HOE NU VERDER MET HET ONDERWIJS? – 19/07/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

Het AD komt met een artikel over hoe het nu verder moet met het onderwijs. De conclusie is dat grootschalig testen (totdat iedereen gevaccineerd is) een onderdeel wordt van dat onderwijs. De vrijwilligheid moet er echter wel af. Wil je jezelf niet laten testen? Dan ook géén onderwijs. Nou, dan zal ik als docent misschien wel worden overgeplaatst, want ik weiger te testen. Ik doe NIET mee met deze dystopische maatschappij. NOOIT!
En trouwens, ook gevaccineerde mensen blijven in meer of mindere mater besmettelijk voor anderen. Dat is al aangetoond.
Ik denk zelfs dat de experimentele vaccinaties & de gevaccineerde mensen de bron kunnen gaan worden voor meer ongecontroleerde verspreidingen en het ontstaan van nieuwe mutanten.
Ook die verschrikkelijke muilkorven zijn nog steeds verplicht in het middelbare onderwijs. Je moet er toch niet aan denken dat leerlingen en docenten deze vele jaren zullen moeten dragen op school. Nou, dat gaat mij niet gebeuren. Ik heb het al eerder voorspeld: de muilkorven zijn een onderdeel van het conditioneren van onze maatschappij. Dus kun je het beste beginnen bij de kinderen. Een mooi experiment dat prima geslaagd is. De mensen dragen ze trouw.

Onze maatschappij is op dit moment totaal ontwricht door deze NEP PANDEMIE. Bij een zwaar griepseizoen zou er nooit zo gehandeld worden.
Maar goed: wil je het onderwijs veilig? Maak dan de klassen klein! Kleine klassen geven voor de docent véél meer efficiëntie, sociale veiligheid én zorgt voor betere prestaties. Met kleine klassen kun je verder komen. Maar er is al een lerarentekort. Hoe ga je dit dan organiseren? Nou, bijvoorbeeld door middel van halvering van de onderwijstijd. Leerlingen minder naar school en doen meer (maatschappelijke) stage.
Docenten geven dus nog evenveel les maar leerlingen komen minder naar school. Echter door de kleine klassen kan er véél meer maatwerk gegeven worden en dat is voor leerlingen (en docenten) een ideale situatie. Bij professioneel voetbal is het niet anders. Het team van 26 spelers worden ondersteund door een groot team van trainers, assistenten, therapeuten, dokters, etc. Ik heb wel eens uitgerekend dat er met 1:4 wordt gewerkt. Dus 1 medewerker op 4 voetballers. Dat is lekker. Zo kun je efficiënt werken. In het onderwijs vóór Corona werd 1 docent op 25 tot 30 leerlingen als heel normaal gezien. Maar dat is het natuurlijk niet.

In ieder geval MOET er wat gebeuren in het onderwijs want anders komen er ná de grote vakantie weer meer infecties (waar de leerlingen géén of nauwelijks last van hebben). Maar wel op een manier zodat onze mensenrechten gewaarborgd blijven. Verplicht testen is een brug te ver. Ik ben trouwens ook niet bang voor virussen. Ik werk in één lokaal waar de gehele dag 2 ventilatiesystemen (1 van school en 1 van mijzelf) aanstaan. In de winter houden de leerlingen hun jas maar aan. Maakt mij niet uit. Want veiligheid voor alles. Ik heb al eerder gezegd dat ik dit een NEP PANDEMIE vind, echter het virus is er (in welke vorm dan ook). Griep of corona, dat maakt voor mij niet meer uit. Ventilatie helpt om zieke te voorkomen. Dat is wel geleerd tijdens deze crisis. Nu nog een methode om goed te ventileren zonder dat er teveel gestookt moet worden. Dat kan ook gerealiseerd worden door het installeren van CO2 meters in alle lokalen. Met deze CO2 meters kun je de luchtkwaliteit meten. Want waar te veel CO2 is, is te weinig verse lucht en wordt het dus tijd om ramen en deuren open te zetten.

Maar in deze rare tijd is mijn conclusie dat de balans weg is uit deze wereld. Meer onderzoek naar ruimtevaart en energieopwekking is nodig. We hadden 40 jaar geleden al véél meer onderzoek moeten doen naar kernfusie. Maar dat is nagelaten. En daar plukken we nu de wrange vruchten van. Met genoeg schone en nagenoeg gratis energie kan de mensheid elk probleem de baas. Ook Cojona.


UPDATE: Thierry Baudet raakt steeds verder weg van de realiteit volgens de mainstreammedia.
Zojuist in de Telegraaf een artikel (helaas premium) dat Thierry Baudet het contact met de realiteit steeds meer aan het verliezen is en dat politiek heb niet meer interesseert. Mijn mening is dat daar best een kern van waarheid in zou kunnen zitten. Echter Thierry wordt vooral aangevallen omdat hij en zijn partij hele andere standpunten innemen betreffende deze (nep) pandemie en dus alleen komen te staan.
Partijen zoals SP, Groen Links en de partij voor de Dieren staan ook allemaal aan de kant van het regime. Alleen de PVV is hier en daar nog bezig met een klein beetje oppositie. Maar Forum voor Democratie is de enige partij die een radicaal ander Coronabeleid wil. Die wil als enige partij terug naar het oude normaal. En vandaar de aanvallen. We hebben mensen zoals Thierry Baudet nodig, want anders is er niet genoeg reflectie. En dat is nu ook al zichtbaar. De oppositie loopt slaafs achter het regime aan en dat gaat grote gevolgen hebben.
Maar de schapen vergeten dat er ook nog andere mensen van het Forum van Democratie zijn die onze belangen verdedigen.
Eén ervan is Gideon van Meijeren. Hij toonde vorige week de leugens aan van Mark Rutte betreffende de uitspraak ‘Build back Better” en zijn relatie met Klaus Schwab.


UPDATE 20 juli 2021 – CO2 meter in mijn lokaal.
Ik heb uit eigen zak alvast maar een CO2 meter gekocht met groot display. Deze ga ik in mijn klas ophangen. Ik zit, als het goed is, vrijwel altijd in 1 lokaal. Dus dan kan ik de CO2 waarden goed in de gaten houden. Ik heb deze meter maar zelf gekocht, want ik zie het niet gebeuren dat er na de zomervakantie in elk lokaal zo’n CO2 meter wordt opgehangen. Hiermee straal ik dan ook het goede voorbeeld uit, hoop ik. In mijn huiskamer zijn de waardes in ieder geval goed!


Nick

Bronnen: nu.nl, wikipedia, ad.nl en telegraaf.nl

Similar Posts