RELLEN IN ROTTERDAM (OH NEE, OVERAL!) – 19/11/2021

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Er zijn vandaag bij een anti 2G en pro vuurwerk demonstratie ernstige rellen in Rotterdam uitgebroken. Zelfs nu nog is het onrustig in Rotterdam. Tenminste 1 politieauto is in vlammen opgegaan en enkele anderen zijn beschadigd.
De mensen zijn de coronamaatregelen (2G en vuurwerkverbod) zat en gaan in verzet. Is dit het begin van de revolte waar ik altijd zo bang voor ben geweest, of sust het uit zoals bij de vorige avondklokrellen?
Ik denk dat langzaam maar zeker dit geweld zich zal uitbreiden en als de eerste dode of doden gaan vallen gaat het helemaal los, denk ik. Deze geweldsuitbarsting is verschrikkelijk. Het regime is echter veel te ver gegaan en gaat in de toekomst zeker nog verder met de discriminerende en uitsluitende maatregelen. Een klein deel van het volk ziet zich genoodzaakt om op deze manier te reageren. Het is niet mijn stijl en dat zal het hopelijk ook nooit worden.
Maar zelfs ik kan fysiek verzet in de verre toekomst helaas niet meer uitsluiten. Ik zal nooit maar dan ook nooit in een onderdrukkende dictatuur (zoals in de tijd van de DDR of Noord Korea) kunnen leven. Zover is het zeker nog niet maar deze relschoppers uitten nu hun ongenoegen op deze manier.
Ik veroordeel deze actie zeker, want ik haat geweld. Er zijn véél betere manieren om actie te voeren. Zoals het weigeren om een QR code te laten zien (of vragen) of massaal op een vreedzame manier protesteren tegen deze maatregelen. Gewoon niet meer meedoen. Ik hoop dat het die kant zal opgaan. Aan zwaargewonden of doden hebben we niets.

De BOA’S en politie moeten zich wel eens achter de oren gaan krabben en niet meer meedoen met handhaving van dit beleid. Dan komt de rust weer terug en blijven de protesten vreedzaam. Code Zwart in de zorg is (bijna) niet meer te vermijden, als ik de deskundigen mag geloven. De zorg is in handen gekomen van maffia en ook nog eens kapot bezuinigd.

UPDATE: In de live video van Viruswaarheid zie je meerdere total loss geslagen politieauto’s en een flinke plas bloed. Op dit moment weet ik niet van wie of hoe. Het is een veldslag geweest. Ik zal moeten wachten op nadere berichtgeving maar er schijnt in ieder geval in de lucht geschoten en er gaat op dit moment ook traangas worden ingezet.
De rust is dus om 22.10 uur nog niet wedergekeerd. Ik vrees wat ons te wachten staat als deze geweldsgolf zich de komende dagen/weken zal doorzetten. De ingezette politiehelikopter vliegt ook nog rond.
Wat zal er gaan gebeuren bij demonstraties in de toekomst waarbij tienduizenden mensen erg boos worden op de politie? Ik moet er niet aan denken. Dus nogmaals: politie, wees verstandig en stop de handhaving op het gebied van Corona. Sluit u aan bij het stoppen van deze fascistische maatregelen (1G, 2G en 3G) die er aan staan te komen. Het is on-Nederlands en we mogen echt nooit, maar dan ook nooit in een dictatuur terechtkomen.

UPDATE: aan de woede vanuit de Tweede Slaapkamer heb ik in ieder geval niets. Hun daden (zoals het niet uitsluiten van 2G bij essentiële winkels) zijn mede de oorzaak van deze geweldsuitbarstingen, denk ik zo. De toekomst zal aantonen wie er gelijk hadden, namelijk de mensen zoals ik die bang waren voor een (EU geleide) dictatuur (zie documenten hieronder) of de mensen die zeggen dat de maatregelen slechts tijdelijk waren omdat we met een ernstig killervirus moesten dealen.
Op dit moment vind ik bijna 2 jaar gezeur niet tijdelijk. En het einde is nog lang niet in zicht. Ook is er nog steeds géén nieuw kabinet, hoewel alle tekenen erop wijzen dat het niets anders zal zijn dan de voortzetting van het huidige regime. Maar in de tussentijd heeft dit demissionair regime de totale macht in handen.

De Telegraaf meldt zojuist dat er 2 of meer gewonden zijn gevallen. Deze zouden zijn neergeschoten.
Hier de video waar de schoten zijn te horen. Er is weinig te zien. Maar wat een chaos was het. De politie & ME moest vluchten. De grens is bereikt. Ik voel aan alles dat er zéér binnenkort iets groots en ernstigs gaat gebeuren.
Deze waanzin moet stoppen anders komen we (blijvend) in een gewelddadige situatie terecht.

RUPTLY is ook nog bezig met live-streamen.

Ik kwam trouwens via het forum bij Maurice.nl de onderstaande documenten tegen. Ik heb géén bron (was het event201?) maar als het waar is wat er in staat dan is het erg schokkend te noemen. We zitten al bovenaan de tweede bladzijde (fase 4). De weg naar de nieuwe wereldorde, Agenda2030.
De onderstaande documenten kunnen natuurlijk ook een hersenspinsel zijn van een wappie. Maar aangezien de fases nog niet voltooid zijn, is het interessant om de stappen van dit document goed te vergelijken met de politieke besluiten en de maatschappelijke werkelijkheid. Ik zie in ieder geval vele gelijkenissen met het verleden en de weg naar de toekomst.

BLADZIJDE 1
BLADZIJDE 2


UPDATE 20 NOVEMBER 2021
Een krant in het buitenland noemt de rellen van gisteravond een plaatselijke burgeroorlog. Dat vind ik wat ver gaan. Als zo’n demonstratie nu op meerdere plekken gecoördineerd was, dan zou ik dat wel kunnen typeren als een burgeroorlog tegen de staat. Maar dat stadium is zover nog niet. Maar ik ben helaas bang dat dit wel in de (nabije) toekomst zal gaan gebeuren. Dan zitten we midden in een dictatuur en zal één beslissing of extra verzwaring van het regime de doorslag gaan geven.

Grapperhaus noemt de rellen van gisteren simpelweg ‘misdadig gedrag‘. Misdadig gedrag? Zeker. Maar vanuit het verleden weten we dat misdadig gedrag moet worden ingezet om vrijheden terug te winnen. Vrijheidsstrijders worden als terroristen (=misdadig gedrag) weggezet zoals een Nelson Mandela was volgens het toen geldende regime. Maar Nelson Mandela streed tegen apartheid, uitsluiting en discriminatie. En dat is wat er gisteren ook gebeurde, toch?
Het ging niet alleen om een vuurwerkverbod. Het ging om vrijheid. Het ging tegen de “G” maatschappij.
Wat voor de één een misdadiger is, is voor de ander een held. Nog een voorbeeld: een man steelt bij de bakker 4 broden en wordt gepakt. Het blijkt dat hij zijn kinderen moet voeden. Is hij dan een misdadiger? Volgens vele wetten wel. Maar verdient hij straf? In sommige landen gaat je hand eraf bij dit soort “mis” daden. Of noemt u dit een overtreding? Ja, dat kan ook. Maar dan is het niet dragen van een muilkorf of géén afstand houden ook maar een overtreding. Toch kun je er zo maar een boete van over de 100 euro voor krijgen met de huidige regels. TE GEK VOOR WOORDEN. Je wordt dan toch door de wetgeving als een soort van misdadiger weggezet, toch?
Het gaat dus uiteindelijk om nuancering. Het regime heeft tunnelvisie en kan dus niet meer nuanceren. Vandaar dat het helemaal uit de klauwen liep in Rotterdam. En helaas binnenkort misschien ook wel ergens anders.

Maar goed: Grapperhaus zijn bruiloft viel dus in het verleden ook onder “misdadig” gedrag, want daar werden de coronaregels ook massaal geschonden (en terecht, anders heb je géén feestje!) en zou hij een aantekening in een strafblad hebben gekregen. Onder die druk schafte hij de boete van 430 euro + aantekening strafblad af en werd dit alleen nog maar een boete van 95 Euro. Weet u dat nog? Nu is fysiek geweld vele malen erger dan de regels overtreden bij een bruiloft maar beide zouden toentertijd wél een strafblad veroorzaken.
Ik wil ermee zeggen dat deze disproportionele matregelen vanuit het regime leiden tot dit soort geweld. En dit is helaas nog maar het begin. Want een dictatuur pikt het Nederlandse volk gewoonweg niet.
Grapperhaus heeft, denk ik, géén enkel gevoel in zijn donder over hoe mensen zich voelen. Ik zou tegen hem willen zeggen: pak dit signaal op en kijk hoe we dit virus écht een slag kunnen toebrengen. Dat is door hele andere maatregelen dan door afstand houden, testen, muilkorven en handen wassen. Ik doe dat allemaal niet en ben al zo’n 20 maanden niet geïnfecteerd geraakt, óf heb het virus gemakkelijk doorgemaakt ondanks mijn overgewicht.
Hierbij moet ik wel even afkloppen en ook vermelden dat ik alleen woon. Ik heb wel héél veel contact met anderen (leerlingen, tieners en collega’s), dus mijn kans om geïnfecteerd te raken is héél groot. Maar ik ventileer altijd en overal. En ik heb ook nog eens een CO2 meter in mijn lokaal hangen.
Regime, jullie moeten nu echt aan de slag met ventilatie en CO2 monitoring. Vergeet de coronapas, 2G en 3G want de gevaccineerden zijn bijna net zo besmettelijk als de ongevaccineerden. En dáár gaat het fout. Sinds de invoering van de coronapas zijn de infecties door het dak geschoten (zeker toen het kouder werd).
Wat ik trouwens nog steeds raar vind is dat iedereen het Covid19 virus blijkbaar meerdere malen kan oplopen. In het begin geloofde ik dat niet, maar het blijkt toch wel zo te zijn. Met griep kan dat ook. Hm, ik zie steeds meer verbanden. Gommers noemt het niet voor niets een verkoudheidsvirus, toch?


UPDATE: OOSTENRIJKSE JONGEREN WILDEN AGENTEN IN BRAND STEKEN VANWEGE DE CORONAREGELS
Hier nog een voorbeeld van hoe mensen, in dit geval tieners, zo ver kunnen of willen gaan bij onderdrukking.
In Oostenrijk, waar een lockdown voor ongevaccineerden heerst, wilden tieners overgaan tot extreem geweld.
Ze wilden politiemensen in de val lokken en in brand steken. Te bizar voor woorden!
Maar denkt u dat het er genadig aan toe gaat in een willekeurige oorlog? Er vinden dan ook ware slachtingen plaats en dat gaat er ook wreed aan toe. Maar onderdrukking leidt tot dit soort misdadig gedrag.
Hadden we maar geleerd van het verleden. Het is nog niet te laat om tot rede te komen.


UPDATE 20 NOVEMBER 2021 – LANGZAAM GAAN ER MISSCHIEN TOCH WAT OGEN OPEN
Hier een twitter stream over gisterenavond (als hij niet wordt gecensureerd, tenminste). Ik zie kritiek op de rechtsstaat, een slachtoffer met schotwonden aan het woord, en verzet tegen een Coronapas die door de Europese Unie permanent gemaakt wordt. Meer mensen zien het.
Nu nog een groot event dat alle ogen gaat openen en dan massaal de straat op en dit regime afzetten en aanhouden. Want dat is broodnodig.

RTL NIEUWS komt via Twitter met het bericht dat “Verplichte vaccinatie is géén dwang”.
Inderdaad, volgens het advies van de gezondheidsraad is dat ook zo. Verplichte vaccinatie maar met een keuze zoals een boete valt inderdaad niet onder dwang maar onder ‘sterke’ drang. BIZAR!
Clown Hugo had echter beloofd dat er van drang, dwang of coronapas nooit sprake zou zijn. DE LEUGENAAR!
We gaan regelrecht naar een QR code (Digital Green Pass) maatschappij toe. Het kan nog gestopt worden maar dan moeten we als volk snel tot actie overgaan.

RTL NIEUWS met verplichte vaccinatie is géén dwang.
Uitleg drang en dwang vanuit het gezondheidsraad advies.


UPDATE 21 NOVEMBER 2021 – OP MEERDERE PLAATSEN ONRUSTIG IN NEDERLAND
Zaterdagavond was het op meerdere plaatsen in Nederland onrustig op straat. Jongeren gooiden zwaar vuurwerk naar de politie en tijdens een voetbalwedstrijd van de eredivisie (zonder publiek vanwege de coronamaatregelen) konden supporters tot op het veld komen. De politie had de handen vol.
Is dit dan het begin van een burgeroorlog? Ik denk nog niet. Daarvoor moet er, naast gecoördineerde acties, nog iets meer gebeuren, zoals het afkondigen van GRIP 4 of GRIP 5. Het is wel een signaal naar de politiek. Tot hier en niet verder. Echter, ik voorspel u doomsday. Het regime zal de maatregelen na 4 december nog strakker trekken met alle desastreuze gevolgen van dien. Het is immers een EU dictaat. Dat wordt nu wel steeds duidelijker. Maar ook in andere landen zwellen de protesten aan. De Mainstream virus media zal er niet veel over berichten, want die zijn afhankelijk van Brussel.
Maar ik heb hoop dat het regime gaat falen en dat Nederland over niet al te lange tijd weer een vrij land zal zijn.
Want het is nu echt menens geworden. Gommers is een soort van klokkenluider geworden die hopelijk de Tweede Slaapkamer wakker schudt. Want op dit moment is de Tweede Slaapkamer voor een groot deel aan de hand van het regime. Ook al zal de CU tegen 2G stemmen, dan nog staan partijen als Volt, GL, PVDA en Haan als eerste in de rij om vóór te stemmen.
Ik noemde de SP en PVDD verraders. Ik zal, denk ik, niet snel meer op ze stemmen maar ik moet eerlijk zeggen dat ze de laatste tijd erg bijgedraaid zijn. De PVDA is hopeloos verloren, net als Groen Links. Als er ooit een internationaal tribunaal zal komen, dan zullen deze verraders zeker voorgeleid worden. Binnenkort komt het regime met de grote maatregelen. Maatregelen die ons land definitief zal gaan splijten. Maatregelen die ongevaccineerden en gevacineerden lijnrecht tegenover elkaar probeert te zetten. Ik hoop dat de slapende meerderheid van het volk dan zal zeggen ‘genoeg is genoeg‘.
De virus mainstream media moet ook ontmanteld worden. Zij zijn collaborateurs en hangen aan de leidraad van het regime. Ingrijpen en opdoeken is voor nu het beste dat er gedaan kan worden. Daarna een nieuw en onafhankelijk publiek bestel opbouwen met nieuwe mensen.

Ik lees zojuist ook dat de voorzitter van de grootste politievakbond ACP woedend is op het regime. Voor mij een teken dat de politie ook in dubio zit met de maatregelen versus het Nederlandse volk. Ik hoop dat de politie de juiste kant gaat kiezen, dan komt het goed. Alleen samen krijgen we dit regime onder controle. Dit regime verdient aanhouding en vervolging vanwege het in gevaar brengen van onze vrijheid, rechtsstaat én vanwege misdaden tegen de menselijkheid.
Ik heb weer een klein beetje hoop erbij gekregen. De politie is immers onze beste vriend. En dat wil ik graag zo houden. Ze hebben mij een paar dagen geleden ook geholpen toen ik mijzelf had buitengesloten. NOGMAALS DANK!


UPDATE 21 NOVEMBER 2021 – CAMERAMAN NEERGESCHOTEN BIJ RELLEN IN ROTTERDAM
Ik lees zojuist op de Volkskrant site dat er bij de rellen in Rotterdam ook een corona kritische cameraman door de politie is neergeschoten. Deed hij slechts zijn werk of was hij gewoon aan het rellen? Vragen die ik heb waarop nu géén antwoorden gegeven worden. Ergens heb ik een filmpje voorbij zien komen van een neergeschoten slachtoffer. Was dat de cameraman? Als ik zijn video’s bekijk op zijn YouTube kanaal dan is de kwaliteit niet denderend maar hij is wel bij belangrijke protesten, zo te zien. De politie schiet niet zo maar met scherp. Het is te hopen dat er snel duidelijkheid komt. Er zijn, voor zover ik nu weet, 4 of zelfs 5 mensen met schotwonden.


UPDATE 21 NOVEMBER 2021 – VIRUS MAINSTREAMMEDIA
De virus mainstreammedia proberen de rellen en protesten weg te zetten als alleen een vuurwerkverbod protest. maar dat is het natuurlijk niet. Het is het geheel van coronamaatregelen waartegen men protesteert. Kijk maar naar de massale protesten in het buitenland. De beer is los. Die walgelijke mainstreammedia probeert zelfs nu nog te manipuleren. Het zal ze niet lukken.


UPDATE 21 NOVEMBER 2021 – MASSALE PROTESTEN IN VELE LANDEN EN STEDEN
Gisteren en vandaag zijn er massale protesten uitgebroken in vele landen. Ook in Brussel zijn er grote protesten bezig.
Het loopt daar intussen aardig uit de hand. Het volk wordt langzaam maar zeker wakker. Er gaan misschien toch wel mooie dingen gebeuren. Ook het buitenland heeft aandacht voor de onrusten in Europa.

Het is onrustig in Enschede, Groningen en Tilburg. Het lijkt bijna op een burgeroorlog. Maar er ontbreekt nog één ding, namelijk synchronisatie.

Burgemeester Brulboei laat ik maar zijn gal spuwen. Hij belooft ons een strenge lockdown als we ons niet aan de regels houden. Die man is zó dom dat hij nog steeds niet doorheeft dat die regels (3G, 2G en 1G) dé oorzaak zijn van alle ellende. De vaccinaties zijn een fiasco. Gevaccineerden zijn gewoon besmettelijk voor anderen én de beschermingsgraad neemt snel af. Dat Bruls burgemeester is, verbaast mij heel erg. Maar dit heerschap zijn bestuurlijk tijdperk is zo goed als onhoudbaar geworden en hopelijk zal hij zich ooit mogen verantwoorden voor het tribunaal.

We moeten naar de volgende onderstaande zaken gaan om dit Covid19 virus in deze neppandemie nog te kunnen handelen:

1) Ventilatie (altijd en overal!).
2) Luchtvochtigheid checken.
3) CO2 meters op alle openbare gebouwen zoals verpleeghuizen, scholen, bedrijven, kantoren, winkels, etc.).
Dit ter ondersteuning van (1).
4) Drukte zoveel mogelijk vermijden. Dus tijdelijk misschien maar géén grote binnen evenementen meer.
5) Afschaffen van alle G-maatregelen en de coronapas. Per direct.
6) Advies, géén verplichting om afstand te houden en handen te wassen
en misschien ook wel het advies tot het dragen van de muilkorf in winkels.
7) Vrijgeven medicijnen. Intrekken boetes artsen die off label verstrekken.
8) Reclamespotjes met advies om Vitamine D + Zink en selenium te gaan slikken tijdens de wintermaanden.
9) Eerstelijns zorg opnieuw inrichten. Covid19 testen alleen nog maar bij de huisarts en alleen bij klachten!
10) Géén angstverhalen meer op TV. Mensen wijzen op de alternatieve media.


STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET, MAAR U NOG NIET!

Nick

Bronnen: telegraaf.nl, nu.nl, nos.nl, parool.nl, Trouw, Twitter, Ruptly, RTL Nieuws, volkskrant.nl, hln.be, ad.nl, YouTube, viruswaaheid.nl, maurice.nl, Nieuwsuur en nos.nl

Similar Posts