BEN IK EXTREEM RECHTS? – 21/11/2021

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Vandaag staat er weer een stukje over rechtsextremisten in het NRC. Het is een premium artikel maar de inhoud laat zich raden. Mensen die tegen de coronamaatregelen zijn en een tribunaal willen om de leugenaars en schuldigen te bestraffen, worden gewoonweg rechts extremistisch genoemd. Ook omdat ze een hele andere mening hebben?
Of omdat ze de maatregelen vergelijken met de periode tussen 1920 en 1940? Dus de periode vóór de Tweede Wereldoorlog en de daaruit volgende holocaust. In 1929 was de grote beurskrach. Die staat er weer aan te komen.

Ik ben tegen de coronamaatregelen, want ik denk dat deze maatregelen onze mensenrechten onderuit halen en ik denk dat ze niet goed werken omdat de aandacht nog steeds niet op de luchtkwaliteit gericht is. Ook ben ik voor het formeren van speciale rechtszaken rondom de beleidsmakers betreffende deze onzinnige coronamaatregelen. Dat noem ik dan een tribunaal. Dat is gewoon een rechtbank maar ik moet af en toe met woorden spelen om een artikel kracht bij te zetten. Ook heb ik wel eens geschreven dat de doodstraf best onderdeel kan zijn van een tribunaal.
Ik ben en ik blijf principieel tegen de doodstraf maar ik zou er op dit moment minder problemen mee hebben als deze uitgesproken zou worden (maar zeker niet uitvoeren, ha, ha.). Een rare gedachtenkronkel van mij.
Vergeet de doodstraf, doe maar gewoon levenslang! Voor wie? Ik heb een lijst samengesteld van mensen waarvan ik vind dat ze gevangenisstraf verdienen. Maar natuurlijk altijd via de rechtsgang (noem het maar tribunaal). Men is pas schuldig als de rechter heeft geoordeeld, toch?

Neem van Dissel. Deze oude en eigenwijze man heeft in het begin van de crisis nagelaten om onderzoek te doen naar aerosolen. Zelfs toen een onderzoeker Covid19 virusdeeltjes vond in de luchtbehandelingsinstallatie van verpleeghuis de Tweemaster in Maasluis, vond van Dissel dat niets en legde de onderzoeker een zwijgverbod op (of deed de GGD dat?). Het is in ieder geval terug te lezen in eerdere berichten van mij.
Maar goed: door die eigenwijsheid en de grote druppel theorie (wat later ook aerosolen bleken te zijn) zijn er duizenden senioren om het leven gekomen doordat ze opgesloten zaten in het verpleeghuis zonder adequate ventilatie. Van Dissel was daarvoor gewaarschuwd. Fouten maken is niet erg, maar eigenwijs je tunnelvisie blijven verdedigen tegen beter weten in en met doden tot gevolg, vind ik een strafbaar feit.
Dus ik vind dat dit heerschap voor het gerecht gedaagd dient te worden wegens misdaden tegen de menselijkheid.
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat van Dissel als schild wordt gebruikt door het regime. De waarheid daarover zal wel een keer uitkomen.

Ben ik dan rechtsextremistisch met bovenstaande meningen? Ik vind van niet. Ik ben altijd een groot fan en stemmer geweest van de Partij voor de Dieren. Het is dat deze linkse partij in het begin veel meeging met regime, anders had ik ze nog steeds héél hoog zitten en ook op ze gestemd. Gelukkig draaien ze weer bij en gaan ze de goede kant op. Misschien kan ik ze ooit wel vergeven en zelfs ooit wel weer op ze stemmen!
Maar omdat ik, vanwege de coronamaatregelen, FvD heb gestemd, behoor ik ook tot de rechtsextremisten, volgens Trouw en NRC dan.
FvD was (en is) de enige partij die tegen alle coronamaatregelen is. Vandaar dat mijn stem naar hun ging. Ik heb toen nog een voorkeur voor van Haga gegeven, maar die ging ook al snel weg bij het FvD.

Nee, ik ben zeker niet rechtsextremistisch. Ik ben op sommige punten zeker wel meer rechts geworden de laatste jaren, maar de toeslagenaffaire toont maar weer eens aan dat rechtse en midden partijen zoals VVD, PVDA, CDA en D666 de echte volksverlakkers zijn. Want ik vind dit ongekend en ongehoord. Gelukkig ben ik voor het grootste deel nog altijd links.

Een betere wereld begint altijd bij jezelf. Als je een QR code moet laten zien om aan te tonen dat je gezond bent dan vraag ik mij af wie extremistisch is. Ik of zij? Mensen zeggen ook wel eens dat ik geradicaliseerd ben. Maar is het niet zo dat ik vanwege mijn principes nog steeds dezelfde ben, maar de maatschappij en politiek geradicaliseerd zijn?
Straks heb je 2G nodig om naar de kapper of zelfs het werk te kunnen. Bizar. Dat is radicaliteit en de opmaat naar uitsluiting, discriminatie én fascisme!
Gelukkig nemen de protesten toe. De mensen openen hun ogen. Het enige waar ik radiaal in ben (of was) is dat ik mensen bruikbare idioten of schapen heb genoemd. Ik zou ze nooit kunnen vergeven. Later nuanceerde ik dit enigszins. Gelukkig ken ik op dit moment niemand uit mijn omgeving die ik niet kan vergeven.
In de politiek ligt dat anders. Daar zou, als het aan mij lag, zeker 75% van de Tweede Slaapkamer aangehouden en berecht gaan worden. En natuurlijk zou ook het regime aangehouden worden.

De waarheid komt snel dichterbij. De ogen van mensen zullen steeds meer open gaan. Ik heb toch weer een beetje hoop. De protesten van de laatste dagen geven mij een signaal dat mensen over de gehele linie het gaan zien!
Nu nog begin december afwachten. Dan komt het regime met nieuwe maatregelen. Ik denk dat het de dag des oordeels gaat worden. We gaan het meemaken!

Hier is nog een mooie video te zien over de leugens die over het Europese volk worden verspreid. WORD WAKKER!

STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET, EN IK HEB WEER EEN BEETJE HOOP!

Nick

Bronnen: telegraaf.nl, nu.nl, nos.nl, parool.nl, Trouw, viruswaarheid.nl, videowaarheid.nl, Twitter, Ruptly, RTL Nieuws, volkskrant.nl, hln.be, ad.nl, YouTube, viruswaaheid.nl, maurice.nl, Nieuwsuur en nos.nl

Similar Posts