HUGO DE JONGE WAAKT VOOR BEELD DAT ALLES WEER KAN – 06/04/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

Nu.nl kopt met een artikel waarin Hugo de Jonge aankondigt dat we “moeten waken voor een beeld dat alles weer kan“.
Hij wil een aantal proeven gaan houden bij evenementen zoals een uitje naar de dierentuin.
Daarbij krijg je alleen toegang met een negatief testbewijs.
Ik ben al jaren lid van Diergaarde Blijdorp maar heb vanavond direct mijn abonnement opgezegd (en mijn geld teruggevraagd) toen ik las dat ze een negatief testbewijs gaan vragen voor toegang. Proef of niet, dat maakt mij niet meer uit. Ik ben alweer woedend. Ik zal nooit en te nimmer meewerken aan een testmaatschappij. Ik vervloek een ieder die hieraan meewerkt. En dat zijn er veel. Ook collega’s, vrienden en kennissen doen mee aan dit circus.
We gaan nog jaren krijgen van verplichte muilkorven en negatieve testbewijzen bij evenementen en misschien ook wel op het werk of bij de winkel!
Vaccinaties maken hierbij ook niet meer uit. Deze zijn op dit moment niet grondig getest en voorkomen waarschijnlijk óók geen besmettingen. Want dit virus is net als de griep in staat om altijd weer te muteren. Dit virus is onder ons en blijft onder ons.

Ondertussen is in Engeland onrust ontstaan door de uitspraak van Boris Johnson dat er in de toekomst nog steeds verregaande maatregelen van kracht zullen zijn ondanks de belofte dat na de vaccinatieronde weer teruggekeerd zou worden naar het oude normaal. Tja, Nederland zal volgen…

Zojuist ook bij BLCKBX.tv een uitzending gezien waarin te zien is dat veel politiemensen er ook klaar mee zijn en vertellen dat het wachten is op de eerste doden door politiegeweld (en visa versa!) in Nederland!
Ik heb dit al lang geleden voorspeld. Het is naar mijn mening nu al te laat om nog op een vreedzame manier terug te keren naar het oude normaal. De bruikbare idioten gaan op een gegeven moment ook los en daardoor pijn lijden. En ik ga dit ook steeds meer terecht vinden. De 15-20% waartoe ik behoor zal het niet langer meer pikken want we worden gewoon keihard gediscrimineerd. Mijn grens is al overschreden en ik handel nu puur op mijn geweten. Mijn hart en verstand staan zo goed als op “NUL”.

Dat er zwaar gewonden en doden in de nabije toekomst gaan vallen lijkt mij vrij zeker en deze overledenen zullen de mensheid hopelijk wakker schudden en in te laten zien dat we op een dood spoor zijn beland, zowel als mens als op het gebied van de mensenrechten.

Nick

Bronnen: Telegraaf.nl, blckbx.tv en nu.nl

Similar Posts