OOSTENRIJKSE BONDSKANSELIER STAPT OP – 02/12/2021

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Vandaag het bericht dat de Oostenrijkse bondskanselier Alexander Schallenberg (na 7 weken) alweer opstapt. Normaal een bericht dat ik niet eens zal lezen. Maar in deze tijden weet ik dat Oostenrijk voorop ligt met het discrimineren en uitsluiten van ongevaccineerden. En per februari komt er daar een vaccinatieplicht. Deze bondskanselier is natuurlijk mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van het huidige beleid. En nu stapt hij op. Hm, waarom? Nou, ik denk dat de druk hem te groot is geworden. Er zijn massale demonstraties gaande in Oostenrijk.

Onze virus mainstream media zal u daar, behoudens zijn terugtreden, verder niet over informeren. Over zijn vertrek wordt dan ook verder niets gezegd. Er wordt (nog) géén link gelegd met de onrechtmatige, onmenselijke en onwettige coronamaatregelen. Maar de komende uren/dagen zal er vast wel meer nieuws opduiken. Ik denk dat er groot verzet gaande is in Oostenrijk. Mensen zonder QR code leven gewoon door en vinden de weg in de maatschappij. Er is stil én openlijk verzet. Ik wens deze bondskanselier alle goeds zijn ongeluk toe. NEXT!

Hier in Nederland zal het precies zo gaan. Stil verzet en mensen die zonder QR code gewoon doorleven. maar ondertussen broeit het. De dokwerkers staan klaar voor grote interventies. Jeroen Pols van Viruswaarheid zal juridisch blijven vechten voor onze vrijheid. Maurice de Hond en zijn Green Team zullen de feitelijke data blijven presenteren en hun conclusies blijven geven. En zo zijn er vele mensen die hun steentje bijdragen aan de waarheid. Want wij Westerlingen zullen nooit kunnen leven in een sociaal krediet systeem zoals in China. De bewijzen dat EU leiders zo’n systeem wel zien zitten, krijgt u weer gepresenteerd (met bewijs op papier) van Arno Wellens in de nieuwste podcast van V for Valentine (Arno Wellens: Dubbele Dosis Deceptie | #36). Een hele goede podcast!
In deze podcast wordt mijn doemscenario (China 2.0) precies omschreven zoals ik altijd al heb gedacht.
Het wordt steeds meer overduidelijk dat de Westerse Wereld onder druk van de Chinese wereld aan het bezwijken is.
We zullen onze rug recht moeten houden en de Chinezen luid en duidelijk kenbaar moeten maken: tot hier en niet verder!

Ondertussen wordt in Duitsland de vaccinatieplicht en lockdown voor ongevaccineerden voorbereid. Ik zie echter nog steeds géén gelijkenissen met het verleden (1930 en later). Oh, wacht…
Merkel heeft in haar afscheidsspeech gewaarschuwd voor complottheorieën. Maar die ouwe tak liegt en bedriegt. Net als haar opvolger zal doen. Nogmaals: luister naar Arno Wellens (zie boven). Niks complottheorieën. Het is de harde praktijk!

Oh ja, vandaag heeft de Tweede Kamer een motie van het FvD verworpen inzake het nooit invoeren van een vaccinatieplicht.
Echt, deze komt er ook in Nederland. Het is immers EU beleid. Ik schat nog steeds in dat deze eind december wordt aangekondigd en dan ergens in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar van kracht zal worden. Dat zal niet januari zijn zoals ik eerder inschatte. Dit vanwege het reces.

STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET, EN IK HEB WEER EEN BEETJE HOOP!

Nick

Bronnen: telegraaf.nl, ad.nl, nu.nl, youtube.com, BNR Nieuwsradio en twitter.com

Similar Posts