WILLEM ENGEL AANGEHOUDEN WEGENS OPRUIING – 16/03/2022

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

FREE WILLEM ENGEL!


Willem Engel is vandaag aangehouden wegens opruiing over Corona. Dorpsgek Norbert Dikkeboom had via twitter mensen opgeroepen om aangifte tegen Engel te doen. Zo’n 22.000 mensen deden dat ook. Ik vraag mij af waarom?
Willem Engel is al vanaf het begin een luis in de pels van het regime. Tegen Hugo de Jonge zijn er zo’n 70.000 aangiftes gedaan. Justitie heeft hem daarentegen nog steeds niet opgepakt.
Ik weet dat Willem Engel wel eens vreemde uitspraken doet. Maar opruiing? Ik vind het bizar en ook vergezocht. Hoe dichter mensen bij de waarheid komen, hoe meer er paniek bij het regime ontstaat. Hier het bericht over de aanhouding op nu.nl.
Op deze website staan trouwens ook genoeg zaken om mij op te pakken, denk ik dan zo. En ik zeg ook eerlijk dat ik ook wel eens op mijn taalgebruik let en ook nadenk voordat ik mijn mening uit. Dat is al erg genoeg. Want ook ik ben ergens bang voor het regime. Niet voor mijzelf, maar voor anderen. Wie geeft bijvoorbeeld mijn katten te eten als ik vast zou zitten en wie kijkt er dan naar mijn moeder in het verzorgingshuis om. Dat soort zaken houden mij nog een beetje in bedwang.

Ik word steeds bozer op die slapende kleine meerderheid. Vroeg of laat zijn zij ook aan de beurt en dan worden ze wakker maar ja, te laat!
Er zijn nu zoveel events en waarschuwingen geweest dat het nu wel duidelijk moet zijn, toch? Helaas, de mensen zien het niet of juichen het zelfs toe dat onze vrijheden worden ingeruild voor een schijnbare veiligheid.

Dus moet ik het juiste doen in plaats van het gemakkelijke. Daarom ga ik geen blad meer voor mijn mond nemen. We staan aan de vooravond van de ergste crises sinds de Tweede Wereldoorlog. Ik zeg al meer dan een jaar dat er wereldwijd vele doden gaan vallen. Dat gaat, denk ik, nog steeds gebeuren.
Corona is, voor nu, even weg. Maar een mild griepseizoen is straks genoeg om weer maatregelen te gaan nemen zoals lockdowns en avondklok. Ik doe er niet meer aan mee en zal mij hevig gaan verzetten tegen dit regime.
Er gaan de komende tijd veel activisten aangehouden worden. Mensen zoals ik die het spel doorhebben en niet meer meedoen. Mijn website heeft slechts enkele bezoekers per week. Dus ik val nu nog niet op bij het regime.
Mijn voorspellingen zitten er echter niet vaak naast. De toekomst is gitzwart. De aanhouding van Willem Engel bevestigt mijn vermoeden dat het totalitaire systeem inmiddels prominent aanwezig is in onze maatschappij. De weg naar dictatuur is allang ingezet.
Het is nu wachten totdat ik word opgepakt of dat mijn website op zwart gaat.
De Stasi is in Nederland aangekomen. Norbert Dikkeboom is nu blij met de aanhouding van Engel, maar ik geef hem op een blaadje dat vroeg of laat hij ook aan de beurt is. In een totalitair systeem is namelijk niemand veilig.

WORD GODVERDOMME NU EENS WAKKER! DIT REGIME MOET WEG. ANDERS ZIJN WE ONZE VRIJHEID DEFINITIEF KWIJT, DOMMIES!

Is dit ook opruiing? Het maakt mij géén donder meer uit. Weg met Rutte, weg met Kaag, weg met die hele teringzooi.

Ik hoop dat vanavond bij de gemeenteraadsverkiezingsuitslag de eerste klootzakken zullen omvallen.
En ik denk daarbij aan een Jesse Klaver van Groen Links. Maar ook het CDA van Wopke staat er slecht op. Ik hoop zo dat dit soort partijen een enorme dreun zullen krijgen. We zullen zien. De uitslag is een maat voor het wakkerheidsniveau van de Nederlanders. Ik ben bang dat het mij toch zal tegenvallen.

UPDATE – Volgens Maurice de Hond zijn het de PVDA en Groen Links die het erg goed doen in de gemeentes.
De VVD verliest veel. Dat is fijn. Maar dat zo’n PVDA en GL het zo goed doen, gaat er bij mij gewoonweg niet in.
Het zijn natuurlijk géén landelijke verkiezingen, maar ik had er op gerekend dat mensen de grote partijen ook wel op het coronabeleid zouden hebben afgerekend. Ik heb steeds meer het gevoel dat ik van een andere planeet kom.
Het is zó duidelijk waar we naar toe gaan, maar de meerderheid snapt het gewoonweg niet.
Maar ik begrijp wel van Maurice dat de grote partijen zoals VVD, CDA en D666 toch wel grote klappen krijgen.
Het zegt toch wel dat de mensen hun vertrouwen in de politiek aan het verliezen zijn. Dat is op zich dan wel weer goed nieuws. Maar dan snap ik nog steeds niet dat mensen dan vluchten naar de PVDA en GL.
Stem dan op de partij van de dieren, denk ik dan. En die groeien ook.
Het FvD doet het niet zo heel goed. Ook weer een veeg teken dat men de goede standpunten en meningen van deze partij niet begrijpt of wil begrijpen. In de toekomst zal het duidelijk worden, maar dan is het te laat.

UPDATE – Het lijkt er nu toch wel op dat de grote landelijke partijen (véél) zetels hebben verloren.
Lokale partijen hebben dus veel gewonnen.


UPDATE – WILLEM ENGEL 2 WEKEN LANGER VASTGEHOUDEN
Vandaag is bekend geworden dat Willem Engel 2 weken langer wordt vastgehouden.
Willem Engel is in mijn ogen niets anders dan een politieke gevangene. Maar ik ben er heilig van overtuigd dat het goede zal overwinnen. Er komen zeker tribunalen die de schuldigen aan de leugens en bedrog zullen veroordelen.
En daarmee bedoel ik dus niet Willem Engel. Ik ben géén hele grote fan van hem, maar hij zegt hele nuttige zaken, net als Maurice de Hond dat doet.

De reacties in het AD geven trouwens een goed beeld over hoe de meerderheid van het Nederlandse volk denkt over Willem Engel. Dat is niet best. Maar deze mensen kramen allerlei onzin uit. Zo ook over Jeroen Pols.
Er is er zelfs één die over Jeroen Pols zegt dat hij nooit meer als advocaat kan optreden. Die oetlul denkt dus dat Jeroen Pols advocaat is. Dat is dé grote fout van een democratie. De bruikbare idioten hebben allemaal een mening, maar die is gebaseerd op uitspraken in de mainstream media of het regime. Zelf onderzoek doen is er niet bij en ze gaan dus uit van onjuiste informatie en baseren daar hun mening op. Ik vind dat schokkend en ongekend.

Deze meerderheid in onze ‘democratie’ is dus juist de reden dat onrecht als de toeslagenaffaire, affaire Fred Spijkers, fotorolletje, arrestatie Huig Plug, etc. zo goed in Nederland kan/kon gedijen. Maar deze meerderheid vind ik ook verantwoordelijk voor de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Ons vrije Westers democratisch systeem is voorbij. De dictatuur is in aantocht. En ook hier zal de meerderheid dit nog gaan steunen ook. Zeker in het begin. De deugers zullen illegale handelingen direct aangeven in ruil voor wat deugpuntjes. Echter er komt een tijd dat ze zelf aan de beurt zijn. Van mij uit krijgen deze deugers dan ook géén enkele hulp. Sterker nog: dit soort bruinhemden mogen van mij doodvallen. Nederland is Nederland niet meer. Het is game over.
Er gaan een aantal hele vervelende vervolgevents komen die ik de komende tijd zal gaan beschrijven.
De grote omslag zal zijn de beurskrach en/of de rantsoen op het geld uit de pinautomaten.
Ik weet niet wat eerder komt. Maar ons financiële systeem is overleden. Inflatie, onrust, angst en tekorten van sommige grondstoffen is een signaal dat niet genegeerd kan worden.
Er zal de komende tijd een zwarte markt gaan ontstaan voor schaarse producten. Met nog méér economische malaise tot gevolg. We staan aan de vooravond van de ergste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog.

STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE UITSLUITING!

HET IS ZOVER, DE NIEUWE WERELD KOMT TEVOORSCHIJN

Nick

Bronnen: twitter.com en nu.nl

Similar Posts