HET OMT WIL MEER DICTATUUR – 19/07/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “

DE DICTATUUR BREIDT ZICH UIT

Het OMT gaat het regime het advies geven om gevaccineerde en ongevaccineerde mensen een PCR test te laten afleggen bij grote evenementen. Hugo de Jonge heeft altijd gezegd dat er na de vaccinaties terug gegaan kan worden naar het oude normaal.
En dan heb ik het ook nog niet eens over het ‘Dansen met Jansen“. Wat een clown!
Daar gaat nu een streep doorheen. Mensen die gevaccineerd zijn blijken toch nog besmettelijk voor anderen. Dus niets van: “Je doet het voor de ander“. Dat is de grootste bullshit. Sterker nog: de gevaccineerde mensen kunnen zelfs gevaarlijk zijn voor de ongevaccineerde mensen (trouwens: andersom ook!). Ik ben zooooooo bang geworden voor de gevaccineerde mensen. Ik ga ze slaan, Ha, ha.

Maar de grootste cliffhanger is hier: het OMT adviseert ook om nog maar één bezoek per dag toe te staan aan een horecagelegenheid met de Coronamelder app. Een uitbreiding op de dictatuur.

Misschien ook weer een reden voor het regime om op den duur de Coronaapp zó belangrijk te maken (zoals oorspronkelijk de bedoeling was van Hugo de Jonge) dat je er alle activiteiten mee moet ondernemen, zoals in de beginperiode was gezegd. De Jonge wilde de app in 2020 nog verplicht stellen. Het gaat nog steeds niet de goede kant op.
Het gaat helaas nog zoals ik lang geleden had voorspeld. De zwarte periode komt steeds dichterbij…

De onrust in de knoflooklanden (ik schaar Frankrijk daar ook onder) gaan de komende tijd uitbreiden. Maar ook in Engeland wordt geprotesteerd voor de vrijheid. Vanaf vandaag zijn daar bijna alle maatregelen weg. Ik ben benieuwd voor hoe lang. Een minderheid (helaas) van het Engelse volk wil nooit meer lockdowns en laat dit via protesten weten.

Hoe dan ook, gemiddeld gezien gaat het niet goed met onze vrijheid in de Westerse Wereld. Ik kijk al uit naar het herfstseizoen. Wat zal er gaan gebeuren? Waar breekt de grote onrust als eerste uit? Frankrijk?


Veel mensen zijn al slachtoffer van CODE ROOD. Ze willen hun vakantie annuleren maar sommige reisorganisaties willen daar niets van weten. Echt sneu voor deze mensen. Gelukkig heb ik géén geld voor vakanties. Zo kan ik ook niet in de verleiding gebracht worden. Niet dat ik naar het buitenland zou gaan: ik weiger corona-apps, vaccinatie en zo’n NEP PCR test.


UPDATE: vandaag was ook het hoger beroep van Viruswaarheid tegen de Staat der Nederlanden betreffende de onmiddellijke opheffing van de maatregelen inzake de spoedwet. Jeroen Pols bracht via zijn pleitnota weer prachtige voorbeelden en feiten naar voren die de rechtbank onder normale omstandigheden nooit zou kunnen weerleggen. Het verweer van de staat was zwak. Maar ja, de uitkomst van dit hoger beroep kan ik, na 20 verloren rechtszaken, wel raden…. En ook nog eens pas over 6 weken een uitspraak! Belachelijk. Want dan zitten we weer in het herfstseizoen en loopt het aantal positief geteste mensen weer op en nemen de ziekenhuisopnames (zoals elk jaar) ook weer toe. Een reden om dan alles wéér af te kunnen wijzen. We komen nooit meer van deze maatregelen af. Alleen via revolte (ik zeg nu gewelddadig, dit is niet meer geweldloos op te lossen, vrees ik). Er moet in de toekomst letterlijk gevochten gaan worden voor de vrijheid en misschien ook nog wel voor andere zaken.


UPDATE 20 juli 2021 – Het hele vaccinatieproject valt in het water.
Gevaccineerde mensen kunnen anderen dus gewoon nog besmetten. Ik sluit zelfs niet uit dat de Delta variant is ontstaan (gemuteerd) dóór sommige merken vaccinaties en sijpelt er dus gewoon doorheen. Wat een afgang.
Het is wel al bewezen dat mensen minder ziek worden van corona door de vaccinaties. Maar daaruit komt weer de conclusie dat de vaccinatie infectie en ziekte dus ook niet helemaal voorkomt. Ook de verhalen over de vele bijwerkingen stellen mij niet gerust.
Op de lange duur weet niemand wat de experimentele vaccinaties in het menselijk lichaam gaan doen. Ik vrees het ergste.
Ik vernam van het Viruswaarheid Journaal van 16 juli dat oogartsen die normaal 1 patiënt per maand met trombose achter het oog hebben, er nu soms 3 op een dag krijgen. ENG!

UPDATE 21 juli 2021 – Gevaccineerde bewoner positief getest in verpleeghuis.
Het kaartenhuis staat op instorten. Nu is er weer een bewoner van een verpleeghuis geïnfecteerd met het cojonavirus.
Deze bewoner is direct geïsoleerd en natuurlijk is er meteen weer een muilkorfplicht ingesteld.
De komende weken gaat dit weer meer gebeuren. Is misschien ook wel weersafhankelijk, tenzij de mutanten meer resistent worden.
Ook in het uitgaansleven moet er weer meer getest gaan worden want de prikjes doen niet wat ze hadden moeten doen.
Wat een chaos. Veroorzaakt door het regime, het RIVM én de experimentele gentherapieën.
Dit krijg je nu als ja altijd braaf naar de overheid luistert. De bruikbare idioten hadden zich zelf goed in Corona moeten vastbijten zoals ik heb gedaan en de mainstreammedia met een korreltje zout moeten nemen. Nu hebben ze onze maatschappij én vrijheid nog verder in de problemen gebracht, vrees ik. De beerput gaat open.


UPDATE 21 juli 2021 – Jansen ‘vaccine’ minder effectief tegen Delta variant.
In het AD: het Jansen vaccine is minder effectief tegen de Delta variant. De oplossing? Misschien nog een dosis geven? En dan herhalen elke 3/6 maanden? Mensen, dit is zwendel en bedrog. En de andere vaccines zullen ook minder effectief blijken te zijn. Een mislukt project met misschien wel onvoorstelbare gevolgen op de midden-lange termijn.
WHO baas Tedros spreekt ook van falen maar dan vanuit een andere hoek. Zijn mening is dat het virus weer de overhand krijgt omdat de vaccines niet gelijkwaardig over de wereld zijn verdeeld.

Mijn mening: we kunnen beter gaan inzetten op medicijnen. Er zijn al goed werkende medicijnen tegen Cojona zoals Ivermectine. Echter, dan kan er niets meer verdiend worden door die corrupte farmaceuten want Ivermectine is patentvrij en dus erg goedkoop. Ook is het een veilig medicijn. Ik ga er een voorraad van aanleggen. Natuurlijk wel via de importmethode want huisartsen mogen het niet voorschrijven op straffe van 150.000 euro boete. Alweer een teken van een wereldwijde zwendel. WORDT WAKKER!

Oh ja, ook in Japan het eerste Nederlandse cojona geval bijna bij de start van de Olympische spelen.
Het zou mij niets verbazen als het hele circus op het laatste moment nog wordt afgelast. Zeker als er nog veel meer positief geteste mensen zullen worden ontdekt. Op zich een vreemde zaak, want al deze sporters worden dagelijks getest en toch ook zeer streng geïsoleerd.
Die PCR test, dat is de grootste zwendel. Door een hoge CT waarde (duplicatie) te gebruiken, kun je alles vinden. Dat maakt de test nog gevoeliger met alle foutmarges van dien. Echt bizar dat mensen zich überhaupt laten testen. Dat zijn de schapen die het hele circus in de lucht houden. STOP MET TESTEN EN DE EPIDEMIE IS WEG!


UPDATE 21 juli 2021 – RS virus bij jonge kinderen in opkomst.
Er is al weer een andere pandemie virus in opmars: het RS virus. Daar gaan wereldwijd vele jonge kinderen (nummer 2 doodsoorzaak wereldwijd) aan dood vanwege de slechte gezondheidszorg. In Nederland sterven er nauwelijks kinderen aan. Maar het virus is in opmars. Want het was in de winter nauwelijks aanwezig (of had Cojona alle aandacht?). Nu maakt dit virus dus een opmars. Ook in Nederland en is er een tekort aan zorgcapaciteit. Wéér een bewijs dat er onder regime Rutte enorm is bezuinigd op de gezondheidszorg. Het volk trapt er met open ogen in.
Bruikbare idioten: U bent ervoor verantwoordelijk dat er nu kinderen onnodig lijden. Door uw angst en verkeerde keuzes is er nu te weinig zorg voor de kinderen. Er gaan op de lange termijn vele mensen dood aan ziektes waar ze vóór het Cojona tijdperk zeker op tijd aan geholpen zouden worden. Bruikbare idioten: u moest zich diep schamen en weet: u komt hier niet mee weg.

UPDATE 22 juli 2021 – Zelfs de mainstreammedia rept al van opkomende spanningen tussen gevaccineerden en ongevaccineerden.
Ik krijg al weer gelijk. In het AD een stuk over te verwachten oplopende spanningen. Ja, die gaan er zeker komen.
De medische dictatuur is er al maar de fascistische dictatuur is dichtbij. Dat is een dictatuur waar discriminatie tussen gevaccineerden en ongevaccineerden tot een climax zal bereiken.
Er zijn ook al landen om ons heen die vaccinaties verplichten voor bepaalde groepen. Het is een opmaat voor meer. Een opmaat voor verplichting. Dat is een trigger voor grote demonstraties en meer. En ik zal daar ook deel van uitmaken. Ik zal nooit toegeven. Ik zal nooit buigen. De herfstperiode kan zo maar een groot event veroorzaken. We zullen zien. Ik doe in ieder geval niet meer mee.
Cojona is na 11 september en de tweede wereldoorlog, de grootste zwendel in de geschiedenis. Het is tijd om wakker te worden.


Nick

Bronnen: ad.nl, biflatie.nl, nu.nl, Viruswaarheid, Medisch Contact en telegraaf.nl

Similar Posts