VERZORGENDEN VOELEN ZICH AANGEVALLEN DOOR VAN DISSEL- 27/12/2020

VERZORGENDEN VOELEN ZICH AANGEVALLEN DOOR VAN DISSEL – 27/12/2020

De NOS bericht dat Nederlands bekende viroloog professor Jaap van Dissel een aanval heeft gedaan op de verzorgers van ouderen in de verpleeghuizen.
Deze verzorgers hebben volgens van Dissel een te laag niveau en dat was de reden dat tijdens de eerste corona golf in maart er zoveel slachtoffers vielen in de verpleeghuizen.

Wat een schandalig bericht is dit. Wie denkt die minkukel wel dat hij is?
Verzorgenden de schuld geven terwijl er in het begin géén beschermingsmiddelen waren?
En dan liegen over het feit dat er niet genoeg beschermingsmiddelen waren maar dat ze voor verpleeghuizen toch niet nodig werden geacht?

Deze lul weigerde zijn mantra aan te passen aan maatregelen die echt nodig waren!

De 1,5 meter en handen wassen is NIET de oplossing om dit virus te beteugelen.
De aerosolen zijn de boosdoener. En van Dissel weigert de aerosolen op de eerste plaats te zetten en dus de daarbij behorende ventilatie, temperatuur en luchtvochtigheid.

Vandaag de dag vallen er nog steeds veel doden in de verpleeghuizen. Ondanks de ervaring van het verplegend personeel en de bijbehorende beschermingsmiddelen.

Nee, Japie. Jij bent het die de ouderen doelbewust in de kou laat staan met je totaal verkeerde maatregelen. Jouw ijdelheid, eigenwijsheid en tunnelvisie heeft vele doden veroorzaakt.
Voor jou en je maatjes Rutte en de Jonge is er maar één plaats in deze wereld en dat is een plaatsje in de gevangenis van Scheveningen!

Ik vind het beschamend dat de de parels uit de zorg op deze manier neerzet als boosdoener.
Schaam je diep, Schemiel!

UPDATE 27/12/2020 – Veiligheidsregio’s vragen om militaire steun voor zorg verpleeghuizen
Nu.nl bericht dat er om militaire steun wordt gevraagd omdat heel veel zorgpersoneel van verpleeghuizen is uitgevallen door besmettingen (lees: positieve testen).
En na het grote compliment van dhr. van Dissel zullen het aantal ‘zieken’ onder het zorgpersoneel misschien nog wel verder toenemen. 
Er zijn te weinig vervangers om de minimale zorg te kunnen handhaven en dus wordt het leger ingezet. Dit zal alleen maar erger gaan worden want de ventilatie is in die verpleeghuizen gewoonweg niet op orde. En dáár zit nu het probleem. Het is ijskoud buiten. Ramen en deuren zijn dicht.

 

UPDATE 28/12/2020 – Jaap bedoelde het allemaal niet zo
Professor van Dissel bedoelde zijn uitspraak niet zo. Zijn uitspraak over opleidingsniveau van het verpleeghuispersoneel en de vele besmettingen in de verpleeghuizen waren onbedoeld.
Maar wat bedoelde je dan wel? Dat wordt ook niet duidelijk gemaakt.
De reden is gewoon dat je neerkijkt op verpleeghuispersoneel want jij bent het alziende oog.
Nou, loser, laat ik je uit de brand helpen. Door jouw toedoen schat ik dat 50% van de duizenden doden door ‘corjona’ jouw schuld is door de verkeerde mantra die je hebt uitgezet.
Ik hoop dat je snel uit het OMT gedonderd zal worden. Je positie is onhoudbaar geworden.
En dan kunnen we echt aan de corjona maatregelen gaan werken.

 

Nick

 

Bronnen: NOS, nu.nl en Trouw.nl

 

Similar Posts