FRANKRIJK EIST GEZONDHEIDSPAS VOOR BEZOEK AAN RESTAURANT – 12/07/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

De zoveelste kogel is afgevuurd op het Europese volk. Malta laat géén ongevaccineerde mensen meer toe in het land en nu gaat Frankrijk de gezondheidspas (EU: Greenpass) inzetten bij een bezoek aan pretpark, musea, restaurant of winkelcentra. Tevens wordt de experimentele vaccinatie verplicht voor personeel dat met kwetsbare groepen werkt. Naar mijn idee crimineel maar ook tegen alle mensenrechten in die er bestaan.
Deze maatregelen waren al eerder door mij en anderen voorspeld maar worden nu dus de waarheid. Het verplichtende karakter ervan maakt mij boos. De toekomst van vrije mensen zoals ik worden bepaald door een bang en idioot volk. Deze schapen blijven zo bang dat ze enorme foute keuzes maken zoals stemmen op partijen die deze crisis alleen maar verergeren in plaats van verkleinen.
Het digitale EU paspoort komt nu snel dichterbij. Het sociale creditsysteem is nog slechts enkele jaren van ons verwijderd. Deze NEP PANDEMIE is ingezet als joker om de andere crisis te verbergen, namelijk de economische crisis in het gehele Westen.
En er is nog een joker, namelijk de klimaatcrisis. De verhalen uit Death Valley waar het plaatselijk 54 graden Celsius kan worden, boezemen angst in. Begrijpelijk maar onze aarde is al sinds haar bestaan onderhevig aan wisselende seizoenen en zoninvloeden.
In de Jensen Show (nummer #363) wordt gezegd dat de recordtemperatuur stamt uit 1913! Toen had de mensheid nog géén invloed op het klimaat. Nu misschien trouwens ook nog niet.
Maar wat wel aan de gang is: de mensheid gaat lekker door met het kappen van complete bossen en wouden. Onze houtproductie voor biomassa en verbouwing van soja is schrikbarend opgevoerd. De linkse partijen zijn medeschuldig aan dit debacle en dienen zwaar afgestraft te worden.

Zelfs de Partij voor de Dieren is compleet de weg kwijt. Zij zijn voor het inenten van kinderen met het experimentele vaccin gentherapie! Ze moesten zich diep, diep schamen. Ik heb jaren op deze flutpartij gestemd.
Ik schaam mij er nu diep voor. Maar ik stemde op deze partij vanwege de dierenrechten en het economische plan B. Nu zal ik er nooit meer op stemmen. De mensen achter deze partij dienen zo snel mogelijk vervangen te worden voor echte vrijheid strijders én dierenliefhebbers. Sinds Marianne Thieme de partij heeft verlaten is het sterk achteruit gegaan.

In Duitsland zullen wellicht binnenkort ook zaken verplicht gaan worden. Nederland zal dan snel volgen. We zitten al in een medische dictatuur maar binnenkort zitten we in een echte dictatuur met een totalitair regime. De bruikbare idioten zien het helaas nog steeds niet.
Pas als het te laat is gaan ze zich verzetten. Maar dan zijn mensen zoals ik allang uitgeschakeld of vastgezet. De vrije geesten sneuvelen immers als eerste in een fascistische dictatuur.
Zover hoeft het niet te komen, maar als landen zoals Frankrijk het vaccin gaan verplichten (De Franse president Macron zegt al openlijk dat hij vind dat iedereen verplicht gevaccineerd moet worden!) dan zijn de rapen gaar en is het de hoogste tijd voor massale demonstraties. Deze corrupte en idiote Macron zal in de nabije toekomst hopelijk berecht worden door een internationaal tribunaal en zal een lange gevangenisstraf krijgen, hoop ik. Net als oud president Sarkozy. Ik hoop dat het Franse volk van zich laat horen.
En ik heb ook al eerder gezegd dat de revolutie in Europa zo maar kan beginnen in het zuiden (knoflooklanden).

UPDATE 14 juli: hier een mooie analyse van de overgang van een democratie naar technocratie.


UPDATE 17 juli 2021 – De discriminatie neemt steeds verder toe.

Ongevaccineerden krijgen steeds minder rechten. Nu mogen zij ook in Griekenland niet meer op het open terras plaatsnemen.
Verontwaardiging blijft echter (nog) uit. Mensen willen zó graag op vakantie dat ook de gevaccineerde mensen de wirwar aan regels maar nemen en alles doen voor die paar weken plezier. Wat ze (bewust) negeren is het feit dat de mensenrechten massaal aan de wilgen gehangen worden. Zelfs ik, scepticus, had nooit verwacht dat mensen zó laag zouden kunnen gaan en elkaar kunnen verraden (tijdens de lockdown) of discrimineren (heden). Echt bizar!
En ik begin ook steeds meer te twijfelen of dit virus wel echt bestaat en géén verbastering is van een soort van griep.
Ik noem het al een nep pandemie. Maar daarmee bedoel ik iets anders dan een nepvirus. Maar ik ga echt steeds meer twijfelen.
Het lijkt wel of we versneld in een dictatuur gezogen moeten worden. Om het klimaat te redden?
Deze huisarts heeft ook gekozen voor een andere benadering om Corona te bestrijden. Een nieuwe manier van denken is nodig om corona achter ons te kunnen laten. Gezondheid is fijn maar het is niet alles. Er is meer in ons leven dan zo oud mogelijk te moeten worden.


UPDATE 17 juli 2021 – Massale protesten in Frankrijk.
Je ziet het niet op het mainstream nieuws. Je hoort er niets van op de radio. Maar er zijn vandaag veel massale protesten in Frankrijk geweest. Protesten tegen het beleid van die engerd Macron. protesten tegen de coronapas en protesten tegen de NEP PANDEMIE maatregelen.
Hier in Nederland worden dit soort berichten zo goed als gecensureerd. Het gevecht voor de vrijheid begint klein. Ergens ontbrandt er een trigger die het grote event aansteekt. Maar andersom kan ook. Een groot event kan bepaalde mensen triggeren. Ik hoop dat het goede snel zal overwinnen. Aan doden en zwaargewonden hebben we niets. Maar een tribunaal zal in de toekomst gerechtigheid moeten brengen. Ook voor de schapen die liggen te slapen. Wow, het zijn echt spannende tijden. Wat is de mensheid gek geworden.


UPDATE 20 juli 2021 – Ook massale protesten in Engeland
In Engeland zijn nu ook massale protesten omtrent het feit dat Boris Johnson uit het niets heeft aangekondigd dat jongeren verplicht gevaccineerd moeten zijn als ze een bezoek willen brengen aan een discotheek of club.
Deze nep politici zijn compleet van het padje af. Ik blijf erbij: er worden triggers aangezet om een groter event te voorkomen óf juist te bewerkstelligen. Vele landen zullen misschien wel proberen te volgen. Ik noem dit niet eens paniekvoetbal. Dit gaat verder.
Dit gaat naar het uitzetten van een totalitair op een dictatuur gebaseerde samenleving. De voorloper naar China 2.0.
Mar waarom? Ik denk steeds meer dat het klimaat een rol speelt. Ik ben zelf géén klimaatgekkie maar maak mij wel zorgen om de massale kap van het tropisch regenwoud. Zijn er verbanden? Ik weet het ook niet maar een groot (wereldwijd) event zou zomaar aanslaande kunnen zijn. De opmars naar de dictatuur dient in ieder geval gestopt te worden. Onze economische systemen zijn compleet kapot. Dat speelt ook een grote rol. WE ARE BROKE! The Great Reset komt eraan?


Het is tijd voor ROOD alarm!

De grens is nu overschreden. Het gaat vanaf nu in een stroomversnelling.
We zitten middenin de nieuwe wereldorde op weg naar Agenda 2030. Terug naar het oude normaal wordt onmogelijk gemaakt.


Nick

Bronnen: nu.nl en telegraaf.nl

Similar Posts