|

DE SITUATIE IS KRITIEK – 16/09/2022

De economische situatie blijft verslechteren. Alle prijzen blijven stijgen, die van energie staat aan de top.
Ons regime heeft haar ‘grootse’ plannen inmiddels vormgegeven, maar de uitgelekte koopkrachtplannen laten niet veel goeds zien. De koopkracht stijgt gemiddeld zo’n 3,9% en voor de uitkeringstrekkers zo’n 8.5%. Dat is natuurlijk de grootste bullshit, want voorspellen, modelleren en rekenen kunnen ze natuurlijk niet bij het regime. Nee, die 8.5% zou in de praktijk zomaar -20% kunnen zijn. En dat geldt natuurlijk ook voor de werkenden. Ik voorspel dat we gemiddeld zo’n 25% koopkracht gaan inleveren als de energie niet goedkoper gaat worden. En dat gaat niet gebeuren denk ik.
Of te wel: de gehele middenstand en middeninkomens (tot 1,5x) worden weggevaagd. Ik behoor daar ook toe, vanwege mijn tropisch aquarium. Ik zal mijn vissen moeten wegdoen, anders heb ik vanaf januari 2023 torenhoge elektriciteitskosten. Ik begrijp niet dat het volk niet doorheeft dat de situatie zó kritiek is dat we aan de vooravond staan van een grote crash én een dictatuur. In 2008 werd dit net voorkomen doordat de banken werden gered, maar dat is géén tweede keer mogelijk. Deze week hebben de Amerikaanse beurzen ook weer veel verloren. Jeremiah Babe omschrijft de situatie als “Economic collapse is imminent”. Als dat gebeurt zal het zomaar opeens op een dag fout gaan met de banken en verzekeraars. Meestal is dat vlak voor het weekend zodat hersteloperaties worden opgestart, maar dat zal vergeefs blijken te zijn. Op een maandagmorgen worden we wakker en zitten we in de grootste crisis ooit. Onder andere omdat Nederland te laat is met de energiemaatregelen, maar we gaan dan ook met z’n allen kapot.

Gideon van Meijeren (FvD) werd weer eens door de voorzitter (CDA) gecensureerd en hij mocht géén vraag stellen aan van Dissel. Het is ongelofelijk dat dit in Nederland kan. Dat betekent tevens het einde van onze vrije meningsuiting. Onze kinderen worden op scholen geïndoctrineerd met de Cancel- en Woke cultuur. Zij moeten immers van de 17 SDG doelen inclusief worden. Oftewel: aanpassen of als een paria behandeld worden.
De slapende meerderheid van het volk heeft hiervoor gezorgd. Ik weet dat de komende tijd erg moeilijk voor mij gaat worden. Ik zal ook als een paria behandeld gaan worden. Want ik ben niet Woke en zal dat ook nooit worden.
Ik ga zelfs nog een stapje verder, want ik weet hoe corrupt ons gehele systeem is. Misschien is het ergens wel beter dat we door China bestuurd gaan worden. Want we verdienen niet beter. Ik zal er nooit aan meedoen. Tegen die tijd ben ik misschien al opgepakt door de nieuwe Gestapo.

Ik zag weer een artikel over het eten van insecten. Het slaat niet aan, maar het artikel probeert een basis te leggen om insecten eten (in poedervorm) te gaan accepteren. Want het is gezond, het is Woke en het is goed voor het klimaat. Let maar op mijn woorden: straks worden insecten gewoon vermalen en door ons bewerkte voedsel heen gemengd. Je kunt dus straks géén bewerkt voedsel meer kopen zonder dat daar insectenmeel doorheen zit.

En hier nog een Corona bericht. Het regime kijkt toch naar mogelijkheden om de Coronapas terug te laten keren.
Dat was natuurlijk ook te verwachten. Ik heb al eerder in een bericht geschreven dat zoiets zou gaan gebeuren maar dat het dan ook oorlog gaat worden. De tegenstanders zullen dit niet accepteren en de demonstraties zullen geïntensiveerd worden. Met de overige crisissen erbij gaat dit een enorme clash worden. En dat is gewoon nodig.
Dit regime moet weg. Er mag nooit met criminelen onderhandeld worden.

UPDATE 17 SEPTEMBER 2022 – KABINET WERKT AAN PLAN ENERGIEPRIJSPLAFOND
Het regime werkt aan een plan om voor volgend jaar een energieprijsplafond in te voeren. Maar dat plan komt natuurlijk te laat. Nederlanders betalen het meest voor energie in Europa. Het zal ons de afgrond in gaan storten, maar dat was ook de bedoeling. Nederland is immers gidsland betreffende Agenda 2030. Het regime gaat in de toekomst massaal bezittingen confisqueren of opkopen van failliete burgers.

België komt met een energiesteunpakket omdat de middenklasse anders ook in de problemen zal komen.
Ik denk dat de leiders van de Europese Unie binnenkort een soort van noodtoestand gaan uitroepen en dan wordt het sociaal kredietsysteem opgestart. Burgers zullen geforceerd worden om overal op in te leveren, dus bijvoorbeeld minder energie gebruiken en dat dan tegen een iets lagere prijs. Maar alles gaat van de vrije markt dus naar dwang en drang. En veel deugburgers zullen het regime hierin steunen, want het is toch nodig? Niet wetende dat alles met opzet in gang is gezet en natuurlijk krijgt Putin overal weer de schuld van. Maar lezers van mijn blog weten dat ik vér voor de oorlog tussen Rusland en Oekraïne deze situatie al had voorspeld. Rusland is géén oorzaak in de ondergang van het Westerse systeem, eerder een versneller.

Op dit moment krijgt het regime Rutte dan ook een laag rapportcijfer. Maar het regime negeert dit eenvoudig en laat de burgers creperen. De burgers worden vervolgens even wakker, geven wat kritiek, een cijfer en gaan dan weer slapen. Echt wakker worden ze pas als het te laat is.

UPDATE – Het regime is nog steeds bezig met het sleutelen aan de corona gereedschapskist. Als de nieuwe Corona wet wordt aangenomen, dan ziet het er slecht uit betreffende de (niet ge-evalueerde) maatregelen die dan weer kunnen worden ingezet. Maurice de Hond schrijft erover op zijn blog. We zijn zelfs de facto slechter af dan in Duitsland met die gekke Lauterbach.

DE TOESTAND IS KRITIEK; ER IS GÉÉN WEG MEER TERUG

Nick

Bronnen: youtube.com, telegraaf.nl, nu.nl, maurice.nl, ad.nl en nos.nl

Similar Posts