BERICHTEN VAN WEEK 35 – 28/08/2023

Trots op de boeren!


ALGEMEEN
Ik begin met een belangrijk interview van Ab Gietelink en Jeroen Pols over het Coronatijdperk en de toekomst. Een interview dat u gezien moet hebben en u tot nadenken zal zetten over ons land en de status van Europa.

In een premium bericht van de Televaag staat dat bewerkt voedsel verhoogde kans geeft op een hartaanval of beroerte. Bewerkt voedsel bestaat al zo lang en nu is het schadelijk voor hart en hersenen. Er is in het verleden ook al gezegd dat bewerkt voedsel een verhoogde kans op kanker zou geven. Het zal best, maar ik geloof zeker niet dat het een verhoogde kans geeft op hart- en vaatziekten. Ik denk eerder dat het een nieuwe dekmantel is om de bijwerkingen van de prikjes te verdoezelen.

Bijna de helft van de Nederlanders maakt zich volgens een onderzoek van het Sociaal Plan Bureau zorgen over misinformatie en zelfs een kleine meerderheid vindt dat de overheid censuur mag toepassen om deze misinformatie tegen te gaan. En ondanks dat ze de EU niet vertrouwen wil ook hier een meerderheid er niet uitstappen. Nou, ik weet genoeg. De meeste mensen zijn gewoon kuddedieren en laten zich graag leiden. Ik behoor daar zeker niet bij en ik zie met lede ogen aan hoe ons Nederland stukje bij beetje naar de ondergang geleid wordt. Dat is niet meer tegen te houden. Ook niet door de aanstaande verkiezingen. Want als een kleine meerderheid vóór censuur is om misinformatie uit te bannen, dan weet ik genoeg. Het is juist de mainstream media én diezelfde overheid die voor misinformatie zorgt. Hou mensen bang en ze volgen vanzelf. Denk aan Corona, klimaat en de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Vooral de oorlog wordt gezien als de oorzaak van veel van onze crisissen zoals de inflatie. Maar juist het Nederlandse regime is de grootste schuldige van de zorgen over misinformatie. Want al ver voor de oorlog gingen de prijzen van energie flink omhoog. Het regime is dus de oorzaak, niet Rusland. En zo wordt iedereen in de maling genomen, samen met collaboratie van de mainstream media. Dus doe die ogen open en stem in november op de juiste partij. En dat zijn er maar een paar. En laat ik verklappen: dat zijn NIET VVD, CDA, D666, PVDA, GL, SP, CU, etc. Dus als u één van deze partijen stemt, en dat is uw goed recht, dan niet zeuren als we verder de afgrond in gezogen worden. Maar goed: beter BBB of NSC (maar let op: Omtzigt stemde vaak mee met het regime) stemmen dan die andere genoemde partijen. Maar voor mij persoonlijk blijft FvD (en wellicht ook PVV) de enige partij die voor absolute vrijheid van meningsuiting is. Maar of zij dan wel alle problemen op kunnen lossen? Ik vrees van niet.

In het AD stond een artikel over het feit dat de auto straks niet meer vanzelfsprekend is. Ik weet nog wel dat ik lang geleden vaak Klaus Schwab van de World Economic Forum (WEF) citeerde met: “You’ll own nothing but you will be happy“, en dat veel mensen mij uitlachten en zeiden dat het allemaal we los zou lopen. Nou, nu komt het als een feit terecht in de mainstream media. Het proces gaat gewoon door. De auto wordt langzaam maar zeker gewoon onbetaalbaar gemaakt. De benzineprijs is nu zo’n 2,07 Euro en zal vanaf januari 2024 zo’n 2,27 Euro gaan bedragen als er in de tussentijd verder niets gaat gebeuren. En ik denk dat er zaken gaan gebeuren! Een economische malaise kan energie- en brandstofprijzen wél laten dalen. Maar of dat zo gunstig is?


BINNENLAND
Nederlandse piloten durven steeds meer naar buiten te komen met hun verhalen over UFO’s. De Telegraaf bombardeert ons de laatste tijd met vele UFO artikelen. Staat er iets te gebeuren of zijn er gewoon meer drones die rondvliegen? Alles kan. Maar ik geloof zeker in buitenaards leven. Die kans is wiskundig gewoon 100 procent!

Gemeente Den Haag gaat messen op straat verbieden. Maar een appeltje schillen op een bankje in het park kan nog gewoon, meldt het artikel. De politie is professioneel genoeg om verdachte situaties te herkennen en er actie op te nemen. Het probleem is dat ik de politie gewoon niet vertrouw. Neem het Coronatijdperk. Daar volgde de politie helaas gewoon dom de instructies op (het narratief van het regime). Natuurlijk zijn er hele goede agenten die weten hoe het spel werkt, maar de massa die uitvoert wat het regime ze opdraagt is gevaarlijk. Straks mag je ook géén gereedschap meer bij je hebben. Het gaat de verkeerde kant op in Nederland. En ik durf hier ook best te beweren dat de stekers voor 90 tot 95 procent vanuit een andere cultuur komen.

Ons stroomnet is vol en door de duurzame groene energie is het net nog voller en instabieler geworden. Het regime investeert véél te weinig en heeft dit soort zaken ook geprivatiseerd. Wij als volk gaan er nu dubbel voor betalen. Het wordt tijd dat onze infrastructuur en energie weer in overheidshanden komen.


POLITIEK
Het regime trekt 2 miljard Euro uit om de mensen uit de lage en middenstand meer koopkracht te geven. Het zal niet genoeg blijken. De volgende laag die hun koopkracht enorm zal zien dalen, is de laag van de modaal en boven modaal (waartoe ik behoor). Ik merk nu al dat het leven duur is. Ik kan in mijn eentje niet meer op vakantie. Nou ja, wellicht nog wel een weekje in Nederland. Maar meer zit er voor mij niet in. Nu kan ik ook niet weg, want ik heb géén paspoort en ik heb volgend jaar een verlopen ID. Dus ik ben dan gevangene in eigen land. Ik zal mijn ID niet verlengen vanwege de vingerafdrukken die afgestaan moeten worden. Aan dat spelletje weiger ik mee te doen.

Arib beticht Tweede Slaapkamer voorzitter Bergkamp van misleiding. Ik denk ook dat Bergkamp niet helemaal zuivere koffie is. De tijd zal het leren. In ieder geval is onder haar leiding de politiek weer verder gecorrumpeerd.

Het vroegpensioen ligt onder vuur. Natuurlijk verbaast mij dat niets. Er komt een tijd aan dat mensen tot hun dood moeten doorwerken. Daar zal ik zeker niet aan meedoen. Maar we worden alvast warm gemaakt om nog langer door te gaan werken. Lukt dat niet goedschiks? Dan maar kwaadschiks door afschaffing van allerlei regelingen.


BUITENLAND
België wil mannelijke asielzoekers die alleen aankomen, gaan weigeren. Ik snap die beslissing héél goed. Het zijn ook niet de beloofde dokters, leraren of middenstanders die asiel komen vragen én ze komen dus vaak alleen. Dit soort omvolking moeten we echt ten alle tijden voorkomen. Deze mannen moeten hun eigen land maar eens gaan opbouwen in plaats van de EU landen te komen ontregelen. Voor echte vluchtelingen moeten we altijd een warm hart hebben, maar voor dit soort asielzoekers zeker niet. terugsturen is de enige optie. Ja, deze mening van mij is best wel rechts, zelfs rechts van rechts. Maar Nederland heeft straks elk jaar zo’n 70.000 statushouders. Die moeten allemaal een woning (en werk) hebben. En die zijn er niet. Dus om problemen te voorkomen moet Nederland ook op slot. Het kan niet anders.

In Londen worden de emissieregels steeds strenger. Bestuurders van gewone, redelijk moderne auto’s met verbrandingsmotor moeten 15 Euro per dag betalen om met hun auto in het centrum van Londen te mogen rijden. Dat kost gewone werkenden zo’n 500 Euro per maand. Onbetaalbaar. En dus is er verzet. Deze groep noemt zich de ‘Blade Runners‘. Ze vernielen de camera’s die de auto’s registreren om deze waanzinnige belasting te kunnen innen. Ik steun deze groep volmondig. Camera’s slopen om verkeersboetes te voorkomen is niet oké in mijn ogen, maar deze emissiecamera’s mogen van mij zeker neergehaald worden. De grote steden in Nederland hebben dit soort camera’s ook, maar die weren tot nu toe alleen de hele grote vervuilers. En die voertuigen zijn echt niet goed voor de gezondheid. Dus daar kan ik wel een héél klein beetje mee leven.


KLIMAAT
Het moet niet gekker worden, maar klimaatactivisten (ik noem ze Klimaatgekkies) eisen dat Greenpeace stopt met hun standpunt dat ze tegen kernenergie zijn. Ha, ha, wat een gekkigheid. Ja, het radioactief afval werd in het verleden gewoon in zee gedumpt. Maar dat gebeurd allang niet meer. En kerncentrales stoten nul procent CO2 uit. Dus als je al denkt dat CO2 zorgt voor de klimaatverandering, dan zou je dus vóór kernenergie moeten zijn. Het is echter wel tegenstrijdig dat klimaatactivisten tegen Greenpeace zijn, ha, ha.

De Griekse regering wekte de indruk dat ze de bosbranden toeschrijven aan de migranten. Ik weet niet wat daar waar van is. feit is wel dat niet iedere cultuur de juiste normen en waarden meeneemt naar een ander land. En ook een feit is dat de meeste bosbranden gewoon ontstaan door ondeskundig menselijk handelen. Laten we het daarop maar houden.


CORONA
Het CDC heeft per ongeluk laten blijken dat mondmaskers niet werken tegen een virus zoals Corona. Ik heb helaas géén bron, maar er stond in een artikel dat mondmaskers roetdeeltjes gewoon doorlaten en maskers bij een natuurbrand niet of weinig zullen werken. Maar omdat een virusdeeltje zo’n 100 keer kleiner is dan een rookdeeltje, is hiermee aangetoond dat mondmaskers zinloos zijn en enkel een gedragsbeïnvloeding waren.

De meeste mensen zijn het Coronatijdperk alweer vergeten en doen of er niets aan de hand is geweest. Gelukkig werkt dat bij mij zo niet. Ik vergeef en vergeet deze medici en politici nooit voor wat ze hebben gedaan. Pas als er tribunalen komen, zal ik rust kunnen vinden op dit onderwerp. Nog even uw geheugen opfrissen. Deze politieke partijen stemden TEGEN het afschaffen van de Coronatoegangsbewijzen. Die zou u echt links moeten laten liggen bij de verkiezingen. Dus TimmerFrans als minister president? Ik hoop dat u daarvoor niet zal stemmen, maar Maurice de Hond heeft een peiling gepubliceerd die mij enorme pijn in mijn hart geeft. Het volk doet de ogen maar niet open. VVD en PVDA hebben in de peiling best veel zetels. Niet normaal en niet te geloven.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE
Ondanks de oorlog en boycot van Rusland wordt er een record aan (LNG) gas geïmporteerd door Europese landen. Dat zal vast vaak gaan via schimmige deals, maar Nederland zal vast het braafste jongentje uit de klas zijn en alles tegen drievoudige prijzen importeren vanuit andere landen zoals de VS. En dat terwijl onze bondgenoten uit de EU andere wegen vinden om goedkoop aan het gas te kunnen komen.


ECONOMIE
In Duitsland dreigen vele industriebedrijven het land te verlaten. Het gaat niet goed met de economie in Duitsland en de steeds strengere regels omtrent CO2 en stikstof zullen ook niet bijdragen aan een goedkoop product.

Steeds meer (grote) bedrijven komen in de problemen. Na Big Bazar is nu ook Holland Norway Lines in financiële problemen gekomen. Die problemen zijn zo groot dat de boot aan de kade blijft. De komende maanden verwacht ik nog meer faillissementen. De tijd van personeelstekort zal snel voorbij zijn, schat ik zo in. Ik denk dat we in 2024 een personeelsoverschot gaan zien. Het einde van ons Westerse economisch systeem is nabij.

Ook de middenklasse komt in gevaar. Hun koopkracht is volgens (oud PVDA’er Jan Pronk) sterk achteruit gegaan. Iets wat ik al langer heb beweerd. Maar ook hier worden mijn uitspraken helaas harde feiten. De middenklasse zal langzaam maar zeker uit gefaseerd gaan worden. We leven de facto al in een technocratie waarin een elite bovenlaag top down de onderlaag regeert. Dit zal gepaard gaan met een totalitair (communistisch) systeem en zal zeker weten eindigen in een revolutie als het volk dan eindelijk echt wakker zal worden.

De inflatie daalt snel, volgens dit bericht. Maar natuurlijk is dat niet waar. Andere rekenregels zorgen ervoor dat de inflatie lager lijkt dan het in werkelijkheid is. Uw portemonnee vertelt de echte waarheid. Trap er niet in!


KIJK EN LEESTIPS
BlckBX.tv – Uitzending #211 van woensdag 30 augustus 2023
BlckBX.tv – Uitzending #212 van vrijdag 1 september 2023. Met onder andere: Desinformatie en begrotingstekort 2024
Willem Engel en Jeroen Pols – Weekjournaal week 35 2023

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts