DE VACCINATIEPLICHT KOMT ERAAN – 04/12/2021

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “
Een prachtige video voor onze vrijheid


De leiding van de Europese Unie is in paniek. Er is zoveel weerstand tegen deze neppandemie en bijbehorende maatregelen aan het ontstaan dat ze hun plan versneld moeten gaan uitvoeren. Het totaal murw slaan van de bevolking is daarbij nodig. Want anders zullen de toekomstige (economische) maatregelen die nodig zijn voor het China 2.0 systeem ten onder gaan in revolte.
Door mensen in angst te houden voor een killervirus zijn ze wellicht bereid om verder te gaan dan te moeten zeggen dat de pensioenen weg zijn of opgedeeld gaan worden in de hele EU. Want dan gaat het over geld en staan de mensen wél massaal op straat.
Maar u zult uiteindelijk uw lichamelijke integriteit, bezittingen én uw pensioen verliezen. De invoering van digitaal geld zal tevens uw verdere leven sterk gaan beïnvloeden, want dat kan door metadata geoormerkt worden en dus gaan anderen beslissen wat u voor dat digitale geld kunt kopen en hoeveel. Dat is de boodschap die ik wil geven aan het slapende volk.

Het regime sluit in Nederland een vaccinatieplicht niet meer uit. Dat moet overigens van de EU. Veel mensen zien nog steeds niet dat ons land de facto is overgeleverd aan de EU. Het regime gaat het wellicht zó proberen te spinnen dat ze al deze corona maatregelen op advies van anderen (zoals het RIVM) hebben ingevoerd, zodat ze zelf nagenoeg buiten schot blijven. Maar het is toch echt de politiek die dit soort besluiten neemt. En deze besluiten komen van oorsprong niet eens uit de EU, vermoed ik. Ik denk steeds meer richting China, maar een open blik blijft belangrijk. Niets is tegenwoordig meer zoals het lijkt. Ik sluit dus ook niets meer uit.

Want ik wel weet is dat 1G, 2G & 3G op het werk en vaccinatieplicht voor mij persoonlijk dé druppels die de emmer doen overlopen zijn. Ik zal daar nooit aan meedoen. En met mij vele anderen. Het zal de finale trigger veroorzaken met een grote (gewelds) uitbarsting tot gevolg.
Het is niet meer uit te leggen dat 1G, 2G, 3G of vaccinatieplicht zal leiden tot de ondergang van het virus, want ook gevaccineerde mensen (en dieren) blijven anderen infecteren. Het is dus allemaal schijnveiligheid. Sinds de invoering van de coronapas is het aantal infecties enorm gestegen. Want de gevaccineerde mensen denken onterecht dat ze na vaccinatie veilig zijn. Helaas: ze geven het virus ook door aan anderen én zijn zelf ook maar een beperkte tijd veilig voor ziekte (slechts maanden). Dus vandaar dat ze straks 3 of 4 keer per jaar een booster nodig hebben. En natuurlijk is wetenschappelijk aangetoond dat natuurlijke immuniteit vele malen beter werkt. Dus laat Corona lekker rondwaaien zou ik zeggen en bescherm daarbij zoveel mogelijk de ouderen.

Maar goed: de verantwoordelijke partijen voor de falende huidige én toekomstige maatregelen zijn de volgende:
D666, CDA, VVD, GROEN LINKS, PVDA, fractie DEN HAAN en VOLT. Onthoudt deze namen goed. Dit zijn de kwaadaardige boosdoeners die het Nederlandse volk 2G, 3G én vaccinatieplicht gaan brengen. Het zal uiteindelijk ook het (politieke) einde gaan betekenen van deze partijen en de idioten daarachter. De Christen Unie zal, denk ik, niet meestemmen met 2G of een vaccinatieplicht maar ook zij zullen in de toekomst gestraft of vervolgd gaan worden voor de schade die ze daarvoor hebben aangericht.
Moties ingebracht door FvD betreffende het uitsluiten van 2G, 3G, vaccinatieplicht, etc. Zijn allemaal verworpen door bovenstaande partijen en de weg ligt dus wagenwijd open naar de duistere dictatuur…


UPDATE 4 december 2021 – HET SLAAPWANDELENDE VOLK SNELT NAAR DE BOOSTERPRIK
Ik vind het voor mijzelf wreed om te zien dat er zoveel slapende mensen als een bezetene naar de boosterpriklocaties gaan om zonder afspraak wéér geïnjecteerd te kunnen worden. Alsof hun leven ervan af hangt. De boosterlocaties hebben het erg druk.
Ondanks dat ze slapen, zijn ze dus wel alert op de boosterprik. Ik zou tegen hen willen zeggen: neem maar een abonnement want jullie komen hier nooit meer vanaf. En werkt de booster? NOPE. Je wordt hooguit voor een paar maanden minder ziek als je geïnfecteerd wordt. Maar ik lees ook al verhalen dat de injecties het natuurlijke immuunsysteem aantasten. En dus op den duur kan dat desastreuse gevolgen hebben. Ik hoop het niet.

Zojuist op de website van de Televaag: mensen halen boosterprik om hun wintersportvakantie veilig te stellen. BIZAR!
En zo houdt men dus deze coronapas en QR code in stand. Geen principes, géén drang naar vrijheid als ik heb.
Dat mag, maar ik ben nu diegene die last krijgt van dit soort mensen. Want mijn grondrechten worden geschonden en ik moet mij aanpassen.


UPDATE 5 DECEMBER 2021 – KINDEREN MOETEN ZICH 2 KEER PER WEEK TESTEN
Collaborateur nu.nl komt met een bericht dat kinderen zich 2 keer per week gaan testen en hoe ze daarbij geholpen kunnen worden.
Het artikel wordt zo gebracht dat het vanzelfsprekend is dat kinderen zich 2x per week testen. Er wordt tussen neus en lippen wel gezegd dat het slechts een advies is, maar de dwingende toon en kop zegt genoeg. Als het regime straks verplichte vaccinatie zal inbrengen, kunnen ze dan ook verplicht testen als onderdeel van de maatschappij in de wet zetten?
NEE NATUURLIJK NIET! Het is allemaal pure bluf. Ik hoop dat ouders dat inzien en hun kinderen met rust laten.
Ik zal, als docent, mijn leerlingen zeggen dat testen altijd vrijwillig is en dat ze nooit mogen toegeven aan druk van anderen. Testen zonder klachten is trouwens ook niet handig. Heeft Rutte in het verleden zelf gezegd.
Deze bullshit moet stoppen. Want deze neppandemie zorgt voor splijting tussen groepen mensen. Dat is ook precies dat ze willen want zo kan de economische crisis afgewenteld worden op Corona én de ongevaccineerden. Ha, ha. het zou mij niets verbazen als dat onderdeel van het plan zou zijn.


UPDATE 5 DECEMBER 2021 – MEESTE MENSEN MERKEN NIET VEEL VAN ZIEKTE CORONA
Het volk wordt door nieuwe varianten, het regime én de zorgsector zelf flink in angst gehouden omtrent corona.
Mensen uit de zorg zien dagelijks de ergste gevallen en ontwikkelen daardoor automatisch tunnelvisie. Maar in 2016 en 2018 waren er zware griepgolven met meer dan 8000 doden tot gevolg. Ook toen moest zorg worden afgeschaald (en hadden we zelfs veel meer IC bedden!).
Maar goed. Prinses Beatrix (82) en mijn overbuurvrouw (87) zijn positief getest. Echter zij hebben/hadden gelukkig milde klachten.
Mijn conclusie? Vrijwel iedereen overleeft als ze geïnfecteerd worden. Een enkeling niet. Hoe komt dat dan? Ik ben géén medicus, maar ik denk aan de viral load. Als iemand langdurig in contact komt met het virus (bijvoorbeeld in een gesloten ruimte), dan kan men ernstiger ziek worden. Echter is men maar even bij elkaar, dan is de viral load laag en treedt er wel infectie maar bijna géén ziekte op. Kijkend naar andere coronagevallen in mijn omgeving dan heb ik maar één conclusie, en dat is zelfde als vorig jaar:

laat het virus rondwaaien en zorg ervoor dat mensen met opgeheven hoofd, dus zonder angst ermee in contact komen“.
Natuurlijk met een adequate ventilatie. Echter met de huidige hoge energierekeningen krabt men zich wel achter de oren. Zelfs de hyperinflatie kan dus meespelen in het coronaverhaal. Ik vind het steeds meer en meer een neppandemie worden. De verborgen agenda 2030 daarachter ontvouwt zich nu razendsnel. De eigenaars van deze agenda zijn doodsbang. Want ze weten dat het ze niet zal lukken. Vandaar dat zaken met een enorme snelheid worden doorgevoerd. Het lijkt op Chinese efficiency. Echter de Chinezen hebben géén flauw idee dat mensen uit het Westen zich nooit in een China 2.0 systeem laten slepen. Het kan nog steeds 2 kanten oprollen, maar als ik de massale demonstraties in het buitenland zie, dan blijft er hoop. Er hoeft maar één regime te capituleren en dan is het feest.


UPDATE 6 DECEMBER 2021 – HUGO DE JONGE TREKT 2G WET, VOOR NU, IN
De schoenenprins trekt zijn 2G wet voorlopig in. Er is te weinig steun in de 2e Slaapkamer. Maar uitstel is zeker géén afstel.
Natuurlijk weet De Jonge dat er hevige onrust zal ontstaan als de 2G de scholen en werkvloer gaat bereiken. Ambtenaren, leraren, politiemensen, zorgmensen en menen uit vele andere beroepsgroepen zullen zich dan massaal ziekmelden. En dan komt het einde wel héél snel dichterbij. Ergens vind ik het jammer dat deze clown zijn snode plannen niet doorzet. Des te eerder komt de o zo nodige revolutie.
Nu is het weer afwachten tot ná januari. Dus de vaccinatieplicht? Nou, die kan ook nog even in de ijskast. Maar het Eu beleid staat. Deze jojo truc van De Jonge doorzie ik heus wel. Alles komt terug op de agenda, reken maar.


UPDATE 7 DECEMBER 2021 – WEER EEN TIENER DIE NA EEN SPORTWEDSTRIJD DOOD NEERVALT
Ik weet niet wat er de laatste maanden aan de hand is maar ik vind het opvallen dat héél veel jonge sporters plotseling om het leven komen. Ik word er gek van. Vandaag weer een jongen van 14 jaar. Het komt toch niet door die verdomde vaccinaties, toch?
Wanneer gaat er bij artsen eens een keer een lichtje branden?
En dan willen ze vanuit de EU nog eens vaccinatieplicht ook. Dacht het niet. Ik zal mij met mijn leven verzetten!
Ik ga dan liever dood door strijd tegen het regime dan door zo’n vaccinatie.


UPDATE 7 DECEMBER 2021 – KERSTMARKTEN KOMEN ERAAN. LEUK! OH WACHT….
Jippie. Er komen weer Kerstmarkten aan. Leuk. Om één of andere manier kijk ik daar altijd naar uit. Owww, wacht. Die zijn dit jaar verboden voor ongevaccineerden. Want je moet een QR pas laten zien. In mijn stad Vlaardingen moet je zelfs en muilkorf opdoen, buiten!!!
Het zegt natuurlijk ook iets over onze burgemeester, een VVD’er. op het filmpje is te zien dat de markt goed bezocht word…..NOT…..
Het regime blijft de duimschroeven aandraaien met de 3G, Coronapas én onzinnige maatregelen.
Nou, voor mij dan maar géén Kerstmarkt. Maar de gevaccineerde mensen zullen in de toekomst hun booster moeten blijven halen om mee te kunnen blijven doen. Het abonnement is vastgelegd door de EU. Dus ook de gevaccineerden gaan nu de toorn des EU voelen.
Meedoen, anders géén geldige QR code meer. Befehl ist befehl!

Oh ja, in Duitsland doen er zo’n 150 bedrijven mee met de overheid (ik noem dat collaboreren) om de injecties een steun in de rug te geven. Nog meer zwaargewonden en doden omdat deze injecties ontzettend veel (gevaarlijke) bijwerkingen geven. Ze hadden allang van de markt af moeten zijn. Vandaar de noodzaak van een tribunaal. Er zal achteraf gekeken moeten worden wie hiervoor verantwoordelijk gehouden kan worden. Mijn lijstje wordt steeds meer compleet.


UPDATE 11 DECEMBER 2021 – ONRUST IN VLAARDINGEN
Vanochtend in Vlaardingen was er een demonstratie voor de vreugdevuren. Hier wat Twitterberichten en beelden. Onze burgemeester had die verboden. Daarna schijnt de ME naar de Kerstmarkt gegaan te zijn, want daar waren coronademonstranten bezig. Jammer dat ik dat niet wist. Want dan had ik ook even gaan kijken. Er zijn 7 mensen aangehouden wegens jennen van politieagenten?
Ik snap héél goed dat er gedemonstreerd werd voor de vreugdevuren en tégen de QR code op de Vlaardingse Kerstmarkt. Ik had graag meegedaan met demonstreren en foto’s gemaakt. Ik hoop dat de politie echt binnenkort met het statement komt dat ze voor dit soort zaken niet meer op komt draven. Ik zou vanuit mijn geweten nooit mee kunnen doen aan uitsluiting en discriminatie van mensen.
Een buitenactiviteit en dan een QR code en muilkorf nodig? BIZAR!
De burgemeester van Vlaardingen verdient eigenlijk ook een plek op mijn tribunaallijst. Zijn vrouw was tot voor kort staatssecretaris en is nu toch lobbyist geworden voor energie of zoiets?
Hier een bezoeker die illigaal? op de Vlaardingse Kerstmarkt loopt, waar het niet echt druk is. PRIMA ZO!
Hier nog een link van de “gezellige” Kerstsfeer in Vlaardingen. En hier nog een link naar een langer protestverhaal in Vlaardingen en hier de link van de arrestatie van Daniël Gerritsen.

UPDATE 11 DECEMBER 2021 – VACCINATIES VOOR KINDEREN ONNODIG EN ONVERANTWOORD
In een uitzending van de Nieuwe Wereld komt de bekende vaccinatie-expert en immunoloog Theo Schetters uitleggen waarom het vaccinatiebeleid rondom kinderen niet nodig en totaal onverantwoord is. Natuurlijk wordt deze man geband op de mainstream media.
Maar er komt een tijd dat hij samen met Sam Brokken, Maurice de Hond en Mattias Desmet op de Nederlandse en Belgische omroep zal verschijnen met de juiste uitleg van het corona en vaccinatie debacle. Dat zal zijn ergens rond of na de arrestatie van de huidige leden van het regime 🙂


STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET, WE ZIJN IN GROOT GEVAAR. MAAR ER IS HOOP!

Nick

Bronnen: telegraaf.nl, Rumble, de nieuwe wereld, YouTube, ad.nl en nu.nl

Similar Posts