DE KOMST VAN HET VACCINATIE PASPOORT IS IN GANG GEZET- 29/12/2020

DE KOMST VAN HET VACCINATIE PASPOORT IS IN GANG GEZET- 29/12/2020

 

Minister de Jonge heeft een advies gevraagd aan de Ethische Commissie inzake een (digitaal) vaccinatiepaspoort. Zie hier voor de brief die Hugo de Jonge heeft verstuurd.

Enige maanden geleden werd je voor wappie uitgemaakt als je dit had voorspeld (en daar was ik ook al bang voor. Zie mijn eerdere berichten). Na dat nep onderzoek (case studies) onder 1640 mensen (en waarbij je niet kon kiezen voor terug naar het het oude normaal zonder vaccinatie), moesten mensen een keuze maken tussen bijvoorbeeld boetes voor vaccinatieweigeraars en hoe toegang tot evenementen (of andere publieke plaatsen) weer terug te krijgen in de maatschappij.
Dat zou dus kunnen door bijvoorbeeld massale testen. Een testmaatschappij.

En zie nu: de minister neemt dat nep onderzoek zéér serieus en heeft een brief gestuurd aan de Ethische Commissie om te laten onderzoeken of een vaccinatie paspoort en/of testmaatschappij kan komen zodat gevaccineerde mensen méér rechten kunnen krijgen dan de niet gevaccineerde.
En hij had gezegd dat dit niet zou gebeuren. Een liegende overheid ontneemt veiligheid én vrijheid.

Net zo’n idioot idee dus als dat Spanje ongevaccineerde mensen wil gaan registreren.
Dat lijkt er sterk op hoe de gemeente in de jaren 40 Joodse ambtenaren registreerden en ontsloegen op last van de Duitse bezetters.

Mensen lijken de coronamaatregelen allemaal maar te pikken. Echte vrijdenkende mensen zoals ik bestaan er blijkbaar bijna niet meer en dat biedt ruimte voor fascisme. En zo zal het gaan. We glijden met elkaar af naar een donkere periode van economische crisis, voedseltekorten, (zogenaamde) klimaatrampen, virusmutaties, (indirect) (verplichte) vaccinaties, spatschermen, muilkorven, 1,5 meter samenleving, deugburgers, sociaal puntsysteem, massaal testen, censuur, politiestaat, NSB gedrag, evenementen met nóg strenger vergunningstelsel, virustest nodig om op vakantie naar buitenland te gaan, anti democratische regels & maatregelen en tunnelvisies die ongekend zijn sinds de 2e wereldoorlog.
Dit is waar ik echt bang voor ben. Ik ben totaal niet bang voor dat virus, gemuteerd of niet. Want ik neem de juiste maatregelen waarbij adequate ventilatie de belangrijkste is!

Er komt misschien wel een tijd dat mijn website met dit soort berichten op last van de media waarheidscommissie op non actief wordt gezet en waarbij ikzelf natuurlijk ook in de problemen kom. Ik zie het somber in. Want ik ben allergisch voor deugburgers. En dat terwijl ik zelf echt een brave burger ben. Ik betaal netjes mijn vele belastingen (die steeds hoger worden) en ik hou me aan de wet. Nog wel… Maar kom je aan mijn vrijheid en ideologie, dan heb je een probleem.
Onder het mom van ’terrorisme’ zullen alle websites die de overheid niet aanstaan in de toekomst worden gedeactiveerd. Daarbij ondersteunt door de grote multinationals zoals YouTube en hostingbedrijven.
Er is in ieder geval wat gaande. Ik merk het ook aan de bank voorwaarden. Maximaal 1500 per dag via de pin betalen, maximaal 3000 euro contant op zak. Er is iets aan de hand…..
Ik denk dat ons gehele financiële systeem op springen staat. De Coronacrisis komt bestuurders in ieder geval goed uit…

 

UPDATE 20/12/2020 – Een kapper die mensen knipte in zijn schuur is verraden. Fijn zo’n NSB cultuur in dit land. Was tijdens de eerste golf ook gebeurd. BAH. Ik haat verraders.

UPDATE 01/01/2021 – Ik wil mijn oorspronkelijke tekst niet meer aanpassen maar hier nog een nu checkt over de beweringen van een Europees Vaccinatiepaspoort in 2022. Het bewijs daarvoor komt zó dichtbij. En maar blijven ontkennen. En puntje bij paaltje dan zeggen dat het nodig is om Corona te bestrijden. Dit paspoort lag al ruim vóór de corona crisis vast. Maar ja, ik ben een complotdenkertje.

 

UPDATE 01/01/2021 – In de Jensen show van vandaag heeft Robert Jensen het over bovenstaande brief betreffende het advies van een (digitaal) vaccinatiepaspoort. Hij zegt dat de brief van de overheidssite verdwenen is. Nou, dat zou echt een complot zijn! Maar de brief van hierboven komt van een andere site. En dat is raar. Dan is de brief óf nog net van de overheidssite gedownload óf de brief heeft nooit bestaan en is het geheel dus een fakenews artikel.
Dus ik heb de handtekening van de brief vergeleken met de handtekening van een ander document en tot mijn schrik klopt het niet. 

UPDATE 02/01/2021 – Zojuist even direct gegoogled op deze brief. En inderdaad, op de officiële site van de gezondheidsraad.nl lijkt de brief in eerste instantie verdwenen, maar dat is waarschijnlijk gewoon een lege link en de brief staat er gelukkig toch echt nog op. Zie deze link. Dus de originele brief is er wel degelijk. Wel met de handtekening van Hugo de Jonge onzichtbaar gemaakt?
In de link naar de brief van mijn site staat er wel een handtekening maar die is niet van Hugo de Jonge (zo op het eerste gezicht). Het blijft vreemd maar de brief is wel degelijk echt!
Dus géén fakenews zoals ik eerder dacht. En dat is zéér, zéér slecht nieuws. Want als de gezondheidsraad het ethisch verantwoord vind om mensen zonder vaccinatiebewijs toegang te weigeren tot werk, scholen, verpleeghuizen en evenementen dan is er definitief een tweedeling in de maatschappij. Ik zou dan niet meer op bezoek mogen bij mijn moeder in het verpleeghuis. In de praktijk zal het erop neer komen dat ik dan met een muilkorf het verpleeghuis ga betreden. Daar zou ik misschien nog mee kunnen leven maar als mij de toegang geweigerd gaat worden in de toekomst dan zijn er 3 opties voor mij:
1) Mij alsnog laten vaccineren (GAAT NOOIT GEBEUREN)
2) Mijn moeder uit het verpleeghuis halen (Dat is mijn beste optie)
3) Definitief breken met deze dystopische maatschappij en het verzet ingaan. (Klink toch ook wel aantrekkelijk #IKDOENIETMEERMEE)

Het zal allemaal wel met een sisser aflopen. Echter de tijdgeest, verkiezingen en het seizoen kunnen een grote rol spelen bij dit soort politieke besluiten.

 

UPDATE 27/01/2021 – Het vaccinatiepaspoort staat op de agenda van de EU.
Het vaccinatiepaspoort zal er uiteindelijk toch gaan komen ben ik bang. Alleen een wonder zal het nog tegen kunnen houden. Dat betekent voor mij dat ik niet meer naar het buitenland zal gaan.
Maar het kan nog een stapje erger: dat het paspoort ook voor binnenlandse aangelegenheden gaat gelden. Dan is het hek van de dam.

Ik ben in ieder geval benieuwd welke landen het vaccinatiepaspoort niet willen. Frankrijk is op dit moment niet voor, dacht ik. Malta wel.
We zullen zien. 

 

 
Nick

 

Bronnen: NOS, verzetsmuseum.org,  Rijnmond.nl, Telegraaf, TU Delft, nu.nl en Trouw.nl

 

Similar Posts