UITLEKKEN NIEUWE MAATREGELEN – 25/11/2021

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Zojuist lees ik op de Televaag dat er al wat maatregelen bekend gemaakt uitgelekt zijn.

– Het onderwijs blijft open (wel met aanvullende maatregelen -> MUILKORVEN weer terug in het basis- en voortgezet onderwijs,
ben ik bang! En/of testbeleid aanscherpen?)
– Uitgaanssector om 17.00 uur dicht. Dat gaat inhouden dat onze jeugd en jongvolwassenen weer meer bij elkaar thuis gaan zitten.
Nul effect dus.
– Niet essentiële winkels ook om 17.00 uur dicht. De Gamma, kapper, etc. dus al om 17.00 uur dicht.

Wat er verder nog gaat gebeuren weet ik niet. We zullen mogen zien. Ik verwacht nog géén 2G op het werk. Nog niet.
Mijn huidige manier van leven gaat nog even door zoals het altijd al ging. Ik maak mij voor nu nog het meeste zorgen over die muilkorven op school. Ik draag géén muilkorf meer, maar ik moet er niet aan denken dat ik weer de gehele dag tegen die dingen loop aan te kijken. Verschrikkelijk!

UPDATE:
Gideon van Meijeren van Forum van Democratie wordt in deze video weer meerdere malen het woord ontnomen door de voorzitter Vera Bergkamp (D666). Ze zet gewoon steeds zijn microfoon uit. Ik vind het te gek voor woorden dat een normale discussie niet meer kan in de Tweede Kamer. De komende dagen zullen er wel weer mainstreammedia berichten in de kranten en op tv komen die het FvD en personen daarvan gaan framen. Om het volk weer af te leiden van de harde waarheid. De leugens die door dit kabinet worden verspreid, zouden nu toch wel op moeten gaan vallen.


UPDATE 26 NOVEMBER 2021
Nou, de nieuwe maatregelen zijn weer bekend gemaakt.
Wat ik al verwachte is uitgekomen: de muilkorven in het onderwijs komen terug én de niet essentiële winkels gaan om 17.00 uur dicht.
Ik verwacht dat deze maatregelen niet gaan helpen, want muilkorven werken niet en de winkels eerder dicht help ook niet want dan wordt het gewoon drukker. En dus meer kans op infecties zou je zeggen.
Er is deze week wel een daling geconstateerd door de modelleurs van Maurice. Ik ga er maar vanuit dat het klopt.
Maar deze maatregelen zullen daar niets aan toevoegen.
Dit regime heeft nog niet de nucleaire optie ingezet, namelijk 2G, 3G op het werk, winkels en in het onderwijs. Maar dat is een kwestie van tijd, want het is namelijk EU beleid.
Dus de trigger, het grote event is aanstaande maar nog even uitgesteld. Ondertussen gaan de financiële problemen gewoon door.
De spaarrentes bij banken gaan verdwijnen. Sterker nog: je gaat juist geld betalen om het bij de bank te mogen stallen.

SCHOLEN
Ik merk bij mij op school dat men het maar erg koud vind. Het is ook best fris op de gangen. Onze kantine wordt goed gelucht.
Maar de lokalen? Ik betwijfel het ten zeerste. Kou is erg vervelend. In mijn lokaal staat er één raam open, heb ik centrale ventilatie, een eigen industrieventilator en een CO2 meter. Deze meter is mijn leidraad. Gaat hij richting de 800 ppm? Dan raam erbij open en ventilator harder.
Ja, het wordt dan kouder maar wel veiliger. De luchtvochtigheid hou ik natuurlijk ook in de gaten.
De muilkorven komen terug. Verschrikkelijk!
Ventilatie en CO2 meter is het enige dat infecties tot een minimum beperkt of zelfs uitsluit.

AFGESPLITSTE KAMERLEDEN BUITEN SPEL
Het nieuws waar ik vandaag het meest van schrok was het feit dat afgesplitste Kamerleden niet mee mogen stemmen over de coronamaatregelen. Dit vanwege het door het regime ingestelde coronabeleid of iets dergelijks.
Dus de weg naar de dictatuur is al lang ingezet en praktisch al lang bezig.
Het is géén 5 voor 12 meer, Nee, het is 5 over 12. Het is voor nu te laat. Het slapende volk zal wakker moeten worden en het heft in eigen hand moeten nemen om het tij nog te keren. Pas dan zijn we van deze onzin af. Maar dat is een hele grote stap. We zullen zien. Het jaar 2021 is nog niet voorbij. Nu nog de formatie op slot en eventuele nieuwe verkiezingen uitstellen want er is alweer een nieuwe mutatie.
Oh Hans, doe de deur op slot!
Den Haag doet maar even preventief de stad op slot. NOODBEFEHL van kracht…

2G / 3G
De 2G en 3G maatregelen zijn er dus nog niet. Maar de weg naar de dictatuur is reeds lang geleden al ingezet. Mensen om mij heen lachen mij al meer dan een jaar uit en geloven niets van wat ik zeg en heb gezegd. Maar al mijn oude berichten teruglezend, kom ik wel degelijk tot de conclusie dat in ik 99% van de gevallen juist zit. Mijn voorspelling blijft staan. De dictatuur in de vorm van China 2.0 is dichterbij dan we denken. Maar het Nederlandse volk is, als het boos is, onvoorspelbaar. Zou de bevrijding dan toch uit Nederland gaan komen?
Zover is het nog niet. We wachten de volgende persconferentie weer af.


UPDATE 27 NOVEMBER 2021 – OPEN BRIEF AAN RUTTE
Ik kwam vandaag een mooie open brief tegen gericht aan Mark Rutte.

STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET, EN IK HEB WEER EEN BEETJE HOOP!

Nick

Bronnen: telegraaf.nl, ad.nl, nu.nl, maurice.nl, geenstijl.nl, youtube.com, Pierre Capel, apotheek.nl en twitter.com

Similar Posts