IK GA FAILLIET (VROEG OF LAAT) – 21/09/2022

Nadat het regime op het laatste moment bekend maakte om een prijsplafond voor energie in te stellen, wist ik meteen al dat het niet genoeg zou zijn. Ze zijn er trouwens ook nog niet uit hoeveel een kiloWatt uur of 1 kubieke meter gas op dit moment precies kost. Het kan dus zomaar zijn dat ze de huidige prijs als plafond aanhouden en gaat niemand er dan op vooruit.
Deze losers hebben totaal géén raakvlak meer met de realiteit en met hun kiezers. Ik heb even uitgerekend wat mijn situatie ná januari zal zijn. Kort gezegd: ik ben dan persoonlijk failliet. Nu betaal ik afgerond zo’n 25 Eurocent per kiloWatt uur. Maar na januari 2023 ga ik het variabele tarief betalen dat inmiddels dan tussen de 70 en 100 Eurocent zal zijn, denk ik zo maar. Dat betekent dat ik nu voor mijn stoom ongeveer 200 Euro per maand kwijt ben, maar in januari 2023 ga ik dus naar zo’n 800 euro per maand toe. Dat is voor mij niet meer betaalbaar. Het grote verbruik wijt ik aan mijn aquarium met grote tropische vissen dat ik al meer dan 4 jaar heb. Als dit zo doorgaat kan ik mijn vissen niet meer in leven houden en is het beter om hen te laten euthanaseren. Maar wie ben ik om over zoiets te moeten beslissen? Ik vind echt dat dit klote regime zo snel mogelijk van het toneel dient te verdwijnen. Want als ik met een goed salaris van anderhalf modaal al in deze shit ga komen, hoe moet het dan met andere midden- en lage inkomens? Ik heb deze situatie al vele jaren geleden voorspeld, maar dacht toch altijd wel dat ik de stroomrekening in ieder geval wél kon blijven betalen. Maar dat blijkt dus nu een utopie. Het is voor mij GAME OVER. Niet nu maar straks.

Zojuist is het kamer debat algemene beschouwingen geschorst omdat Thierry Baudet van het Forum van Democratie tijdens zijn spreektijd zei dat er in de jaren 70 – 80 een versmelting was ontstaan tussen marxistische universiteiten en overheden. Hij noemde als schoolvoorbeeld de universiteit van Saint Anthony College waar Sigrid Kaag had gestudeerd. Daar werden volgens Baudet de Westerse geheime diensten ook opgeleid. Maar hij schoffeerde Kaag dus NIET persoonlijk. En toch stond Kaag als één van de eerste op en liep weg, gevolgd door het gehele regime. Deze actie komt bij mij als fel tegenstander van het regime over als een schot in de roos. Het ging helemaal niet om Sigrid Kaag! Deze elitaire trut van D666 is het schoolvoorbeeld van dedain en verval van onze democratie. De weg naar de dictatuur is ingeslagen. Het is ongekend wat voor ellende zich aan het ontvouwen is. Ongekend! En de deugmensen zullen het tot het laatst toe blijven ontkennen en Baudet de schuld geven. Maar er komt een tijd dat erkend zal gaan worden dat Baudet (net als Hans Janmaat) het toch voor het grootste deel gelijk had met zijn visie op de wereld en haar leiders. We worden gemangeld door duistere krachten. Maar het licht wint het gelukkig altijd van het donker.

DE TOESTAND IS KRITIEK; ER IS GÉÉN WEG MEER TERUG

Nick

Bronnen: youtube.com, telegraaf.nl, nu.nl, washingtonpost.com, maurice.nl, ad.nl en nos.nl

Similar Posts