HET NIEUWE REGIME KOMT ERAAN – 04/12/2021

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “


Volgens Rutte is de formatie bijna klaar en zal het nieuwe kabinet regime vanaf begin januari op het bordes staan.
Schoenenprins Hugo de Jonge keert in ieder geval niet terug op het ministerie van VWS. Dat is op zich goed nieuws.
Maar wie komt daarvoor in de plaats? Op internet circuleren verhalen dat Jan Paternotte als minister van VWS nog schadelijker zou zijn dan Hugo. Paternotte op VWS, dat zou de genadeklap voor onze rechtsstaat en onze vrijheid zijn. Als deze autist de baas wordt van het Coronabeleid dan wordt het zeker oorlog. Het is daarbij belangrijk hoe snel de meerderheid wakker gaat worden. Het is voor nu 5 over 12, maar verdere schade is te beperken als D666 als partij wordt lamgelegd. De EU zal ons niet goed doen en we weten allemaal dat D666 een Eurofiele partij is.

Ondertussen gaat de asielcrisis ook verder. Het regime wil gemeenten zelfs dwingen om asielzoekers op te vangen. Waar komen deze asielzoekers toch vandaan? En in zulke grote getalen?

Rutte heeft geen visie en brengt ons van crisis naar crisis. Het VVD beleid is desastreus gebleken voor onze economie, gezondheidszorg, onderwijs en volkshuisvesting. Nou, eigenlijk alles. Wat een drama. Op naar een nieuw rampenkabinet.


Het belangrijkste nieuws stond gisteren in de mainstreammedia. Een professor in Amerika, Jose-Luis Jimenez, Heeft harde kritiek op het Nederlandse Coronabeleid. Hij zegt dat de basismaatregel ‘Handen wassen’ totaal achterhaald is. Er is allang wetenschappelijk aangetoond dat de kans op het oplopen van Covid19 door aanraking nagenoeg nul is. Professor Jimenez had in het eerste seizoen van Covid19 al veelvuldig contact met Maurice de Hond. Om precies te zijn werd op 18 november 2020 een interview tussen Maurice de Hond en professor Jimenez op de website van Maurice gepubliceerd. Maurice kreeg een compliment van Jimenez betreffende zijn aangetoonde verband van aerosolen, seizoen, vochtigheid en ventilatie. De verspreiding van Covid19 via aerosolen hoort met stip bovenaan, zegt Jimenez.
Ook op dit gebied krijgt Maurice de Hond dus gelijk: de aerosolen zijn de belangrijkste verspreidingsbron van Covid19 en verdere mutaties. Het RIVM heeft dat anderhalf jaar gewoon ontkend en bleef hangen bij de grote druppels van 5 micrometer en groter, die trouwens ook bleken op te stijgen.

En hoe nu verder? Het nieuwe regime zal, hoop ik, een nieuwe minister van VWS krijgen die wél luistert naar de critici van het coronabeleid en de juiste maatregelen zal nemen. Dat is afschaffen van de huidige maatregelen, vaccinaties en doorgaan met leven. Waarbij vooral de bange mensen via gedragstherapie zullen moeten worden geholpen. Ook bouwkundige maatregelen zoals ventilatie en CO2 meters zullen helpen dit virus te reduceren tot een verkoudheidje door minder viral load.


UPDATE – DE DIGITALE ID PAS KOMT ERAAN. DE LOBBY IS BEGONNEN.
Zojuist dit bericht gezien op de website van Follow the Money. We worden allemaal (maar Nederland als één van de eerste) een digitale ID ingerommeld. Ik schrijf er hier al langer over, maar het proces is al ver gevorderd. Ook Marianne Zwageman van de Televaag schrijft erover. De technologie zal gebaseerd zijn op de Block Chain. Vandaar dat Siemens al had gezegd dat autobezit in Nederland als eerste zal verdwijnen. Nederland is het eerste proefkonijn slachtoffer!
Als dit nieuws waar is dan wordt Agenda2030 nóg sneller uitgevoerd dan dat ik dacht. En ik dacht al in termen van 1 tot 3 jaren.
Dat heeft dus ook gevolgen voor het nieuwe regime dat er aan zit te komen. De nieuwe ministers zullen dus pro digitale ID moeten zijn.
Mijn hoop is voor nu dus alweer gevlogen. We gaan een nieuwe periode in vol met onderdrukking, géén bezittingen, verplichte vaccinaties, censuur, dwang (op velerlei gebieden) en propaganda. Noord Korea zal jaloers worden op onze Europese president.

Oh jee, dan blijft Kaag minister van Buitenlandse Zaken en wordt Paternotte toch nog minister van VWS en kan hij de Coronapas samen met Kaag gaan omzetten naar de Digital Green Pass van de EU. VVD levert de meeste ministers, maar D666 gaat dé grote rol spelen om Nederland definitief onder het juk van de EU te plaatsen. En Rutte? Die doet ook precies wat hij vanuit Brussel (en verder) krijgt ingefluisterd. Hij zal proberen te zorgen dat alle ministers op één lijn blijven. Ik maak mij nu al grote zorgen over het nieuwe regime. Maar ik vraag mij dan ook af welke positie de Schoenenprins zal krijgen? Ik vind het vreemd dat hij niet terugkeert als minister van VWS. Want hij was toch zo populair? Is er soms iets anders aan de hand? Gaat Rutte een Mona Keijzertje met Hugo doen? Of is het een tactische zet en wordt Hugo ook doorgeschoven naar een positie waarin hij de EU volledige steun geeft? We zullen het zien de komende maand.


UPDATE – HET OMT ADVISEERT GEEN VERSOEPELINGEN MAAR OOK GEEN VERZWARING VAN DE MAATREGELEN
Vandaag lees ik in het AD dat het OMT het regime gaat adviseren om niet te versoepelen en te verzwaren. Dat is natuurlijk géén goed nieuws maar betekent, als er géén extreme zaken gaan gebeuren, dat 2G dus niet uitgebreid gaat worden. Het zou dus zo maar kunnen zijn dat mijn voorspelling over bekendmaking uitbreiding 2G en vaccinatieplicht in Nederland dus niet vóór 31 december 2021 gaat plaatsvinden. Ik denk dat het wordt doorgeschoven naar januari. Dat is mijn nieuwe voorspelling. Maar natuurlijk nog even dinsdag 14 december afwachten. Want dan is er weer een nieuwe persconferentie van Peppi en Kokki.


STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET, NEDERLAND IS IN GROOT GEVAAR.

Nick

Bronnen: telegraaf.nl, twitter.com, maurice.nl, RTL Nieuws, ad.nl en nu.nl

Similar Posts