BERICHTEN VAN WEEK 50 – 11/12/2023

Trots op de boeren!


ALGEMEEN
Een aantal weken geleden berichtte ik over mogelijke zonnestormen die binnenkort nu de Aarde kunnen raken en onze telecommunicatie stil kunnen leggen. Vandaag is er op BlckBx.tv een uitzending waarin ze het hebben over een Cyber pandemic in 2024. Stel nu dat de zonnestorm enorme schade veroorzaakt aan onze satellieten en technologie op Aarde. Kunnen ze schade dan toeschrijven aan Cyberterrorisme en dus de burgers wéér verder gaan onderdrukken onder het mom van noodtoestanden, of andersom? Ik sluit het niet uit. Ik hoop dat ik maar wat zit te bazelen.

Er is de laatste jaren een nieuwe rage ontstaan: met zwaar vuurwerk of explosieven aanslagen plegen op woningen of bedrijven. Ik weet niet wat daarachter zit, maar wat ik wel weet, is dat het nu een groot probleem gaat worden. Zo groot, dat burgemeesters roepen om onorthodoxe maatregelen. Aan welke maatregelen ze denken, wordt nog niet bekend gemaakt, maar ik ben bang dat het maatregelen zullen zijn die de gewone burger ook gaat treffen. De bewoners die in de omgeving van de explosies wonen zijn terecht bang en eisen maatregelen. De overheid zal daar graag op inspringen en daar komt dan het gevaar om de hoek kijken. In Nederland gaat de overheid dan vaak exorbitante matregelen treffen. En daar ben ik dan op voorhand al op tegen, want vrijheid voor veiligheid inruilen levert uiteindelijk alleen maar meer ellende op. In Vlaardingen zijn er helaas al 7 of 8 aanslagen geweest op auto’s, bedrijf en woningen van loodgieter v. Uffelen. Echt bizar. Wanneer stopt deze waanzin?


BINNENLAND
Nederland verhoogt het dreigingsniveau naar de een na hoogste stand. De kans op een aanslag is reëel nu er oorlog tussen Israël en de Gaza woedt. Maar ook Koranschendingen in Europese landen om ons heen kunnen een verhoogd risico geven. Persoonlijk vraag ik mij af of er géén andere reden is, bijvoorbeeld om de aandacht van iets af te leiden. Ik vertrouw het regime Rutte totaal niet meer, laat staan de veiligheidsdiensten. We zullen het gaan zien de komende dagen of weken.

De vervoersbranche vindt dat er in de binnenstad 30 kilometer per uur gereden moet worden om het aantal verkeersongelukken te verminderen. Dit bericht komt niet veel later op het bericht dat op de meeste plaatsen in Amsterdam nog maar 30 km/uur mag worden gereden. Ik vermoed een één tweetje van deze NGO met de overheden. Voor mij een reden om ze hard uit te lachen. Willen ze het aantal verkeersdoden terugbrengen? Dan zou ik ervoor kiezen om mensen niet meer in weer en wind in het donker naar school of werk te laten gaan. In de winter met licht naar school of werk en met licht weer thuis! Dan hebben we al een stuk minder verkeersdoden, vooral onder de jongeren denk ik maar zo. Ga daar eerst maar eens voor pleiten, sukkels!

De gemeente Arnhem negeert de Kamer en minister en laat hun handhavers toe om een hoofddoek te dragen om religieuze redenen. Bij de politie mag dat niet, maar de wetgeving geldt dus niet voor gemeentelijke handhavers. Ik vind het belachelijk dat een gemeente dit toe kan staan. Natuurlijk kun je een bepaalde identiteit niet verbieden om zich zo te uitten, maar met identiteit komt ook een bepaalde cultuur (en dus normen & waarden) om de hoek kijken. Ik kan mij zo voorstellen dat er zich op straat situaties voor kunnen doen waar een handhaver in de knel kan komen met zijn of haar identiteit of cultuur en de (gedoog) wet, en dat kan vervolgens anders uitpakken voor iemand die bijvoorbeeld staande is gehouden. Mede daarom vind ik dus ook dat iemand alleen bij de Nederlandse veiligheidsdiensten of gemeentelijke veiligheidsdiensten kan werken indien er sprake is van een Nederlandse identiteit (dus bijvoorbeeld ook géén twee paspoorten heeft).


POLITIEK
Rutte voert weer eens een wens van de Tweede Kamer niet uit en dreigt zelfs bij een motie van wantrouwen dan met zijn gehele demissionair kabinet op te stappen. Het gaat om extra geld voor Oekraïne. Ik denk dat Rutte zijn nieuwe baan bij de NAVO daarmee samenhangt, vandaar dat hij die steun ten koste van alles moet gaan geven. Hier nog een filmpje uit de oude doos van een juridisch expert en forensisch inlichtingenonderzoeker die vindt dat Rutte met de boevenwagen afgevoerd zou moeten worden. Ongekend dit en tevens zéér ondemocratisch. De Rutte doctrine viert hoogtij in dit demissionaire regime! En hiermee wordt ook nog eens duidelijk dat Nederland niet meer bestuurd wordt door de Staten Generaal maar door de Verenigde Staten van Amerika.

Martin Bosma is de nieuwe Kamervoorzitter. Het PVV Tweede Kamerlid werd met een kleine meerderheid gekozen tot voorzitter. Een betere keuze kan ik niet bedenken. Wat wel een nadeel is, is dat als de PVV in de regering komt, de voorzitter dus gelieerd is aan een regeringspartij. Iets dat ik niet vind kunnen. Kijk maar hoe dat ging met die enge Vera Bergkamp. Haar partij, D666 zat natuurlijk ook in het regime. Maar ik hoop dat Martin Bosma zich onafhankelijk op zal stellen. Dan komt het waarschijnlijk wel goed.

Hier en daar verschijnen er berichten dat de AOW naar 69 jaar moet. 70 Jaar wordt ook al genoemd. Maar daar komt steeds meer verzet tegen, en terecht! Waarom moeten Nederlanders steeds langer doorwerken zodat de Fransen en Italianen eerder met pensioen kunnen? Dat is toch niet eerlijk? De EU vind ik een molensteen om onze nek. Wij als gidsland leveren teveel in ten gunste van de andere, arme EU landen. Er wordt in ons land door NGO’s (lees het regime) steeds meer gepushed op een gezonde levensstijl. Maar waarom mogen mensen niet leven zoals ze willen leven?
Het eigen risico in de gezondheidszorg zou ook afgeschaft moeten worden. Echter, Nu.nl meldt dan dat gezonde mensen meer moeten gaan betalen, want deze maatregel kost zo’n 6 miljard Euro. Jammer dan. Ook gezonde mensen krijgen vroeg of laat gedonder met hun gezondheid. Ik vermoed zelfs eerder dan ze denken. Zeker als ze ook de prikjes hebben genomen. Dus wees solidair denk ik dan. We gaan als maatschappij nog veel post Covid gedonder op ons af krijgen.


BUITENLAND
De EU wil oneindig scrollen en autoplay op de mobiele telefoons gaan verbieden omdat het verslavend zou werken. Een onzinnig voorstel. Het gaat de EU helemaal niets aan wat mensen willen bekijken en hoe vaak. Het staat mij ook nog bij dat dit voorstel al eens eerder is ingediend. Ik hoop dat mensen inzien dat de greep op de burgers door de EU steeds groter lijkt te worden. Verzet is nodig.

EU leiders zijn het eens geworden over de start van de onderhandelingen tot toelating van Moldavië en Oekraïne tot de EU. Natuurlijk zal dit de nagel aan de doodskist zijn voor de EU. Ook wil Nederland het corrupte land Bulgarije toelaten tot het Schengengebied. Ook hier begaat men een grote fout. Die cultuur past zeker niet bij onze cultuur. Ik voorzie grote problemen zoals fraude, misdaad en vieze politieke spelletjes.
UPDATE – De Duitse kanselier Scholz heeft net vóór de stemming aan tegenstribbelaar Orbán gevraagd of hij niet even de zaal uit kon gaan. Voor mij een direct bewijs van (openlijke) corruptie. Orbán is natuurlijk geld beloofd als hij zich zou onttrekken aan de stemming over Oekraïne en Moldavië. En dat is gebeurd.


KLIMAAT
Het einde van de wereld door klimaatverandering, lijkt voor nu, afgewend zegt het AD. Er zijn daar 7 positieve signalen voor. Ik weet niet welke 7 positieve opstekers het zijn, want het is een premium bericht. Maar als je het mij zou vragen dan gok ik op de volgende redenen:
– Minder bos- en natuurbranden. En wellicht ook minder vulkaanuitbarstingen?
– Veel mindere zeespiegelstijging dan voorspeld.
– Aangroei ijsgebieden en aangroei van zee koralen.
– Bevolkingsgroei neemt af.
– Meer opgewekte duurzame energie.
– Minder CO2 uitstoot in grote delen van de wereld.
– Temperatuur en richting van de onderwaterstromen in de oceanen stabiel.

In de kuststad Malaga (Spanje) is er een nieuw warmterecord gemeten. De temperatuur was er iets hoger dan 13 jaar geleden, namelijk 29,9 graden Celsius. Ach, een nieuw record. Er kunnen zoveel oorzaken zijn. Meetmethoden, vanaf welke periode is vergelijken, enzovoorts. Ik maak mij er (nog) géén zorgen over.
En ook op de Noordpool is de warmste zomer ooit gemeten aan de gang. We worden doodgegooid met doem berichten, terwijl hierboven staat dat het einde van de wereld van de baan is.

De Klimaatraad (natuurlijk een NGO met nauwe banden met het regime, ook al zeggen ze onafhankelijk te zijn), wil Nederlanders pushen om gezonder te gaan leven, minder vlees te eten door invoering van een vleestaks, minder eigendommen te bezitten en minder te gaan vliegen. U ziet, ook hier zal Agenda 2030 de boventoon gaan voeren, maar natuurlijk is dit weer een complottheorie van mij. Totdat de extra vlees- en vliegbelastingen weer een feit zijn. U zult niets bezitten, maar toch gelukkig zijn. Dus minder eigendommen. Dat klinkt als Klaus Schwab van het WEF.
Oh ja, ook de gezondheidsraad (ook weer een NGO met nauwe banden met het regime, ook al zeggen ze onafhankelijk te zijn), vind dat we minder vlees en zuivel moeten eten. Dus de aanval op het volk wordt vanaf meerdere kanten geopend.
Ik heb het al eerder gezegd. uiteindelijk staat het regime bij iedereen in de huiskamer. Nu is het rookwaar en suiker. Straks is het vlees en vliegen en in de toekomst mag u alleen nog maar met uw sociaal krediet ongezonde zaken nuttigen of bezigen en neem van mij aan: daar zult u sterk in beperkt gaan worden. Onze toekomst ziet er de komende 20 jaar helemaal niet rooskleurig uit. Integendeel. Maar ik weet dat het goede altijd van het kwade zal winnen.


CORONA
De oversterfte is er in de maand november nog steeds en men weet niet wat de oorzaak ervan is. Maar het RIVM komt op hun website met de mededeling dat de “Boostervaccinaties verkleinden kans op overlijden aan COVID-19 in 2022“. Dat is erg goed nieuws, toch? Ik heb het dus blijkbaar fout gehad met mijn stelling dat de oversterfte juist het gevolg was van de coronaprikjes. Want dat blijkt nu niet zo te zijn. Ik bied het volk dan hierbij ook mijn nederige excuses aan en zal overwegen om deze gifspuiten vaccinaties alsnog te nemen.
Oh wacht, er zijn nog wat overwegingen. Als je het eerste prikje nam en je overleed binnen 2 weken, dan werd je als ongevaccineerde corona patiënt afgeboekt. Hier een website van iemand die dat beter uitlegt. Een andere overweging is dat de methodiek niet duidelijk is, ook volgens ex Neuroloog Jan Bonte op “X”. En Maurice de Hond beaamt dat in deze YouTube video. De Andere Krant spreekt van een witwas operatie van het CBS, overheid en RIVM om de oversterfte NIET toe te schrijven aan de prikjes.

Op “X” vond ik ook dit WOB verzoek waaruit blijkt dat de NCTV aan het RIVM vraagt om de gebruikte modellen te onderbouwen daar het anders alleen een politieke keuze lijkt. En dat is ook precies wat er is gebeurd. De modellen werden niet beschikbaar gesteld, voldeden (dus) niet aan de wetenschappelijke toetsing en zijn tot op de dag van vandaag ook niet geëvalueerd.

Ik zag op “X” ook nog een bericht van ene J. Smit die illegaal het medicijn ‘Ivermectine’ had besteld en heeft gebruikt om zijn griepje Corona de kop in te drukken. En met succes! Ik heb 2 jaar geleden tot drie keer toe geprobeerd om dit medicijn ook aan te schaffen via het internet, maar elke keer werd de betaling geblokt door die <vloekwoord> banken. Dus tot nu toe ben ik zonder succes. Weet u ook nog dat kakelkuiken Attje van de PVDA dit middel een paarden ontwormingsmiddel had genoemd en de artsen die die wilden voorschrijven hun BIG registratie wilde afnemen? Ik vergeef en vergeet niet. Zij zal zich vroeg of laat mogen verantwoorden voor een tribunaal, hoop ik.

Op “X” zag ik een filmpje waarin een politicus uitlegt wat het dictaat vanuit de WHO zal inhouden bij een nieuwe pandemie. De soevereiniteit van de EU landen en de medische vrijheid van de EU burgers is daarmee in ernstig gevaar gekomen.

Wéér een goede en bekende Amerikaanse acteur dood, en hier een voetballer (met al eerdere hartproblemen) in elkaar gezakt. Komt het door de prikjes? Daar heb ik géén idee van, maar het is slechts wéér een constatering van mij.

Het coronavirus verspreidt zich zeer snel en de ziekenhuizen moeten zelfs al op zoek naar plaats en bedden. Hieraan is te zien dat onze zorg de laatste 10 jaar kapot is bezuinigd. Minister Kuipers adviseert om haast te maken met het halen van de gifspuit. Deze kan nog één week gratis gehaald worden. Ik hoop dat mensen mijn advies ter harte nemen om dat prikje niet te halen. De oversterfte is er nog steeds. Maar het ligt niet aan de prikjes heeft u eerder kunnen lezen. Ik betwijfel dat ten zeerste. Sterker nog, ik denk dat de meeste mensen die nu in de ziekenhuizen worden opgenomen, eerder al vele malen gevaccineerd zijn tegen corona.
Oh ja, dat domme wijf Marion Koopmans roept op om te testen, afstand te houden, muilkorven te dragen én te ventileren. Nou, bitch, jullie soort nepvirologen heeft ventilatie pas op het allerlaatste moment gepropageerd. En hiermee beken je dus ook dat het toch niet de grote druppels zijn die het virus overdragen. Ook jij dient voor een tribunaal gedaagd te worden. Alleen al vanwege je betrokkenheid bij het maskeren van de LabLeak.

De GGD adviseert om de Kerstborrel te laten schieten vanwege de toenemende coronabesmettingen. Wat een idiote organisatie is dit toch. Dit soort organisaties zijn een groot gevaar voor onze vrijheid en cultuur.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE EN ISRAËL – HAMAS
De Televaag komt met het bericht dat Putin zich aan het voorbereiden is op een grote oorlog met de NAVO. Natuurlijk is dit een onzin verhaal. De Russen weten dondersgoed dat ze zo’n oorlog nooit kunnen winnen en andersom ook niet. Ja, de Russen bouwen meer onderzeeërs. Maar dat is gewoon een uitbreiding op hun vloot en om de NAVO met hun oorlogsvloot het hoofd te kunnen bieden. De kernwapen dreiging is tot nu toe nog steeds genoeg om grootschalige wereldoorlogen de kop in te drukken. Maar een dier in het nauw maakt rare sprongen. En dat dier is niet Rusland, schat ik zo in.


ECONOMIE
Campina Friesland gaat de komende 2 jaar zo’n 10 procent van hun arbeidsplaatsen schrappen. Dat is het gevolg van vooral de aanhoudende inflatie. Maar ik denk ook dat de steeds rigidere regeltjes vanuit Brussel dit soort bedrijven hard raakt.

Om onze maatschappij in stand te kunnen houden moet de AOW leeftijd naar 69 jaar óf moeten er 3 miljoen migranten erbij om de zorg te kunnen blijven verlenen aan onze maatschappij. Ik heb zelden zulke bullshit gelezen. Onze maatschappij zal juist gebaat zijn met vele malen minder migranten, ook al vanwege de grote crisis die er aan zit te komen. En de AOW naar 69 jaar? Zijn ze helemaal van de pot gerukt? Dan kunnen de Italianen nóg eerder met pensioen van ons geld. Oh wacht, dat staat toch wel te gebeuren.

Er zijn deze maand weer ietsjes meer bedrijven failliet gegaan dan vorige maand, schrijft Nu.nl. Van een grote faillissementsgolf die ik voorspeelde in het laatste kwartaal of in het eerste kwartaal in 2024 is er op dit moment dan ook nog géén sprake. Ik heb dan ook géén kristallen bol. We gaan het zien in 2024. Ik ben en blijf ervan overtuigd dat ons economisch systeem zó ontwricht is dat het niet meer is te redden.

De grote pensioenfondsen willen niets doen aan de inflatiecorrectie. Dat houdt dus in dat de gepensioneerden niet volledig gecompenseerd gaan worden en er dus in koopkracht vele procenten erop achteruit gaan. En dan is het ook nog wachten totdat de EU de pensioenpot van Nederland ontdekt. Dan blijft er helemaal niets meer over omdat alles dan genivelleerd gaat worden.

De ECB houdt de rente ongewijzigd, want de inflatie is gedaald en bedraagt op dit moment zo’n 2,4 procent hoger dan vorig jaar. Dat is overigens wel met nieuwe rekenregels. Er klopt naar mijn mening dus helemaal niets van. Ik zie in de winkels nog steeds hogere prijzen voor de dagelijkse levensbehoeften.

Economen zien vanaf januari een flinke koopkrachtstijging voor de Nederlander, echter vorige week was er nog een lichte stijging van de koopkracht verwacht en dan pas in het vierde kwartaal. Ze hebben het in het laatste bericht dan wel over toenemende lonen en lagere inflatie, maar ik las pas ook een bericht dat het MKB de lonen niet meer wil laten groeien, dus naar mijn mening wordt er gestrooid met vele tegenstrijdige berichten en ga ik dus uit van mijn negatieve gedachte als doemdenker. We gaan er zeker niet op vooruit. We gaan er weer verder op achteruit. Ook door uitkleding van de verschillende voorzieningen.

Ondanks de lagere inflatie zijn de kerstinkopen duurder dan vorig jaar. Zelf zie ik het ook aan bepaalde artikelen. Zo is mijn favoriete vruchtensap die vorig jaar 2 euro de liter kostte nu ineens 3 euro. En in januari zal dat nog duurder worden met de extra belasting op suikerhoudende dranken. Dat willen ze nog géén suiker taks noemen zodat ze het jaar erop het nóg duurder kunnen maken.


KIJK EN LEESTIPS
blckbx today #255: Gevangenschap Assange | Waarom bezocht Poetin Emiraten? | EU-machtsgreep medische data.
blckbx today #256: Eerste debat Wilders | Duitsland rukt naar rechts | EU ‘verdedigt’ democratie.
blckbx today #257: Oekraïne in de EU? | Effect ‘shocktherapie’ Argentinië | Cyber pandemic 2024
‘MAXIMALE CHAOS’ | ‘ER IS HOOP’ | AB FLIPSE & ARNO WELLENS | VIBESTALK S0214
Weekoverzicht met Jeroen en Willem – Week 50 2023

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts