DE STRIJD GAAT DOOR – 03/05/2022

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

De strijd gaat door. Maar niet voor allemaal. Tienduizenden verloren levens in Oekraïne. En voor wat?
Corona is, voor nu, bijna uit ons leven verdwenen. Maar toch is er nog oversterfte. Hoe kan dat nu weer?
En deze oversterfte wordt ook nog eens weggemoffeld door het CBS. Om de vaccinatieschade toe te dekken?

Zojuist bij maurice.nl: aandacht voor HCQ.
Dat wondermiddel tegen corona (in het beginstadium) dat werd verboden door de overheid. Het blijkt toch allemaal waar te zijn als we de WOB verzoeken ontleden. Huisarts Rob Elens was de eerste die het toepaste en genas zomaar 10 corona patiënten. Maar hij moest zijn behandeling staken op straffe van 150.000 euro boete. Hij kreeg vorige maand trouwens toch nog een boete van 6000 euro omdat hij reclame maakte voor off label toepassen van bepaalde medicijnen. De wereld op z’n kop. Wat goed is, is fout en andersom. Een voorbode van wat ons te wachten staat. Hier nog een fragment van Ongehoord Nederland over HCQ.
Het is duidelijk dat de machtige farmaceutische bedrijven in samenwerking met andere grote NGO’s en multinationals de dienst uitmaken op deze wereld. Minister Schoenenprins liet ze dus gewoon hun gang gaan.
Met als gevolg wereldwijd honderdduizenden mensen met vaccinatieschade, waarvan er velen zijn overleden.

Gelukkig is het Coronatoegangsbewijs uit de spoedwet gehaald omdat de ChristenUnie niet meer wilde meewerken aan deze vorm van ernstige discriminatie. De spoedwet zelf kan ook zomaar sneuvelen (voor nu).
Echter, de EU gaat door met het invoeren van het EU Digital ID. Dat werkt met de blockchaintechniek en kan dus allerlei realtime voorwaarden meekrijgen. Dus het Corona vaccinatiebewijs gaat daar zeker inkomen. Vandaar dat Ernst Kuijpers toestemming van hogerhand heeft gekregen om de zaak te laten varen. Linksom of rechtsom: het coronatoegangsbewijs komt gewoon via het EU ID naar binnen, net als het sociaal krediet systeem.
De RABO bank doet al experimenten om de CO2 uitstoot in kaart brengen. Vooralsnog kun je daar als klant voor kiezen maar ik denk dat het over 1 tot 2 jaar bij alle bedrijven gemeengoed zal zijn. Heb je teveel vlees gegeten of teveel gevlogen? Dan weigert je betaalpas bij een volgende keer.

Ook lees ik vandaag dat Bart Maes van Maes Law stopt met Corona gerelateerde zaken. Eerst dacht ik dat hij was overgelopen naar de andere kant maar ik proef uit het artikel dat Bart Maes inziet dat er tegen een machtige regime niet op te boksen is. Een regime dat openlijk liegt en bedriegt. Een regime dat WOB verzoeken traineert of (teveel) zaken zwart laat lakken. Het regime heeft, dankzij de D666 rechters teveel macht gekregen en zal deze de komende tijd nog verder gaan uitbouwen. Allemaal zaken die de opmaat zijn naar een totalitaire staat. En vanaf daar gaan we door naar een fascistische staat en dus een dictatuur. Ik zal het niet mee gaan maken, want ik zal me met lijf en leden gaan verzetten tegen een fascistisch regime. Maar u gaat het waarschijnlijk ook niet meemaken, want tegen die tijd begint WW4 en gaat het pas echt los.

De overgrote meerderheid van het volk is Corona beu en wil verder leven. Maar het regime gaat deze meerderheid binnenkort weer onder druk zetten met het EU digitale ID en andere zaken, zoals de superinflatie en andere crises.
Een groot aantal burgers zal dan smeken om het digitale ID en zal het gekoppelde CO2 budget voor lief nemen. Want deze deugmensen denken dat ze het dan goed doen voor de wereld. De geschiedenis wijst echter elke keer weer uit dat deze mensen eigenlijk gewoon verraders zijn vroeg of laat berooid achterblijven en dan pas gaan protesteren. Ik zag van de week op blckbx.tv een nieuwsuitzending over het sociaal kredietsysteem. Veel mensen weten niet eens wat het is en sommige vinden het ook wel prima als het wordt ingevoerd. Want deugburgers hebben de toekomst en zijn Woke. Hoe dom kun je zijn?
in die uitzending was ook nog aandacht voor een nieuwe Europese wet ‘Digital Services Act‘. Een wet die Europese burgers onder andere moet beschermen tegen desinformatie. Ik noem het gewoon een censuurwet.
In de Verenigde Staten komt er ook een desinformatie raad. En de vrouw die dat moet gaan opzetten, Nina Jankowicz, kun je hier alvast vooringenomen zien zingen betreffende die wet. Knettergek.
Ik leef in een omgekeerde wereld en ben slechts één van de weinige die dat ziet. Daarom is het enige dat ik voor nu kan doen: ze allemaal uitlachen. Maar hoe dan ook: het ministerie van ‘Waarheid‘ komt eraan, nee is al onder ons.

Morgen weer dodenherdenking. Overmorgen vieren we onze ‘vrijheid’. Nou, ik doe daar niet aan mee. Ik zie onze vrijheid al tientallen jaren achteruitgaan. Dat ging in kleine stapjes. Maar nu, met de cancel- en woke cultuur gaat dat sneller. Woke/cancel is ingevoerd om ons te laten wennen aan het komende sociaal krediet systeem. Want daar wordt je ook gecanceld als je stout doet.
Maar ook onze welvaart is enorm achteruit gegaan. Als ik bijvoorbeeld de Koningsdag en/of bevrijdingsfestivals in Vlaardingen van nu vergelijk met die van 10 jaar geleden, dan zie ik enorme verschillen. In Vlaardingen géén kermis, géén openbare commerciële verkoop (marktkraampjes), géén bevrijdingsmarkten meer, etc. Alleen kinderen die hun rotzooi op een kleedje proberen te verkopen op Koningsdag en een muziektent in het centrum.
Nee, onze welvaart is enorm achteruitgegaan. Vroeger was er één kostwinnaar. Nu moeten beide partners aan het werk om het hoofd boven water te houden. Via Corona en de woke cultuur heeft het regime ons in een keurslijf gebracht. En dat is aardig gelukt.


UPDATE 4 MEI 2022 – FLASHCRASH
Ik zag net een premium artikel in de Televaag over een Flashcrash die zich gisteren op de beurs van Amsterdam zou hebben afgespeeld. Een flashcrash van 8%. Maar enkele ogenblikken erna herstelde de crash zich weer. Maar voor hoelang? Het Plunch Protection Team heeft voor nu nog controle. Maar het glipt als los zand uit hun vingers.
We gaan de ergste crash sinds 1929 meemaken. Wanneer? Ik denk snel. Hoewel dat een relatief begrip is.
En daarna begint de grote depressie met vele events tot gevolg. Van het samensmelten van de EU, digitaal ID, digitaal geld, Sociaal kredietsysteem, armoede, pensioenen weg, hyperinflatie, voedseltekorten en misschien wel een grote oorlog tot gevolg.

UPDATE 5 MEI 2022 – BEVRIJDINGFESTIVALS IN FINANCIELE PROBLEMEN
Ik had het eerder over de 5 mei festivals. Nu blijkt dat de stichtingen die deze dag organiseren in zwaar weer zitten. Natuurlijk niet verwonderlijk na 2 jaar Cojona. Maar Corona is NIET de grootste oorzaak. Dit soort evenementen waren naar mijn mening al vele jaren niet gezellig meer. Onze Westerse maatschappij is in sterk verval. China is in opkomst en ik weet niet of ik daar blij mee ben. Hun cultuur (sociaal krediet systeem) is niet de mijne en zal dat ook nooit worden.

UPDATE 5 MEI 2022 – NASDAQ 5% INGELEVERD
Nu Feyenoord in de finale staat, ben ik even gaan surfen naar CNBC en zag ik een déjà vu voorbij komen:
De Nasdaq, die 5% verloor op één dag (zie onder). Dat gebeurde in 2008 namelijk ook. En meerdere dagen.
De beurscrash is nabij, het kan niet anders. De spanning is eigenlijk overal te voelen. De ‘normale’ mensen op straat hebben het erover dat alles zo duur is geworden. Anderen hebben een kort lontje. De spanning is letterlijk te snijden in onze maatschappij.
De loon-inflatie spiraal is door het regime en werkgevers losgelaten. Vorige week kregen de basisschooldocenten er 10% bij, vandaag de politie gemiddeld zo’n 9,5%. Dat is ongekend. En trouwens ook niet te betalen in het huidige systeem. Het regime weet heus wel dat het ‘binnenkort’ is afgelopen en blijft geld creëren uit het niets, daarmee zal de inflatie dus nog verder gaan toenemen en over kunnen gaan in stagflatie. Dat is oplopende inflatie in een krimpende economie.
In de volgende fase zal een nieuw systeem deze klappen op moeten gaan vangen. U zult niets bezitten en toch gelukkig zijn, volgens WEF voorman Klaus Schwab. Nee, dat gaat niet gebeuren, denk ik zo. We zullen in een nieuwe vorm van (afhankelijke) slavernij terecht gaan komen. Het eindspel loopt, de nieuwe wereld komt op ons af. Een wereld waarin de technocratie de boventoon zal voeren. Een wereld waarin burgers moeten deugen en anders géén basisbeurs krijgen en worden afgeschreven in het opkomende sociaal krediet systeem.

Het regime zal ons zeggen dat we mee moeten veranderen omdat Europa dat van ons verlangd. Nee zeggen is géén optie meer. Maar dat is natuurlijk niet waar. Als wij als volk hier niet in mee gaan, kunnen we onze welvaart en cultuur nog redden. Die deugburgers die zeggen dat Nederland niet meer op eigen benen kan staan hebben ons land al lang geleden weggegeven aan Brussel. Maar het is nooit te laat om NEE te zeggen. Het is naar mijn mening wel te laat voor een zachte landing. We gaan de komende tijd vele schokkende zaken ervaren. Van WOB openbaringen tot onverwachtse (economische) events.
Er gaan al verhalen rond dat we naar een depressie op weg zijn. Ik denk dat het nog een stapje erger kan. Een totale ontwrichting van ons economische systeem is nabij.
Een harde landing zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat de geldautomaten in bepaalde landen of heel Europa op het zelfde moment dicht gezet gaan worden (pinlimiet). Of dat de beurzen binnen korte tijd in elkaar klappen en er banken om gaan vallen. Het domino effect is aanstaande. Natuurlijk zijn er nog wat trucen over, zoals het vormen van één Europese Unie. Ik zie daar erg tegenop. Want dat betekent dan ook dat onze pensioengelden genivelleerd gaan worden, of in een even erg geval gewoon oplossen in rook.
Een paar jaar geleden was er zo’n deugburger op nu.nl die heel cynisch op mij reageerde toen ik voorspelde dat ons economische en Westerse systeem op klappen stond. Hij was van mening dat alles goed ging en goed zou blijven gaan, want we hadden geleerd van 2008. Ik kwam met allerlei argumenten dat we juist NIETS hadden geleerd en de kosten hadden afgewenteld op de burger. En zie nu: we zitten in de ergste crisis sinds WW2. En dit is nog maar het begin. Het enige land dat toen corrupte bankiers heeft vervolgd is Ijsland geweest. Ook hebben vele bankiers tot jaren gelden altijd ontkend dat fractioneel bankieren weldegelijk bestond én geld (daarbij) uit het niets werd gecreëerd. Dat was immers complot denken. Maar nu heeft zelfs de mainstream media het over helikoptergeld. Complot denkers krijgen achteraf altijd gelijk maar die eer wordt hen altijd ontnomen omdat de deugburgers glashard zullen blijven ontkennen dat ze fout zaten. Dat was toen zo en dat is nu ook zo. Sterker nog, heden ten dage wordt de waarheid weggezet als desinformatie in deze cancel- en woke cultuur. De omgekeerde wereld dus.

Shell topman Ben van Beurden geeft zojuist bij de Televaag aan dat een Russische gasboycot Nederland in ongekende problemen zal storten. Zeker als de gasvelden van Groningen dicht blijven.
Ik ben bang dat ik hem gelijk zal moeten geven. Een herfst/winter vol met gas- en stroom black-outs zal desastreus zijn voor de voedselvoorziening, maar ook voor de andere ketens en consumenten in onze maatschappij. Ik heb het dus nog niets eens over in de kou zitten. Nee, ik heb het over voedseltekorten, distributie problemen, omvallen van productiebedrijven in de food en non food business, etc. Als daar Cojona of griep ook nog bijkomt, dan is de ramp compleet. Dan kunnen de mensen met hun muilkorfje op gaan zoeken naar etenswaren (tegen zeer hoge prijzen) in de lege winkels. Oei, oei. Wat een zwart scenario zal dat zijn. Maar ik sluit niets meer uit in deze omgekeerde wereld.

De koersval op de Amerikaanse beurzen van donderdag 5 mei 2022


UPDATE 6 MEI 2022 – VRIJHEID IS NIET VANZELFSPREKEND
Tijdens de viering van 5 mei hebben diverse politici de spreuk “Vrijheid is niet vanzelfsprekend‘ gebruikt. Natuurlijk verwijzend naar de oorlog in Oekraïne, maar het doet mij het ergste vrezen. Ik herinner mij dat vele politici ook zeiden: “Build back better”. en dat is nu bezig.
Wat ik dus wil aangeven is dat het Nederlandse volk wordt voorbereid op het feit dat onze vrijheid (van meningsuiting) over niet al te lange tijd geconditioneerd gaat worden. Dat proces is natuurlijk allang bezig.
De verschillende keren dat Willem Engel is aangehouden zegt genoeg.
Er komt een tijd dat men niet meer kan en mag zeggen wat men denkt, zonder bijvoorbeeld de staat te beledigen.
Er is genoeg voor gewaarschuwd, maar vele (deug)mensen vinden het ook maar raar dat er vrijheid van meningsuiting is. Zelfs de grens van haat en geweld vinden ze nog niet ver genoeg gaan. Beledigen is eigenlijk ook al niet meer toegestaan en op deze manier kun je in de toekomst helemaal niets meer zeggen.
We hebben werkelijk niets maar dan ook niets geleerd van het verleden! En elke keer zeggen we achteraf sorry of ‘wir haben es nicht gewusst’. Het gaat er bij mij gewoonweg niet meer in. Ik lach ze uit.


UPDATE 8 MEI 2022 – DE EIDAS VERORDENING
Nederland loopt voorop met het invoeren van de digitale identiteit (EIDAS). Onze parlementen hebben géén invloed meer op de invoering daarvan. Daar heeft Rutte wel voor gezorgd in die vreselijke Europese Unie.
Het Nederlandse volk kijkt er dus naar en kan niets meer doen. Arno Wellens legt alles prima uit met bronnen.
Het is dus een kwestie van tijd voordat een sociaal kredietsysteem in werking wordt gezet.
Alles was al vóór Corona in gang gezet.


UPDATE 8 MEI 2022 – DOOD DOOR SCHULD
Maurice de Hond komt met een artikel (ondersteund door WOB documenten) waaruit blijkt dat de Corona uitbraak in verzorgingshuis De Tweemaster (Maassluis) toch te wijten was aan het ventilatiesysteem dat recirculeerde om kosten te besparen. Maar die waarheid werd onderdrukt door de GGD en het RIVM. Ik heb altijd gezegd dat Jaap van Dissel voor de rechtbank dient te verschijnen wegens dood door schuld. Als men toen ventilatie serieus had genomen, waren er géén vele duizenden doden in de verpleeghuizen gevallen en was hun leven verlengd omdat het virus door ventilatie sterk verdund zou zijn geweest.

Ondertussen is Ernst Kuipers bezig om de spoedwet wéér te verlengen. Ook is hij bezig om onze grondrechten permanent in te kunnen perken door nieuwe wetgeving te ontwikkelen, zodat bijvoorbeeld muilkorven verplicht gedragen moeten worden bij een uitbraak. Het zou mij niets verbazen dat er dus in het griepseizoen muilkorven gedragen moeten worden. Ik zal dat nooit meer doen. NOOIT. Er is NUL wetenschappelijk bewijs dat die ondingen werken. NUL!

STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE UITSLUITING!

‘GENIET VAN’ HET EINDSPEL

Nick

Bronnen: maurice.nl, telegraaf.nl, ad.nl, nos.nl, blckbx.tv, skynewsaustralia.com, geenstijl.nl, cnbc.com, ongehoordnederland.nl, rijksoverheid.nl, nu.nl en ad.nl

Similar Posts