AGENTE VERVOLGD DIE VROUW MET WATERKANON TEGEN HET BETON SPOOT –15/08/2022

De agente die bij een uit de hand gelopen demonstratie een vrouw tegen het beton spoot met een waterkanon (ergens in dit filmpje), zal worden vervolgd door het OM. Het kan natuurlijk een spelletje tussen OM en politie zijn, maar het staat in ieder geval in de mainstreammedia en dus kunnen veel mensen kennis nemen wat die vrouw is aangedaan.
Ik heb de beelden toen gezien en ben me kapot geschrokken. Ik hoop dat er gerechtigheid komt.
En ik hoop ook dat de politie hiervan leert en zich niet steeds als voetveeg door het OM, justitie, burgemeesters en regime laat misbruiken. De betreffende agente mag hier zeker niet mee weg komen. Dit was gewoon een poging tot doodslag. Oneervol ontslag én onvoorwaardelijke gevangenisstraf zou hier zeker niet misstaan. Toch heb ik ergens ook héél veel medelijden met de bewuste agente. Die heeft zich misschien wel laten ophitsen door het corrupte regime, burgemeester en haar leidinggevende.

Volgens mij ging het toen om demonstraties tegen de, naar mijn mening, illegale coronamaatregelen. Er komt nu steeds meer uit, ook via de WOB verzoeken. Ook al zijn die bijna geheel zwartgelakt (bizar). Justitie, OM en het regime hebben veel maatregelen op illegale basis (tegen de menselijkheid) genomen. Ik kan de rellen van toen echter niet goedkeuren. Ik ben meer van de omgekeerde vlag, maar het is op één hand na te tellen dat dit soort acties geweld oproept. De politie heeft zich 2 jaar laten misbruiken door het regime. Dat zal zeker uit gaan komen, maar dat duurt te lang waardoor de ernst van de situatie vergeten zal worden. De tijd heelt alle wonden, zegt men vaak. Dat geldt zeker ook voor mij. Daarom wil ik het oude en nieuwe regime Rutte zo snel mogelijk berecht zien worden wegens misdaden tegen de menselijkheid.
Ik heb ooit eens een opsporingslijstje opgesteld en op deze website gepubliceerd, haha. Kom je op mijn lijstje, dan heb je echt wat op je kerfstok.

En het gaat deze herfst en winter natuurlijk wéér spannend worden. De meeste mensen zijn het er gelukkig wel over eens dat de nieuwe coronawet volstrekt belachelijk is en de schijn heeft om de mensenrechten verder in te perken, want er is niets tijdelijk meer aan. Het is permanent. Zo’n 2 jaar geleden was de meerderheid nog erg angstig en waren ze voor al die zinloze coronamaatregelen zoals muilkorven, 1.5 meter én lockdowns. Maar nu is er een kentering zichtbaar. Ik hoop alleen dat de ogen van deze mensen wel geopend zullen blijven. Anders zitten we binnenkort weer in hetzelfde schuitje (en erger…).


Nog even iets anders: ondertussen stijgt de gasprijs nog wat verder doordat het waterpeil op de rivieren te laag staat. Daardoor kunnen de binnenvaartschepen er niet meer varen met andere brandstoffen. Ook hier weer zie je hoe een distributieverstoring vele andere zaken kan beïnvloeden. En dat is het grote gevaar.

ONZE GRONDWET BESCHERMT ONS TEGEN DE OVERHEID, MAAR NU EVEN NIET.

Nick

Bronnen: ad.nl en nu.nl

Similar Posts