EXIT ASTRAZENECA? – 03/04/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

Er is wat aan de hand met de corona vaccinaties in Nederland.
De GGD heeft bekend gemaakt (weer) te stoppen met Astra Zeneca om verspilling tegen te gaan.
Want er zijn maar 700 mensen die dit vaccine zouden krijgen verspreid over zo’n 70 tot 80 locaties. Maar 700 mensen? Ja, de rest was afgebeld omdat vrijdag besloten was om vrouwen onder de 60 jaar géén Astra Zeneca meer te geven omdat er zorg is omtrent trombose gevallen.
Nou maak je mij niet wijs dat er dan maar 700 mensen overblijven.
Nee, ik denk dat er een combinatie is van factoren. De grootste factor is dat mensen wantrouwig zijn geworden naar het Astra Zeneca vaccin. En terecht. Ook al is de kans zéér klein dat je eraan kunt overlijden door trombose. Maar mensen gaan nu doorkrijgen dat alle vaccins de facto een medisch experiment zijn waarbij de eindfase (fase 3) voor volledige goedkeuring nu plaatsvindt en in 2022 wordt afgerond. Iedereen die het vaccine neemt, maakt dus deel uit van de derde fase.

Ik denk dat het vertrouwen in Astra Zeneca zó laag is dat er met dit vaccine gestopt gaat worden.
Uit pure wanhoop heeft de fabrikant de naam ook al gewijzigd in “Vaxzevria” om de besmette oude naam een ander gezicht te geven. Maar dat zal voor niets blijken te zijn. Want al verspreidt de leugen zich zo snel, het internet (social media) achterhaalt het wel.
Dit vaccine is gedoemd te mislukken. En ik had het ook al voorspeld toen zich de eerste problemen voordeden. Bij Pfizer vallen er ook doden, maar die vaccins werden vooral aan (hoog)bejaarden gegeven waardoor die doden werden geschaard onder het “laatste zetje”.
Toch zijn er overal ter wereld ook vele jonge mensen aan Pfizer overleden, maar dat wordt via een uitgekiende strategie zo veel mogelijk onder de pet gehouden.

UPDATE 13/04/2021 – De Verenigde Staten pauzeren nu ook met het gebruik van het Janssen vaccine. Ook hier zware trombosegevallen.
Wat is dat toch steeds? Trombose komt trouwens ook veel voor bij zware coronagevallen die op de IC terecht komen. Is er een verband?
Gaat Astra Zeneca weg of zal het toch Janssen zijn?
We wachten af…

Nick

Bronnen: Telegraaf.nl, nieuwsblad.be, trouw.nl, rt.com, nos.nl, ad.nl en nu.nl

Similar Posts