|

HET TOTAALPLAATJE BETREFFENDE “THE GREAT RESET” – 15/08/2022

Op Jensen.nl kwam ik een mooie Nederlandse documentaire van Tim Gielen tegen die ons uitlegt welke elite achter (bijna) al onze producten en diensten zitten. Hiermee wordt vervolgens “The Great Reset” en natuurlijk Agenda 2030 verklaard.
Deze documentaire is recentelijk door YouTube voorzien van een leeftijdsbeperking en sommige versies zijn misschien ook wel verwijderd. De Big Tech heeft helaas bijna alles in handen en beheerst ons leven voor een groot deel. Ook de mainstream media. Daar is dit soort documentaires nooit te zien, maar gelukkig wel op websites zoals Jensen.nl.
90% van alle resources (en daardoor ook de macht!) op aarde is in handen van een hele kleine minderheid. Dat is zeker wel de trieste conclusie. Ik wist dit al, maar in deze documentaire van één uur wordt dat allemaal nog eens heel duidelijk en rustig uitgelegd. Kijken en leren!

UPDATE 17 AUGUSTUS 2022 – ECONOMIE GROEIT MET MAAR LIEFST 2,6%
Vandaag weer een propaganda bericht in de Televaag: onze economie groeit, dus de recessie zit tussen de oren volgens de mainstream media. Het CBS waar de cijfers vandaan komen is blij. Maar ik vertrouw die CBS voor géén cent. We hebben een zéér hoge inflatie. De omzet van de ondernemers stijgt, maar dat zegt (volgens mij) NIETS over winst en of dat het goed gaat.
Een kleine economische opleving zou kunnen omdat mensen zoals ik nu aan het preppen zijn of vakantie uitgaven hebben gedaan. Ik heb deze week honderden euro’s uitgegeven aan voedselwaar en diervoeder. Ik geloof dan ook niets van (duurzame) economische groei. Ja, op papier groeit alles. Experts geloven dat we in het uiterste geval slechts in een milde recessie terecht kunnen komen. Maar nee, ik verwacht over 2 tot 3 maanden het bericht in diezelfde Televaag dat we wekdegelijk in een flinke recessie terecht zijn gekomen. Ik denk zelfs dat we feitelijk al een stapje verder zijn, namelijk een depressie. Ons Westerse systeem is kapot en kan niet meer gerepareerd worden. Ook niet door Agenda2030. Juist niet door Agenda2030! Nee, we zullen de verantwoordelijken moeten oppakken en berechten en de boeren juist nu meer dan ooit, ondersteunen.

UPDATE – ONRUST IN TUBBERGEN VANWEGE GEDWONGEN ASIELOPVANG
In Tubbergen loopt de jeugd elkaar op te jutten om te gaan rellen. Dit vanwege de verplichte asielzoekersopvang dat het regime nu in eigen handen heeft genomen. De facto is de democratie daar dus beëindigd. De gemeente weigerde namelijk om asielzoekers op te nemen waarna het regime met de Wet Verplaatsing Bevolking uit 1952 het heft in handen nam en dus een hotel in Tubbergen heeft geconfisqueerd. Dat hotel wordt nu door het regime in gereedheid gebracht om asielzoekers op te nemen. De gemeente heeft er dus niets meer over te zeggen of er mee te maken. Als u het nu nog niet snapt zal het kwartje bij nooit gaan vallen. Dit geval smaakt namelijk naar meer.
ik ben benieuwd wanneer particulieren aan de beurt zullen zijn om kost en inwoning te genereren voor asielzoekers.
Er volgt vandaag nog een persconferentie voor de bewoners. Ik snap dat asielzoekers een plek moeten hebben. Maar vang ze op in de regio. En nog beter: voorkom dat ze asielzoekers worden. We hadden die Zelenski uit Oekraïne de duimschroeven flink moeten aandraaien. Deze corrupte nep politicus heeft er persoonlijk voor gezorgd dat Vladimir Putin niets anders meer kon dan binnenvallen. Een onvergefelijke misdaad van Putin, dat zeker. Maar Zelenski, de VS én de Europese Unie hebben hier de grootste schuld aan. En nu zitten we met vele crisissen en de gebakken peren.

UPDATE 18 AUGUSTUS 2022 – EUROPEES DIGITAAL ID STAP DICHTERBIJ
In eerdere berichten had ik het wel eens over het Europese ID. Ik had verwacht dat deze zo rond juli 2022 zou worden ingevoerd, maar ik heb daar toen niets meer over gehoord. Nu lees ik op Geenstijl dat de introductie in 2023 zal plaatsvinden. Er gaan nog zaken uit onderhandeld worden. Dat is voor mij al géén goed teken.
Het Europees ID zou vrijwillig zijn. Dus ik hoop dat deze bewering stand zal houden. Het ID ook wel ‘wallet’ genoemd zou vele voordelen hebben zoals het gemakkelijk huren van een auto in het buitenland zonder allerlei privé gegevens af te moeten staan. Geenstijl noemt 4 pijnpunten in het artikel. We wachten maar weer af. Ik heb er in ieder geval géén goed gevoel bij en zal géén Europees ID aanvragen. Vanaf volgend jaar kan ik met mijn ID sowieso niet meer binnen Europa reizen, want dan verloopt het. Ach, Nederland is mooi en groot genoeg om vakantie in te vieren.
Aan het eind van deze aflevering van BlackBox TV ziet u ook meer informatie betreffende de Europese ID.

UPDATE 19 AUGUSTUS 2022 – FACEBOOK/INSTAGRAM VERWIJDEREN ACCOUNT VAN ANTI VAXX CLUB
Facebook en Instagram hebben de accounts van de anti vaxx club van Robert Kennedy Jr offline gehaald.
De Big Tech hebben de facto de informatievoorziening in handen. Platformen die te groot en kritisch worden op het gevoerde coronabeleid (dat zijn trouwens meestal géén antivaxxers, maar zijn wel tegen het Corona vaccin) worden één voor één offline gehaald. Ik maak het dagelijks mee. 2 jaar geleden kon ik al mijn favoriete nieuws in een YouTube playlist zetten, maar nu kan dat niet meer omdat dit alternatieve nieuws nu via eigen platformen moet worden afgespeeld. De censuur is nog steeds aan het uitbreiden. En elke keer zijn dat tekenen dat het niet goed gaat met de democratie én vrijheid van de burgers. Als ik deze opiniesite op social media had staan, was ik ook al lang gecanceld geweest wegens desinformatie (want de informatie voldoet niet aan het narratief van het regime). De volgende stap kan nog zijn dat het regime webhostingbedrijven de opdracht geeft om desinformatie te verwijderen door de websites te sluiten, óf dat social media bedrijven de webhosting bedrijven opkoopt. Dan zijn de rapen écht gaar en is de censuur compleet. Ik zie dat nog wel gaan gebeuren. Want we staan nog maar aan het begin van de grote events.
Het is al te laat om de censuur nog te stoppen, maar het is nog niet te laat om de nieuwe vaccinatieronde te negeren.
als dat niet gebeurt, zal de oversterfte weer meer toe gaan nemen, ben ik bang.

UPDATE 19 AUGUSTUS 2022 – VERONRUSTENDE CIJFERS – ECONOMISCHE GROEI NEEMT AF
Een paar dagen geleden postte ik cynisch het bericht dat er 2,6% economische groei was en dat een recessie tussen de oren zat. Nu vandaag komt er een alarmerend bericht van het CPB.
De inflatie neemt toe (in Turkije al boven de 80%), armoede neemt toe, prijzen worden hoger, koopkracht neemt af, etc. Maar het zit toch echt tussen de oren volgens het CBS en de mainstreammedia. Maar nu het CPB (Centraal Plan Bureau) met deze cijfers komt, zal het volk nu toch eens echt moeten gaan nadenken over de toekomst. Die wordt dystopisch als we nu niet gaan ingrijpen. Het regime Rutte & Kaag moet als eerste vertrekken gevolgd door nieuwe verkiezingen. CDA leider én minister Woppe Hoekstra heeft inmiddels een eerste aanzet gegeven door uit te spreken dat de stikstofdoelen voor 2030 niet heilig zijn. Rutte heeft daarop gereageerd met de opmerking dat deze uitspraak op het randje was. Dit regime gaat uit elkaar vallen. ik hoop snel. De Televaag spreekt zelfs over een bom onder het kabinet. Spannend! Vandaag de eerste ministerraad. Komt er vuurwerk?

Oh ja, nog een ander bizar bericht: China gaat nu zelfs vissen testen op corona (krankzinnig!) om het virus buiten de deur te kunnen houden. Dit is nu zo’n bericht dat mij zeker maakt van de stelling dat China echt in grote problemen zit. Het totalitarisme heeft daar zijn hoogtepunt bereikt en zal om gaan slaan in fascisme en nog sterkere onderdrukking van het volk. Het communistisch systeem van China is in verval, op velerlei gebied. Economisch, ethisch, sociaal, moreel en maatschappelijk. Niet dat het aan de economie ligt. Het gaat heel slecht, maar niet slechter dan hier. Nee, het ligt véél dieper. Het volk ligt met zichzelf in de knoop. Vooral de jongeren willen het anders. Zij voelen als géén ander dat een sociaal krediet systeem altijd omslaat in onderdrukking, fascisme en een dystopische samenleving. Een samenleving gebaseerd op onderdrukking én verregaande controle. En dáár zal het voor China fataal af gaan lopen. Daar ben ik heilig van overtuigd. Dus zoekt China een internationale afleiding (Wag the Dog) zoals Taiwan. Taiwan is ook nog eens de grootste chipleverancier. Als China binnenvalt zou dat de wereldwijde crisis een nog grotere boost geven. Alles draait uiteindelijk om de acquisitie van grondstoffen.
En Europa? Dat is ook bezig met het invoeren van een sociaal krediet systeem. Ik voorzie zelfs dat een kleine meerderheid van het volk dat ook nog eens nodig vind omdat die bang is voor de klimaat crisis. De kleine meerderheid die ook de coronamaatregelen voorstond en de kleine meerderheid die NIET is gebonden aan enige kennis en onderzoek drang. Keer op keer zijn zij verantwoordelijk voor de foute keuzes die het regime maakt.

ONZE GRONDWET BESCHERMT ONS TEGEN DE OVERHEID, MAAR NU EVEN NIET.

Nick

Bronnen: jensen.nl, ad.nl, geenstijl.nl, nu.nl, agconnect.nl, blckbx.tv, videowaarheid.nl en telegraaf.nl

Similar Posts