EINDELIJK! VENTILATIE IN DE BASISMAATREGELEN – 14/07/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

YES!

Het regime is overstag! Na lang aandringen vanuit de 2e Kamer komt ventilatie eindelijk (na 1.5 jaar) in de basismaatregelen terecht.
Rutte gaat nu dus tot 5 tellen. EINDELIJK!

Dus de nieuwe basismaatregelen worden:

  1. 1,5 meter afstand houden.
  2. handen (stuk) wassen.
  3. Testen, testen, testen.
  4. VENTILATIE.

Dan kan hij over een aantal jaar tegen de rechter/voorzitter van het tribunaal verklaren dat hij door voortschrijdend inzicht heeft gekozen voor deze maatregel.
Maar hij zal er niet mee weg komen. Door zijn toedoen (en die van Jaap van Dissel & Hugo de Jonge) zijn er duizenden senioren om het leven gekomen doordat ze opgesloten zaten in de verpleeghuizen. Toen was het ook al duidelijk. Er gaan nog wel wat beerputten open de komende tijd. Het doek gaat vallen voor dit verschrikkelijke regime.

Het Deltaplan Ventilatie van Maurice de Hond zal nu ook in de picture gaan komen. Want Ventilatie alleen is niet genoeg. Er moet een plan komen om de herfst en winter goed door te komen. Systemen moeten vervangen en opnieuw afgesteld worden. Een gigantische en kostbare operatie dat ook nog eens de klimaatdoelstellingen in de war kan brengen.

Het komt nu steeds dichter bij mijn maatregelen:


Overigens: hoe staat het OMT in deze nieuwe basismaatregel? Jaap van Dissel had ventilatie de laatste maanden in een paar woorden ook al in zijn presentatie staan naar de tweede kamer toe. Dat was ter indekking van zichzelf. Want hij gaf nooit het advies aan het regime om ventilatie als basismaatregel op te nemen. Waarom niet, eigenlijk?
Ook zei hij dat Duitsland niets deed aan ventilatie. Een ware leugen.


Maar waarom van Dissel ventilatie altijd heeft ontweken? Ik weet het antwoord wel, namelijk dat dan de overige 3 maatregelen op losse schroeven komen te staan. Want aerosolen blijven niet binnen 1,5 meter hangen.
Het zal op den duur een zwarte pieten gevecht worden tussen het Regime en Jaap van Dissel. Het zijn spannende tijden! En er komt nog veel meer……..


UPDATE 20 juli 2021 – Rutte liegt (weer eens…)
Gisteren was er een persmoment met Rutte en De Jonge. Hierin werd eindelijk door de pers eens gevraagd waarom ventilatie niet eerder in beeld was. Rutte loog toen hij zei dat het altijd een belangrijk onderwerp is geweest. Kijk: hier kan ik nou zo boos om worden en vandaar dat ik deze blog bijhoud. Wat een ongelofelijke tering (rustûgh) leugenaar is die Rutte toch. Als ik de baas van Nederland was dan zou dit heerschap vanavond nog tegen de muur staan, ehhh in de gevangenis van Scheveningen zitten.
Ik heb bewijs genoeg dat ventilatie (en dus ook de aerosolen) géén of weinig invloed op de verspreiding van het virus hadden volgens de heren. Herinnert u zich Zorgcentrum de Tweemaster in Maassluis nog? Nou, ik wel.

Rutte liegt en hij zou voor het gerecht gesleept moeten worden wegens dood door schuld. Ik ben zó klaar met dit kut regime en dat corrupte RIVM. Ik zeg het nu maar eens hoe ik erover denk. En ik al bijna 1,5 jaar roepen dat ventilatie ontzettend belangrijk is. En die schapen (bruikbare idioten) maar tegen mij zeggen dat ik géén viroloog ben en er dus géén verstand van heb. Nou, ik krijg steeds meer gelijk. Maar ik ben niet zoals Willen Engel die zegt rustig te blijven. Nee, ik ben van de rancune. Ik vergeet niet en ik vergeef niet.
Rutte komt ook nog eens met een kwartier per dag ventileren. Zodat hij ventilatie wel op de kaart zet maar dus nog steeds niet serieus neemt of kan nemen want dan vervallen de overige maatregelen meteen. Dus hij blijft maar liegen en liegen. Wat een misbaksel!

Maurice de Hond legt hier nog eens uit hoe het beleid van ventilatie was en is.

UPDATE 12 AUGUSTUS 2021 – Hier een terugblik van Maurice de Hond bij de Nieuwe Wereld. Deze uitzending gaat over een terugblik op het virus, het regime aanbiddende mainstreammedia, de niet werkende maatregelen en over het feit dat het coronavirus airborne is.
Nog meer bewijs dat het regime, RIVM en OMT ontzettend hebben gelogen om gezichtsverlies (of wat anders?) te voorkomen. En dat ten koste van duizenden doden. In een nieuw Neurenbergproces zouden deze idioten naar mijn mening maar één straf moeten krijgen en dat is de doodstraf wegens liegen, hoogverraad, criminele activiteiten en misdaden tegen de menselijkheid. Misschien kan er een wetje voor gemaakt worden die we onder de huidige Tijdelijke (ha, ha!) Corona Spoedwet kunnen hangen. Hang ‘Em High!
Oeps, wat zeg ik nu? Ben ik nu, op mijn 50e, opeens vóór de doodstraf? Ehhhhhh, pfffffff. I am emotionally compromised.

Rutte, de corrupte leugenaar.


Nick

Bronnen: nu.nl, maurice.nl, de nieuwe wereld en telegraaf.nl

Similar Posts