VERPLICHT NEGATIEVE PCR TEST VIA DE SPOEDWET CORONA – 03/01/2021

VERPLICHT NEGATIEVE PCR TEST VIA DE SPOEDWET CORONA – 03/01/2021

 

Na de gerechtelijke overwinning voor jurist Jeroen Pols over het verplicht stellen van een negatieve PCR test bij de Nederlandse grens zet de overheid nu de nucleaire optie in.
Het gezin van Jeroen Pols wilde van Tanzania terugkeren naar Nederland maar weigerde een negatieve test te overleggen. Via een kortgeding wist Jeroen Pols de zaak tegen de Nederlandse staat te winnen. Terecht want Nederlandse burgers mogen volgens de grondwet niet geweigerd worden. Er was hoger beroep aangekondigd door de staat.
Echter, vandaag in de krant staat dat de verplichte negatieve PCR test nu via de spoedwet geregeld gaat worden. Want alle artikelen opgenomen in de spoedwet gaan voorbij de grondwet.
Iets waarvoor juristen al voor hadden gewaarschuwd.
Dat zal betekenen dat alle toekomstige gewonnen rechtszaken door bijvoorbeeld Viruswaarheid.nl gewoon teniet worden gedaan door de wetten in de spoedwet op te nemen.
Natuurlijk moet het parlement (2e kamer) hier (achteraf, dat wel) nog iets van vinden maar het kabinet heeft op dit moment een meerderheid dus zal alles wel koek en ei zijn.

Wéér een voorbeeld waarbij de grondwet én democratische regels compleet opzij geschoven worden en dus een gevaar zijn voor onze vrijheid. Dat de bruikbare idioten dit nu nog niet snappen vind ik absurd. Mijn vrijheid voor hun schijnveiligheid, BAH!
Wat ik al eerder schreef, onze vrijheid zal waarschijnlijk met fysiek geweld teruggewonnen moeten worden. Ik zie op dit moment géén andere mogelijkheden meer in deze dystopische maatschappij. Gelukkig hoor ik uit de bronnen viruswaarheid en café Weltschmerz dat er ook véél politiemensen twijfelen over deze gang van zaken. Dat is gunstig.

Ondertussen weer een bericht om ons nog banger te maken: Engelse IC’s liggen vol met patiënten met de gemuteerde versie van corona. “Oh Hans, doe de deuren en ramen dicht. HELP!”
Gevolg: nog strengere regels!

Ha, ha, ha 🙂  Wat een wereld; wat zijn we diep gevallen.

 

UPDATE 07/01/2021 – Een grote meerderheid van de tweede kamer steunt de verplichte negatieve PCR test
In Trouw lees ik net dat de verplichte negatieve PCR test bij vliegreizen naar Nederland nu definitief in de spoedwet is geplaatst. Een ruime meerderheid van de 2e kamer stemde voor. De wet zal dus met grote waarschijnlijkheid ook door de eerste kamer goedgekeurd worden.
Naar mijn idee bizar! Weer een voorbeeld van vrijheid inleveren voor veiligheid. Maar het eindresultaat zal zijn dat je beide kwijt bent. De grondwet is weer met voeten getreden door die bange laffe honden. Deze laffe honden moeten weten dat dit virus géén killervirus is en dus dat de maatregelen niet gerechtvaardigd zijn. 
Ik weet nu nog niet precies welke partijen vóór deze wet hebben gestemd maar ik vermoed: VVD, CDA, PVDA, GL, CU, D666 en SP.
Partijen waar ik nooit op zal stemmen of nooit meer op zal stemmen!
Het hoger beroep loopt nog. Maar het zal weinig zin hebben want de overheid zal een verloren hoger beroep gewoon kunnen negeren door met behulp van de spoedwet meteen nieuwe wetgeving toe te passen of gaten te dichten. Dit is nou dictatuur en was voorspeld door hoogleraren die het gewone volk amper te zien kreeg in de mainstream media. Daarom wordt wakker en vergeet de NPO en de landelijke dagbladen. Lees het alternatieve nieuws voor de echte waarheid. 

 
Nick

 

Bronnen: NOS, Rijksoverheid.nl, nu.nl en BBC.co.uk

 

Similar Posts