MUILKORVEN WORDEN WEER VERPLICHT IN ZIEKENHUIZEN – 16/07/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

Het gaat zoals ik al had voorspeld (alleen wel zo’n 1,5 maand eerder dan ik dacht!), want muilkorven worden weer verplicht in het ziekenhuis. Je kunt er op wachten dat andere instellingen en bedrijven snel zullen volgen…
Toevallig was ik gisteren bij het Vlietland met mijn moeder. In de gangen hoefden de muilkorven nog niet op, maar in de behandelkamers wel. Gelukkig had ik mijn uitzonderingspasje bij me zodat ik die om de nek van mijn moeder kon hangen. Wat een gezeur allemaal.
De zuster kwam haar halen en vroeg of ze gevaccineerd was. Dat vind ik nogal vreemd.
Als ze nee had gezegd had het mij niets verbaast als ze een PCR test aan haar broek gehad zou hebben.

Het schapenvolk leeft in een angstpsychose en ik heb daar last van. Door de vakantietijd komen zaken gelukkig wel in een stroomversnelling, hoop ik. Zoals boze mensen die wéér niet weg kunnen vanwege code ROOD.

Maar goed, vanaf vandaag dus weer muilkorfplicht in de ziekhuizen. Echt te gek voor woorden. Het helpt niet en zo’n muilkorf is ook nog eens een martelwerktuig. Ik zou er nog géén kwartier mee op kunnen lopen zonder gek te worden. Mijn vrijheid is mij alles. De ongevaccineerden en jongeren zullen de schuld gaan krijgen van de vele besmettingen. De ic’s stromen langzaam leeg terwijl de opname van de normale covid19 ziekenhuisgevallen iets oplopen (of is fake?).

We komen hier natuurlijk nooit meer vanaf. De Chinezen lachen zich rot. De Westerlingen dragen nu ook al muilkorven. Dat is een goed begin van de gewenste cultuuromslag.
De ECB bank onderzoekt digitaal geld en de EU is bezig met het digitale ID. Allemaal goede suppressiemiddelen om het volk eronder te kunnen houden.

Het is niet meer tegen te houden. de angstige democratische meerderheid heeft gewonnen. Dus veel antidemocratische maatregelen zullen doorgevoerd worden en de angstige schapen zullen toekijken en instemmen. Het regime gaat echter stapje voor stapje verder met het inperken van vrijheden en bezittingen.
Dat gaat net zolang door totdat de meerderheid van deze schapen zich genaaid voelt en dan gaat het los. Vrijheidsstrijders zoals ik zijn dan allang onder curatele gesteld of aangehouden. Maar die komen dan hopelijk vrij en zullen de vrijheid herstellen. Het gaat zoals het gaat.


UPDATE 23 juli 2021 – Muilkorf ook weer verplicht in verpleeghuizen.
Veel verpleeghuizen hebben (eenzijdig) besloten om weer muilkorven te gaan verplichten voor personeel én bezoekers.
Zo ook in het verpleeghuis van mijn moeder, die in een van de Argos Zorggroep verpleeghuizen woont. Ik had deze gang van zaken natuurlijk ook al (lang geleden) voorspeld. We komen hier nooit meer vanaf. De schaapjes vinden het allemaal prima.
Het grootste probleem komt echter op de lange duur tevoorschijn. Dan zijn de bange schaapjes zó geïndoctrineerd dat ze in zelfs thuis permanent zo’n muilkorf gaan dragen. Zullen de winkels ook snel volgen met het verplichten van muilkorven? En dat zonder dat het beleid is van de overheid. Dit was natuurlijk het grootste gevaar. Mensen, bedrijven en instellingen gaan nu zelf de regels proberen te bepalen en dan gaat het los. Bij bijvoorbeeld AH hoef je dan misschien géén muilkorf op maar bij Lidl weer wel. Dus zegt de overheid op een gegeven moment: dan maar weer overal om de eenheid proberen te bewaren. Maar het is te laat: ook hier zal segregatie gaan ontstaan. Onze maatschappij is verloren. De bruikbare idioten zijn te bang en te dom om nog de goede kant op te sturen. Het wordt een grote clash. Maar wanneer en waar?


Nick

Bronnen: nu.nl en telegraaf.nl

Similar Posts