|

DE CENSUUR NEEMT ZORGWEKKENDE VORMEN AAN – 13/03/2022

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Ik heb in eerdere berichten het woord censuur en de uitwerking daarvan al veel genoemd. De machtige social media is sinds de coronacrisis in een niet aflatend tempo bezig met het verwijderen van foto’s, video’s en berichten die niet aan de WHO of regeringscriteria voldoen. Nu de oorlog tussen Rusland en Oekraïne is uitgebroken is de waarheid helemaal zoek. En natuurlijk is Poetin de persoon die de grens van Oekraïne is overgegaan.
Maar nu worden ook de Russische TV kanalen op YouTube verwijderd. Alsof mensen niet meer zelf de keuze kunnen maken welke waarheid de echte is, of welke waarheid ze willen zien. Superjachten van Russische miljardairs worden in beslag genomen. Dat zijn zeker géén lieverdjes, maar ik vind het echt weerzinwekkend en onvoorstelbaar dat een al afbetaalde boot van een Russische burger zomaar geconfisqueerd kan worden door de Westerse autoriteiten. Op welke grond? Als zo’n boot geëxporteerd gaat worden kan ik mij er nog iets bij voorstellen. Maar in deze gevallen kan ik mij er géén beeld bij vormen. Zo ook het cancelen van Russische regisseurs, dirigenten en muziekstukken of concerten.

Het gaat maar door. Ik heb de jaren 30 niet meegemaakt, maar dit voelt voor mij als een déjà vu. Ik voel dat we allang in een totalitair systeem leven. Een omgekeerde wereld, waarin de waarheid als een leugen wordt gepresenteerd door de media en overheden. Uit WOB verzoeken blijkt dat overheden burgers massaal afluisteren of monitoren. Het gaat zelfs zover dat de staat influencers inschakelt om een bepaald narratief te verkondigen óf het social media account van diezelfde influencers door de Big Tech bedrijven laat bevriezen of verwijderen.
Bewijzen die de waarheid laten zien, maken daarbij niets meer uit. Die worden genegeerd of doodgezwegen.
Een voorbeeld hierbij is de vaccinatieschade. Die neemt nog steeds grote vormen aan. Maar in de staatsblaadjes en op de staats tv worden statistieken gepresenteerd die doen lijken alsof er niets aan de hand is. De kwetsbaren en jongeren krijgen een brief over de 3e of 4e prik met de woorden dat het een veilig vaccin betreft. Studies in Israël geven aan dat de kwetsbaren alleen nog maar meer kwetsbaar zijn geworden.

Er is onder leiding van vooral D666 een nieuwe moraal aan het ontstaan. Mensen die niet de gangbare mening van een kleine meerderheid en overheden delen, worden gecanceld. En nog erger: ze worden gecriminaliseerd.
D666 heeft voor de gemeenteraadsverkiezingen een campagneposter ontwikkeld dat de volgende tekst bevat:

De D66 verkiezingscampagne

Bovenstaande poster komt bij mij over als “Deugburgers, hou iedereen goed in de gaten en zorg dat iedereen erbij blijft”. D666 is in mijn ogen niets anders dan een antidemocratische partij en een groter gevaar voor onze vrijheid dan de VVD is. Datzelfde D666 dat ongevaccineerde burgers uitsloot bij uitgaansgelegenheden omdat ze weigerden zich te laten testen of prikken. Maar ze laten niemand vallen. D666, de duivelspartij met die verschrikkelijke Kaag en Paternotte aan de knopjes. Ik moet er al van rillen als ik er aan denk.

Mijn absolute honger naar vrijheid én absolute vrijheid van meningsuiting ligt ten grondslag aan mijn gevoel van de déjà vu. Ik heb mij tot nu toe altijd ingehouden met mijn toekomstbeelden, maar de situatie vind ik nu zó ernstig dat ik er niet meer omheen kan te zeggen dat als we zo doorgaan een wereldoorlog aanstaande is.

Onze huidige wereld wordt bedreigd door vele (kunstmatige) crisis. Door het volk in angst te houden, lijkt controle mogelijk. Echter angst maakt ook boze krachten los zoals woede. En als woede massaal uitbreekt komt er oorlog.
De volgende stap in de censuur is de digitale boekverbranding (het criminaliseren van het vrije woord). Daarna gaat de beer los en komen er aanslagen waarbij de virus wappies, die inmiddels tot pro Poetin aanhangers zijn gebombardeerd, de schuld in de schoenen krijgen geschoven. Er is onlangs een wet aangenomen die overheidsingrepen in bijvoorbeeld verenigingen kan doen als de democratie in gevaar wordt gebracht. Websites met alternatief nieuws zoals Jensen, Café Weltschmerz en BlackBox.tv zullen de eerste slachtoffers van deze digitale boekverbranding worden.
De nieuws websites van Russische afkomst zijn voor niemand in Europa meer te bereiken. WWW.NICKGOVAART.NL (deze website) zal wellicht binnen afzienbare tijd ook niet meer te zien zijn voor de mensen. Waarschijnlijk komt er dan zo’n mooie digitale politiesticker op met de tekst: “Deze website is door de politie offline gehaald wegens opruiing en schending van de algemene voorwaarden”.

Is het dan te laat om deze situatie nog te kunnen keren? Tja… Ik zeg al vele maanden dat als een kleine meerderheid van het volk wakker wordt er zaken kunnen veranderen. Dat is zeker zo. Echter de vijand weet precies hoe het volk te bespelen.
Ik heb op dit moment géén hoop meer op een goede afloop. Omdat de lente nu aanbreekt is corona nu even weg.
Maar andere crisis zijn ervoor in de plaats gekomen. We gaan naar een tijd dat een heel brood zo’n 4 tot 5 euro gaat kosten. Benzine kost nu zo’n 2,35 per liter. De situatie is zéér ernstig. En wie krijgt hiervan de schuld? Poetin.
Echter Poetin heeft hieraan slechts een kleine bijdrage geleverd. Ik schreef vorig jaar mei al dat de prijzen de spuigaten uitliepen. Corona was toen dé afleiding. Want door corona stegen de prijzen en steeg de inflatie. Nu is het Poetin, maar straks zorgt de klimaatangst weer voor inflatie en lockdowns.
En natuurlijk zal in de herfst corona en/of de griep terugkomen. En dan krijgen we weer hetzelfde riedeltje afgespeeld. Namelijk maatregelen die de vrijheden van burgers verder onder druk zetten. En dan versneld, denk ik. Dus 1G, 2G en 3G worden sneller toegepast. Op school, de werkvloer, etc. Ik krijg steeds meer het gevoel dat ik zo rond november in een hele andere situatie zit. En die zal (weer) niet positief zijn. Maar ik blijf de juiste weg volgen in plaats van de gemakkelijke. Dit jaar werd ik gered door Omicron. Daardoor kwam er (net) géén 2G. Want de gevaccineerden brachten het virus net zo gemakkelijk over als de ongevaccineerden. Maar de aankomende herfst? Ik vrees het ergste.

Het FvD staat met zijn poster en standpunten niet in een aantal noordelijke dagbladen. Alle andere partijen waren wel uitgenodigd en staan dus in de krant met hun poster en standpunten. Er is door sommige redacties besloten om de FvD poster en standpunten niet te plaatsen, want hun gedachtengoed staat de redactie niet aan. Het is echt waar. is dit democratie? Uitsluiting van anderen? Mensen die dit goedpraten mogen van mij doodvallen. Dat zijn gevaarlijke bruinhemden die het echte gevaar voor onze vrijheid vormen.

Oei, oei. Ik lees zojuist dat bioscoopketen Pathé de première van de documentaire over Gideon van Meijeren (FvD) niet gaat weergeven in de bioscopen. Dit omdat hij in het verleden uitlatingen zou hebben gedaan over de holocaust. Voor zover ik weet heeft hij dat NIET gedaan. Hij heeft bijvoorbeeld het invoeren van de avondklok tijdens corona vergelijken met de periode van vóór de Tweede Wereldoorlog. Andere partijen hebben dat gekoppeld aan de holocaust. En dat gebeurt elke keer weer. Het FvD is de facto al gecanceld. Weer een voorbeeld van censuur.
En dit deugbedrijf Pathé heeft tot voor kort wel mensen geweigerd die géén coronapas hadden. Dus aan uitsluiten en discriminatie hebben ze zelf ook keihard meegedaan. Wat een arrogantie. Hier trouwens een weerwoord van Max von Kreyfelt over de geweigerde documentaire.
Bizar! Ik heb het over digitale boek filmverbranding en nog geen 3 minuten later lees ik al een voorbeeld. ENG!

Word vervolgd en links worden nog toegevoegd waar nodig
.

STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE UITSLUITING!

HET IS ZOVER, DE NIEUWE WERELD KOMT TEVOORSCHIJN

Nick

Bronnen: nu.nl, blckbx.tv, Daniël van der Tuin, blckbx.tv, cafeweltschmerz.nl en telegraaf.nl

Similar Posts