2G – 14/11/2021

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Vanochtend heeft Maurice in een brief aan de Tweede Kamer uitgelegd dat het invoeren van 2G een brug te ver is.
Lees hier het stuk van Maurice de Hond.
Ik vind dat de hele coronapas (2G & 3G) een misdaad is tegen de menselijkheid. Het sluit bepaalde mensen (zoals ik) compleet uit.
Want ik weiger mij te laten vaccineren en te testen. Niet alleen uit principe maar ook omdat ik weet dat deze pandemie nep is.
Ik heb niemand zien neervallen op straat (behalve in het leugenachtige China) en ik ken persoonlijk slechts een handjevol mensen die een snotneus, griepje of stevige hoofdpijn van Corona heeft gehad. De overheid weigert om een oud en werkend medicijn zoals Ivermectine toe te laten. Waarom?
Daar zitten hele grote belangen achter. En dat klopt dus niet als de mensheid in groot gevaar zou zijn. Als de slapende mensen nu gewoon eens wakker worden en goed onderzoek gaan doen en de juiste vragen stellen, dan komen ze er vanzelf achter deze nep pandemie niets anders is als een griepseizoen. Het ene jaar erger dan het andere. Maar het Covid19 virus is misschien wel agressiever dan het griepvirus, echter het regime weigert om de juiste maatregelen te nemen. Want als ze dat zouden doen, dan vervallen alle oude maatregelen en gaan ze nat.
Ze hebben ondertussen ook de gehele zorg wegbezuinigd en overgegeven aan malafide zorgverzekeraars. Het grootkapitaal is de baas van ons allemaal. Wij zijn de slaven van dit systeem. En een nieuw systeem komt eraan, want het oude is kapot. De rijkdom wordt vanzelf weer getransfereerd naar het nieuwe, communistische systeem (Agenda 2030).

Maar goed: 2G en 3G. Als ze binnenkort besluiten dat 2G en 3G ook voor het werk en bepaalde winkels gaan gelden, zal ik mij zelf gaan verzetten. Meer dan ooit. Mijn werk zal dan óf thuis plaatsvinden óf ik ben gedwongen om mij ziek te melden. Ik kan niet werken en leven in een maatschappij die mensen uitsluit en discrimineert. Ik wil niet leven in een maatschappij waarin je constant moet aantonen dat je gezond bent. We leven in een Technocratie waarin ‘deskundigen’ het voor het zeggen hebben en daardoor krijg je een technisch geleide maatschappij in plaats van een sociaal, open en creatief geleide maatschappij. Technocratieën leiden tot totalitarisme en dus uiteindelijk tot fascisme en oorlog. U bent gewaarschuwd. Het verleden heeft het meerdere keren bevestigd welke kant we opgaan.

Dit regime rommelt ons een regelrechte dictatuur in, zoals, denk ik, wereldwijd is afgesproken via schimmige deals of ander soort afspraken.
Australië is een groot voorbeeld daarvan. De mensen daar leven min of meer al in een dictatuur. Ik hoop dat het volk snel gaat ingrijpen en deze misdadigers die zich politici noemen, eigenhandig zal aanpakken en berechten.

Ikzelf zal nooit toegeven aan totalitaire en dictatoriale regimes. Ik zal ze eerst juridisch maar als het niet anders meer kan, desnoods met geweld bestrijden. Ik heb het recht mijzelf te verdedigen tegen criminelen. Ik kan mij nog goed de beelden herinneren in China, toen een verzetsstrijder voor de aanrijdende tanks ging staan. Veel heeft het niet geholpen. Er was te weinig steun. En zie hoe China er nu voor staat:
totalitair, dictatoriaal en technocratisch. China zal binnen 2 jaar (of eerder?) Taiwan met geweld gaan inlijven. Het Chinese volk leeft in een sociaal krediet systeem. Er zijn bruinhemden genoeg in Nederland die dat best wel zien zitten. Een veilige en goed gecontroleerde maatschappij. Maar vroeg of laat betaalt iedereen de rekening. Geen sociale cohesie, leugens, verraad, uitsluiting van de andersdenkenden. Is dat wat u wilt?

We zullen als Nederlandse volk snel moeten handelen om deze waanzin op tijd te stoppen. Onze rechters beschermen ons ook al niet meer.
Ik ben bang dat het regime een aantal (D666) rechters onder controle heeft en die behandelen alle Covid19 gerelateerde rechtszaken.
Het is echter al vijf over twaalf en dus schat ik de kans op een vreedzame oplossing op nul. Maar hoe dan wel?
Als 25% van het Nederlandse volk opstaat of de media de echte waarheid eens gaat publiceren, dan is het snel voorbij. Maar wanneer gaat men de ogen openen?


UPDATE – GRIEPGOLF IS BEZIG
Er zijn ook vandaag weer vele testafspraken bij de GGD gemakt. DOM!
Mensen, de griep is weer lekker bezig en ik bedacht mij opeens het volgende:
Stel dat Corona endemisch is geworden zoals ik al lange tijd denk.
Dan blijven er nog maanden niet actieve virusdeeltjes achter bij de mensen die geïnfecteerd zijn geweest.
Stel dat deze mensen griep en bijbehorende klachten krijgen en zich vervolgens laten testen, want in de media horen ze dat Corona weer opkomt. Een PCR test (met een veel te hoge duplicatiefactor!) toont deze niet actieve restdeeltjes feilloos aan (maar de griep niet!) en dus worden deze mensen, terwijl ze griep hebben, meteen als Covid19 geïnfecteerd te boek gezet. Als deze mensen wat ouder zijn, dan neemt de kans op ziekenhuis opname voor hun griep natuurlijk toe! Dus als ze in het ziekenhuis terecht komen (wat in voorgaande jaren ook gebeurde), dan staan ze meteen te boek als Corona patiënt (zelfde symptomen als de griep) maar ze hebben de GRIEP en géén Corona!
De mensen raken in paniek en schreeuwen om nog strengere maatregelen.
Deze situatie is nu precies wat er gebeurt, denk ik. De facto heeft de griep dus de corona overgenomen (maar dat is nog niet goed zichtbaar, denk ik zo).
Maar volgend jaar zal de PCR test dan, als het goed is, niet meer zoveel uitslaan. Tenzij ze een test gaan maken die griep én corona detecteert, En dan zijn we definitief de klos want dan blijven de maatregelen voor altijd gelden. Ik denk dat ze dat donders goed weten en toch deze maatregelen doorzetten om hun verborgen agenda uit te kunnen blijven voeren.
Dus stoppen met testen heeft, in die zin dan dit jaar nog, weinig zin (voor dit jaar), want als je in het ziekenhuis terecht komt, krijg je toch wel het predicaat “Covid”. We zitten in een gigantische tunnelvisie opgesloten. Stel dat mijn theorie waar is. Dan zitten we nog een jaar vast aan corona. Daarna gaat men PCR testen maken voor griep én corona en zij we definitief de Sjaak. Want elk jaar liggen de ziekenhuizen vol.
In Oostenrijk heeft mijn theorie al grote gevolgen. en de virus media blijft het volk opstoken met desinformatie. Het is tuig van de bovenste plank. Thuis vinden nog steeds de meeste besmettingen van griep of Covid19 plaats. Maar de horeca krijgt de schuld.

UPDATE – ONGEVACCINEERDEN KRIJGEN IN OOSTENRIJK 1450 EURO BOETE ALS ZE NAAR BUITEN GAAN
De miljoenen ongevaccineerde mensen (vanaf 12 jaar!) krijgen in Oostenrijk vanaf morgen 1450 euro boete als ze naar buiten gaan. Want voor hen geldt morgen een lockdown van 10 dagen. Dit is onze toekomst. Een chaotische dictatuur gestoeld op de puinhopen van onze Westerse democratie. Zelfs dictator Alexander Lukashenko van Wit Rusland gaat niet zo ver. En de slapende of zwijgende meerderheid van Oostenrijk heeft dit zomaar laten gebeuren.

2G komt naar Nederland. Dat is, vind ik, al redelijk vergelijkbaar met wat er in Oostenrijk gebeurd. Dit is de reden dat ik al jaren géén 4 en 5 mei meer kan vieren. Ik zag deze situatie al jaren geleden aankomen. De mensheid zit op een dood spoor. Ik vind het onbegrijpelijk dat de meerderheid van de mensen zo’n angst en tunnelvisie kunnen hebben. Niet ik ben geradicaliseerd, maar de meerderheid, die is geradicaliseerd! Zo erg dat ze nu fascistisch denken en discrimineren. Mijn hart is gebroken. Ik zie die angstige, achter muilkorven verscholen blikken om mij heen.
Dit pad leidt naar een totale oorlog (de vierde wereldoorlog). Want ik heb al meer gezegd dat de Derde Wereldoorlog nu bezig is. Stilletjes holt deze oorlog alles uit, inclusief de rechten van de mens. En daarna, als een dief in de nacht, breekt de echte pleuris (armageddon) uit.
Ik zie géén hoop en ik zie géén verbetering. We gaan met z’n allen richting de exit. het is echt game over en het zij zo. Wij mensen hebben het ons zelf aangedaan en we zullen onze straf krijgen. Maar de natuur, kinderen en dieren zullen ook ultiem gaan lijden. Ik zal het de mensheid nooit kunnen vergeven.
Ik ga me morgen laten vaccineren en zal voortaan braaf D66 gaan stemmen. Oww, wacht……….


UPDATE 13 NOVEMBER – HEK OM SINTERKLAAS OM ONGEVACCNEERDEN TEGEN TE HOUDEN
In deze YouTube video is te zien dat er een hek bij de aankomst van Sinterklaas wordt neergezet om ongevaccineerden tegen te houden om een kijkje te nemen. Het hek was dus niet geplaatst om drukte tegen te houden, puur om ongevaccineerden zonder test tegen te houden.
Want bij deze optocht (buiten!) gold een 3G regel. Hoe ziek in je hoofd ben je als burgemeester (Peter Snijders, Zwolle?) dat je dit besluit neemt. Het is gewoon hoogverraad. Als het waar is moet deze meneer ook voor het gerecht gedaagd worden. Dit is ontoelaatbaar.
Maar mensen, slaap rustig door. Zwijgende meerderheid, blijf je kop maar houden want het houdt wel een keer op, toch?
Ik weet en ik voel dat jullie straf vroeg of laat op jullie neer zal dalen.


UPDATE 15 NOVEMBER 2001 – VIDEO VAN DIE “KRANKZINNIGE” BAUDET.
De Tweede Kamer weet zich géén raad met al die “extreem rechtse” uitspraken van Baudet (Forum van Democratie). Ze stemmen daarom zelfs zijn zinnige moties weg. Puur omdat ze zijn uitspraken véél te ver vinden gaan. En toch blijkt Baudet keer op keer gelijk te hebben.
Deze korte video is in maart 2021 gemaakt. Hierin voorspelt Thierry Baudet de 2G methode. Nog vér voordat het hier ingevoerd was.
Hier nog een artikel waarin ze Baudet weer eens framen. Want hij komt steeds dichter bij de waarheid. Ik zie een grote gelijkenis met de jaren 1920-1930.
Arno Wellens, een hele bekende economische onderzoeksjournalist zegt in deze video dat de Coronapas (= GreenPass = Digitale ID al in 2014 door de EU is bedacht. Het is géén toeval, het is allemaal al lang vastgesteld. WORD WAKKER!

De invoering van 3G is al een feit. 2G komt eraan en ook op plaatsen die essentieel zijn voor iedereen, zoals werk of school.
Ik geloof in het goede en het kwade. Het kwade is heden ten dage bezig met een opmars. Het beest (o.a. D666) laat mensen markeren en brengt chaos in onze maatschappij (Ordo Ab Chao) om mensen in angst te laten leven zodat ze alle vrijheid inleveren voor schijnveiligheid.
Het is in het verleden gebeurd en het gebeurt nu weer. De mensheid heeft niets geleerd en de angst voor een virus met een IFR bijna gelijk aan die van de griep heeft geleid tot deze bizarre situatie. Maar dat was nodig om te maskeren dat ons Westerse systeem op instorten staat. Dáár zit de grootste uitdaging. De overgang van een vrije naar een totalitaire en gestuurde maatschappij zal ons de das om gaan doen.
Ik had hoop dat de mensen het op tijd zouden zien, maar dat is tot nu toe helaas niet gebeurd.

Point of no return is de invoering van 2G op essentiële plaatsen. Nog vóór 2022 zal het beest zich laten zien.
De opmaat naar WW4 is zó zichtbaar. Mijn voorspelde grote event(s)? De invoering van 2G en 3G is er één van, maar hét grote moment komt daarna. De complete ineenstorting van wat ooit onze Westerse maatschappij was.
En ik weet nu al wie de schuld krijgt: alle (on)gevaccineerden die hun werk neerleggen en in verzet gaan om deze markering van het beest tegen te houden. De door mij voorspelde toekomst wordt binnenkort een feit en mijn toekomst is daardoor onzeker geworden.
Maar mijn principes zullen mij de juiste weg wijzen. Er is wel grote kans dat ik alles kwijt ga raken: mijn baan, mijn huis, mijn bezittingen, etc. Het is naar mijn mening een keuze voor de goede kant van de zaak en dus de juiste.
Maar ik ben niet vergevinggezind. Er komt een tijd dat ik al mijn bezittingen ga terugeisen en zal terugkrijgen.

STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET, MAAR U NOG NIET!

Nick

Bronnen: telegraaf.nl, nu.nl, volkskrant.nl, ad.nl, YouTube, blckbx.tv, maurice.nl, Nieuwsuur en nos.nl

Similar Posts