TOTALE CHAOS KOMT ERAAN – 12/11/2021

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Ik had beloofd niet meer te vloeken maar dat is erg moeilijk.
Voor zover ik het nu begrijp zijn de aangekondigde maatregelen weer vele malen erger dan ik al dacht.

Het is niet te geloven in wat voor leugens, uitsluiting en discriminatie wij als ongevaccineerden terecht zijn gekomen.
De deugmensen zijn zo ziende blind dat ze niet doorhebben dat ze zich net zo zijn gedragen als de bruinhemden uit de jaren 20 & 30.
De situatie gaat compleet uit de hand lopen. Ik heb al eerder gezegd dat ik weet hoe dit gaat aflopen. We zijn weer een stap dichterbij het begin van het einde gekomen. Of het begin van een hele donkere periode. De slapende of zwijgende meerderheid van het Nederlandse volk (laat ik het bij Nederland houden) moet snel wakker worden, anders zal er heel veel geweld gaan uitbreken.
ik zie bijvoorbeeld een fragment bij de nabespreking van Flavio Pasquino die plaatsvond ná de persconferentie van dictators Rutte en De Jonge. Zie ongeveer op 1uur en 35 minuten. Hierin wordt een plaatselijke FvD politicus onder luid applaus van het publiek letterlijk de zaal uitgezet omdat hij zijn QR code niet kan laten zien. Dat riekt toch echt naar de jaren 30. We wilden nooit meer NSB en we wilden nooit meer verraad. Vandaag de dag gebeurt exact hetzelfde. Het is wachten op de eerste dode.
De QR code bij de niet essentiële winkels zoals bijvoorbeeld de kapper komt eraan. En ook op het werk komt 2G of 3G. Dus het gaat er komen. Ik ga in groot verzet. Mona Keijzer had dit al gezegd bij haar ontslag. Zij wist wat eraan zou komen. Dat betekent naar mijn mening ook dat het aantal besmettingen er niets meer toe doet. We gaan wereldwijd naar een dictatuur toe. In Australië weten ze inmiddels al wat dat is, want dat is waar ze ons in willen hebben.
Ook weet ik nu zeker dat onze Westerse waarden en normen blijvend zullen worden veranderd. En niet ten goede.
Ons rechtssysteem is kapot, onze grondrechten zijn opgeschort en discriminatie of uitsluiting is toegestaan.
Ik heb de persconferentie niet willen volgen. Ik kan dat geestelijk niet meer aan. Ik zou mijn monitor kapot gooien van woede.
Dus ik zal de komende dagen alle nieuwe maatregelen hier gaan opschrijven en er commentaar op geven.
Echter dat is eigenlijk niet meer nodig. Stap voor stap gaan we naar het einde (of het begin…).

Ik heb genoeg gewaarschuwd. Ik zal nooit buigen, mijn toekomst ligt vast. Ik weet hoe het zal eindigen.
De donkere periode zal ik moeten zien te overbruggen. Daarna is het mijn beurt.
Ik zal de bruinhemden nooit maar dan ook nooit vergeven. Ze verdienen naar mijn mening de hoogst mogelijke straf die er bestaat.

Natuurlijk zal de toestroom de komende tijd in de ziekenhuizen verder gaan toenemen. Want de gevaccineerden zullen de meeste plekken gaan innemen op de IC en op de ziekenhuisbedden omdat deze groep vooral uit ouderen bestaat. Mensen zijn vergeten dat griepgolven ook in 2016 en 2018 de zorg compleet hebben ontregeld. Echter toen waren er nog veel meer bedden. Nu is er een tekort door de extreme bezuinigingen van het regime Rutte. Een doodzonde als je het mij zou vragen. En genoeg voor een strafrechtelijk proces wegens misdaden tegen de menselijkheid. De ongevaccineerden zijn nergens meer welkom dus die zullen steeds meer thuis zijn. Daar is de infectiekans trouwens het grootste maar ik ga er vooralsnog vanuit dat de Corona IC’s vooral door ouderen worden bevolkt.
En dan zal dus blijken dat de coronapas, 2G en 3G dus niet werken. Maar afschaffen? NEE, want dit regime heeft andere plannen met de Coronapas.


UPDATE 13 NOVEMBER 2021
Ik lees net op Maurice.nl dat het OMT sommige maatregelen helemaal niet hebben geadviseerd. Zelfs G2 gaat het OMT eigenlijk te ver, begrijp ik. En toch komt het er. Dat zou kunnen betekenen dat het regime het OMT gebruikt als afleidingsmanoeuvre. De sociale krediet maatschappij zal hoe dan ook worden doorgedrukt. China (of een ander entiteit) heeft dit via het WHO zo bepaald. Rutte en De Jonge liegen en bedriegen. Maar ik hoop dat het op korte termijn fout gaat en dat ze hun macht zullen verliezen.

WOB verzoeken worden trouwens ook verzwegen of ongegrond verklaard. De tirannie komt langzaam maar zeker tot een hoogtepunt.
De waarheid zal nu toch echt aan het licht komen, en dan is het de vraag of het Nederlandse volk bereid is om in te grijpen. In het buitenland weet ik niet hoe het op dit moment gaat. De mainstream media heeft het er niet over en/of censureert de boel.
Grote protesten blijven in dit land ook nog steeds uit. Over 3 tot 5 jaar schrikt het slapende volk wakker en denkt “Wat is er gebeurd en waarom wisten wij dat niet?”. Die vraag zullen ze dan niet aan mij moeten stellen, want dan scheld ik ze helemaal de …. (ik mag niet vloeken).

Hier nogmaals leugenaar en clown De Jonge aan het woord. Er zal géén vaccinatie dwang en drang komen. De politiek is één grote leugen. WORD WAKKER!

STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET!

Nick

Bronnen: telegraaf.nl, nu.nl, volkskrant.nl, ad.nl, YouTube, blckbx.tv, Nieuwsuur en nos.nl

Similar Posts