TOENAME SCHURFT – 24/11/2021

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Een opmerkelijk bericht in de krant vandaag: er is een opmerkelijke toename van schurft, buikgriep en oorontstekingen bij kinderen en jong volwassenen. Zo’n bericht triggert mij enorm en dan ga ik op zoek naar oorzaken en bestrijding. Maar bij dit bericht kreeg ik meteen een ingeving. Schurft? Hm, Ivermectine!
En ja hoor, Schurft wordt onder andere bestreden met Ivermectine. Ja, Attje Kuiken (PVDA). Dit medicijn is niet alleen een paarden ontwormingsmiddel maar ook een anti schurftmiddel voor mensen, DOMME DOOS! Echt. De leugen regeert in dit land.
Zou het kunnen zijn dat huisartsen als stil protest Ivermectine voorschrijven tegen een Covid19 infectie maar het weg kunnen boeken onder Schurft? Het is maar een hersenspinsel van mij. Maar ik zou het geweldig vinden als huisartsen een weg hebben gevonden om dit medicijn on label (nou ja, eigenlijk off label) toe te kunnen dienen tegen een beginstadium van de ziekte Corona. Het is tijd voor de waarheid. Het is tijd voor een opstand tegen deze zinloze en totaal niet werkende maatregelen.

Ondertussen worden in Italië de ongevaccineerden geweerd uit horeca, cultuur en sport. Binnenkort zullen ze ook uit het OV worden geweerd, net als in Duitsland het geval is. In Duitsland krijg je 2500 euro boete als je als ongevaccineerde of ongeteste in het OV betrapt wordt. Maar mensen, niets aan de hand. Gewoon doorlopen. De Duitse burgers wisten dat ze fout zaten in de Tweede Wereldoorlog maar dan nog zeggen dat ze het niet geweten hebben. Daar kunnen ze in dit digitale tijdperk nu helemaal niet meer mee weg komen.In Nederland gaan we natuurlijk ook die kant op. Vrijdag een vervroegde persconferentie. Er zijn géén taboes meer.
Ik denk dat we eerst weer een strenge lockdown gaan krijgen. De kans dat scholen ook weer dicht gaan, stijgt. Het basisonderwijs dan vrijwel zeker maar middelbaar onderwijs wellicht ook. We zullen zien. In ieder geval komt de hele donkere periode snel dichterbij.
Het Mensenrechtencollege vindt het nieuwe wetsvoorstel betreffende 2G van het regime in ieder geval beter onderbouwd. Dan weet ik al hoe laat het is. Ook de rectoren van dit college mogen plaatsnemen op het strafbankje bij een toekomstig tribunaal.
Maurice de Hond heeft het over de Fata Morgana van het 2G rendement.

Ook is mijn held Huig P. uit Katwijk veroordeeld tot 10 weken cel waarvan 4 voorwaardelijk, voor het plaatsen van een foto met een lijkwagen en 2 lijken. De begeleidende tekst werd door Rutte en De Jonge als “bedreigend” ervaren. Maar deze 2 heren liegen dat ze barsten want ze kennen Huig P. maar al te goed. Huig P. achtervolgd hen namelijk al maanden op het binnenhof en sprak hen regelmatig even aan. Huid P. heeft tevens een straatverbod opgelegd gekregen en mag nu niet meer binnen 50 meter komen van Pinokkio en de Schoenenprins. Precies genoeg afstand om géén moeilijke dossiervragen meer te kunnen stellen. Het moest zo zijn. Maar de waarheid komt echt wel een keer uit.

Oh ja, en als klap op de vuurpijl: De Wereld Gezondheid Organisatie (WHO) zegt in een verklaring dat er ook grote kans is op Corona nadat je het vaccin hebt gehad. Een eyeopener voor velen zou ik zeggen.


UPDATE 25 NOVEMBER 2021
Hierboven beschrijf ik de theorie van mij dat huisartsen Ivermectine on-label voorschrijven voor off label gebruik. Dat zou zeker kunnen.
Maar vandaag zag ik bij het YouTube kanaal van Pierre Capel een filmpje van een arts die het er over heeft dat vaccinaties het immuunsysteem verzwakken (T-cells) en dat kinderen daardoor puistjes en andere ongemakkelijkheden ontwikkelen. Dat is natuurlijk ook nog een hele ernstige mogelijkheid.

Ook vandaag op het internet nieuws: een longarts die eerst beweert dat de getallen van het aantal gevaccineerden in het ziekenhuis wordt overschat en ook zegt dat gevaccineerden die in het ziekenhuis liggen vaak onderliggende medische problemen hebben.
Oh ja? Goh. En ongevaccineerden dan? Die liggen ook in het ziekenhuis omdat ze onderliggende medische problemen hebben, DOMBO!
98% van de mensen heeft bijna tot géén last van Corona. Ook de ouderen niet. Alleen met zwaar onderliggend lijden heb je een grotere kans op ernstige ziekte of zelfs de dood. Wat in het normale leven ook gebeurde via de griep bijvoorbeeld.
Dit is nu typisch weer framen van zaken. En indirect zegt deze longarts dus ook dat de vaccinaties niet werken want onderliggend lijden was altijd al de oorzaak om opgenomen te kunnen worden. Conclusie: het huidige (vaccinatie) beleid heeft echt, maar dan ook echt gefaald!

Morgen een nieuwe persconferentie. Als het regime de boel te strak aantrekt breekt de pleuris weer uit. En het gaat niet lang meer duren voordat deze protesterende groep te groot voor de veiligheidsdiensten gaat worden. Anarchie en chaos liggen op de loer. Zelf in Nederland. Wie had dat gedacht. Nou, in de knoflooklanden is het al geruime tijd een hele grote puinhoop. Maar de mainstream virusmedia houdt de berichten daarover achter of publiceren genuanceerde ANP of Reuters artikelen.
Ik ga morgen weer niet luisteren en/of kijken want ik kan die koppen niet meer aanzien of horen. Ik sloop terplekke mijn spullen van woede.
En ik moet juist spullen gaan sparen. Ik ben aan het preppen. Dat is voorbereiden op de donkere periode waarbij misschien wel voedseltekorten zijn of nutsvoorzieningen tijdelijk gaan uitvallen. Alles kan in deze omgekeerde wereld.
Ik heb ook geruchten gehoord dat de dokwerkers en wegtransport op 1 december grote en belangrijke plaatsen gaan blokkeren. Dat kan dus lege supermarkten tot gevolg hebben. Het zijn maar geruchten. Maar dit soort mensen ken ik goed. Ik geef ze dagelijks als jonge exemplaren les.
Ze zijn goed in netwerken en zijn een belangrijke schakel in onze voedselvoorziening en transport. Als dat stil komt te liggen dan komen er echte problemen. Ik wacht af.


STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET, EN IK HEB WEER EEN BEETJE HOOP!

Nick

Bronnen: telegraaf.nl, ad.nl, nu.nl, maurice.nl, youtube.com, Pierre Capel, apotheek.nl en twitter.com

Similar Posts