THIERY BAUDET (FVD) IS DE PISPAAL – 17/11/2021

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Er is, vanuit de Tweede Kamer, grote weerstand tegen (de uitspraken van) Thierry Baudet van het FvD.
Hij, Gideon van Meijeren en Pepijn van Houwelingen zijn tegen (bijna) alle coronaregels die op dit moment gelden. Het FvD komt daarbij vaak met zinnige argumenten en grafieken. De huidige maatregelen van 1G, 2G en 3G (maar vooral 2G) leiden volgens het FvD tot ontoelaatbare uitsluiting van ongevaccineerde mensen. Als argument gebruiken ze daarbij de vergelijking met de periode tussen 1930-1940. In die periode komt door de grote depressie het fascisme tot een hoogtepunt en werden de joden (maar ook andere groepen) steeds meer uitgesloten van de dagelijkse activiteiten zoals bezoek aan theater, stadsparken en andere openbare gelegenheden.

Ik wil de uitspraken van Thierry Baudet zeker niet bagatelliseren. Ik sluit zelfs niet uit dat hij domme uitspraken heeft gedaan. Maar ik ken ze niet allemaal.
Gisteren was Gideon van Meijeren aan het woord in de Tweede Kamer bij het debat over 2G. Al na een minuut werd hij onderbroken en ging het weer over de holocaust.
En dat terwijl Gideon van Meijeren het helemaal niet over de holocaust had.
Het is de bekende trukendoos die wordt opengetrokken om een bepaalde groep kalt te stellen. Gideon van Meijeren vergeleek de 2G regel met het uitsluiten van mensen in de periode net vóór het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog.

Eind september 1940 zijn de eerste anti-Joodse maatregelen merkbaar in Nederland.

Maar die vergelijking mag niet gemaakt worden, want dan wordt het te pijnlijk duidelijk dat we heden ten dage ook weer mensen uitsluiten van algemene activiteiten hier in Nederland. Sommige ouders kunnen hun kind niet meer naar het zwembad brengen, want ze mogen er niet in. Uitgaan zonder QR code is ook niet mogelijk. Zelf heb ik ook al 3 keer niet mee kunnen doen aan belangrijke activiteiten. Zowel voor werk als voor privé. Dat is ongehoord. Feit is dat er vele vergelijkingen opgaan met de periode 1930-1940.
De grote depressie komt er nu ook weer aan. Onze Westerse economie is uitgewerkt en moet in leven gehouden worden door helikopter geld. Er wordt enorm veel geld uit het niets gecreëerd. De rente blijft laag. Als deze verhoogd gaat (moet) worden, dan is het game over.
Oostenrijk weert ongevaccineerden van de meeste publieke plaatsen. Zij moeten verplicht 10 dagen thuis zitten op straffe van hoge boetes. Politie controleert via razzia’s de ID’s én coronapaspoorten. Ik kan me géén tijd herinneren dat de overheid mensen naar hun gezondheidstoestand kunnen vragen en hen er op uit kan sluiten. In Australië is er praktisch een dictatuur.
Maar de vergelijkingen met uitsluitingen mag niet worden gemaakt want de holocaust is in géén wegen of velden te vergelijken met wat er nu aan de hand is. En dat klopt als een bus. Dus laten we het dan ook niet over de holocaust hebben, Tweede Kamer!
Maar ik denk dat de Kamerleden van PVDA, CDA, D666, VVD en CU dondersgoed weten dat er op dit moment mensen worden uitgesloten. En dat op basis van foutieve data en niet werkende vaccines.
Maar dat toe geven betekent het einde van bijna alle maatregelen én het einde van het huidige regime. Dat mag natuurlijk niet gebeuren en dus gaat het huidige desastreuze beleid gewoon door.
Ik geef u op een blaadje dat we nog vele maanden Corona terreur voor de boeg hebben. En hoe meer mensen door griepachtige klachten in het ziekenhuis opgenomen worden, hoe meer zorg er in de knel komt. Dat is al jaren zo vanwege de enorme bezuinigingen.
Ik heb nog géén goed beeld welke maatregelen er nu overblijven van het debat, maar dat zal de komende uren wel duidelijker worden.

Ik heb ook al jaren géén goed gevoel over de koers van de Europese Unie. Het vaccinatie paspoort en Digitale ID is al vele jaren geleden op de agenda gezet. De combinatie met corona dwingt de EU om alles versneld in te voeren. Dat gaat, vanwege de vele crisissen, samen met de indamming van grondrechten en vrijheid.
We zullen zien of FvD gelijk krijgt. Binnen nu en enkele maanden zullen we een groot event gaan meemaken, denk ik zo.
Daarna komt de lente terug en worden er misschien enkele maatregelen op een laag pitje gezet. Maar daarna? Op dit moment keren we niet terug naar normaal. Sterker nog: met de ondergang van ons Westerse systeem hou ik mijn hart vast. Zal ik alvast maar Chinees gaan leren? 1G, 2G, 3G -> WEG ERMEE!


UPDATE – KAMER KRUIPT VOORZICHTIG RICHTING REGIME BETREFFENDE 2G
Zojuist lees ik dat de Tweede Kamer met D666 bruinhemd Paternotte voorop toch richting het regime kruipt.
Dat verbaast mij natuurlijk helemaal niets. Misschien is er wel weer een soort van uitruil. In denk dat het voor nu dat 2G gaat gelden voor het uitgaansleven zoals de Horeca. Paternotte noemt het géén uitsluiting maar bescherming van de ongevaccineerden. Ha, ha.
Nou, Paternotte. Ik ben zó bang, ik dank je vriendelijk. Maar ik hoef niet beschermd te worden door een autistisch bruinhemd.
Het is toch ongelofelijk dat ze via woordspelletjes hiermee wegkomen? Maar de waarheid zal zich snel openbaren. Helaas is het dan te laat om nog op tijd in te grijpen. Langzaam maar zeker vliegen we the black hole in.


UPDATE 17 NOVEMBER 2021 – PEPPIJN VAN HOUWELINGEN IS OOK AL DE PISPAAL
Maar meneer van Houwelingen, wat doet u nu? Kamerleden bedreigen met tribunalen? Dat kan toch niet!?
Gaat best wel ver, hoor, de toekomst voorspellen. Oh, wacht, Ik heb dat ook al gedaan. Ik heb ook een Europol eh, inmiddels Interpol lijstje gemaakt van mensen die medeschuldig zijn aan het ontstaan van de dictatuur in wording.
Ik ben er, net als vele anderen, heilig van overtuigd dat er tribunalen zullen komen. Natuurlijk zal mijn lijstje niet geheel ingewilligd gaan worden, maar ik zal, als de tijd er rijp voor is, (mede) aangifte gaan doen tegen al die mensen op mijn lijstje. Ze staan er immers niet voor niets op. Op deze website zijn hun misdaden in chronologische volgorde weergegeven. Dat ze dat dan opvatten als een dreiging snap ik niet. Ze steunen of kiezen voor bepaalde (Corona) maatregelen die indruisen tegen de grondwet. Ze weten dat ze fout zitten en toch doen ze het. Dan ben je bewust bezig met criminele activiteiten (misdaden tegen de menselijkheid). De Tweede (slaap)Kamer staat op zijn achterste benen! Bizar vind ik dat. Vooral de Kamerleden van VVD, CDA, D666 maar ook hun zusterpartij Volt maken zich veelvuldig schuldig aan desinformatie, propaganda én misdaden tegen de menselijkheid zoals het propageren van uitsluiting en discriminatie.
De mainstream virusmedia probeert met het framen van FvD de aandacht van het Nederlandse volk af te wenden. Maar de waarheid komt toch echt vroeg of laat uit.
Net als het vaccinatieverhaal (vaccinaties werken niet goed meer na een aantal maanden; gevaccineerde mensen komen steeds meer in grote getalen in het ziekenhuis terecht) en het ventilatieverhaal. Meer dan een jaar heeft het regime het belang van ventilatie ontkent, en nu staat het dan eindelijk in de basismaatregelen (wel genoemd als LUCHT omdat ventilatie een besmet Maurice de Hond woord is geworden).
Daardoor kan ik het regime totaal niet meer serieus nemen. En ja, voor mijn gevoel zit ik de laatste tijd zeker wel veel meer te pinnen op Kamerleden van D666. He verdomme, Ik type steeds 666 in plaats van 66. Dat ligt volgens mij aan mijn toetsenbord. De 6 blijft wat langer hangen, denk ik. Het wordt tijd voor een nieuw toetsenbord.

UPDATE 18 NOVEMBER 2021 – WILDERS VIND OOK DAT ER TRIBUNALEN MOETEN KOMEN
Wilders geeft in een tweet aan dat hij géén bedreigingen heeft gehoord en, naast het FvD, ook vind dat er tribunalen moeten komen voor politici die ons land kapot maken.
Wat een gedoe allemaal. Voor mij weer een bewijs dat de foute politici donders goed weten dat ze onze rechtsstaat aan het afbreken zijn. Word ik dan in de toekomst opgepakt omdat ik, als bezorgde burger, een lijstje heb opgesteld met in mijn ogen (maar ook door hun daden) foute politici?
Zo wel, jammer dan. Met dit blog bouw ik een dossier op en ik hoop dat dit dossier vroeg of laat gebruikt in de rechtbank (tribunaal) kan worden om deze foute criminelen aan te kunnen pakken.

Maar als het zo doorgaat is deze website over een jaar of 2 toch al verboden en ziet u alleen nog maar een politiesticker op uw scherm verschijnen. Natuurlijk maak ik backup’s. Het bewijs en chronologische volgorde van zaken zal dus nooit verdwijnen.
Aan bedreigen doe ik niet. Of toch wel? Ik heb één keer een bedreiging gemaakt aan een toekomstig dictatoriaal regime dat met harde hand over Nederland regeert. Maar in dat regime ben ik al (onterecht) tot terrorist veroordeeld dus dan maakt zo’n bedreiging ook niet meer uit. Dan leven we al in een maatschappij die lijkt op Orwell’s 1984. Ik zal dat nooit accepteren. Ik zal dan ingrijpen.


UPDATE 17 NOVEMBER 2021 – BELGISCHE KINDEREN VANAF 10 JAAR MOETEN OOK EEN MUILKORF GAAN DRAGEN

Het nieuws wordt met de dag gekker en gekker. Onze Belgische buren gaan muilkorven verplichten voor kinderen vanaf 10 jaar.
Het is eveneens schokkend om te zien dat ouders hierin gewoon meegaan. De volgende stap? Binnenshuis moeten alle leden van een gezin een muilkorf gaan dragen. Het zou mij allemaal niets meer verbazen. Door angst is een enorme tunnelvisie ontstaan die op den duur zal uitmonden in fascisme en onderdrukking. Het is NU bezig. Het beest is echt los.
Muilkorven zijn al misdadig en volstrekt nutteloos, bovendien. Maar kinderen muilkorven? Het is duivels om zo iets te verzinnen en erdoor te drukken.

UPDATE 17 NOVEMBER 2021 – BESMETTINGEN GAAN DOOR HET DAK.
Het Parool kopt met het bericht dat het aantal besmettingen infecties weer een record bereikt heeft.
Maar met een 85% vaccinatiegraad een record aantal infecties, hoe kan dat dan?
Mijn conclusie zou zijn dat het vaccinatieprogramma compleet mislukt is, ook omdat het virus niet wordt tegengehouden door de vaccinatie. Tenminste na een tijd niet meer. Dus als het prikje al helpt, dan schat ik in dat er elke 4 maanden eentje nodig is om dit virus een lage R waarde te kunnen geven. Dus 3x per jaar een prikje halen. In januari, mei en september. Jaar in, jaar uit.
Ha, ha, wat een waanzin. Nou vooruit dan, 2x per jaar. Want de zomermaanden is het rustig. Dus in januari en september. Waanzin!
En het prikje houdt de ouderen ook al niet meer uit het ziekenhuis (dit is pas de eerste ronde, want in de zomer zijn er altijd weinig ziekhuisopnames). Dus nog een conclusie: hielp het prikje dan wel of lag het aan het seizoen?
Hoe dan ook, we hebben een nieuw beleid nodig met een nieuw regime (of liever regering).
Maar dan géén Kaag of D666. Nee, doe mij maar FVD. Hoewel ook de Partij van de Dieren en zelfs de SP weer iets de goede kant opschuiven, heb ik zo het gevoel.

UPDATE 17 NOVEMBER 2021 – LEGE SCHAPPEN VOOR ZELFTESTS IN DE WINKEL
Ongelofelijk dat mensen zich zo massaal zelftesten en deze waanzin in stand houden.
Ik heb het gevoel dat Corona dit seizoen véél meer aanwezig is dan het vorige seizoen. Een nichtje van mij heeft het ook. En 85% is gevaccineerd. Er kloppen zaken gewoon niet. Maar goed: er dreigt dus een tekort aan zelftesten.

Oplossing? Ga eens bij de scholen vragen. Die hebben pallets vol met ongebruikte Covid zelftesten zo is mij te ore gekomen. Hier een foto vanuit een magazijn van een school bij mij in de buurt. De foto is enigszins geblurred om de privacy te waarborgen van de locatie. Hugo, zie hiernaast een klein deel van je verspilde miljarden.

Dozen vol ongebruikte zelftesten op een willekeurige school

STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET, MAAR U NOG NIET!

Nick

Bronnen: telegraaf.nl, nu.nl, parool.nl, volkskrant.nl, ad.nl, YouTube, blckbx.tv, maurice.nl, Nieuwsuur en nos.nl

Similar Posts