35 VIRUS EXPERTS BEINVLOEDDEN HET PUBLIEK OVER DE CORONA VACCINES –22/08/2022

Daniel van der Tuijn heeft nieuwe WOB documenten vrijgegeven waaruit blijkt dat 35 experts het volk beïnvloedde over het coronavaccin. Ze werkten samen met de Big Tech en instanties. Met de (vermeende) positieve effecten van de vaccines werden journalisten, zorgmedewerkers en het Nederlandse volk sterk beïnvloed.
Ik vind dat een slechte zaak. Ik herinner mij nog het debat tussen Hugo de Jonge en Wybren van Haga betreffende de bijwerkingen van de vaccins (zie deze aflevering van BlackBox.tv). Hugo ging met gestrekt been erin tegen Wybren. En natuurlijk had Wybren gelijk. Ik verwacht de komende tijd nog véél vaccinschade en natuurlijk ook nieuwe schade met de nieuwe prikronde. Bij Maurice op de website: oversterfte breekt alle records.
Er komt misschien wel een tijd dat ongevaccineerde personen erg gewild gaan worden op velerlei vlakken.

Ondertussen schrijft Geenstijl dat heel Nederland op de rand van een depressie staat. Geenstijl overdrijft graag, maar in dit geval is dit nieuws gewoon waar. We gaan naar een loodzware herfst en winter toe. Nog los van eventuele griepuitbraken. De onrust zal toe gaan nemen en de armoede ook.
Het CPB schreef enkele dagen geleden dat de economie is gekrompen. Daardoor is, met de gestegen inflatie, maar één conclusie mogelijk: we zitten zeker al in een stagflatie.

UPDATE 26 AUGUSTUS 2022 – RUSLAND FAKKELT ENORME HOEVEELHEDEN GAS AF
Rusland fakkelt op grote schaal gas af bij Nordstream 1. Dat kan zijn omdat er inderdaad onderhoud nodig is en dus de druk van de pijpleidingen moet. Ik denk zelf dat Rusland aan de wereld laat zien dat het Westen hun gas niet langer krijgt en dus daarmee uitstraalt dat het Westen kan barsten. Het afgefakkelde gas produceert enorme hoeveelheden CO2. Dus goed voor het klimaat is het helaas niet. Maar dat interesseert Rusland verder niet.

Moderna klaagt Pfizer/BioN Tech aan wegens schending van de patenten op de rmna techniek.
Of zou Moderna de schuld van het falen van de prikjes willen afschuiven? Wat ook nog een mogelijkheid is: Moderna wil veel geld binnen harken om de vele aankomende rechtszaken aangaande vaccinatieschade te kunnen betalen.
Hoe dan ook. De race om geld en macht breidt zich steeds verder uit.

UPDATE 27 AUGUSTUS 2022 – ONVEILIGE WERKSFEER BIJ REGIME RUTTE
De Telegraaf komt met de grote internetkop: “Komt het nog goed met Rutte IV?”.
Het is een premium artikel dat ik helaas niet kan lezen maar waarin staat dat een minister spreekt van een onveilige werksfeer. Dat verbaast mij niets gezien het feit dat narcist en sociopaat Rutte nog steeds aan het roer staat. Maar dat gaat niet lang meer duren. De ruzie met Hoekstra zal zich op de achtergrond uit gaan breiden. Tenminste, dat denk ik. Dit regime heeft nu al zijn langste tijd gehad, hoop ik.

Ondertussen heeft YouTube zijn regels omtrent ‘desinformatie’ aangepast. Het is nu weer toegestaan op YouTube te zeggen dat mondmasters niet helpen tegen corona, afstand houden en de ineffectiviteit van de prikjes. Tja, YouTube zal het voortschrijdend inzicht noemen. Maar zelfs dat is voor mij een argument om te zeggen dat censuur verboden moet worden. Want de wappies wisten allang dat muilkorven niet werkten. Ik heb het er vaak over gehad. Hoewel ik in het verleden ook wel eens heb gezegd dat ze wel tegen grote druppels (zoals bij niesen) helpen. Ja duh…..
Maar het irriteert mij dus dat een narratief of staatsidee (totalitair) voor censuur kan zorgen.
Vooralsnog denk ik trouwens niet dat YouTube dit toestaat wegens voortschrijdend inzicht, maar omdat ze nu in gaan zien dat ze op een compleet verkeerd spoor zitten en zich dus langzaam naar de uitgang gaan bewegen.
Maar de CEO’s van dit soort social media staan ook op mijn Interpol lijstje. Ze zullen in de toekomst voor een tribunaal staan, want ze zijn mede schuldig aan de vele, vele doden en zwaargewonden die onder andere door vaccinatieschade en slechte ventilatie zijn ontstaan.

Faucci vertrekt als topadviseur pandemieën voor de Amerikaanse overheid. Wel toevallig allemaal. Precies nu de waarheid over deze neppandemie steeds meer bekend wordt. Ook Faucci voelt, ondanks zijn leeftijd, wel aan dat hij vele onwettige adviezen heeft gegeven. Maar ook voor hem ligt vervolging in het verschiet, hoop ik.

UPDATE 27 AUGUSTUS 2022 – IKEA SLUIT DEUREN UUR EERDER VANWEGE TERUGLOOP KLANTEN
Ook de grote winkelketens gaan nu merken dat de klanten massaal minder uitgeven. Ikea sluit de deuren per 1 september een uur eerder om kosten te gaan besparen. En dit is nog maar het begin. Alleen de supermarkten zullen nog enige tijd een verhoogde omzet hebben. Maar ook daar zullen de klappen op een gegeven moment gaan vallen. De luxe producten zullen dan ook minder verkocht gaan worden. Gisteren sloot de Nasdaq bijna 4% lager.

En dan diesel. Dat is op dit moment duurder geworden dan benzine. En dat is een slecht teken. Want de gehele transportsector is sterk afhankelijk van diesel (of aanverwante producten). En dus verwacht ik de komende tijd weer een stijging van prijzen van allerlei producten of diensten.

Om de steeds hoger wordende inflatie te stoppen wil de Amerikaanse Centrale Bank de rente net zo lang blijven verhogen als nodig is. Maar dat gaat huishoudens en bedrijven veel pijn doen. Want kredietverlening wordt duurder en een renteverhoging veroorzaakt ook nog eens een afkoelende economie. Particulieren kopen minder waardoor vooral de middenstand erg in de problemen zal komen. Maar de inflatie steeds verder laten oplopen is al helemaal géén optie. Ik zie ook niet direct een andere oplossing anders dan het uitroepen van de economische noodtoestand en dus als regime ingrijpen door te nationaliseren. Maar dan komen we weer in een soort van communisme terecht doordat het regime alles controleert en zijn de rapen gaar. Dus mijn echte conclusie: er is géén oplossing meer.
De patiënt is definitief overleden. Misschien kan alleen een grote oorlog nog een uitweg bieden. Zo is het in het verleden namelijk ook altijd gegaan. En zo zal het dus weer gaan. Zou Agenda 2030 dan toch de oplossing zijn? Door je burgers te onderdrukken, limiteren, controleren én te observeren kun je misschien tijdelijk wat rust brengen. Maar dan barst de bom alsnog omdat mensen zoals ik al snel in (gewapend) verzet zullen komen. Dus Agenda 2030 is het ook niet.
Nee, ik denk dat de Verenigde Naties er goed aan zou doen om op korte termijn alle landen bijeen te roepen en dan afspraken maakt om alle oorlogen te stoppen en het onderzoek naar kernfusie en ruimtevaart een megaversnelling te geven. Dus alles open source en met elkaar zoeken voor duurzame alternatieven naar energie. Elk land dat daarbij dwars is mainstream voor paal zetten. Dus het overleg ook LIVE op tv zodat alle burgers kunnen zien wat hun regime uitspookt. Alleen dan zie ik nog een kleine kans op positieve ontwikkelingen en positieve vibes!
Meer kansen zie ik niet. Nou ja, de aliens dan 🙂 Maar daar heb ik op dit moment niet zo’n vertrouwen in.

UPDATE 28 AUGUSTUS 2022 – EEN OP DE 800 BOOSTERS IS DODELIJK VOOR OUDEREN
Op NineforNews een artikel dat de bekende viroloog Theo Schetters zegt dat 1 op de 800 boosters dodelijk voor ouderen is. Dat is een schrikbarend hoog getal en natuurlijk meteen aanleiding om de boosters uit de handel te nemen. Maar helaas, dit regime gaat door met prikken en negeert de oversterfte (die nog steeds toeneemt).
We gaan de komende maanden dus een extra toename van de oversterfte zien. Allemaal Cojona of klimaatdoden zal het officiële verhaal dan zijn. Maar ik weet wel beter.

UPDATE 28 AUGUSTUS 2022 – VERLOS ONS VAN HET REGIME RUTTE/KAAG
Hier een mooie opinie betreffende de uitverkoop van ons land aan het WEF.
Het is al te laat, maar als mensen wakker worden dan kunnen we tenminste nog iets doen.
In dit artikel gaat het verder ook nog over de vergroening van de energie in Duitsland. Als energie deskundige wist ik altijd al dat zonnestroom en windenergie niet onze dagelijkse energiebehoefte zouden kunnen vervullen. Wat ik echter niet meenam in mijn conclusies was dat ons energiedistributienet (en ook die van Duitsland) niet berekent is op piekstromen. Een gas-, olie- of kolencentrale geeft een continue vermogen af, terwijl de groene alternatieven vele malen wispelturiger en zeker niet altijd beschikbaar zijn. We zullen de volgende stappen moeten gaan nemen:
1) Terug gaan naar gas, olie en kolen. Nu dus vooral kolen om elektrische energie op te wekken.
2) Investeren in Kernfusie. En dat dus versneld doen. Een wereldwijd project ervan maken.
3) De conventionele kerncentrales die nu stilstaan, opnieuw opstarten.
4) Alle nutsvoorzieningen terug in overheidshanden.
5) Investeren in de distributiekanalen én thuisaccu’s onderzoeken. Tesla is er al erg ver mee. Deze accu’s geven de
opgewekte zonnestroom ook meer stabiliteit. En bedrijven als Eneco kunnen de klanten niet meer naaien met de
fors lagere terugleververgoeding.

UPDATE 29 AUGUSTUS 2022 – RAAD VAN STATE VINDT GEREEDSCHAPSKIST CORONA TE KLEIN
De Raad van State wil meer maatregelen in de nieuwe permanente wet om een eventuele corona- of andere virusuitbraak te kunnen beteugelen. Zo willen ze graag de Coronapas in de wet opgenomen zien. Voor mij het bewijs dat de Raad van State ontzettend corrupt is en geen raakvlakken heeft met grondwet en volk. Deze volksverlakkers dienen ook voor een tribunaal te verschijnen. De invloed van D666 (Thom de Graaf van D666 is voorzitter) zal erg groot zijn in deze corrupte raad.
De Coronapas nuttig vinden zegt iets over het niveau van deze raad. Er is allang aangetoond dat het virus ook door gevaccineerden wordt doorgegeven (of misschien wel JUIST door gevaccineerden). Dus zo’n coronapas helpt niets en werkt discriminatie in de hand. Als die pas terugkomt wordt het ‘oorlog’.

ONZE GRONDWET BESCHERMT ONS TEGEN DE OVERHEID, MAAR NU EVEN NIET.

Nick

Bronnen: ad.nl, wikipedia.nl, telegraaf.nl, opiniez.com, geenstijl.nl, nos.nl, maurice.nl, ninefornews.nl, rtlnieuws.nl, blckbx.tv, danielvdtuin.substack.com en nu.nl

Similar Posts