|

CORRUPTIE – 08/09/2022

Yves Gijrath en Erik de Vlieger hebben in hun podcast onthuld dat Jaap van Dissel zo’n 750.000 euro heeft ontvangen van de Stichting Open Nederland. Deze stichting ontwikkelde de coronamaatregel testen voor Toegang.
Het is voor mij erg duidelijk aan het worden. We worden al meer dan 2 jaar geforceerd naar het nieuwe normaal waarbij het sociale krediet systeem ons gehele leven zal gaan bepalen. Wat 3 jaar geleden nog complotten waren zijn nu gewoonweg bittere werkelijkheid geworden. Ik ga steeds meer gelijk krijgen. Mijn lijstje van gisteren komt ook gewoon uit en dat betekent dus nu dat ik openlijk durf te zeggen dat er oorlog gaat komen.
UPDATE: DIT BERICHT IS FAKE NEWS – ZIE ONDERAAN

In het AD staat dat een onafhankelijk onderzoek naar oversterfte wordt tegengehouden door de privacywet AVG en niet door corruptie. Nou, met het bovenstaande artikel in gedachten weet ik wel beter. De oversterfte wordt veroorzaakt door de prikjes. Na elke vaccinatieronde zag je de grafieken op de website van Maurice omhoog gaan.
Maar het wordt gewoon onder het tapijt geveegd omdat het regime dondersgoed weet dat de prikjes voor 1 op de 1250 mensen een groot gevaar is. En dat alleen nog maar op de korte termijn. Wat op de lange termijn?
Op blcbx.tv wordt er van het AVG argument gehakt gemaakt.
In de Verenigde Staten zijn twee keer zoveel 35-44 jarigen overleden dan gebruikelijk.
UPDATE 10 SEPTEMBER 2022 – Maurice meld dat er langzaam maar zeker wel wat tegenkracht loskomt onder de medici betreffende de oversterfte.

Onze vrijheid komt steeds verder onder druk. De EU wil in 2030 een verbod op de verkoop van tabak aan mensen die geboren zijn vanaf 2010. Daartoe wordt wetgeving voorbereid. Ik heb als fel antiroker hier één ding over te zeggen: de EU kan de graftakken t….. krijgen. Ik ben weer gaan vloeken omdat de hoop op een betere wereld voor nu vervlogen is. De deugburgers zijn voor nu aan de winnende hand, maar zullen in de toekomst van een enorme koude kermis thuiskomen. Ze zullen de nieuwe NSB’ers worden. Want een oorlog komt er zeker aan. Na een eventuele oorlog, als ik er dan nog ben, zal ik ze persoonlijk te grazen nemen. Ik zal nooit buigen of barsten. Onze vrijheid (en die van vrije meningsuiting) zal ik met mijn leven verdedigen! Ha, ha. Ik heb te veel Karate Kid (Cobra Kai) gekeken!

Bij Blckbx.tv lees ik ook dat de Paus heeft bevolen om al het geld van fondsen van externe banken onder te gaan brengen bij Vatican Bank. Wat weet de Paus dat wij niet weten? Ook hij weet natuurlijk al dat ons gehele Westerse systeem op instorten staat.

Ook bakkers staan op omvallen door de hoge graan- en energieprijs. Er gaat gewoon weer honger en echte armoede komen. We leven natuurlijk al decennia in een bubbel. Dat was wel duidelijk. Echter doordat we niet in kernfusie en ruimtevaart hebben geïnvesteerd betalen we nu de rekening. Maar de elite zal keihard worden aangepakt door het gewone volk. En dat is naar mijn mening niet alleen noodzakelijk maar geeft ook gerechtigheid.
Hier nog een krantenartikel met de conclusie dat veel huishoudens een zware herfst tegemoet gaan met al die stijgende prijzen. The Great Reset heeft tot doel ons allemaal terug te werpen in armoede en naar het jaartal 1929 zodat de wereld weer door de elite opnieuw opgebouwd kan worden. Waarbij overigens dezelfde fouten gemaakt zullen worden als in het verleden.

En die verschrikkelijke Sigrid Kaag van dat verschrikkelijke D666 geeft het Forum voor Democratie de schuld van al haar bedreigingen. Ik vind het onacceptabel om mensen te bedreigen, maar zomaar ongefundeerd een andere politieke partij de schuld geven van eigen falen vind ik véél te ver gaan. Dit elitaire mens kreng heeft niet door dat zij door haar uitspraken, zélf onrust zaait in de maatschappij. Zoals haar uitspraak dat een eventuele energiecompensatie niet ten koste mag gaan van de klimaatafspraken. En haar aankoop van aandelen Air France – KLM zijn onnavolgbaar.

Ik zie om mij heen nog helemaal géén paniek of spanning over de situatie. Het leven is stervensduur geworden maar ik zie dus nog géén onrust in de straten. NOG NIET. Maar het is allemaal aanstaande, hier of daar. Ik kook van binnen en ik zou iedereen wel wakker willen schudden. Onze vrijheid staat onder enorme druk. De situatie is zó ernstig dat ik zelfs nu vrees voor een harde implosie. Dat betekent dat we in een donkere democratie gaan slapen en in een totalitair systeem of zelfs een dictatuur wakker kunnen gaan worden.
We gaan dus naar een tijd toe dat het regime bijvoorbeeld door wanbeleid blackouts veroorzaakt of zelf met opzet de stroom op gezette tijden gaat afsluiten. Als ik dat vorig jaar gezegd zou hebben, dan zou ik als complotter worden weggezet. Maar nu wordt het binnenkort gewoon realiteit. Ik heb begrepen dat in Oostenrijk en Italië burgers zelfs gevangenisstraffen kunnen krijgen als hun thermostaat te hoog staat. Ik heb nog géén bronnen anders dan videowaarheid, maar als ik die bronnen vind is dat de smoking gun van een Europees Sociaal Krediet Systeem en dus het einde van onze Westerse beschaving en vrijheid.
Hoe meer artikelen ik lees, hoe meer ik voel dat we naar een vergelijkbare situatie gaan zoals in 1929 het geval was, namelijk de grote beurskrach én de opkomst van het Nationaal Socialisme (Nazisme). De uitkomst hoef ik verder niet toe te lichten. Maar dat betekent wel dat we in de toekomst zomaar in de Vierde Wereldoorlog verzeild zouden kunnen raken. We zitten nu al in een soort van Derde Wereldoorlog. Dat is de financiële oorlog tegen de burgers en middenstand.

UPDATE 9 SEPTEMBER 2022 – AFLUISTERWET
Bert Hubert heeft (als lid) afscheid genomen van de TIB (Toetsingscommissie Inzet Bevoegdheden Inlichtingendiensten) omdat hij vind dat die inlichtingendiensten teveel macht krijgen en steeds meer ongecontroleerd hun gang kunnen gaan. Het gebeurt in realtime, mensen. Onze vrijheid wordt vanaf alle kanten onder druk gezet. Dit soort wetten zijn er niet voor niets. Hiermee kan iedereen ongecontroleerd getapt worden en kunnen de inlichtingendiensten bijvoorbeeld andersdenkenden en protesten eerder de kop indrukken. Want dáár is die wet voor bedoeld. Puur om het narratief van het regime te beschermen. Ook Geenstijl heeft er een stuk over geschreven.
Er is op dit moment zoveel aan de hand dat ik het niet meer bij kan benen. Een tijdje geleden had ik het over 5 wetten die de vrijheid van burgers verder aan banden legt. Het zijn er dus nu al 6! En het gaat maar door.
En daarom ben ik ook zo bang dat grootschalige protesten al heel snel over zullen gaan tot excessief geweld van zowel de handhavingsdiensten als van de demonstranten. Geweld is nooit de oplossing, maar de vrede is zó ver weg.

UPDATE: Nederlands gas.
ik las ergens dat 90% van het gedolven aardgas in Nederland op contractbasis aan buitenlandse bedrijven wordt verkocht. Deze buitenlandse bedrijven verkopen dat gas dan natuurlijk weer voor een (groot) deel aan Nederland terug tegen exorbitant hoge prijzen. Ik heb één advies voor deze criminele bedrijven: rot zo snel mogelijk op, want binnenkort worden jullie anders gedwongen door een héél boos volk.
Ook hier heeft alles te maken met een old boys network. De corruptie is in Nederland op zo’n hoog niveau dat het oppakken van deze criminelen een lastige zaak is. Ze zitten namelijk ook in de politiek en hebben soms zelfs immuniteit!

UPDATE: Oorlog Rusland – Oekraïne
Ons wordt wijsgemaakt dat Zelensky de Russen terug heeft gedreven en zo’n 3000 vierkante kilometer heeft terugveroverd. Als het al waar is, komt dat door de Westerse wapens die illegaal zijn geleverd. Maar het kan ook pure propaganda zijn. Ik weet het op dit moment niet. Het zou mij niets verbazen als Rusland gewoon doorgaat met het innemen van belangrijke delen. Ik keur dat niet goed en noem het zelfs een oorlogsmisdaad, maar het Westen is zeker ook niet schoon. Wij hebben de NAVO naar voren geduwd waardoor Putin in de problemen kwam.

UPDATE 12 SEPTEMEBR 2022 – REGIME NEEMT SCHULDEN OVER VAN MENSEN DIE ENERGIE NIET MEER KUNNEN BETALEN.
Ik las zonet bij de NOS dat het regime de schulden van mensen wil overnemen die de energie niet meer kunnen betalen. Ik vind dat niet eerlijk. Ik zal waarschijnlijk met veel pijn en moeite wél mijn energierekening kunnen betalen, echter tegen de hoge prijs dat ik in de kou moet zitten, geen uitgaven meer aan luxe en hobby’s en alle apparaten uitschakelen die anders in standby mode staan. Dus géén gezellige lichtjes meer na de Kerst, géén standy mode meer voor mijn computer.
Dit regime komt altijd met klote oplossingen waar mensen zoals ik altijd naast grijpen. Ik vind het echt verschrikkelijk.
Zelf kan ik dus ook géén uitgaven doen in de winter omdat ik nog de eer heb om niet in de schulden te willen komen.
UPDATE 14 SEPTEMBER 2022 – KABINET WIL KREDIETEN VERSTREKKEN VOOR ENERGIE
Nu blijkt dat het regime nog gieriger is dan gedacht. In plaats van kwijtschelding wil men een krediet gaan verstrekken om de energierekening te kunnen betalen. Dit is zeker eerlijker maar gaat uiteindelijk niets oplossen, want de mensen zullen zich kapot moeten lenen om energie te kunnen blijven betalen. Dus een nonsens maatregel.
Het regime moet gewoon de energiebedrijven nationaliseren en een prijsplafond instellen. Plus de gaskraan in Groningen wijd open zetten.

UPDATE 13 SEPTEMBER 2022 – KOU OF HONGER?
Geenstijl komt gekscherend met een artikel “Kou of Honger?”. Ik denk dat het allebei gaat worden.
Prinsjesdag komt dichterbij en men is benieuwd welke maatregelen er komen om de energierekening omlaag te brengen. Ik kan kort zijn: voor mensen zoals ik zal er niets gecompenseerd worden. De middeninkomens zijn de Sjaak, precies zoals de bedoeling was.

Ondertussen mogen de gemeenten in 2023 de helft van de koophuizen aan eigen inwoners toewijzen. Dat is op zich een goede zaak. We hebben het dan over nieuwbouw van projectontwikkelaars en ex huurhuizen die door aan de gemeente gelieerde corporaties beheerd worden. Maar het zou mij niets verbazen als de Schoenenprins met de Wet Verplaatsing Bevolking uit 1952 de boel nog een beetje zal scherpen en zal proberen dat dit voor alle koop- en huurhuizen zal gaan gelden. Ik denk dat het regime op den duur alle bezittingen in handen van de staat wil hebben.
Dus ook het vastgoed! U zult niets bezitten en toch gelukkig zijn.

Zo ook met de energie. Alle Europese landen moeten nu weer 10% op elektrische energie gaan besparen. Eerst was het gas, nu de stroom. Ik weet bijna zeker dat we “binnenkort” opzettelijke black-outs of uitschakelingen zullen krijgen. Via de Slimme Meters? Wellicht, maar daar is altijd van gezegd dat deze niet op afstand uitgeschakeld kunnen worden. We gaan het zien.
De netbeheerder kan voor het regime ook de meterstanden standen van de burgers of bedrijven aflezen en doorgeven, met als gevolg dat er automatisch een boete voor de burger/bedrijf kan volgen als er teveel stroom wordt afgenomen per periode. Maar ik laat mijn tropische vissen toch echt niet omkomen van de kou, dus ik zal een backup systeem moeten maken. Dit regime is alle regie kwijt en dient ontslagen en vervolgd te worden voor de aangedane schade in het verleden, heden en toekomst.
UPDATE 14 SEPTEMBER 2022 – ENECO HEEFT HET OVER STILTE VOOR DE STORM
Energieleverancier Eneco heeft zorgen. 1 op de 4 huishoudens kan de energierekening nu al niet meer betalen en heeft dus een betalingsachterstand. Als het straks winter is verwacht Eneco dus nog méér betalingsproblemen.

En ik zag een (premium) artikel in het AD dat de Efteling een dwangsom van 20 euro per persoon opgelegd krijgt als het aantal bezoekers per jaar groter zal zijn dan 5 miljoen. De Efteling had zelfs in de Coronatijd al meer dan 5 miljoen bezoekers, dus het regime gaat rijk worden over de rug van de burger. Want die zal uiteindelijk deze boetes gaan betalen. Bizar eigenlijk dat dit kan. Een boete krijgen omdat je succesvol bent. Vroeger betaalde je gewoon winstbelasting. Maar nu zie je al delen van het sociaal krediet systeem in werking treden met als gevolg repressie.
Plezier mag niet meer van het regime. Echt waar, dit soort plezier wordt uitgebannen want slecht voor het klimaat en overbodig, want de burgers moeten aan de slag! Tijd voor plezier is er straks niet meer.

En dan als laatste vandaag een artikel in Trouw (ook Premium), waarin een hoogleraar beweert dat we Europees zo’n 10 tot 12 procent van onze bomen op kunnen stoken voor extra energie, want er zijn er veel meer dan in de middeleeuwen, beweert deze hoogleraar.
Ik snap niet dat zo’n klojo dit kan beweren. Ik betwijfel al of we in de middeleeuwen minder bomen hadden, maar al zou dat zo zijn, dan weet ik zeker dat we in de middeleeuwen géén 7,5 miljard mensen op aarde hadden rondlopen of een teveel aan CO2 in de atmosfeer hadden. We hebben die bomen dus alleen al hard nodig om via fotosynthese die overtollige CO2 om te zetten naar zuurstof (O2). Echt, wat een stompzinnig verhaal. En dan zal het aangroeien van nieuwe bomen ook nog eens 25 jaar of langer duren. Dus niks extra bomen kappen. Dat gebeurt al teveel.
Er is wereldwijd consensus dat teveel CO2 een probleem voor het klimaat is en dus is het onzin om extra bomen te kappen. Ja, zullen de groene klimaatactivisten zeggen: per saldo is het verbranden van bomen CO2 neutraal, want nieuwe bomen nemen weer CO2 op. Zo ken ik er nog een paar. Ik vind dit een onzin stelling, want aangroeien duurt lang én we kappen wereldwijd steeds meer bomen weg dan we terugplaatsen. Dus de groene klimaatgekkies zijn dan ook echt knetter, knettergek!
Ik ben een echte klimaatoptimist, maar wat betreft bomen kappen ben ik een pessimist. We zullen wereldwijd vele, vele miljarden bomen moeten aanplanten om de overtollige CO2 weg te werken én om aan onze wereldwijde houtbehoefte te kunnen blijven voldoen. Nou voor vandaag stop ik ermee, ik word zo langzamerhand witheet van alles wat er gebeurt. Maar ook hier kunnen we Putin gewoon de schuld van geven.

UPDATE: nadat ik dit blog had afgesloten keek ik nog even op de site van de Televaag. En wat zie ik?
Een artikel dat de VVD tegen het Wetsvoorstel van De Jonge is om koophuizen met voorrang te geven aan eigen burgers van de gemeente. Dus ik word meteen weer boos. Typisch VVD denk ik dan. De eigen burgers kunnen de pot op. Zo slecht is dat wetsvoorstel toch niet?
Maar als ik even verder lees, begrijp ik het verhaal pas echt. Hier een quote: „Het grijpt in op de vrijheid bij de verkoop van jouw koopwoning, zegt VVD-Kamerlid Peter de Groot. „Dat is een brug te ver. “
Dus die klote Schoenenprins wil wel degelijk al de baas zijn over UW woning. U mag straks uw eigen bezit niet meer zomaar aan een ieder verkopen. Nee, het regime beslist aan wie u uw woning mag verkopen. Dus wat ik voorspelde is ook echt datgene waar ik zo bang voor was. We zitten de facto dus al in een sociaal krediet systeem!
En het gaat nog véél erger worden. Het is géén complot meer. Het is bittere waarheid!
We zouden vanavond nog met fakkels en hooivorken naar het Torentje moeten trekken, maar het Nederlandse volk gaat rustig slapen zonder zorgen. Oh, oh, oh. Wat zal het schapenvolk zich binnenkort kapot schrikken als ze wakker worden in een dictatuur met het sociale krediet systeem. Nou, nu stop ik er echt mee. Want ik ben nog bozer geworden!

UPDATE 24 SEPTEMBER 2022 – Bericht over Van Dissel waarschijnlijk niet waar.
Een onderzoeksjournalist heeft het bankafschrift betreffende de betaling van 700.000 aan Van Dissel gecontroleerd en komt tot de conclusie dat het afschrift vals is. Dus het bericht bovenaan is dus FAKE NEWS.

DE LAATSTE FASE IS AANGEBROKEN; ER IS GÉÉN WEG MEER TERUG

Nick

Bronnen: ninefornews.nl, blckbx.tv, ad.nl, berthub.eu, milieucentraal.nl, geenstijl.nl, videowaarheid.nl, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, wikikids.nl, nu.nl en nos.nl

Similar Posts