DIT REGIME SLAAT STEEDS VERDER DOOR – 09/05/2022

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Iedereen die dit blog leest, weet waarvoor ik sta en wat ik voorspel dat er gaat gebeuren.
Het regime is bezig stapje voor stapje her normale leven voor de burgers onmogelijk te maken.
Vandaag zag ik een Premium artikel in het AD waarin staat dat het regime mensen wil laten registreren die luxe goederen zoals platte TV’s, sieraden, schilderijen en andere zaken naar de kringloop wil brengen. Dat willen ze om gestolen goederen te kunnen onderscheppen. Nu zal ik wel een beetje achterlijk zijn, maar voor zover ik weet kun je de goederen alleen maar inleveren en krijg je er niets voor terug. Dus de echte criminelen zullen hun goederen nooit naar de kringloop brengen, want dat levert ze niets op, toch?

Nee, deze maatregel is er dus om een andere reden. Ik denk dat deze maatregel snel wordt uitgebreid naar andere ondernemingen zoals juweliers, tweede hands zaken, etc. Op deze manier kan het regime op den duur alle bezittingen van het volk registreren. Want dat is de bedoeling, denk ik. “You will own nothing, but you will be happy”.
Het komt allemaal akelig dichtbij. Je auto en huis zijn al geregistreerd, straks dus alles van waarde. En in combinatie met het sociaal krediet systeem en digitaal geld kan het regime echt alles van jou in beeld brengen. Van gezondheid tot particuliere bezittingen of erfstukken. ALLES. Het regime kan controleren en manipuleren. je kan bijvoorbeeld géén geldbedrag meer overmaken naar je arme overbuurvrouw, want de belastingdienst ziet dat realtime en kort vervolgens de arme overbuurvrouw met een boetebedrag en jouw gift. Echt, we zijn op weg naar een totalitair systeem.
Ik las pas ergens in een mainstreammedia krant (Trouw?), die deze controle drift erg eng gaat vinden. Het lijken goede bedoelingen, maar teveel goedheid wordt een beklemmende controle en dus gaat dat over in het kwade.
Ik denk echter dat het regime minder goede bedoelingen heeft, en dit pad al lang geleden via het WEF heeft uitgezet.

Het Nederlandse volk is nog steeds voor het grootste deel slapende. Maar ik heb mij voorgenomen er niet meer té boos over te zijn. Ik kan deze machtshebbers maar beter uitlachen. De dag van de waarheid komt er relatief snel aan.
De Coronawetten worden permanent gemaakt in de Wet Publieke gezondheid. Dus in de herfst en met een mild tot zwaar griepseizoen ben ik benieuwd wat er gaat gebeuren.

STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE UITSLUITING!

‘GENIET VAN’ HET EINDSPEL

Nick

Bronnen: maurice.nl, telegraaf.nl, ad.nl, nos.nl, blckbx.tv, skynewsaustralia.com, geenstijl.nl, cnbc.com, ongehoordnederland.nl, rijksoverheid.nl, nu.nl en ad.nl

Similar Posts