ER IS NIETS VERANDERD SINDS 2020 – 18/12/2021

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “


De wereld staat wéér in brand. Bepaalde partijen schreeuwen moord en brand omdat de nieuwe mutant 3 keer besmettelijker is dan de Delta variant. Alles en iedereen moet weer in angst gehouden worden, terwijl er geruststellende woorden komen uit Zuid Afrika. De Omicron variant heeft een milde uitwerking en zou wel eens onze redding kunnen zijn. Maar nee, zonder harde bewijzen gaat ons OMT vandaag in spoedberaad het regime adviseren om een HARDE LOCKDOWN in te stellen. Dat wil zeggen, alle niet essentiële winkels weer voor een aantal weken dicht. En dat vlak voor de Kerst. Een Déjà vu.
Ik ben benieuwd of de middelbare scholen ook nog even snel gesloten worden. Vanavond weten we meer.
Het regime is namelijk niet blij met Omicron omdat het volk al hun vrijheden moet overgeven aan de Europese Unie. Vandaar dat ze héél graag een digitaal ID (jazeker, uit het mainstream media) willen. Dan hebben we straks overal een QR code voor nodig en staat het volk definitief onder controle.
Ik word vaak een pessimist genoemd maar uiteindelijk kloppen mijn voorspellingen voor zo’n 95%. Maar ik zie dat er meer mensen wakker gaan worden. De vraag is tot hoever ze willen gaan om hun onvrede te uiten. Als er bij een demonstratie in Den Haag 1 miljoen mensen op komen dagen, dan zal het regime vallen en is het gebeurd, zo niet, dan zijn we definitief de klos. Het nieuwe regime (oude wijn in nieuwe zakken) gaat in januari op dezelfde weg door en zal verder gaan en op termijn de Europese Digital Green Pass aan de bevolking te introduceren.
Onze bezittingen zullen (via spoedwetten) worden gedecimeerd en onder controle komen van het regime, net als de pensioenen.
De injectie fabrikant Pfizer heeft al aangekondigd dat de huidige situatie zeker tot 2024 zal doorgaan. Dus zij kunnen doorgaan met het produceren van niet werkende vaccines en boosters. We zouden juist nu de kans moeten pakken om zoveel mogelijk geïnfecteerd te raken met de Omicron variant. Onze jongeren zouden onze bevrijding kunnen zijn, maar die worden inmiddels ook al geïnjecteerd en laten dat gewillig toe omdat ze dan nog steeds naar de Mac Donald’s en op vakantie kunnen gaan. Hoewel Hugo de geldigheid van de injecties nóg meer wil beperken. Als dit zo doorgaat, komt er een tijd dat het volk 3-4x per jaar geprikt moet worden.
Dat is op zich al reden om dat te weigeren. Zelfs 1 keer per jaar vind ik al niet normaal. Ik zal er in ieder geval niet aan meedoen.
Komt er ook een avondklok? Die zal ik negeren. Ik laat mijn vrijheid niet afpakken door een stel imbecielen die het niet goed voorhebben met het volk. Het is tijd om de Europese Unie te verlaten, het regime af te zetten en met nieuwe verkiezingen en nieuwe partijen Nederland opnieuw een geweldig land te laten worden. Helaas, dat zal een utopie blijken te zijn. Zucht…

UPDATE: ja, scholen waarschijnlijk ook dicht, weer een zucht. Nou, ik wil wel mijn 6 weken zomervakantie houden. Dan maar nog even een weekje online les. Wat een debacle is dit. Echt te bizar voor woorden.

HET IS EEN TOTALE PANIEK LOCKDOWN. DE WEG NAAR DE DICTATUUR WORDT VOORTGEZET.

Ook van Dissel sluit aan bij de ingelaste persconferentie. Natuurlijk om het nepverhaal kracht bij te kunnen zetten met zinloze wiskundige modellen. Ik heb anderhalf jaar geleden al voorspeld dat we hier zonder revolte nooit meer uit zullen komen. Willen we niet in een dictatuur terecht komen, dan is actie nu toch echt vanuit het volk geboden. In de zomer had ik ook al gezegd dat we in de winterperiode dezelfde situatie als vorig jaar zouden gaan krijgen. En natuurlijk is voorspelling 100% uitgekomen.


UPDATE 19 DECEMBER 2021 – DE LEUGENS GAAN MAAR DOOR
Op zijn blog stelt Maurice de Hond een aantal belangrijke vragen omtrent de gegeven persconferentie en de maatregelen die daar op uitvloeiden. Deze vragen/opmerkingen zijn de onderstaande (bron maurice.nl):

  • Als de vaccinaties nog steeds zo goed helpen tegen ziekenhuisopnames, zoals door Van Dissel steeds beweert wordt, waarom is men dan bang dat de ziekenhuisopnames fors gaan oplopen door de Omikron variant?
  • En als die niet zo goed helpen, waarom zou een booster met hetzelfde vaccin, dan toch een groot verschil maken?
  • Als boosteren onze grote redding zou betekenen, waarom is er dan ook paniek in landen waar men al veel meer geboosterd heeft?
  • Loopt u als RIVM/OMT/regering niet het gevaar om van boosteren hetzelfde heil te verwachten als wat u eerder van de vaccinatiecampagne verwachtte en het tegenvalt?
  • Wat is de reden dat wij nu in een complete lockdown gaan, terwijl dat niet zo is in de landen om ons heen?
  • Wat is de reden dat het in Zweden, zonder schoolsluitingen, zoveel beter gaat dan in Nederland? Hebben ze daar iets goed gedaan wat wij niet goed hebben gedaan? En wat kunnen we daarvan leren?
  • Zou het langzamerhand geen tijd worden om te onderkennen dat het geïnfecteerd raken met Covid-19 van anderen dan ouderen/kwetsbaren, een betere bescherming op termijn biedt dan het aanhoudend boosteren/vaccineren? Zeker als blijkt dat de Omikron-variant minder ziekmakend is dan de oudere varianten?
  • Er wordt aangegeven dat tot de lockdown besloten is omdat er nog veel onzeker is over het verdere verloop van de verspreiding van de Omikron-variant. Maar daarbij weet u nu wel één ding zeker: de schade die u de samenleving op allerlei vlakken aandoet door die lockdown. Was het niet verstandiger geweest, gezien juist die schade, om wat meer tijd te nemen om zeker te weten wat het verloop van Omikron zal zijn?
  • Heeft de 3G Corona-toegangspas niet sterk bijgedragen tot de verdere verspreiding van het virus in Nederland?
  • Gezien het falen van de 3G-Coronatoeganspas, wat is dan nog de relevantie om door te gaan met een 2G-variant?


Er zijn dus meer vragen dan antwoorden. Natuurlijk gaat Maurice de Hond als data analist aan het feit voorbij dat 3G, maar vooral 2G bedoelt zijn om een Europese ID bij de burgers op te dringen. Een hele gevaarlijke ontwikkeling gezien de grondwetten die uitgeschakeld kunnen worden door uitzonderingen.
Ik zou best wel voor een vorm van digitale ID kunnen zijn, maar dan zou deze geborgd moeten zijn via een grondwet dat vaste rechten toekent. Medische informatie via een digitale ID? Nee, dat is een slecht idee, net als medische verplichtingen om naar een (Europees) land te kunnen reizen. Genoeg is genoeg. de vaccines werken niet en leiden nu tot een grote paniekgolf bij het volk. Zelf denk ik dat we weer een stapje dichterbij de fascistische dictatuur zijn aanbeland. De genadeklap volgt begin volgend jaar in de vorm van vele faillissementen, vaccinatiedwang (ook al noemt het regime dat drang), vaccinatieplicht. Daarna komt het Europese ID. Het is al gepresenteerd aan het volk als zijnde niet verplicht, maar er zal een propaganda golf komen dat deze ID zo gemakkelijk is vanwege alle ingebouwde zekerheden.
Als er dan nog niet door het Europese Volk massaal ‘NEE’ is gezegd, zullen we de facto in de dictatuur China 2.0 zitten. Het is een kwestie van 1 of 2 jaar. Meer is niet nodig. 2024, het jaar dat we de vrijheid kwijt definitief raakten.

Hier nog een Twitterstroom met commentaren op de nieuwe maatregelen.

We zitten vanaf nu elke winter vast aan een lockdown. Tenminste zolang deze waanzin voort kan duren. De ziekenhuisopnames lopen terug. Dat was al enkele weken het geval. Dus Van Dissel zal claimen dat de lockdown werkt want de cijfers daalden en erger is voorkomen.
Elke keer flikken ze dit. Als de cijfers dalen dan ontstaat er een (klein) event en worden de maatregelen aangetrokken en lijkt het dus net alsnog het komt door de maatregelen. Wij van WC Eend……
De theoretische modellen die het RIVM kloppen nooit, maar Van Dissel praat natuurlijk alles wat krom is weer recht. Mensen zoals ik trappen daar nooit in, maar 70% van het Nederlandse volk, tja.
En natuurlijk kunnen dit soort theoretische modellen ook nooit kloppen, want anders zouden wij mensen in een matrix leven en zou ons gedrag precies voorspeld kunnen worden. Nou, mijn gedrag is onvoorspelbaar in dit soort crises. Niemand kan voorspellen hoe mijn gedrag over 1 of 2 jaar is als deze situatie zo doorgaat.

Trouwens, ik ben vandaag lid geworden van de politieke partij Forum van Democratie. Natuurlijk ben ik niet met alles eens, maar de grondrechten en anti coronamaatregelen tellen bij mij nu het meest. En die zijn echt alleen maar veilig bij FvD. Dat Thierry Baudet als antisemietisch wordt weggezet is naar mijn mening flauwekul en afleidingsmanoeuvre van het fascistisch regime en coalitiepartijen in de Tweede Slaapkamer. Dus nu ben ik, volgens het NRC en Trouw, definitief een rechts-extremist. Het kan mij niet schelen hoe ik genoemd word, ik stel de grondrechten voor ieder mens op de eerste plaats. En dat voorkomt dat ik ooit een extremist kan worden.
Maar met de invoering van 2G (3G is er al), worden onze grondrechten definitief begraven en is er sprake van een tweedeling in de maatschappij. Dus wie is er hier nu een rechts extremist?


UPDATE 21 DECEMBER 2021 – IN DUITSLAND VIELEN DODEN DOOR VALSE QR-CODES
Hier het, voor mij, eerste bericht dat ik lees over de vervolging voor doodslag van mensen die zijn gaan werken met een valse QR-code.
Deze mensen waren positief en zijn om de één of andere redenen toch naar hun werk gegaan met kwetsbare ouderen met een valse QR code. De ouderen kregen toen corona. En nu worden de ‘daders‘ vervolgd voor doodslag.
Een valse QR-code is voor mij géén aanleiding tot misdadig gedrag. Men wil zich om allerlei redenen niet vaccineren maar wel volwaardig mee kunnen doen met de maatschappij. En dus snap ik dat mensen een QR code willen bemachtigen. Waar hebben we het over?
Voor griep was immers ook nooit een QR paspoort nodig, toch?

We gaan naar een steeds engere tijd toe. Straks worden kinderen ook vervolgd omdat ze hoofdluis doorgeven aan anderen
of worden grieperige zusters vervolgd omdat ze door de toenemende werkdruk toch maar zijn gaan werken in hun verpleeghuis en daarbij een aantal ouderen hebben aangestoken. We zien het gebeuren en de angstige, domme 30% vind dit nog schandalig ook en eisen vervolgens strenge straffen. We zitten middenin de voorloper van de 4e Wereldoorlog. We zitten in het Interbellum. Zo zie ik het. We hebben niets geleerd van de jaren 1920-1940. NIETS!

Emeritus hoogleraar Cees Hamelink heeft een mooie video gemaakt over polarisatie en de escalatieladder. De basis voor extreem geweld naar anderen is gelegd. WORD WAKKER!


STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET, NEDERLAND IS IN GROOT GEVAAR.

Nick

Bronnen: telegraaf.nl, twitter.com, maurice.nl, blckbx.tv, RTL Nieuws, ad.nl en nu.nl

Similar Posts