|

PLOUME (PVDA) GOOIT HET BIJLTJE ERBIJ NEER – 12/04/2022

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

“Ploume (PVDA) treedt per direct af”, dat was vandaag het mooiste nieuwsbericht dat ik heb gelezen.
Niet alleen heeft ze een puinhoop gemaakt van het coronabeleid, maar ook de PVDA heeft ze nog verder de afgrond ingedreven.
Het kon niet anders dan dat deze stap door haar werd genomen. En ik denk dat er na haar nog vele andere partijleiders zullen volgen.
De linkse oppositie kliek heeft er, naar mijn mening, een gigantische puinhoop van gemaakt. Ik hoop dat Lillian Marijnissen van de SP ook snel haar biezen pakt en oprot. Corona heeft aan de Nederlanders laten zien hoe de politieke partijen dachten en acteerden tegen corona. Het meestemmen met het beperken van de vrijheid zal ik de linkse en rechtse partijen nooit vergeven.

Er is nu kans dat Attje Kuiken wordt verkozen tot nieuwe voorvrouw bij de PVDA. Dat zal uiteindelijk de doodsteek blijken te zijn. Dat mens is helemaal geschift en zeker géén plaats in de politiek waardig. Weet u het nog: ze heeft artsen met een afwijkende corona mening bedreigd met het afnemen van hun BIG registratie.
Dan ben je echt van de pot gerukt. Maar ja, ik zou bijna zeggen: doe maar. Dan is de PVDA bij de volgende verkiezingen van de kaart geveegd met nul zetels.


UPDATE 22 APRIL 2022 – Attje Kuiken wordt de nieuwe fractieleider van de PVDA.
Het is haar toch gelukt: Attje Kuiken is de nieuwe fractievoorzitter van de PVDA.
Als ze ook nog voor het partijleiderschap zal gaan dan is dat het einde van de PVDA.
Hoe kan zo’n dom mens de voorvrouw van het ooit zo rechtvaardige, eerlijke en machtige PVDA worden.
Het zegt iets over deze tijdsgeest. Fout is goed en goed is fout. Op het gebied van Corona heeft ze uitspraken gedaan die niet eens als desinformatie geboekt kunnen worden. Dat waren gewoon leugens en ook bedreigingen aan anderen die anders dachten. Dit mens zou nooit in de politiek werkzaam mogen zijn.
De beerput gaat steeds verder open.

STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE UITSLUITING!

DE NIEUWE WERELD IS ER

Nick

Bronnen: telegraaf.nl, nu.nl en ad.nl

Similar Posts