De 17 SDG’s – 04/09/2022

Ik moest een les LOB voor mijn les in elkaar zetten dus ik dacht waarom niet even de 17 SDG’s doorlopen?
Deze 17 duurzame doelen voor 2030 zullen het leven van de mensen véél beter gaan maken. Tenminste dat is wat het regime ons verteld. Het geheel loopt al vanaf 2015. Nou dat baart me zorgen. We zijn al op de helft en het is nog nooit zo’n teringzooi in de wereld geweest (op de Tweede Wereldoorlog na). Tot mijn grote schrik lees ik ook nog eens op de vertaalde Nederlandse site het volgende:

De doelen kwamen er op basis van wereldwijde inbreng van organisaties en individuen.

Bron: SDG Nederland

Ik schrik van bovenstaand citaat. Waarom?
Nou, er zijn dus organisaties (NGO’s) betrokken bij het opstellen van deze doelen. Deze organisaties hebben géén verkozen leiders en die kunnen dus grote invloed uitoefenen op het beleid? Dat vind ik echt héél ondemocratisch!
Dan de individuen. Wie zijn dat? Is dat het gewone volk of zijn dat hoge piefen zoals Klaus Schwab? Omdat ze het hier hebben over ‘individuelen’ in plaats van ‘burgers’ weet ik genoeg. Deze doelen zijn GVD niet door de burgers opgesteld, maar door de elite! Dus TOP -> DOWN geformuleerd.

Bron: SDG Nederland

Natuurlijk ga ik op mijn werk het over deze 17 doelen hebben, maar ik zal mijn leerlingen ook uitleggen dat er ook duistere zaken achter deze doelen kunnen zitten. Verandering moet vanuit het volk komen en nooit vanuit de elite.
Ronald Plasterk had in het weekend nog een column in de Televaag met als onderwerp: “We zijn getuige van een opstand van de Elite tegen het volk”. Hier is de reactie te lezen van een rechtse website.
Het wordt nu dus merkbaar dat de elite angstig om zich heen aan het slaan is. Ik weet zeker dat ze gaan falen, maar spoed is noodzakelijk. Vandaag is er dan ook een massale demonstratie in Amsterdam tegen de permanente Coronawet en tegen het regime. Je leest er niets over op de mainstreammedia, maar wel op het echte nieuws van Blckbx.tv. Hulde Flavio!
UPDATE 18:54 – In het AD toch nog een bericht over de demonstratie in Amsterdam, maar dat gaat natuurlijk weer over het framen van de demonstranten omdat één iemand een Nazigroet heeft gemaakt of zoiets. De corrupte mainstreammedia zal ongenadig hard worden aangepakt als het zover is en ik vind dat ook nodig. Zij collaboreren immers openlijk met het regime.
UPDATE 7 SEPTEMBER 2022 – Het bleek géén Nazigroet. Zie hier het echte verhaal.

Voor wie niet weet wat de 17 SDG’s inhouden, hieronder de infographic:

De doelen zien er op het eerste gezicht echt geweldig uit, maar je kunt er vele kanten mee op. Bijvoorbeeld de doelstelling 16 van vrede, justitie en sterke publieke middelen. Ik word daar best wel zenuwachtig van.
– Vrede? Oke, maar net als Bush democratie brengen in Irak, Libië en Afghanistan?
– Justitie? Wat doet dat woord hier nu weer tussen? Rechtvaardigheid zou ik kunnen begrijpen, maar justitie? Dat komt bij mij binnen als: als je niet langs het lijntje loopt, kom je in aanraking met justitie! BELACHELIJK!
– Sterke publieke diensten? Een sterke belastingdienst, sterke handhaving en sterke justitie? Ik moet er niet aan denken. Niet op deze manier!
UPDATE: In een video over de SDG’s zie ik dat bij dit doel justitie is vervangen voor veiligheid. Dit vind ik ook dubieus, maar al beter klinken dan justitie. Hmm, het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Klink toch niet zo goed.

Nou vooruit, nog één:
de doelstelling 12 van verantwoorde productie en consumptie. Hier lees ik uit dat het regime gaat beslissen wie er produceert, wat er geproduceerd gaat worden en wat de consument voorgeschoteld krijgt. Dat beloofd niet veel goeds. Ik denk hierbij aan het sociale krediet systeem, insecten eten, suiker taks, etc.
Verantwoorde productie. Dat bereikt het regime door de energieprijzen torenhoog te maken. Op deze manier schakelen vele bedrijven hun productie af en gaan natuurlijk ook op den duur failliet. Dat is verantwoord, toch?
En dan de voedselproductie. Die komt in gevaar omdat we de boeren kapot maken met onnavolgbare eisen en crisissen. Maar ook de burger komt de beurt. Er zijn al CDA geluiden om een snackbar bij een school te verbieden of de mensen een persoonlijk CO2 budget te gaan geven. Ik ben daar sterk op tegen. Vrijheid staat bij mij op nummer één.

Over doelstelling 7 – betaalbare en duurzame energie wil ik het niet eens meer over hebben. Dat is een regelrechte leugen. Biomassa duurzaam? Energie goedkoop? Flikker toch op. Gezonde bomen kappen in het arme Zuid Amerika en deze hier in Nederland verbranden om energie op te wekken. Duurzaam? Een gotspe!

Nee, mijn conclusie is dat de SDG een regelrechte oorlog is tegen de middenstand en de rest van het normale volk.
Agenda 2030 is dus een totalitair mechanisme om het volk te onderdrukken en zelfs tot afhankelijke slaven te maken.
Want de kreet van Klaus Schwab van de NGO World Economic Forum “You will own nothing, but you will be happy.”, is niets anders dan slavernij in een ander jasje weer opnieuw invoeren.
Want wie géén bezit heeft is afhankelijk van anderen. En als die voorwaarden gaan stellen, dan zit je zo in een positie waarbij je met lijf en eigenen afhankelijk bent van die ander. Een absolute NO GO!

UPDATE 5 SEPTEMBER 2022 – EXPERTS IN ADVIES – BESPREEK NU AL DE ZWAARSTE MAATREGELEN VOOR DE VOLGENDE CORONAGOLF
Alle adviesorganen van het regime zijn op tilt geslagen. De ene na de andere organisatie komt met het advies om nu al na te denken over zware coronamaatregelen zoals lockdowns, sluiten van scholen én een avondklok.
Ik begrijp werkelijk niet waar die imbecielen het lef vandaan hebben om met dit soort adviezen te komen.
Het is alsof de slager zijn eigen vlees keurt. Het lijkt ook wel een beetje op het SDG verhaal van hierboven.
De ons kent ons structuur is overal aanwezig. Het is geen tijd meer van polderen, het is tijd voor keiharde acties.
Dit regime is compleet gestoord geworden. En dit wijt ik voor een groot deel aan die duivelse partij D666.
Mensen die op deze partij hebben gestemd, moeten zich toch vroeg of laat achter de oren gaan krabben.
De komende maand of maanden staat ons héél veel te wachten. Een zachte winter zal het leed wat kunnen verlichten, maar er gaan grootse zaken gebeuren. Zaken die misschien wel buiten onze invloed liggen.

Ondertussen zegt minister Hoekstra dat de oorlog tussen Rusland en Oekraïne nog vele jaren kan voortduren.
Hij zegt letterlijk dat er offers gebracht moeten worden en noemt Putin een dictator. Diezelfde Putin zat tot vorig jaar nog gewoon als staatsman aan tafel bij de Westerse leiders. Die zogenaamde sancties tegen Rusland zijn vooral tegen ons zelf gericht! Het is de Verenigde Staten die Rusland en de Europese Unie verder uit elkaar heeft gedreven. En dat gaat zeker offers eisen. Maar wel de verkeerde. Het is ongelofelijk dat de Europese Unie zich zó door de mangel laat halen door onze ‘bondgenoot’ de VS. Maar ja we worden dan ook geregeerd door ongekozen leiders, toch?
Terwijl onze (economische) systemen verder uitvallen (ook letterlijk door de hoge energieprijzen), is de VS bezig met het redden van haar eigen hachje. Maar ik hoop dat ze met ons ten onder zullen gaan.

En nog een laatste bericht: de landbouwminister van de CU, Henk Staghouwer stapt per direct op. Wat jammer is dit zeg. Nee, dit is een heel fijn bericht. Nu hopen dat het gehele regime binnenkort ten val komt. Rutte is met Bakellende de slechtste bestuurder OOIT. Dit regime gaat kapot. En hoop zo snel mogelijk!

In een aantal landen zijn er grote demonstraties geweest tegen de NAVO en de oorlog.
In Praag waren bijvoorbeeld tienduizenden demonstranten op de been om te demonstreren tegen eigenlijk alles.
Het gaat langzaam maar zeker uit de hand lopen. Ik zag in Amsterdam weer gele paraplu’s en ik moet denken aan de occupy99 beweging van jaren geleden. Al deze groepen hebben gewoon gelijk gehad. De grote crash is nu echt aanstaande. Maar ook de tribunalen zullen er gaan komen. Ik ga mijn arrestatielijstje 🙂 maar gauw weer eens bijwerken.

De Vlaamse burgemeester van Antwerpen Bart De Wever (tevens voorzitter van de partij N-VA) zegt in een interview op de Belgische TV dat de Belgische energiecrisis zeker niet door Putin is veroorzaakt en dat België eigenlijk gewoon failliet is. Dat brengt natuurlijk een schok teweeg bij de Belgische presentatoren, maar Bart verkoopt zijn verhaal erg goed. Nu hopen dat het volk daar ook wakker zal worden.

En als laatste hier het bericht in Trouw dat de Wetenschappelijke Raad voor Regeringsbeleid een advies heeft uitgegeven om als optie een vaccinatieplicht in te kunnen voeren via de nog in te dienen permanente Coronawet. Wetenschappelijk? Ha, ha. Laat mij niet lachen. Dit zijn landverraders die thuishoren in de categorie van het regime, Atje Kuiken en Jan Paternotte. Deze collaborateurs zouden direct opgepakt moeten worden wegens misdaden tegen de menselijkheid. Een ‘vaccin’ verplichten dat experimenteel is en voor de oversterfte zorgt? Wat zijn dit voor idioten? Echt ik zou nog veel grovere vloekwoorden willen gebruiken. Het is echt ongekend.

WE GAAN NIET DE GOEDE KANT OP. ONZE SYSTEMEN VALLEN ÉÉN VOOR ÉÉN UIT.

Nick

Bronnen: sdgnederland.nl, telegraaf.nl, youtube.com, blckbx.tv, trouw.nl, ad.nl, cafeweltschmerz.nl en nieuwrechts.nl

Similar Posts