|

BERICHTEN VAN WEEK 38 – 24/09/2022

Hieronder wat berichten die ik deze week heb verzameld. Er is deze week veel gebeurd. De Amerikaanse beurzen hebben weer véél verloren en de Dollar is weer sterker geworden ten opzichte van de Euro. Het gaat steeds slechter.
Sommige mensen denken dat dit nog 2 jaar gaat duren, maar ik denk dat het allemaal nu snel zal gaan. In dit tempo zijn alle lage- en middeninkomens begin maart 2023 persoonlijk failliet. En dan begint het pas….
Voedseltekorten, dalende Euro en beurzen die crashen. Het gaat echt fout. Het is bizar dat ik voor 1 liter zonnebloemolie al bijna 4 euro moet betalen. Veel producten zijn al 50 procent in prijs verhoogd. De hyperinflatie heeft nu definitief zijn intrede gedaan in onze fragiele economie.
Kees de Korte heeft het in deze YouTube uitzending over het gepruts van de Centrale banken. De buffers van deze banken slinken. En dat is gevaarlijk.

Tijdens Prinsjesdag is er door het regime een “Historische Koopkracht reparatie” aangekondigd, maar in de praktijk was er een hoop gedoe in Den Haag. De boeren wilden komen demonstreren tegen het regime en koning maar werden via een noodbevel uit de stad geweerd. Echter vele demonstranten en boeren hadden zich onder het deugvolk gemengd en waren goed hoorbaar toen de koets langsreed. De omgekeerde vlaggen waren op TV ook goed te zien. Dit is nog nooit eerder voorgekomen voor zover ik weet. Het volk wordt langzaam wakker. Ook bij de balkonscene waren de demonstranten goed hoorbaar.

Ook in Iran waren er deze week vele protesten tegen het doodslaan van een jonge vrouw door de zedenpolitie omdat ze géén hoofddoek ophad. Ik hoop dat dit klereregime snel zal vallen. En dat mag van mij met grof geweld gebeuren. Bij mij is er géén plaats voor een intolerant en fascistisch regime.

Er zijn in Duitsland al 4 voetballers gediagnosticeerd met kanker. Maar dat komt vast door het klimaat en heeft natuurlijk niets met de Corona prikjes te naken. SARCASM OFF
Er is ook nog een top talent op het gebied van surfen uit Hawaii onverwachts overleden. Misschien was het water wel te warm door de klimaatveranderingen.

Het regime stapte massaal op tijdens de speech van Thierry Baudet. Ik had er al eerder over geschreven.
Hier de complete speech van Baudet en het gevolg. Hoe langer ik naar de speech kijk, hoe meer ik het regime ga verafschuwen. Er komt een tijd dat onze vrijheid van meningsuiting nog verder wordt beperkt. Ik zal dat echter nooit accepteren. Dit regime (en de voorzitter van de Tweede Kamer) hoort achter de tralies. Ik ben er zó klaar mee.
Ons hele land is naar de klote gebracht. Vooral VVD, CDA en D666 zijn de grote schuldigen. Het volk zal gaan lijden. Maar aan de andere kant is dat ook hun eigen schuld. Zij hebben immers vorig jaar maart op deze foute partijen gestemd. De grote crash moet nog komen, maar eerst volgen er kleinere events…
En die heks Kaag maar huilen dat onze democratie in gevaar is. Ja, door jou en dat kut D666!
U bemerkt dat ik helemaal klaar ben met de partij D66, maar ook een aantal mensen achter deze partij vind ik eigenlijk hele enge ondemocratische figuren. Zo’n Kaag, Paternotte en Sjoerdsma zijn in mijn ogen niets anders dan landverraders. Ze hebben onze democratie en mensenrechten geschonden met hun coronabeleid en zouden daarvoor aangehouden moeten worden. Ik snap niet dat mensen op D666 of Volt stemmen. Vanwege het klimaat of die vreselijke SDG’s? Juist dit soort partijen maken het klimaat kapot met hun biocentrales en lidmaatschap van een derde partij als het World Economic Forum dat weer bestuurd wordt door ongekozen leiders.

Met de invoering van het energieprijs plafond zijn er enkele energie producerende bedrijven die hun tarieven met tientallen procenten hebben verhoogd. Je kan goed zien welke bedrijven fout zijn (Zoals Eneco, Greenchoice en Essent) in deze roerige tijd. Gelukkig is de toezichthouder ACM op de hoogte en gaat hopelijk snel ingrijpen.
ABN Amro vind het allemaal nog wel meevallen met de energieprijzen en ziet géén noodzaak voor steunmaatregelen. Deze bank vind niets nodig en wordt ondertussen bedreigd met een overname door BNP Paribas.
Straks zijn alle banken in buitenlands bezit. Een slecht scenario voor Nederland. Maar eigenlijk zijn we zijn de facto al in buitenlandse handen. We zijn domweg allang bezet gebied…
De marktwerking is ernstig verstoord. We zitten eigenlijk al in een communistisch systeem. Nu nog de bijbehorende onderdrukking en het feest is compleet.

De Televaag komt met het bericht dat er 10.000 Corona patiënten erbij zijn gekomen in één week. Dit bericht verschijnt natuurlijk met de start van de nieuwe vaccinatiecampagne. Mijn advies naar de mensen blijft: DOE HET NIET! De prikjes kunnen ernstige bijwerkingen hebben. En wie laat zich nu vaccineren tegen een virus dat de laatste tijd voor de meeste mensen niet meer gevaarlijk is? Gelukkig loopt het prikken nog niet storm.
Ik zag trouwens vandaag bij de groothandel nog een tweetal mensen met muilkorven. Ik vind het onnatuurlijk en verschrikkelijk om te zien dat mensen zó bang zijn gemaakt en blijf dan ook van mening dat de schuldigen hieraan de hoogst mogelijke straf verdienen.
De mainstream media heeft altijd aan de kant van het regime gestaan betreffende het Coronabeleid. Dat gaat ze vroeg of laat opbreken. Toch zijn er gelukkig ook nog hoopgevende berichten over de kritiek op het coronabeleid, zoals door het Parool, waarin staat dat vaccinatie dwang indruist tegen de vrije keuze. Zeker omdat een vaccinatie NIET beschermt tegen infectie. Dus de gebruikte leus “Je doet het voor een ander” is invalide en werkt dus niet.

Rob Elens, een huisarts die als eerste antimalaria medicatie aan zijn Corona patiënten voorschreef, wordt vervolgd door het Medisch Tuchtcollege omdat hij deze medicijnen illegaal voorschreef aan zijn zieke patiënten.
Echter, al zijn patiënten (totaal 10, dacht ik) genazen van Corona met behulp van die medicijnen. Volgens mij heb ik het er al over in de eerste berichten van dit blog (2020). De Schoenenprins had deze medicijnen verboden omdat experimentele vaccins alleen maar worden toegelaten als er géén medicijnen voor een ziekte voorhanden zijn. Deze arts wordt door het AD als omstreden omschreven, maar deze man is een normale huisarts die gewoonweg mensen in nood wilde helpen. eens komt de waarheid uit en dan vind ik dat alle mensen die deze arts als oud vuil hebben beschuldigd voor een tribunaal dienen te verschijnen.

In het AD (Waterweg) stond deze week het bericht dat Daniël Gerritsen is veroordeeld tot een taakstraf wegens huisvredebreuk en belediging van een agent tijdens de Kerstmarkt in Vlaardingen. Deze Kerstmarkt (buiten) was alleen te bezoeken met een muilkorf én Corona toegangsbewijs (QR Code). Daniël was het daar begrijpelijk niet mee eens en ging zonder pas naar binnen. Daar werd hij toen aangehouden. Zie dit oude blogbericht van mij. Zo achteraf gezien blijf ik mij verbazen hoe dit kon gebeuren. De politie is zó fout geweest in deze zaak, dat ik vrees dat als er in de toekomst weer zoiets gaat gebeuren, de politie wéér de verkeerde kant zal kiezen. En dat brengt hun veiligheid ernstig in gevaar. Ik hoop niet mee te hoeven maken dat groepen mensen politie of boa’s te lijf gaan als een crisis escaleert, want daar schiet echt niemand wat mee op. Vrede en tolerantie zijn hier de oplossing. Maar tolerantie was tijdens de corona ver te zoeken. Discriminatie van ongevaccineerden (coronapas/3G) en inperking vrijheid om te demonstreren waren naar mijn mening de grootste misdaad tegen de menselijkheid aller tijden. En de politie heeft daar helaas ook aan meegedaan.
Daniël Gerritsen deed trouwens later mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Alleen al omdat hij de moed had om tegen de QR code te demonstreren heb ik toen op hem gestemd. Maar ik was helaas bijna de enige. Hij heeft toen helaas te weinig stemmen gekregen en dus nul zetels behaald.

Een opmerkelijk bericht in het AD over het schrappen van een succesvolle serie “Het Dorp” met acteur Huub Stapel. Deze serie is erg populair maar wordt nu opeens getopt. Men weet niet waarom. Nou, ik weet het wel. Twee weken geleden zag ik een fragment dat Huub Stapel een oud minister (Cora van Nieuwenhuizen) op haar lobbyplaats zette. Natuurlijk heeft zij vervolgens gelobbyd om Huub Stapel van de TV te weren. En blijkbaar met succes. Ook hier weer een schoolvoorbeeld van het Old Boys Network.

Oh ja, we hadden de koudste 18 september ooit gemeten. Komt dat ook door de klimaatverandering? Ik geloof die bullshit gewoonweg niet meer. En nu we een week verder zijn kan ik concluderen dat het in de ochtend echt koud was. Maar de verwarming kan bij mij niet meer aan want ik heb het gas uitgezet. En ik ben niet de enige die dat heeft gedaan.

Ik hoop dat Hugo de Jonge snel zal struikelen over dit bericht. Het ministerie was al vroeg op de hoogte dat de mondkapjesdeal van Sywert van Lienden een commercieel oogpunt had. Maar van Lienden is natuurlijk voor de bus gegooid door de Schoenenprins himself. Deze clown was er natuurlijk vanaf het begin bij betrokken, ook al heeft hij dat tot op de dag van vandaag steeds ontkend.

Al deze berichten zijn weer het bewijs dat ons Westerse systeem op omvallen staat. Maar dat was zeker niet nodig geweest. Op dit moment is er overal een tekort aan personeel. Maar binnenkort zal de situatie omkeren. Dan zal er véél personeel worden ontslagen vanwege de haperende economie door de hoge inflatie, stagflatie, dure grondstoffen, producten en diensten.
De vele werklozen zullen een aanslag worden op onze welvaart en uitkeringen. Klanten van producten die niet echt direct nodig zijn, lopen de winkels voorbij. Het doemscenario zal werkelijkheid gaan worden. Wanneer? Ik verwacht het ergens in het eerste kwartaal in 2023 (maar het kan ook zomaar eerder). Het zal een ongekende situatie gaan worden. Ik moet er maar even niet meer aan denken…

De voorman van het Amerikaanse FED heeft gezegd op het beste te hopen maar je ook klaar te maken voor het slechtste. Echter HOOP vormt géén onderdeel van het economische systeem. Dus eigenlijk haal ik uit de woorden dat de situatie zeer, zeer ernstig is. Ik zie géén enkele reden dat de inflatie wordt beteugeld door hogere rentes. Want als dat gaat gebeuren zullen de zuidelijke Europese landen omvallen (en daarna de Noordelijke landen).
Het feit dat de inflatie het hoogst is bij de energie, zegt genoeg. Een energie prijsplafond brengt de huidige vraag naar de schaarse energie niet omlaag, dus inflatie blijft daar aanwezig. En daardoor dus prijsverhogingen. Een vicieuze cirkel dus. En als de vraag naar energie sterk zal dalen hebben we weer een ander probleem. Dat van werkloosheid en afgeschaalde productie. Dat kan zomaar een voedselcrisis of andere tekorten (bijvoorbeeld medicijnen) veroorzaken.

Hoe dan ook, het is foute boel. We gaan in ieder geval op weg naar een “hete” herfst en winter.

UPDATE: Ministers overwegen stappen tegen Pepijn van Houwelingen (FvD) om nazi-tweet.
Het blijkt dat Peppijn van Houwelingen van Forum van Democratie een tweet heeft geplaatst waarin de SDG vlag doormiddel van Photoshop is vervangen door een Nazivlag. De betrokken ministers op de foto overwegen aangifte tegen van Houwelingen. Hoezeer ik ook het regime veracht, zelfs ik vind dit een stap te ver. Ja, ik bespeurde zeker al fascistische trekjes bij het regime tijdens de Corona tijd, maar de Nazivlag? Dat vind ik echt véél te ver gaan. Had er dan een WEF vlag in gefotoshopt. Dan had ik er hard om gelachen. Maar ik vind dit echt een NO GO.
Natuurlijk heb ik het coronabeleid ook wel eens vergeleken met de periode 1930 – 1940. Maar daar bedoelde ik zeker niet de Nazivlag mee. Eerder het opkomende fascisme en discriminatie. Maar in de huidige tijd zijn dit soort zaken weer snel vergeten. Maar goed. Dat het FvD kritiek heeft op de SDG doelstellingen, begrijp ik zeker. Deze doelstellingen klinken dan ook te mooi om waar te zijn en zijn naar mijn mening top->down opgesteld. Maar ik begrijp óók dat de ministers stappen overwegen. Dit doet het gedachtengoed van het FvD zeker géén goed. Wat een super domme zet is dit nu weer. Zoiets verwacht ik eigenlijk van Baudet, niet van Peppijn van Houwelingen!
Peppijn schijnt de tweet zelf weer weggehaald te hebben en heeft de vlag vervangen door de Hamer en Sikkel (onderstaande foto) omdat die beter bij de SDG doelstellingen zou passen. Dat vind ik wel een acceptabelere foto.

UPDATE: Sjoerd Sjoerdsma van D66 noemde enige tijd geleden het Tweede Kamerlid Bosma en de partij PVV “Extreem Rechts”. Dat staat eigenlijk gewoon gelijk aan Nazi vergelijking. Dus D666 gaat ook niet vrijuit in dit soort uitingen en discussies.

Bron: twitter.com

DE TOESTAND IS ZËÉR KRITIEK; ER IS GÉÉN WEG MEER TERUG

Nick

Bronnen: youtube.com, telegraaf.nl, nu.nl, rijnmond.nl, maurice.nl, twitter.com, parool.nl, ad.nl en nos.nl.

Similar Posts