WILLEM ENGEL WEER AANGEHOUDEN WEGENS SCHENDING AFSPRAKEN VRIJLATING – 03/04/2022

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “


Virus waarheid voorman Willem Engel is vandaag opnieuw aangehouden door het Openbaar Ministerie wegens het schenden van afspraken omtrent zijn vrijlating. Toevallig zou er vandaag in Nijmegen ook een demonstratie zijn voor Willem Engel. En ook toevallig is er een grote storing bij de NS waardoor treinverkeer niet mogelijk is.
Dus demonstreren is lastiger. Is er een verband? Een regime in problemen maakt rare sprongen en doet alles om de waarheid te verbloemen. Hier beelden van de arrestatie gefilmd door Willem Engel en zijn vriendin.
De agenten hebben weer een hele grote muilkorf op (dit is puur om hun identiteit te verbergen) én één van hen heeft zijn hand bij zijn pistool. Alsof Willem Engel de grootste crimineel is die er rondloopt.
Ook wordt hij weer geboeid afgevoerd. Alles met een grotesk vertoon en daarmee tegen zijn sympathisanten te zeggen: stop met je verzet anders zal dit jou ook overkomen.
Welnu, ik zal nooit een blad meer voor mijn mond nemen. Ik weet dat ik vroeg of laat ook aangehouden zal worden vanwege mijn mening, (opinie) website en mijn gedrag. Mijn familie, vrienden en kennissen zullen dat dan zeker erg raar vinden, maar het leven gaat door en ze zullen mij vertellen waarom ik mijn mond dan ook niet hield en dus mijzelf in deze problemen heb gebracht.
Het regime kan gewoon doorgaan met deze streken, daarbij ondersteunt door de corrupte rechtsspraak.
Maar als de economie (ongecontroleerd) echt down the drain gaat, zal de grote meerderheid van het volk boos worden, want dan gaan de pinautomaten op slot. Pas dan begint het verzet. Als grote groepen de toorn van het regime tegelijk gaan voelen.
En ze zullen in de toekomst zeggen dat ze het niet hebben geweten. Een drogreden. Ik zal ze vergeven, op de elite en verraders na, die deze ellende hebben veroorzaakt. Zij mogen van mij levenslang wegrotten in de gevangenis.

Willem Engel, voorman van Viruswaarheid.


Het is aangetoond dat Hugo de Jonge in zijn VWS tijd de WOB regeling sterk heeft gedwarsboomd en e-mails zelfs met een andere mailserver verzond. Een doodzonde in de politiek.
Ondertussen zijn alle coronamaatregelen weg in Nederland, echter voor reizen naar het buitenland is nog steeds zo’n coronapas nodig én is de spoedwet nog steeds actief. Dus in mijn ogen is er nog erg weinig veranderd.
Minister Kuipers sluit nieuwe ingrepen tegen corona niet uit. Maar als je het krantenartikel goed leest, kom je er achter dat er ook zo maar nieuwe maatregelen kunnen komen bij vele griepbesmettingen. Iets dat nooit eerder is geweest. Het EU digitale ID wordt linksom of rechtsom gewoon door onze strot geduwd. Tot nu toe hebben de complotgekkies gewoon gelijk gehad. Ik vind mezelf géén complotgekkie want bijna alles wat ik heb voorspeld is uitgekomen. And the worst has yet to come…

De aanhouding van Willem Engel bevestigd mijn vermoeden dat het regime in grote paniek is en de meest dwaze maatregelen van stal haalt om verzet te onderdrukken. We zitten inmiddels in fase 5. Zie de foto’s van het document Event 201 hieronder.
Als de financiële situatie verder in elkaar zakt, zal de staat van beleg worden uitgeroepen (Martial Law) en zal fase 6 ingaan. Het zal een ongelofelijke fase zijn, maar ik kijk nergens meer van op. Fase 6 is wel de eindfase en dus wordt het volk wakker. Dat is véél te laat, maar de volks reactie die dan volgt, zal onze toekomst bepalen.
Alles gaat nog steeds zoals ik verwacht. Er zijn al grote events geweest, maar het grootste event, de implosie van ons economische systeem en valuta, zal van ongekende aard zijn. Natuurlijk zullen de regimes proberen deze implosie ordelijk te laten verlopen (Agenda 2030), maar ze spelen met vuur. Eén inschattingsfout en er volgt een harde implosie.
Nog even uit het verleden: Michael Rupert heeft een oliecrisis voorspeld en ook de uitwerking daarvan op onze maatschappij. Kijk deze oude documentaire eens en open uw ogen. (Nederlands ondertiteld).


UPDATE 5 APRIL 2022 – WILLEM ENGEL WEER VRIJGELATEN
Vandaag is Willem Engel op last van de rechter commissaris vrijgelaten en mag hij zich uiten op social media.
Zo, eindelijk iemand die begrijpt dat onze vrijheid van meningsuiting niet gedwarsboomd mag worden?
Het onderzoek naar Willem Engel gaat wel gewoon door. Maar ik denk dat het een intimidatiepoging is van het regime. Want als steeds meer mensen door gaan hebben wat de corona waarheid én bovenal de vaccinatieschade is, breekt de pleuris uit. Door de leiders van het verzet te arresteren (zie fase 5 documenten hieronder), probeert het regime mensen zoals ik de mond te snoeren. En ja, ik geef toe dat ik al wat voorzichtiger was met mijn woorden.
Maar dat is nu niet meer het geval. Mijn oude berichten zijn van het kaliber Engel, maar ik zit dan niet op social media. Dus bijna niemand leest dit blog. Ik ben voor tribunalen en grote demonstraties. Zelfs de doodstraf heb ik even overwogen. Maar mijn idealen winnen het gelukkig nog steeds van mijn woede. Dus de doodstraf vind ik (achteraf) maar niets.


UPDATE 6 APRIL 2022 – ONRUST IN GRIEKENLAND VANWEGE INFLATIE
Het nieuwe, grote event is al weer een tijdje bezig. Het hyperinflatiespook is natuurlijk ook al bezig in Griekenland.
De knoflooklanden staan binnenkort goed in brand (figuurlijk dan). De mensen daar kunnen hun rekeningen niet meer betalen en gaan in de demonstratiemode. Nederlanders zijn wat rustiger, maar wacht maar eens af totdat ze hier hun eindafrekening van bijvoorbeeld hun afgenomen energie zien. De komst van één Europa is naderend.
Voor Nederland is dat desastreus. Onze pensioen worden dan op den duur weggesluisd en genivelleerd in de EU.
We gaan het zien. Ik vrees het ergste.

STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE UITSLUITING!

HET IS ZOVER, DE NIEUWE WERELD KOMT TEVOORSCHIJN

Nick

Bronnen: telegraaf.nl, deanderekrant.nl, youtube.com en nu.nl

Similar Posts