BERICHTEN VAN WEEK 34 – 21/08/2023

Trots op de boeren!


ALGEMEEN
De DSA (Digital Services Act), of te wel de censuurwet, is op 25 augustus ingegaan. Alle grote social media sites zoals Google, Meta, X, etc., moeten hun content ontdoen van onder andere desinformatie. We zullen de uitwerking van deze wet snel gaan ondervinden. En in de toekomst wordt de wet uitgebreid baar het gehele internet en zullen sites zoals voorwaarheid.nl, videowaarheid.nl, maurice.nl, blckbx.tv en mijn site gewoon van het internet verdwijnen, want desinformatie. Als dat gaat gebeuren, zal ik ondergronds gaan en op papier verdergaan. Misschien kan ik nog ergens een oude stencilmachine op te kop tikken 🙂

Ondanks de berichten dat gas nog steeds duurder wordt, verlaagt Vattenfall de gasrekening voor haar consumenten die een variabel energiecontract hebben. Ik heb het gevoel dat de energiebedrijven lopen te schipperen tussen vrees en hoop. De aankomende herfst en winter zullen het antwoord gaan geven: gas wordt nog duurder en de gasvoorraden zullen dan wel weer “onverwachts” tegenvallen.

In de toekomst hoef je nooit meer je paspoort te laten zien op het vliegveld. Even met je gezicht in de camera en AI bepaalt of jij het bent. Mijn advies: werk hier nooit aan mee, want alles wordt opgeslagen en vroeg of laat zal een (AI) bug u als potentiële crimineel identificeren en staat de politie voor uw bed.


BINNENLAND
De agressie in apotheken neemt steeds meer toe. Reden? Medicijntekorten, natuurlijk! En die zullen nog verder gaan toenemen. Er komen nog meer crises onze kant op.

Onze vrienden van de politie hebben een algoritme gebruikt dat kan voorspellen of een persoon gewelddadig zou kunnen worden. Ze zijn er na kritiek, nu mee gestopt. Ik zie het al voor me. Een verdacht iemand is een keer aangehouden en daar de AI aangewezen als een mogelijke terrorist. Het zou mij zomaar kunnen overkomen, ha, ha. Zeker als de politie deze website door de AI precrime app laat scannen. Dan sta ik waarschijnlijk meteen op de lijst van alle veiligheidsdiensten. Of ik sta er al op, ha, ha. Boeit mij niet. Maar even serieus: het is toch te gek voor woorden dat je zomaar als verdachte kan worden gekenmerkt door een computerprogramma? Met AI gaat dit in de toekomst nog véél meer gebeuren.


POLITIEK
De staatsomroep NOS doet haar best om onze beoogde nieuwe premier TimmerFrans op de kaart te zetten. Verschrikkelijk. Al die propaganda van de mainstream media. Ik hoop dat het stemvee er niet in zal trappen, maar ik vrees het ergste.

Ook eens goed nieuws: Nilüfer Gündogan (ex-Volt) vertrekt óók uit de Tweede Kamer. Ná de verkiezingen zal ze niet meer in de Tweede Kamer terugkeren. Wat een fijn bericht is dit. Ja, ik heb medelijden met haar en haar verleden. Maar onze mening verschilt precies 180 graden! Het is goed dat ze vertrekt, want ze is ook geestelijk instabiel, gezien de uitspattingen die ze vaak had. Het gaat haar goed. Ze is tribunaalwaardig, maar toch zou ik voor haar een uitzondering maken op grond van menselijkheid. Ze is gewoon niet toerekeningsvatbaar, daar komt het op neer.
Het blijft wel raar, hé? Eén voor één vertrekken ze uit de Tweede Slaapkamer. Volgens mij is Paternotte van D666 de laatste die van mij nog moet vertrekken. Dat zal ná de verkiezingen van november zeker gebeuren, want D666 zal zwaar verliezen. Ik moet dus nog even geduld hebben.
UPDATE – Kamervoorzitter Vera Bergkamp verlaat na de verkiezingen ook al de Tweede Kamer én stelt zich niet meer verkiesbaar voor D666. YESSSSSSS! Ik had al gezegd dat Paternotte de laatste is die moet vertrekken, want ik had al voorzien dat Bergkamp op zou rotten, ha, ha. Heerlijk! Maar ook hier weer: wat the f*ck is er aan de hand? Er staan grote events te gebeuren. Maar wat? Tja, eerst crisis op crisis. Dan chaos en dan haat & fascisme. En als laatste: oorlog! Er staat veel te gebeuren. Vele triggers staan klaar om af te gaan.
Oh ja, ook Lucille Werner (CDA) verlaat de Tweede Kamer. NEXT!
UPDATE – Ook Kees van der Staaij (SGP) gaat er mee stoppen en zal het stokje overdragen. Van der Staaij en zijn partij SGP hoeven niet bang te zijn voor eventuele tribunalen. De partij is altijd sterk geweest, ook tijdens het Coronatijdperk. Het is zeker niet mijn partij, maar de stabiliteit die ze uitstralen is wellicht nodig na de verkiezingen.


BUITENLAND
De Deense regering komt met een wet die het verbranden van geloofsboeken verbiedt. Zowel in het openbaar als thuis voor de webcam. Meer dan 60 procent van de Denen zouden deze wet ondersteunen waarbij hoge geldboetes of maximaal 2 jaar gevangenisstraf opstaat (hoorde ik via de mainstream radio). In het artikel wordt over de Koran gesproken, en dat is niet voor niets. Want daar komt de onrust vandaan. De regimes van de strenge leer landen zoals Iran, Pakistan, etc. poken hun bevolking op om de straat op te gaan, met alle gevolgen van dien. Ik vind het verbranden van alle boeken onzin en het verbranden van geloofsboeken daarbij ook nog eens beledigend. Maar dat is wel wat de bedoeling is bij een demonstratie of statement. Wat als een ex Moslima haar hoofdoek in het openbaar zal verbranden of verscheuren? Wat dan? Wordt zij dan ook bestraft omdat zij de godsdienst wil verlaten? Of een Non die uittreedt door haar habijt in het openbaar en op YouTube demonstratief in stukken te verscheuren of te verbranden? Allemaal zaken die hierbij een grote rol gaan spelen. Dus ik ben dan ook principieel tegen deze wet, want dat is het begin van nog meer ellende. Vrijheid die je inlevert moet met revolutie worden teruggewonnen. Beter is om aan al die landen te vertellen dat ze zich met hun eigen zaken moeten bemoeien en dat wij dat ook doen. Dus ook géén interventies meer zoals in het verleden. Maar in Nederland werd in het verleden zelfs Edwin Wagensveld door de politie aangehouden voor het dragen van een varkensmuts. Natuurlijk zeer provocerend, maar in een vrij land als Nederland gewoon toegestaan. Echter werd hij er wel voor aangehouden en afgevoerd. Natuurlijk bleek later dat er niets tegen de wet was gebeurd, maar de demonstratie is dus door de politie op illegale wijze beëindigd. En zo doen ze dat tegenwoordig. Gewoon oppakken en later sorry zeggen. Ook verscheurde de Pegida voorman op een ander moment een Koran voor de ogen van de camera’s. Daarvoor moest hij zich melden voor een verhoor. Maar ook hier kon hij er nooit voor veroordeeld worden. Hem oproepen voor een verhoor vind ik al een daad van agressie tegen de Nederlandse mensenrechten. Want het mag gewoon volgens onze wet. Als hij een bijbel had verscheurt, had hij dan ook verhoord geweest? Ik heb het gevoel van niet en dus kom je in de situatie dat gelijke zaken niet gelijk behandeld worden. Dus op dit vlak zit het probleem in een andere cultuur of land. Tja. Een lastig verhaal. Beter is om géén geloofsboeken te verscheuren of verbranden. Maar het gaat om het principe van vrijheid. Bovenstaand is eigenlijk een verhaal van slecht fatsoen, maar heeft dus niets te maken met het overtreden van wetten of iets dergelijks.


KLIMAAT
De ongekende bosbranden in Canada brengen de CO2 uitstoot naar een record, zegt staatsmedia nu.nl. Als het al zo is, dan komt het juist door een aantal idioten die de bosbranden veroorzaken. Hoe meer het in het nieuws komt, hoe meer Klimaatgekkies of Klimaatterroristen er op staan om bos in brand te steken. Bij dat soort mensen zit echt een steekje los. Vergeet niet: 95 procent van de bosbranden is aangestoken! We worden bang gemaakt. De Aarde brandt en dat zal niet voor de laatste keer zijn! De Apocalyps staat voor de deur. Hoewel ik dát best wel kan onderschrijven.

In Frankrijk zijn er aanhoudende hittegolven die tot Code Rood leiden. Ik geloof het allemaal niet zo meer. De meetmethodes zijn aangepast. En hittegolven uit het verleden zijn weggepoetst.

Op nu.nl de vraag waarom er een lichaam van een man die 20 jaar geleden om het leven is gekomen op de een berg. Door het wegsmelten van een gletsjer is hij gevonden. Is dat géén bewijs dat er toen géén gletsjer was? Een interessante vraag. Ik denk inderdaad dat er periodes zijn waarbij er wel of géén gletsjers gevormd worden. Dus is er dan géén klimaatverandering? Nee, die is er zeker wel. Het klimaat is voortdurend in verandering. Dus gletsjers komen en gaan. Smeltende gletsjers koppelen aan een steeds warmer wordend klimaat is hierbij naar mijn mening dus niet waar.


CORONA
Kent u de uitdrukking “Dansen met Janssen” nog van die clown Hugo de Jonge? Nou, Janssen is uitgedanst, want Janssen gaat bijna alle vaccineproducties stoppen. Ze hebben natuurlijk een slechte naam opgebouwd. Hun Coronavaccine is op een gegeven moment niet voor niets teruggetrokken na de vele zware bijwerkingen.

De regering Biden dringt er bij de bevolking op aan om de nieuwe boosterprik tegen Cojona te gaan halen. Dat ruimt dan lekker op, zullen ze denken. De gemuteerde Coronavirussen zijn heden ten dage totaal niet meer dodelijk. De IC’s zijn leeg op dat gebied.

Op de site van Maurice de Hond staat een artikel over de vermeende Lableak theorie. Er wordt gesproken over een smoking gun. Er zijn sporen in het virus gevonden die erop wijzen dat het virus door mensen is gemaakt. En dat zou weer betekenen dat de Lableak (of opzet) wel degelijk hét scenario is geweest en dat zaken dus onder de pet zijn gehouden. Dit zou dan voorpagina nieuws moeten zijn op de mainstream media.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE
Een privéjet met aan boord de Wagnerleider Prigozjin is neergeschoten (of was het een bom aan boord?). De Wagnerbaas is daarbij waarschijnlijk om het leven gekomen. Ik ben benieuwd wat voor uitwerking dat nu weer zal hebben. Hier de videobeelden van het neerstortende vliegtuig.


ECONOMIE
China voert de druk op het Westen op door de BRICS uit te willen breiden. Ook willen ze een BRICS valuta gaan introduceren om de Amerikaanse Dollar omver te werpen. Dat gaat natuurlijk niet zomaar. Tenminste niet via deze weg. Maar dit is wat ik bedoel met de Derde Wereldoorlog. Dat is een economische oorlog. En die is al heel lang gaande.

De brandstofprijzen gaan begin volgend jaar nog eens flink stijgen. Het regime wil de accijnsverlaging NIET verlengen, en dus kan een liter Euro95 zomaar zo’n 2,44 Euro gaan kosten. Het is te bizar voor woorden. Maar de gasprijs is toch ook gekoppeld aan de olieprijs? Benzine is een destillaat van olie. Gaat de stroomprijs dan ook (indirect) omhoog? Het zou mij niets verbazen.
UPDATE – Hier een video over de hogere brandstofprijzen in januari 2024. Volgens de Televaag raakt het uit balans. Op z’n Engels: it’s out of control. En dat geldt voor vele prijzen. We naderen het einde van ons Westerse (economisch) systeem en zullen, als de burgers niet ingrijpen, vervallen in een totalitaire Europese staat. Dát is wat ons te wachten staat binnen nu en 7 tot 10 jaar schat ik zo in. Alle voorbereidingen daarvoor zijn gestart. Zoals met de Europese DSA (censuurwet) die op 25 augustus is ingegaan.

De Nederlandse industrie kreeg harde financiële klappen te verwerken in het 2e kwartaal van 2023. Natuurlijk had ik dat al verwacht en gezegd in eerdere berichten, maar nu is het officieel. We zitten nu ook in een milde recessie volgens sommige experts. Ha, ha. De grote klap gaat nog komen. De komende maanden komen er nog meer tegenvallers. Ik hou het nieuws goed in de gaten!

De prijs van groene energie moet flink omhoog. Want de investeringen die er bijkomen (zoals distributie en opslag) zijn ook noodzakelijk. Dus het SDG doel 7 van 2030 “Betaalbare en duurzame energie” kunnen we al vergeten. We gaan nat op deze vorm van groene energie.


KIJK EN LEESTIPS
BlckBX.tv – blckbx today #208: Kabinet steunt digitale euro | Agenda 2030 basis COVID-beleid | Timmermans’ macht
Videowaarheid.nl – Jeroen Pols en Willem Engel – Weekjournaal week 34 – 2023

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts