BERICHTEN VAN WEEK 36 – 04/09/2023

Trots op de boeren!


ALGEMEEN
Het Nederlandse Filmfonds gaat duurzaamheid als voorwaarde voor subsidie instellen. Elke producent moet voortaan een CO2 plan overleggen voordat er subsidie verstrekt gaat worden. Ook hier wordt de poortwachter functie door het regime geïntroduceerd. Er komt een tijd dat de burgers dit ook gaan voelen. In 2050 mag u uw huis niet zomaar meer verkopen of verhuren. Dan moet het namelijk aan bepaalde duurzaamheidseisen voldoen. Ik weiger in ieder geval om daaraan mee te gaan werken en zal het (lokale) regime mijn middelvinger tonen. Genoeg is genoeg. Maar ik verwacht zo rond 2030 toch echt wel een volksopstand. Hier en in het buitenland. Dus ik blijf positief over de toekomst. Het zijn de aankomende 5 tot 10 jaren die mij zorgen baren. In november is echt de laatste kans om nog wat te doen. Als er verkeerd gestemd gaat worden, is het game over. Dan echt!


BINNENLAND
Nederland is blijkbaar een paradijs voor buitenlandse studenten. Ze blijven in grote getale komen. Ik vind dat onaanvaardbaar. Noem mij maar nationalistisch, maar Nederland is véél te toegankelijk geworden voor buitenstaanders. En wij er maar voor betalen. Ik ben er echt klaar mee. Ook in mijn woonstad Vlaardingen is het net óf ik de toerist ben. Alleen maar buitenlanders die géén Nederlands praten. Er is in mijn ogen iets goed mis met ons beleid. Maar het is géén toeval. Het WEF (Agenda 2030) wil juist omvolking van Nederland.

Het is ongekend rustig op de Nederlandse IC’s. Dat is goed nieuws. Er ligt ook géén enkele corona patiënt meer op de IC. Maar helaas zullen de propaganda berichten binnenkort vast weer losbarsten. Want na het vaccineren zullen de IC’s weer vol gaan stromen met zogenaamde corona patiënten (patiënten die naast hun ziekte toevallig ook positief getest zijn), vrees ik. En die ziekte kan zomaar veroorzaakt zijn door die prikjes. Maar ja, het regime zegt dat ze veilig zijn en de meerderheid van het Nederlandse volk gelooft dat nog heilig.


POLITIEK
Ester Ouwehand van de Partij voor de Dieren is door het bestuur opzij geschoven. Ze mag géén lijsttrekker meer zijn. Echter, de vraag is of de leden dat zullen pikken. Ik vind haar géén goede toevoeging voor de partij. De PvdD is een gewone politieke partij geworden die naar mijn mening géén oog meer heeft voor de Nederlandse burgers. Alleen het klimaat telt nog. Tijdens het Coronatijdperk hebben ze in mijn ogen ook hele grote fouten gemaakt door mee te stemmen met het regime (net als Omtzigt!) en dat was voor mij dan ook de reden om niet meer op deze partij te stemmen. Maar van alle Linkse partijen spreekt de PvdD mij natuurlijk nog wel het meeste aan. Oh ja, hier een radicaal standpunt van de PvdD. Ongelofelijk. Het is gewoon (technisch) niet mogelijk wat ze willen. NEXT!
UPDATE – Hier het bericht van de NOS over de situatie bij de PvdD met daarin de brief met kritiek die Esther Ouwehand naar het bestuur heeft geschreven. Een dag later is ze niet meer geschikt als lijsttrekker. Ha, ha. Oude politiek. Ik vind haar ook niet geschikt, maar hier wordt ze gewoon pootje gelicht en dat op een hele vieze Rutteriaanse manier. Bah!

De combinatie Gl en PVDA zakt gelukkig weg in de peiling. Ik hoop dat die bolle géén minister president gaat worden, maar helemaal zeker ben ik daar niet van. Dan moet GL/PVDA gewoon weggevaagd worden. Ik hoop dat de kiezers verstandig zullen stemmen en GL/PVDA (o.a. voorstander van rekeningrijden) links laten liggen.

Ik zit sinds kort op Twitter (X), maar het regime vindt dat blijkbaar erg interessant. Want ze hebben in het verleden (en vast ook nu) Twitter afgetapt en veel data van gebruikers opgeslagen. Nou, mijn uitspraken doe ik vooral via deze website, maar met de nieuwe censuurwet zal die binnenkort ook in de picture van de veiligheidsdiensten komen te staan. Jammer dan. Ik zal nooit mijn mening aanpassen. Ik probeer wel op mijn taalgebruik te letten. Maar soms ben ik zó boos dat ik toch online ga vloeken. We leven immers in een omgekeerde wereld.


BUITENLAND
Langzaam maar zeker worden volkeren klaargemaakt voor de bom. Een vierde Wereldoorlog ligt zeker in het verschiet. De Derde is al bezig. dat is de (economische) machtsovergang van het Westen naar de BRICS landen. De Vierde Wereldoorlog zal eindigen met de inzet van kernbommen. En het verbaast mij hoe nonchalant er daar over wordt gedacht. Deze bommen zijn funest voor mens, dier en natuur. Ja, de natuur zal op den duur herstellen. Maar het leed dat mensen en dieren wordt aangedaan is niet te bevatten. De facto is de grootschalige inzet van kernwapens het einde van de mensheid als dominante soort op Aarde. En misschien is dat maar goed ook. Als mensen niet inzien dat we op de rand van de afgrond staan, dan moeten we als soort maar verdwijnen. Maar ik zou het echt jammer vinden, want we kunnen nog zoveel bereiken. Dus wakker worden, mensen!

Wappies of complotters (zoals ik ben) vertellen vaak een lezing van een historisch feit dat afwijkt van de officiële lezing. Denk aan de maanlanding, 911 of de moord op J.F. Kennedy. Vandaag stond er in het AD een artikel van een oud Secret Service agent, Landis, die achter Kennedy aanreed tijdens de moordaanslag. Hij beweert in zijn memoires dat er meerdere schutters waren. Echter het officiële verhaal (Warren rapport) spreekt van één schutter, Lee Harvey Oswald. Er kloppen zaken gewoonweg niet in onze wereld (toen en nu). Ik kan nog veel meer zaken opnoemen waarvan mensen zullen zeggen “nou en?“, maar ze vergeten dat onze actuele zaken daar wellicht sterk door zijn beïnvloed. Stel dat er uitkomt dat 911 daadwerkelijk een inside job zou zijn. Wat zou er dan gebeuren? Misschien nu niets meer (zo verrot is onze wereld), maar feit is wel dat onze wereld sterk is veranderd sinds 911. Denk aan luchthaven beveiliging, terrorismebestrijding (we brengen democratie naar andere landen toe, ha, ha) en wetten & regels die ons dagelijkse (financiële) verkeer nadelig beïnvloeden.


KLIMAAT
Zaterdag 9 september heeft Extinction Rebellion wéér de A12 geblokkeerd, ondanks een verbod van burgemeester (slapjanus) van Zanen. De politie liet het allemaal voor een aantal uur gebeuren. Ik ben vóór protesten, maar een rijksweg blokkeren? Dat kan écht niet. Toen Viruswaarheid in 2021 demonstreerde in Den Haag (gewoon in het park) werd er bruut door de politie opgetreden. Zie deze Tweet. Daar werd gericht met het waterkanon geschoten, terwijl er nu een soort waterspray werd gebruikt. Wat een verschil tussen de coronademonstraties en de demonstraties van Extinction Rebellion. Ook hier wordt dus met twee maten gemeten! Een rechtsstaat onwaardig.
Rechtsfilosoof Raisa Blommestijn verwoordt in deze tweet precies wat ik denk. Vandaar dat ik ook niet zoveel op heb met klimaatdemonstranten. Klimaatdemonstraties zullen ons versneld gaan leiden naar een totalitair systeem. En dat zal voor ons allemaal uiteindelijk funest blijken te zijn.

Een onderzoek zegt dat zonder extra klimaat maatregelen in 2050 de grootste havens wereldwijd niet meer gebruikt kunnen worden. Ook de havens van Rotterdam worden bedreigd. Ik geloof er werkelijk géén pepernoot van. Het zijn modellen die door computerprogrammeurs worden gemaakt. En wat zitten die modellen er vaak naast. Nee, in 2050 verwacht ik zeker géén problemen. Ik vermoed dat de zon de laatste jaren actiever is geworden. Ik las ergens dat de klimatologische situatie op de planeet Mars daardoor ook wordt beïnvloed. Maar ook die zonneactiviteit zal op een gegeven moment weer afnemen. Ja, het is wereldwijd warmer geworden. Maar dat zal ook komen door de moderne en veranderde meetmethodes. Maurice de Hond had al aangetoond dat er bepaalde hittegolven uit de statistieken werden gehouden.

In Turkmenistan lekt veel methaangas weg. Dat komt vooral door de aanleg van oliewinningsinstallaties. Deze lekken zijn met eenvoudige technologische oplossingen aan te pakken. Ging men hier maar eens mee aan de slag.


CORONA
Leugenaar de Jonge kon op bestelling de cijfers van het RIVM manipuleren. Dat nieuws kwam uit een WOO (WOB) verzoek naar voren. De gehele Coronaperiode was niets anders dan een hoax. Door het fakenews te verspreiden dat 4 van de 5 mensen in het ziekenhuis ongevaccineerd waren, wilde deze clown bereiken dat het draagvlak voor de QR code groter werd. De angst regeerde en het volk trapte erin. Maar deze leugenaar zal hier niet mee weg gaan komen.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE
Deze week géén noemenswaardig nieuws. Rusland is helaas nog steeds aan de winnende hand.
Ik lees wel net op “X” dat NAVO opperhoofd Jens Stoltenberg gezegd zou hebben (bron) dat Rusland inderdaad Oekraïene is binnengevallen doordat de NAVO zich steeds verder aan het uitbreiden is richting het Oosten.


ECONOMIE
In Engeland is Birmingham failliet en vele steden zullen volgen. Het einde van ons Westerse systeem wordt steeds meer voelbaar. En de gewone burgers zullen tot op het bot uitgeknepen blijven worden.

Een huis kopen met een modaal inkomen is niet meer te doen. Alleen tweeverdieners maken nog een kans. Mensen zoals ik vallen buiten de boot. Gelukkig heb ik zo’n 4 jaar geleden nog een leuke woning op de kop kunnen tikken. Het is en blijft nog steeds een klushuis, maar dat maakt mij niets uit. De komende jaren ga ik nog wat isoleren, maar ik weiger bijvoorbeeld om een warmtepomp die werkt op de buitenlucht te installeren. Die zijn zeker niet duurzaam en vreten energie. Een warmtepomp die de warmte uit de grond haalt is wel een goede pomp, maar dat is niet te betalen en de vraag is of dat wel kan in mijn huis én of het goed is voor de grondwater stroming.

De Duitse industrie krijgt nog steeds flinke klappen. Ik vrees voor de toekomst. Ook in Nederland wordt het volk opgestookt om te demonstreren tegen de grote (chemische) bedrijven. Maar ze hebben niet door dat dan zowat alle producten 2 tot 3 keer zo duur gaan worden. Ik vrees voor de toekomst. Het Nederlandse volk heeft niet door dat naast de chemische industrie ook onze voedselvoorziening in ernstig gevaar komt met het wegpesten van de boeren. Ik zie met lede ogen aan hoe Nederland langzaam maar zeker aan de afgrond gebracht wordt.

Verzekeraars verwachten dat de zorgpremie volgend jaar flink omhoog zal gaan. Tja, wat niet? En met een paar tientjes loonverhoging mogen wij Nederlanders het maar weer oplossen. Dat gaat dus niet. Langzaam maar zeker zal de faillissement golf zich uit gaan breiden en daardoor ook de werkloosheid. De grote crisis is aanstaande. Maar met het helikoptergeld probeert men nog uitstel te creëren. Voor hoelang zal dit spel nog werken?
Oh ja, de ouderenzorg wordt ook al onbetaalbaar. Wellicht kunnen we ze een goedkoop alternatief voor de pil van Drion aanbieden? Bijvoorbeeld met rolstoel en al de rivier in laten zakken?

Nu.nl heeft het over een krappe arbeidsmarkt. En het wordt nog krapper, zeggen ze. Ik geloof daar niets van. Ik denk dat de komende maanden er langzaam maar zeker een overschot aan personeel gaat ontstaan. Niet in iedere branche natuurlijk, maar er gaat zeker wat gebeuren. Ik noem dit bericht van Nu.nl dan ook maar staatspropaganda.


KIJK EN LEESTIPS
BlckbX.tv – aflevering #215 – Koopmans’ Wuhan-complot | 22 jaar cel voor Capitool-bestorming | Waddenzee
Weekjournaal met Willem Engel en Jeroen Pols – Weekjournaal van week 36
Terugblik op het Coronatijdperk – met Ab Gietelink en Jeroen Pols – EEN AANRADER!
Documentaire – State of Control (met o.a. Nederlandse interviews) – EEN AANRADER!

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts