DE OMGEKEERDE WERELD – 23/11/2021

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Zojuist in het AD: Extra Coronamaatregelen dreigen op vervroegde persconferentie.
Natuurlijk komen er extra coronamaatregelen, anders zou er géén vervroegde persconferentie zijn!
Opvallend veel kinderen (en hun ouders) testen positief. Dus alle hens aan dek volgens het regime.
Maar waarom alle commotie? Deze kinderen en hun ouders hebben bijna nul kans om ernstig ziek te worden.
Hun opa’s en oma’s moten wel oppassen, maar dat is eigenlijk altijd zo geweest. Ook met griep moet je immers oppassen. Op de IC’s liggen 520 patiënten of zoiets. We hadden er vorig jaar over de 1000 liggen. Dus nog géén code zwart, toch?
Oh ja, toch wel. Er is veel zorgpersoneel gestopt. Dus de capaciteit is nu iets van 800? Ik gok maar wat.
Dus gaan we de 2G maar invoeren voor winkels en werk dan wordt alles veiliger. Oh wacht, dan lopen er nog meer mensen weg. Scholen sluiten? Dat is het laatste volgens het regime. Ik vertrouw ze niet en zal dat ook nooit meer doen.

Willem Engel krijgt (weer) een aangifte aan zijn broek van ene Norbert Dikkeboom (wie?????)
Volgens deze Norbert zaait Willem Engel angst en ontwricht hij politieke en sociale structuren in Nederland.
Ik weet niet wat deze idioot allemaal nog meer zegt, maar Willem Engel die onze maatschappij ontwricht?
Wat een bullshit. Het is het regime die met verkeerde maatregelen en tunnelvisie onze democratie, vrijheid én sociale structuren kapot maakt. En ik denk dat dat ook nog eens met opzet gebeurt (Agenda2030).
Ben ik nu de enige die ziet dit de omgekeerde wereld is? Dit is een psychologisch spel geworden. Hoe kunnen we mensen angst aanpraten en daar het maximale uithalen?
Nou, Willem Engel heeft veel gedaan, maar angst zaaien is echt het laatste dat hij doet.

Ik moet ook nog steeds denken aan die voorspelling van Jaap van Dissel van vorig jaar: 170.000 besmettingen per dag in Nederland. Die voorspelling is natuurlijk nooit uitgekomen. We zitten nu op ongeveer 21000 (nep) infecties per dag.
Maar de bevolking wordt ook nu weer angstig gehouden. Leugens zijn aan de orde van de dag.

Ondertussen is er ook één of andere Hogeschool docent (Gert Jan Geling) die vind dat het Forum voor Democratie maar eens verboden moet gaan worden omdat ze een bedreiging zijn voor de democratie. Weer een gevalletje omgekeerde wereld. Het FvD verbieden omdat ze tegen de coronamaatregelen zijn en daarbij voorbeelden uit het verleden niet schuwen om te vergelijken met de hedendaagse maatregelen?
Ik vind dat mensen dit soort meningen best mogen spuien, want elke mening telt en ik ben tegen censuur.
Maar oproepen tot het verbieden van een partij die gewoon democratisch hun werk doet? Ik vind het bizar.
Hans Janmaat werd ook altijd verguist en om hem heen was er altijd een Cordon Sanitair. Maar 30 jaar later heeft hij, volgens velen, in veel zaken best wel een punt gehad. Zo was hij voor hulp in het buitenland op locatie zelf en niet om mensen zomaar binnen te halen. Kijk maar eens wat voor problematiek er vandaag de dag aan het vluchtelingenbeleid hangt. Het is niet meer oplosbaar, lijkt het.

Nee, als echte vrijheidsdenker zie ik zaken gebeuren in de maatschappij die het daglicht niet meer kunnen verdragen.
De rellen en protesten zijn een eerste begin van een groot event dat nu écht aanstaande lijkt.
We gaan een hele donkere tijd tegemoet. Eigenlijk veroorzaakt door een groot deel van het volk zelf. Ik heb al eens eerder gezegd dat we gaan slapen in een donkere democratie en wakker zullen worden in een duistere dictatuur.
Mijn hoop blijft. Het is nu echter tijd voor actie. We zullen als mensheid ons massaal moeten verzetten tegen de QR code maatschappij, anders gaan we een duistere periode van grote tekorten en onzekerheden in.
De grondwet is de facto opzij gezet. In Nederland kennen we géén constitutioneel hof en dus hebben wij een groot rechtsprobleem. Ik had daar vóór Covid19 nooit over nagedacht. Persoonlijk heb ik veel geleerd tijdens deze kunstmatig gecreëerde crisis. Mensen zijn gemakkelijk te manipuleren en geven hun vrijheid meer dan gemakkelijk op voor een stukje (schijn)veiligheid.

Het regime zal met heftige 2G maatregelen gaan komen. Deze zullen echter niet gaan werken omdat de vaccinaties hun werk niet goed doen. Want ouders (voor het overgrote deel gevaccineerd) worden massaal geïnfecteerd door hun kinderen en geven dat op hun beurt ook weer door aan anderen. En dus is het vaccinatieprogramma wat mij betreft mislukt.
Dan maar de jonge kinderen injecteren met een medisch experiment? Dat is tegen de Neurenberg Code in.
Dus als ze dat gaan doen en er komen grote problemen, dan zijn tribunalen zeker op hun plaats, toch?
Kinderen hebben nul last van Covid19. Het zijn vooral de kwetsbare ouderen die in het ziekenhuis en op de IC terechtkomen. Maar dat is altijd al zo geweest. Marcel Levi heeft dat onlangs nog aangehaald dat elk jaar er zo rond de winter 600 mensen op de IC liggen.
Maurice de Hond komt op zijn website ook nog met felle kritiek op het regime. En terecht!

Maar we leven in de omgekeerde wereld. De waarheid is vals en de leugens zijn waar.
2G gaat ons dus nog verder in de problemen brengen. Als dat nog voor het einde van het jaar zal worden ingevoerd dan komen we misschien wel bij nog meer infecties uit met nog meer strengere maatregelen.

Mijn voorspelling blijft staan: we krijgen een vuurwerkverbod. Oh wacht….. We krijgen een vaccinatieplicht die ingaat na 1 januari 2021. En we krijgen nog meer onrust. Onze oude wereld is aan het vergaan; de nieuwe komt eraan.

“You will own nothing, but you will be happy.”

Klaus Schwab


Ik denk persoonlijk dat we naar een tijd gaan van: “U zult niets meer hebben en u zult ongelukkig zijn.”
Want het regime zal u in een totalitair en dictatoriaal bestuurssysteem storten. De basis is gelegd. Nu is het wachten op order 666. Ha, ha. Ik moest even aan Star Wars denken: “Execute order 66”.
De mensen hierboven die doodleuk roepen dat Willen Engel en het FvD onze democratie en vrijheid omverwerpen zullen snel achter de harde waarheid gaan komen. Het zijn juist dat soort mensen die ons in grote problemen gaan brengen. Ik ga niet schelden, maar van binnen kook ik.

Ondertussen komt er ook een nieuwe wet op ons af, de wet WGS, Wet Gegevensverklaring Samenwerkingsverbanden.
De Tweede slaapkamer is al akkoord. Met deze wet kunnen instanties én sommige private partijen gegevens aan elkaar koppelen en delen. Zo kan het mogelijk worden om de Coronapas bijvoorbeeld te koppelen met andere overheidszaken, zoals medisch dossier, rijbewijs, etc.
Deze wet is er niet voor niets. Het is de opmaat naar de Europese Digital Green Pass.

STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET, EN IK HEB WEER EEN BEETJE HOOP!

Nick

Bronnen: telegraaf.nl, nu.nl, nos.nl, parool.nl, Trouw, viruswaarheid.nl, videowaarheid.nl, Twitter, Ruptly, RTL Nieuws, volkskrant.nl, hln.be, ad.nl, YouTube, viruswaaheid.nl, maurice.nl, Nieuwsuur en nos.nl

Similar Posts