|

HET EINDE NADERT – 25/11/2021

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Het einde van ons (Westerse economische) systeem is nabij. Vandaag weer in de krant dat de prijsstijgingen in Nederland door het dak gaan.
Er wordt ons een inflatie van zo’n 5.6% voorgehouden. Maar dat is grote bullshit onzin. Het is vele malen groter. Ik denk eerder gemiddeld aan 15 tot 30 procent. De hyperinflatie is hier en blijft hier.
Gisteren kreeg ik de eindafrekening van mijn energieleverancier. Ik krijg gelukkig 500 euro terug. Maar ik betaal dan ook ongeveer 400 euro per maand. Echter tot mijn grote schrik willen ze nu een voorschot van 620 euro gaan rekenen per maand!
Dat doet mij het ergste vrezen. Prijsstijgingen van zo’n 50% voor de nutsvoorzieningen lijken mij een realistische schatting.
Tot zover de omschakeling naar groene energie, denk ik dan. Of speelt er meer? Natuurlijk speelt er veel meer. China heeft meer macht dan ik aanvankelijk had gedacht. Maar dat voor een andere keer.

Ons Westerse systeem is kapot. Dat is echt einde verhaal. Agenda2030 wordt versneld uitgevoerd met exorbitante maatregelen zoals verplichte vaccinatie, 2G, 3G, digitale paspoorten, digitaal geld, etc. Al deze maatregelen zijn gebaseerd op blufpoker, drang en dwang.
Mensen moeten helemaal murw geslagen worden om ze vervolgens gemakkelijk in de nieuwe maatregelen te dwingen.
Ik kan u één ding zeggen: we gaan niets bezitten en zeker niet gelukkig worden in het nieuwe systeem. Zeker niet de eerste 10 jaren.
Multinational Siemens voorspelt dat het autobezit in Nederland als eerste weg zal zijn. Ik geloof daar persoonlijk helemaal niets van, dat mensen vrijwillig hun auto op gaan geven!
Dat er veranderingen nodig zijn, snap ik. Maar dat snapte ik 40 jaar geleden ook al. In al die tijd is er niets gedaan om ons leven gemakkelijker te maken. Denk hierbij aan schone energie die de mensheid kan helpen om te groeien naar een hogere level van welzijn, gezondheid, kennis en geluk.

Voorbeeld: ons ruimtevaart programma is een exemplarisch voorbeeld van hoe de mensheid al tientallen jaren stilstaat.
In de jaren 70 konden we nog een mens op de maan zetten (als dat niet is gefaked, natuurlijk). Maar ik geloof zeker dat Apollo 14 en verder zijn geland op de maan. Maar heden ten dage komen we niet verder dan een paar honderd kilometer buiten onze dampkring.

Dat komt omdat onze exploratiezin is afgenomen en de economie gaat boven het mens zijn. Dit, terwijl wij als mensheid zouden moeten streven naar welzijn en geluk. Welzijn en geluk voor ons allemaal. En daar gaat het fout. We kijken alleen nog maar analytisch en kostenbesparend naar zaken. Daarnaast voeren we ook nog graag (economische) oorlog met elkaar.
Hadden we 40 jaar geleden ingezet op bijvoorbeeld kernfusie, dan hadden we nu in een hele andere tijd gezeten zonder Corona en mét onze vrijheden. Vrijheden die we nu massaal dreigen kwijt te raken. Angst is de slechtste raadgever die mensen kunnen hebben.
En angst voor dit virus gaat ons de das omdoen, terwijl op de achtergrond de grootste klap zich afspeelt. Mensen worden misschien wel expres in angst gehouden omdat de financiële klap dan minder opvalt. Onze virus mainstream media censureert en laat de waarheid niet zien, zoals de massale demonstraties in het buitenland bijvoorbeeld. Collaboratie van deze virus mainstreammedia met het regime is de doodsteek van vrijheid en democratie en geeft de bevolking een héél verkeerd beeld van wat er nu echt aan de hand is.

Ik weet het nu zeker: We gaan, sneller dan we denken, geforceerd naar één Europese Unie toe, onze Nederlandse pensioenen zijn dan natuurlijk ook “weg”. Deze worden genivelleerd in de EU.
Onze vrijheden worden opgegeven en omgebogen naar vrijheden gebaseerd op een sociaal krediet systeem / QR code.
Wilt u op vakantie met het vliegtuig? Prima, maar dat kost u CO2 punten. Bij nul CO2 punten mag u niet meer met het vliegtuig en moet u weer CO2 punten gaan sparen of op vakantie gaan op een alternatieve manier. Neemt u géén vaccinatie? Dat kost u geld (en punten).
Heeft u een essentieel beroep? Dan krijgt u (iets) meer privileges of punten. Koopt u teveel chips bij de supermarkt? Dan wordt uw geoormerkt huishoudelijk budget op den duur gekort, want u heeft géén gezonde levensstijl. Digitale valuta kun je immers van meta informatie voorzien en dus oormerken.
Demonstreren tegen het nieuwe systeem? Dan wordt uw inkomen bevroren door de overheid het regime. Net zolang totdat u weer aan de leiband van de meerderheid (= de ‘democratische’ maatschappij) loopt.
De Europese overeenkomst van vrij verkeer voor diensten, goederen en mensen was één van de grote voordelen. Deze overeenkomst (wet) wordt nu langzaam omgebouwd tot een conditiewet. Je mag in vele landen van de EU pas reizen als je volledig gevaccineerd (+booster) bent. Naar mijn mening de doodsteek voor onze Europese Unie.

Dit systeem is trouwens niet meer te stoppen. De meerderheid van de mensen (een inschatting van mij gezien het coronabeleid) slaapt en heeft totaal niet door wat er speelt. En dus gaat dit systeem er gewoon komen, mede onder grote invloed van China. De VS houdt zich afzijdig, want die zijn financieel afhankelijk van China en hebben zelf ook hun eigen problemen.

Ik zie dit allemaal met lede ogen gebeuren en ben eigenlijk met niets anders meer bezig. Mijn oude leven is definitief voorbij, weet ik en voel ik. De trigger kan zo maar de volgende persconferentie zijn. De vorige was nog mild. De nieuwe virusvariant (Omikron) is er niets voor niets opeens bijgekomen. De volgende fase van angst is dus op het volk losgelaten en zal zorgen voor nóg meer eenheid bij de grootste massa. Of juist meer verdeeldheid omdat de ogen toch langzaam open gaan?
Maar de kleine verzetsgroep, waartoe ik behoor, vreest met grote vrezen. Want wij weten wat er aan staat te komen. En dat is totaal niet nodig. We kunnen de wereld ook omvormen mét behoud van onze vrijheden. Maar dat zal dan ten koste gaan van de rijkdom van de 1% die de helft van alle resources hebben in de wereld.
Ik denk, en ik hoop ook ergens maar dat de hel zal losbarsten. Willen we de QR code maatschappij een halt toeroepen, dan is revolte gepaard met geweld helaas niet meer te vermijden, denk ik zo. Het is namelijk altijd zo gegaan. Regimes gaan nooit weg zonder dat het volk (met behulp van leger en politie) hard ingrijpt.

De propaganda gaat ondertussen door in Eindhoven. Luidsprekers in het centrum roepen op om 1,5 meter afstand te bewaren. Echt bizar.
Zie de video op Twitter en daar is ook een arrestatie te zien vanwege het niet dragen van een muilkorf.

Het regime verwacht voor de Kerst nog géén bordesscène. Goh, dat had ik nu niet verwacht. Kunnen ze nog langer demissionair blijven doorregeren. Als het (zogenaamd) compleet uit de klauwen gaat lopen vóór het einde van het jaar, kan het regime de staat van beleg & noodtoestand uitroepen en blijft het gewoon nog langer aan. Ik sluit het niet eens meer uit. Dat is het vreemde aan deze situatie.


UPDATE: KAMERLEDEN MAKEN ZICH ZORGEN OVER DE KOOPKRACHT

Ja, wat moet ik hier nog op zeggen? Mede door hun domme beslissingen zitten we in deze neppandemie en fatale afloop van onze economische malaise. Het is de Tweede Slaapkamer aan te rekenen dat het zover heeft mogen komen.

Ik heb zojuist een eerste ronde door mijn huis gemaakt en gekeken waar de pijn zit. Ik verbruikte zo’n 45 kW per dag in de winter.
Heb dat nu teruggebracht tot zo’n 33 kW per dag.
Mijn hoofd PC staat heel veel aan. Die is veel te goed en snel voor mijn normale zaken en verbruikt, denk ik, 0,5kW/h?
Mijn tropisch aquarium is hetzelfde verhaal, verbruikt continue 0,5 kW/h.
ik moet eigenlijk terug naar 5 kW/h per dag. Dus ik ga maar eens kijken of ik mijn grote tropische vissen ergens anders kan onderbrengen.
En mijn desktop PC in de nacht niet meer gebruiken als mp3 speler. Dat ga ik via mijn telefoon doen. Scheelt een hoop geld.
Dit zijn zaken die de hyperinflatie allemaal veroorzaakt. Als ik zo door ga, kan ik zomaar technisch failliet gaan. En dat terwijl ik nooit financiële problemen heb gekend. We leven in een hele onrustige tijd. Vele mensen zullen in één klap wakker gaan worden en verschrikt tot de conclusie komen dat hun zorgeloze leventje voorbij is.


UPDATE 01 DECEMBER 2021 – NEDERLAND GEDRAAID OVER GELDIGHEID CORONAPAS EU
Zojuist in de Televaag: Nederland is gedraaid betreffende de geldigheid van de Coronapas. Dat wil zeggen dat de beloofde geldigheid van 12 maanden in Nederland wordt teruggedraaid naar de door de EU vastgestelde 9 maanden. Dus de facto moet men iedere 9 maanden de boosterprik halen want anders vervalt het groene vinkje.
Maar dit zegt nog véél meer. De Europese Unie is definitief de baas geworden over ons land. Het coronabeleid wordt niet meer in Nederland bepaald, maar dus in de EU. 2G, 3G en verplichte vaccinatie worden dus een feit. Op korte termijn!
Om het volk te misleiden wordt er hier en daar jojo beleid toegepast. Er komt géén coronapas zegt een land maar later komt die er dan toch.
Onze toekomst staat dus wel degelijk vast. Nederland wordt binnenkort weldegelijk een 2G land. Maar de virus media laat géén beelden van protest zien van landen waar het 2G beleid al een feit is. Ik hoor op Twitter verhalen dat er naast massale demonstraties 2G ook massaal genegeerd wordt. Dat houdt dan in dat de betreffende regering uitgespeeld is. Dat geeft mij hoop. Ook Robert Jensen zegt om die hufters gewoon uit te lachen. En dat is wat ik dan ook ga doen. Ik lach ze uit. Ik weet zeker dat we gaan winnen. Steeds meer mensen zien de waarheid en worden wakker.

De komst van de (geplande) Omikron variant maakt de weg vrij voor steeds verdergaande maatregelen. De dictatuur is aangekomen en wordt nu versneld uitgerold. Blijf nu nog even slapen en je wordt vanzelf wakker in de nieuwe wereld. Ondertussen hebben ze het in Den Haag over de boosters. Ze zijn daar totaal de weg kwijt, lijkt het. Maar dat is zeker niet zo. De coalitie weet dondersgoed waar ze mee bezig zijn. Ze krijgen immers alles ingefluisterd via Brussel. Via een jojo effect wordt het EU beleid vervolgens langzaam maar zeker uitgerold, ondersteund door de nieuwe variant Omikron, zodat een grote vaste groep mensen bang blijft en met alle vrijheid beperkende maatregelen meegaat. De Tweede Slaapkamer stemt gewillig in en slaapt daarna verder. Maar ik blijf erbij dat een toekomstig tribunaal ook voor hen zal gelden.

Ja, onze wereld zal veranderen. Maar ik heb nog steeds hoop. En ik ben er sterk van overtuigd dat de regimes over de gehele wereld omver geworpen zullen worden. Dat zal echter niet zachtzinnig gaan. De tijd van praten is voorbij. De leugens zijn zó groot dat zachtaardige oplossingen helaas niet meer mogelijk zijn. De tweedeling is voor nu een feit. Het eindspel is in sommige landen al bezig. In Nederland staat het op het punt van beginnen. U weet dat ik nooit mee zal doen met 2G, 3G, muilkorven en vrijheid beperkende maatregelen. En met mij vele anderen die de strijd ook aangaan met het regime. Ik zal deze strijd met opgeheven hoofd aangaan. Ik zal nooit buigen en ik zal niet barsten.


UPDATE 8 DECEMBER 2021 – MINDER HUISHOUDENS IN ARMOEDE ONDANKS CORONA
De NOS komt met een bericht dat er, ondanks corona, minder huishoudens in 2020 onder de armoedegrens kwamen. Een bericht om een goed gevoel bij mensen op te wekken in deze zorgelijke tijd. Maar deze data gaat over het jaar 2020!
Wacht het bericht volgend jaar maar eens af. 2021 zal het jaar zijn van de definitieve val van ons Westers (economisch) systeem.
Goed gespind door het regime, maar hun einde komt nu echt snel dichterbij.


Wordt vervolgd…


STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET, EN ER BLIJFT HOOP!

Nick

Bronnen: telegraaf.nl, ad.nl, nu.nl, maurice.nl, youtube.com en twitter.com

Similar Posts