moet je denken aan dat mensen bij bosjes dood neervallen. En is dat aan de hand bij Corona?
Nee! De IFR is door het WHO bepaalt op 0,23%. Dat is vergelijkbaar met de griep.
En 98% van de mensen die corona oploopt heeft er géén tot nauwelijks last van. Ook de dikkerds zoals ik. Oh ja, en waar is de griep gebleven? Die is weg.

Maar de schrijver van het artikel heeft de mening dat het wél kan. Omdat als je een test weigert, je 10 dagen in quarantaine moet en zo dus extra geld kost voor je werkgever. En zo worden we langzaam één bepaalde kant opgeduwd. We zijn bezig om een totaal juridische illegale weg in te slaan waarbij een tweedeling van de maatschappij zal ontstaan. De viruswappies en de deugburgers zoals ik. Owww, wacht…. 🙂 Maar vroeg of laat komt er verzet/revolte want uiteindelijk zullen we in het scenario 1984 belanden. En dat wil niemand, toch?

DUS WEES NIET DOM EN WEIGER OM TE TESTEN!

Nick

Bronnen: ad.nl en parool.nl

Similar Posts